Kami PCT Narkoba bubuk suppliers, bubuk PCT Narkoba pikeun dijual, Salaku urang jangji, sadaya bubuk PCT Narkoba urang nu mibanda purity teu kurang ti 98%.


bubuk narkoba PCT

bubuk narkoba PCT hartina ubar pikeun terapi siklus Post. Terapi siklus pos nyaéta metoda employing obat nu dianggo via rupa mékanisme pikeun buka ngeunaan nyobian pikeun nyaimbangkeun tur malikkeun hormon hiji pamaké urang normal deui sakali anabolik androgenic siklus stéroid suppressive geus ceased.

Sakali a pamaké geus ceased pamakéan stéroid androgenic anabolik aranjeunna ninggalkeun dina kaayaan dimana produksi téstostéron alam maranéhna geus diteken, sakapeung parah. Saterusna, tingkatan stéroid anu salamina diminishing dina Sistim maranéhna, ninggalkeun pamaké dina hiji siklus pos kaayaan pisan katabolik nu bisa ngeunteung dina pangabisa maranéhna pikeun ngajaga massa otot massana whilst on siklus. Kalayan di pikiran, éta gampang pikeun disimpulkeun yen urang hoyong manggihan cara mulangkeun produksi téstostéron alam leuwih mawa ngeunaan lingkungan hadé pikeun kaséhatan sakabéh tur ngajaga jaringan otot.

Clomiphene citrate (clomid bubuk) jeung tamoxifen (nolvadex bubuk) bisa padamelan pos siklus pikeun mantuan balikkeun produksi téstostéron alam nu pamaké '. Kusabab duanana mangrupakeun bisa meungpeuk éstrogén di hipotalamus sarta hipofisis, sahingga ceasing inhibisi eupan balik négatip, urang gaduh ubar nu hasil bisa ningkatkeun FSH (follicle stimulating hormon) jeung LH (hormon luteinizing) dina awak lalaki. Ngaronjat LH bisa ngabantu pikeun merangsang sél nu Leydig di téstés ngahasilkeun leuwih téstostéron.

Loba ditéang ngan ngagunakeun bubuk nolvadex on cukup efisien sorangan cageur tina siklus maranéhanana. Sababaraha kitu, resep ngagunakeun duanana ubar pikeun nutupan sakabeh sudut. Eta sia noting yén poeder nolvadex téh beuki profound di stimulating paningkatan LH, dina milligram mun milligram sudut pandang, dibandingkeun yen bubuk clomid. Ogé, loba nu wadul of efek samping tina bubuk clomid kayaning implikasi visual jeung swings haté.


protokol PCT

  1. Dosages of nolvadex pikeun protokol PCT:

Dinten 1 100mg

Handap 10 poé 60mg

Handap 10 poé 40mg

Di luhur nyaéta protokol sampel nu bisa padamelan. Jelas dina siklus na parameter séjén bisa ngarobah dosages tur lilana protokol pos siklus Anjeun.

Sakumaha ceuk luhur, loba nu resep ngagunakeun duanana nolvadex na clomid siklus bubuk pos nutupan sakabeh sudut.

  1. Dosages bubuk nolvadex jeung bubuk clomid digabungkeun pikeun protokol PCT:

bubuk dinten 1 Clomid 250mg + Nolvadex bubuk 60mg

Handap poé 10 bubuk Clomid 100mg + Nolvadex bubuk 40mg

Handap poé 10 bubuk Clomid 50mg + Nolvadex bubuk 20mg

Metoda ieu kedah ngabuktikeun éféktif. Kitu cenah, sakumaha ku nolvadex bubuk ukur protokol, éta teu disetél dina batu. siklus langkung suppressive bisa merlukeun dosis luhur atawa durasi panjang tina pamakéan mawa ngeunaan épék dipikahoyong.

Sawaktos anjeun ngawitan protokol PCT bakal gumantung kana sanyawaan éta administrated dina siklus ka. Tingali up sagala stéroid nu dipaké dina mangsa siklus anjeun dina tabel kami handap, sarta nyandak catetan ti ubar nu boga tanggal mimiti pangpanjangna sanggeus pangakuan panungtungan. Ieu kitu nu urang ulah ngamimitian protokol PCT lamun aya bisa kénéh jadi tingkat berpotensi luhur androgens dina sistem, anu bakal nyieun PCT nu jadi runtah a dugi tingkat turun.


Naha Bodybuilders Paké bubuk Clomid

bubuk Clomid mangrupakeun ngaran generik pikeun Clomiphene Citrate sarta mangrupakeun éstrogén sintétis. Hal ieu prescribed medically mun rojong ovulation di bikang kasuburan low. Ngaran umum sejen nyaeta Serophene.

Paling stéroid anabolik, hususna androgens, ngabalukarkeun inhibisi produksi téstostéron awak sorangan. Nalika bodybuilder a asalna kaluar hiji siklus stéroid, produksi téstostéron alam nyaeta nol sarta kadar ti stéroid dicokot dina getih téh diminishing. Ieu daun babandingan tina katabolik: Hormon anabolik di luhur getih, ku kituna awakna aya dina kaayaan katabolisme, sarta, salaku hasilna, loba jaringan otot nu ieu miboga on siklus nu ayeuna bade leungit.

AASraw nyadiakeun rupa bubuk atah bubuk narkoba PCT, Tamoxifen Citrate / Nolvadex, Clomiphene citrate / bubuk Clomid, Exemestane / Aromasin, Fluoxymesterone / Halotestin, Anastrozole / Arimidex na Letrozole / Femara. Anjeun wilujeng sumping nyandak eta bahan baku ti AASraw ngajaga kaséhatan Anjeun.


Némbongkeun 1-8 hasil 10

  • asihan standar
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk