Metenolone bubuk, atawa methenolone, ogé katelah methylandrostenolone, nyaéta anabolik-androgenic stéroid sintétik jeung oral aktif (Aas) jeung turunan dihydrotestosterone (DHT) nu sorangan pernah dipasarkan. Metenolone sorangan henteu dipaké minangka Aas na tamba keur gantina dibéré dina formulir prodrug éster sakumaha metenolone asétat pikeun administrasi lisan jeung jadi metenolone enanthate pikeun depot suntik intramuscular.

Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • asihan standar
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk