Hatur nuhun pikeun ngahubungan kami! Urang wartosan iyeu maneh lila,balik deui kaimahKaca atanapi tingali leuwihproduk.

Kami cerified stéroid bubuk atah produsén jeung ISO9001 di Cina jeung sakabeh stéroid anabolik mateial atah keur producted handapeun aturan GMP.
Anjeun bisa ngirim kami urutan pameseran Anjeun upami gaduh, atawa ngirim konfirmasi basajan ku email atanapi ku Trade Manajer, teras urang bakal dikirim Anjeun Proforma invoice kalawan rinci bank kami pikeun konfirmasi anjeun sangkan mayar sakumaha requests Anjeun.
Sumuhun, sababaraha produk bisa dikirim salaku sampel bebas, tapi kana Anjeun mayar biaya pengiriman barang.
file KoA bakal dibikeun sanggeus urutan dikonfirmasi.

1. Unggal supados urang bubuk atah tiasa refunded saméméh barang keur dikirim kaluar.
2. Iraha éta powders atah keur dites ku purity kirang ti 98%, sagala biaya anjeun bakal refunded.
3. Sagala pesenan téh kalawan kawijakan reship gratis.

Sumuhun, kedah nyadiakeun kami gambar anjeun atanapi artworks, teras anjeun bakal meunang naon rék.
Dina 1 ~ 3 poé sanggeus mayar dikonfirmasi. (Liburan Cina teu kaasup).
Sumuhun, pikeun kuantitas badag, urang salawasna ngarojong kalayan harga hadé.
bahan baku kami di wareshouse ieu dikelompokeun na dikelola ku sistem nu bakal ngajamin suplai dina waktos.
Pikeun rinci produk, anjeun tiasa ningali urang wincikan produk jeung artikel blogBakal aya waleran alus