N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamid powder mangrupakeun uréa piperazinyl phenyl anu struktur mah béda ti carbamates alkil jeung sanyawaan hétérosiklik alfa-keto jeung mangrupakeun inhibitor potent tur selektif tina asam lemak amida hydrolase (FAAH) (IC50s = 34 na 33 nm di beurit na manusa masing-masing) nyaeta bisa meuntas getih-otak barrier.1 dina 20 mg / kg, kovalén ngiket ka loka aktif tina FAAH ngaliwatan dipegatkeunana pungsionalitas uréa generating aniline sarta carbamate FAAH-poperazinyl.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide video


I.N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide basic Characters:

ngaran: N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide
CAS: 681136-29-8
purity: ≥99% (HPLC)
sinonim: JNJ 1661010;N-Phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)-1-piperazinecarboxamide;Takeda-25;1-Piperazinecarboxamide, N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)-;JNJ 1661010, >=98%
Formula molekular: C19H19N5OS
Beurat molekul: 365.459
Lebur titik: 240.48
titik golak: 559.69 ː C di 760 mmhg
kapadetan: ~ 1.3 g / cm3
Temp neundeun: Toko di + 4 ° C
kaleyuran: DMSO: ≥28mg / ml
indéks réfraktif: n20D 1.68
warna: A kristalin padet
InChI: InChI=1S/C19H19N5OS/c25-18(20-16-9-5-2-6-10-16)23-11-13-24(14-12-23)19-21-17(22-26-19)15-7-3-1-4-8-15/h1-10H,11-14H2,(H,20,25)
InChI Key: BHBOSTKQCZEAJM-UHFFFAOYSA-N


II. N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid pamakéan Bubuk dina siklus:

1.Name:

N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) bubuk piperazine-1-carboxamid, JNJ 166101 Bubuk

2.How nyaéta karya on N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid pamakéan Bubuk?

FAAH preincubated kalawan JNJ1661010 nunjukkeun hiji reversibility slow tina interaksi antara JNJ1661010 jeung loka aktif, nu ieu gancangan dina suhu luhur. JNJ-1661010 mangrupakeun kovalén, mékanisme basis substrat inhibitor sakumaha nalungtik ku LC-ESI-MS. JNJ-1661010 docks jeung phenylthiadiazole dina torowongan hidrofobik jeung phenylurea dina saku hidrofilik of FAAH, JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) nyegah FAAH ku sahanteuna 85% nepi ka 4 h sanggeus dosing, hasilna akumulasi lipid ethanolamides dina uteuk beurit. JNJ-1661010 dosis-dependently reverses nu allodynia tactile ku efficacy maksimum kira 90% dina 30 mnt postdose dina duanana effect tatu (MTI) beurit hampang sarta modél beurit. JNJ-1661010 (20 mg / kg) reverses tactile allodynia ku 60.8% dina 30 mnt di beurit saraf tulang tonggong modél tatu ligation. JNJ-1661010 (50 mg / kg ip) nembongkeun atenuasi signifikan tina hyperalgesia di 30 mnt postdose di beurit modél carrageenan tina nyeri radang.
Beurit dosed kalawan JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) mibanda plasma Cmax of 26.9 μM di Tmax of 0.75 h sarta Cmax dina uteuk ngeunaan 6.04 μM di Tmax of 2 h. JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) nyegah FAAH otak na elevates tingkat AEA dina jaringan otak di beurit.

3.Warning on N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) bubuk piperazine-1-carboxamid

parentah 4.Further:

5. N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamid Powder:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

7. N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamide bubuk HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamide bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

 Bikangna Viagra? Sagalana ngeunaan bubuk Sex Ningkatkeun Flibanserin Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamide"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *