Boldenone bubuk, ogé katelah 1-téstostéron, nyaéta anabolik-androgenic stéroid kajadian sacara alami (Aas) jeung analog 1-dehydrogenated tina téstostéron. Boldenone bubuk sorangan geus kungsi dipasarkan; salaku ubar farmasi, éta dipaké salaku boldenone undecylenate, anu éster undecylenate.

Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • asihan standar
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk