Estradiol bubuk (E2), ogé dieja oestradiol, nyaéta stéroid, hiji éstrogén, jeung hormon séks bikang primér. Hal ieu ngaranna pikeun tur penting dina pangaturan éta siklus reproduksi awéwé estrous sarta haid. Estradiol penting pisan pikeun ngembangkeun tur pamaliharaan tina jaringan réproduktif bikang kayaning breasts, rahim, sarta vagina salila pubertas, dewasa, sarta kakandungan, tapi ogé boga pangaruh penting dina loba jaringan lianna, kaasup tulang, gajih, kulit, haté, jeung otak.

Némbongkeun sakabéh hasil 8

  • asihan standar
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk