Anabolik stéroid bubuk, anabolik-androgenic stéroid (Aas), anu variasi sintétik tina téstostéron hormon séks jalu. Istilah ditangtoskeun pikeun sanyawa ieu mangrupa anabolik-androgenic stéroid. "Anabolik" nujul kana wangunan otot, sarta "androgenic" nujul kana ngaronjat ciri kelamin jalu. Sababaraha ngaran umum pikeun anabolik stéroid bubuk anu Gear, Sari buah, Roids, sarta Stackers.

Sababaraha urang nyiksa stéroid anabolik bubuk pikeun ngaronjatkeun penampilan fisik maranéhanana.

panyadia kasehatan bisa nulis resep stéroid pikeun ngubaran isu hormonal, kayaning pubertas nyangsang. Stéroid ogé bisa ngubaran kasakit nu ngabalukarkeun leungitna otot, kayaning kangker sarta AIDS. Tapi sababaraha atlit jeung bodybuilders nyiksa obat ieu keur naekeun kinerja atawa ningkatkeun penampilan fisik maranéhanana.

resiko Kaséhatan bisa dihasilkeun tina pamakéan jangka panjang atanapi dosis kaleuleuwihan Aas. épék ieu ngawengku parobahan ngabahayakeun dina kadar kolesterol (ngaronjat Lipoprotein low-dénsitas jeung turun tinggi-Density Lipoprotein), jerawat, darah tinggi, karuksakan ati (utamana kalawan Aas paling lisan), sarta parobahan bahaya dina struktur véntrikel kénca nu jantung. Kaayaan pertaining ka imbalances hormonal kayaning gynecomastia jeung réduksi ukuranana testicular bisa ogé jadi dibalukarkeun ku Aas. Dina awéwé sarta barudak, Aas bisa ngabalukarkeun masculinization teu bisa balik.

Ergogenic migunakeun pikeun Aas di olahraga, balap, jeung bodybuilding salaku ubar kinerja-enhancing anu kontroversial kusabab épék ngarugikeun maranéhanana sarta potensi mangtaun kaunggulan adil dina kompetisi fisik. pamakéan maranéhanana disebut nambahkeun atawa doping sarta ngalarang ku paling awak olahraga utama. Salila sababaraha taun, Aas geus ku tebih zat nambahkeun atawa doping paling kauninga dina laboratorium IOC-accredited. Di nagara mana Aas anu dikawasa zat, aya sering a pasar hideung nu nyelundupkeun, clandestinely dijieun atawa malah ubar tiruan anu dijual ka pamaké.

Paling pamaké stéroid teu atlit. Antara 1 juta sarta 3 juta jalma (1% populasi) anu disangka geus dipaké Aas di Amérika Serikat. Studi di Amérika Serikat geus ditémbongkeun yén pamaké Aas condong jadi lolobana-kelas menengah lalaki heterosexual ku umur median ngeunaan 25 anu bodybuilders noncompetitive sarta non-atlit na nganggo obat keur kaperluan kosmetik. "Di antara 12- mun budak 17 taun heubeul, pamakéan stéroid jeung ubar sarupa ucul 25 persen tina 1999 mun 2000, kalawan 20 persen nyebutkeun aranjeunna nganggo aranjeunna keur nuhun tinimbang olahraga, ulikan ku insurer Blue Palang Blue Shield kapanggih." (Eisenhauer) ulikan sejen manggihan yén pamakéan non-médis ngeunaan Aas diantara mahasiswa éta di atawa kirang ti 1%. Numutkeun hiji survéy panganyarna, 78.4% tina pamaké stéroid éta bodybuilders noncompetitive sarta non-atlit, bari ngeunaan 13% dilaporkeun lila suntik unsafe kayaning reusing jarum, babagi jarum, sarta ngabagikeun vials multidose, sanajan ulikan 2007 kapanggih yén babagi tina jarum éta pisan ilahar diantara individu ngagunakeun Aas keur kaperluan non-médis, kirang ti 1%. Ulikan 2007 sejen manggihan yén 74% tina pamaké Aas non-médis miboga derajat pos-sékundér jeung leuwih kungsi réngsé kuliah tur pangsaeutikna kungsi gagal pikeun ngalengkepan SMA ti diperkirakeun ti populace umum. Ulikan sarua kapanggih yén individu ngagunakeun Aas keur kaperluan non-médis kungsi laju pagawean luhur sarta panghasilan somah luhur batan populasi umum. pamaké Aas condong panalungtikan ubar aranjeunna nyokot leuwih ti pamaké dikawasa-zat séjén; kumaha oge, dina sumber utama consulted ku pamaké stéroid kaasup babaturan, handbooks non-médis, panglawungan dumasar-internet, blog, jeung majalah kabugaran, nu bisa nyadiakeun informasi questionable atanapi taliti.

Kumaha do jalma nyiksa stéroid anabolik bubuk?

Jalma anu nyiksa stéroid anabolik bubuk biasana dicokot oral atanapi nyuntik kana otot. dosis ieu bisa jadi 10 mun 100 kali leuwih luhur ti dosis prescribed pikeun ngubaran kaayaan médis. Stéroid anu ogé dilarapkeun kana kulit salaku krim, gél, atawa patch.

Sababaraha atlit jeung nu lianna anu nyiksa stéroid yakin yén maranéhna bisa nyingkahan efek samping nu teu dihoyongkeun atawa ngamaksimalkeun épék ubar 'ku cara nyokot éta dina cara anu ngawengku:

  1. Ngabuburit-nyokot dosis periode waktu, stopping pikeun hiji waktu, lajeng dibalikan deui
  2. stacking-ngagabungkeun dua atawa leuwih tipena béda stéroid
  3. pyramiding-laun ngaronjatna dosis atawa frékuénsi nyiksa, ngahontal jumlah puncak, lajeng laun tapering kaluar

Anabolik-androgenic stéroid (Aas) mangrupakeun versi sintétik tina téstostéron hormon kajadian sacara alami tur mibanda kagunaan médis sah. Lamun jum'atan prescribed na diawasan ku panyadia médis, anabolik stéroid bubuk dianggap pangobatan aman tur terapi.

Sanajan kitu, seuseueurna pamakéan narkoba ieu mangrupa diantara bodybuilders jeung atlit guna ningkatkeun kakuatan otot maranéhanana atawa penampilan. Beurat nyiksa Aas bisa ngakibatkeun konsékuansi kaséhatan négatip berpotensi parna sarta kadangkala teu bisa balik, kaasup serangan mimiti jantung, stroke, depresi sarta kabiasaan agrésif parna.

Coba mun nganggo Aas ti parusahaan ditangtoskeun hartosna nyandak bahan baku Aas kualitas alus, masak nu Aas tablet / kapsul atawa minyak nyuntik handapeun kaayaan ketat bakal mawa kaséhatan Anjeun euweuh resiko.

Némbongkeun 1-8 hasil 48

  • asihan standar
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk