Aasraw Biokimia Téhnologi Co., LTD dirombak ku Biokimia Laboratorium Téknik dumasar Shanghai dina 2008, nu dibina ku 5 Cina pH. Dokter, anu nyokot jurusan di Téknik Kimia di universitas Tulsa, Oklahoma, AS.

The AASraw anyar dilahirkeun miboga leuwih investasi jeung katarik leuwih luhur guys genius dina industri biokimia. Aya parabot anu leuwih advantaged sarta instrumen bisa keur diadopsi keur analisa, nguji, Sintésis, jeung sajabana, contona, DSC, GV, HPLC, UV, RV, jsb Minang kiwari, aya leuwih ti 20 insinyur téhnologi konci. aset anu dibereskeun téh leuwih ti USD30 juta. Gigireun proyék kerjasama stabil istilah panjang, proyék anyar dijadwalkeun keu bakal 5-8 jeung patén téhnologi karek diadopsi bakal 1-2. Aya leuwih ti 100 rupa barang pikeun produksi bulk. Na, langkung ti 80 sahijina anu dipiboga na bisa dihasilkeun langsung, sarta leuwih ti 20 aya ti antarana anu sintétik Téhnologi Produk. barang ieu kanggo leuwih ti 30 pausahaan apoték kawentar sakuliah dunya.

 


 

Handap moto TU ngeunaan "Hikmah, Iman, Service", AASraw nyobian nyadiakeun barang kalawan kualitas hadé, ongkos kirang na jasa loba gampang pikeun kahirupan di dunya. Sakabéh produk ti AASraw téh kalawan purity teu kurang ti 98%. Na, sadaya aya ti antarana anu mastikeun kaayaan pisan pangaturan ISO9001, atawa UPS 36, atawa BP2016, atawa EP6, atawa GMP atawa batur, pikeun minuhan pisan sarat nagara diimpor.

Inovasi teh kakuatan sumber hiji perusahaan nu dipikahoyong. Jeung gawé teuas sadaya pagawé 'na Persib maranéhanana, sarta pitulung hébat ti usaha patali, akademi jeung studio, AASraw tos ningkat sahenteuna 30% tina téhnologi produk. Nu mantuan pisan dina ngurangan ongkos pikeun leuwih jalma na kirang wastes kana lingkungan.

AASraw ieu nyobian janten standar pikeun nuduhkeun jasa honestest jeung barang genius luhur ka sakabeh industri.