Leutik skala

AASraw nawarkeun kamampuhan produksi skala leutik nepi ka gancang ngabales paménta pikeun jumlah leutik sarta kaperluan ngembangkeun skala-up (1 mun 50 kg).

fasilitas AASraw urang nu cocog jeung manufaktur tina antara kimia jeung bahan farmasi aktif (API) dina percobaan klinis,

kitu ogé pikeun dipasarkan API leutik-polumeu. Tutuwuhan skala leutik beroperasi nurutkeun tungtunan GMP.

kilo pabrik

pendekatan modular AASraw urang ka tukang ngaput alat ka kabutuhan husus nyandak fasilitas ieu pikeun nanganan small- mun produksi sedeng skala.

Prosés jeung mindahkeun téhnologi salaku ogé skala-up eupan tutuwuhan multiguna badag skala urang.

Produksi bulk

Salaku bagian tina AASraw volume pinuh rentang manufaktur sarta jasa skala-up, serbaguna kamampuhan badag skala nu ditawarkeun keur produksi nepi ka sababaraha 100 ton per produk na sataun, misalna 100 m3 kapasitas.

tutuwuhan dedicated pikeun:

◆ hidrogénasi jeung réaksi-tekanan tinggi séjénna (nepi ka 80 bar)

◆ Low-hawa kimia (handap ka -80 ° C)

◆ (ton 1 per tumpak) Drying

◆ bahan farmasi Active (GMP)

◆ Panyulingan (nepi ka hambalan 70)

◆-hawa High kimia (nepi ka 250 ° C)

◆ kamampuhan Medium-tekanan flash kromatografi nepi ka 20 skala kilogram bahan separation.

Isolasi & Drying

alat-alat isolasi pikeun skala leutik, pabrik kilo jeung pabrik badag skala.

◆ tekenan saringan (mobile na fix, kamar beresih)

◆ Centrifuges (kamar beresih)

◆ 3 Beresih kamar (Class100'000)

◆ 2 kamar filtration dedicated

◆ parabot Drying (GMP)

◆ dryer baki vakum

dryer conus Double ◆ (4.5m3, beusi sténless)