Téstostéron bubuk mangrupa hormon seks jalu primér sarta hiji stéroid anabolik. Manusa jalu, téstostéron bubuk muterkeun hiji peran konci dina ngembangkeun jaringan réproduktif jalu kayaning téstis jeung prostat, kitu ogé promosi ciri séksual sekundér kayaning ngaronjat otot jeung Jisim tulang, jeung tumuwuhna bulu awak. Sajaba ti éta, téstostéron téh aub dina kaséhatan jeung well-mahluk, sarta pencegahan osteoporosis. tingkat cukup tina téstostéron dina lalaki bisa ngakibatkeun Abnormalitas kaasup frailty sarta leungitna tulang.

Némbongkeun 1-8 hasil 14

  • asihan standar
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk