SARMs bubuk mangrupa hiji kelas novél ngeunaan reséptor androgén ligands.They anu dimaksudkeun pikeun boga nanaon sarua épék salaku ubar androgenic kawas stéroid anabolik tapi jadi leuwih selektif dina peta maranéhanana, sahingga éta bisa dipaké pikeun loba indikasi klinis leuwih ti nu rélatif kawates sah migunakeun eta stéroid anabolik ayeuna disatujuan pikeun.

SARMs bubuk nyadiakeun kasempetan mendesain molekul nu bisa dikirimkeun oral, tapi nu selektif udagan nu reséptor androgén dina jaringan béda béda. Tujuan panalungtikan di wewengkon ieu téh pikeun ngidinan respon ngaropéa: jaringan anu sasaran tina terapi bakal ngabales sabab bakal to téstostéron; jaringan séjén tempat pikaresepeun sisi-épék dihasilkeun moal bakal.

Euweuh sahiji bubuk SARMs acan dikembangkeun nyaéta sabenerna selektif pikeun épék anabolik dina otot atawa tulang jaringan tanpa ngahasilkeun naon épék androgenic dina jaringan kayaning kelenjar prostat, kumaha sababaraha androgens nonsteroidal némbongkeun nisbah anabolik jeung épék androgenic tina gede ti 3: 1 na nepi ka saloba 90: 1 (rad-140), dibandingkeun téstostéron, nu boga nisbah 1: 1.

Selectivity di lalaki
Contona, upami udagan anu tumuwuhna tulang di lalaki manula kalawan osteopenia atawa osteoporosis, tapi kalawan henteu tanda overt of hypogonadism, powder SARM targeting tulang jeung jaringan otot tapi mibanda aktivitas Lesser dina prostat atawa téstés bakal jadi leuwih desirable.

Selectivity di awéwé
A bubuk SARm pikeun awéwé ideally bakal merangsang ingetan tulang, atawa libido sarta fungsi seksual séjén yén androgens tiasa pangaruh, tanpa négatip sisi-épék kayaning ngembangkeun ciri gender lalaki (virilization), ngaronjat LDL / HDL babandingan, disfungsi ati, jeung saterusna .

Némbongkeun 1-8 hasil 16

  • asihan standar
    • asihan standar
    • Nurun ku popularitas
    • Nurun ku rating rata
    • Nurun ku newness
    • Nurun ku harga: low ka luhur
    • Nurun ku harga: luhur ka handap
  • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 8 Produk
    • Tembongkeun 16 Produk
    • Tembongkeun 24 Produk