bubuk Adrenosterone

bubuk Adrenosterone, Ogé katelah Reichstein urang zat G, kitu ogé 11-keto androstenedione (11-KA4), 11-oxoandrostenedione (11-OXO), sarta androst-4-ene-3,11,17-trione, nyaéta hormon stéroid jeung éfék androgenic lemah , sarta hiji panengah / prohormone of 11-ketotestosterone.It munggaran diékstraksi di 1936 ti cortex adrénal byTadeus Reichstein di Institute Pharmaceutical di universitas Basel. Asalna, adrenosterone disebut zat Reichstein urang G. Adrenosterone lumangsung dina jumlah renik manusa sakumaha ogé kalolobaan mamalia sarta dina jumlah badag di lauk, dimana eta mangrupakeun prékursor jeung androgén primér, 11-ketotestosterone.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video bubuk Adrenosterone


bubuk I.Adrenosterone Karakter dasar:

ngaran: bubuk Adrenosterone
CAS: 382-45-6
Formula molekular: C19H24O3
Beurat molekul: 300.39
Ngalembereh Point: 222 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


II. siklus bubuk Adrenosterone

1. ngaran:

Brand umum (S): bubuk Adrenosterone
Generik NAME (S): 11-OXO, bubuk Adrenosterone zat Reichstein urang G, 11-keto androstenedione (11-KA4), androstenedione 11-oxo (11-OXO), androst-4-ene-3, 11, 17-trione

2.Adrenosterone bubuk Dianggo:

Saha anu deeply aub di dunya bodybuilding na bulking téh akrab jeung powders Adrenosterone na kumaha mangpaat eta tiasa nalika dipaké leres. Sahenteuna 2 produk Adrenosterone bubuk misah geus nominasi panghargaan dina dunya bodybuilding jeung efek samping awon dilaporkeun dipuseurkeun di sabudeureun pamakéan lepat atanapi Kabiasaan PCT goréng. Patrick Arnold tuh jauh kana meunang Adrenosterone powders ka pasar jeung éta wizard kimia nu némbongkeun dunya sabaraha efektif digunakeunana pro-hormon éta kalawan saeutik mun euweuh efek samping. Ieu salah sahiji produk paling populérna dipikawanoh yen bener ngajadikeun bédana dina ngurangan gajih salila prosés bulking.

3.What teh dosage bubuk Adrenosterone?

Aya ilaharna 3 siklus béda nu hiji pamaké tina Adrenosterone powde (CAS 382-45-6) bisa ngalaman. Aya bédana dicirian dina hasil nu leuwih luhur dosage kasebut, tapi dosages luhur kedah ogé dipaké pikeun période leutik waktu. Anjeun tiasa nyandak nu jumlahna maksimum dina produk keur siklus maksimum, tapi anjeun kudu bener ngalakukeun olahan sateuacan na sanggeus ulah efek samping.

300mg pikeun siklus minggu 9
600mg pikeun siklus minggu 7
900mg pikeun siklus minggu 5
Jeung dosage 300mg leutik aya sacara umum pisan saeutik noticed di gains massa otot, tapi pasti boga pangaruh dina ngawangun otot batan gajih. The dosage tengah 600mg condong némbongkeun hasil hadé sarta gain massa otot jumlahna aya sahanteuna 5 pon. The 900mg dosage ekstrim bisa némbongkeun paningkatan massa otot of pon 10 atawa leuwih. Hal ieu kacida comparable mun hasil ditempo dina sanyawa kuat, tapi minimal dina pangaruh samping.

Anjeun kudu ngawitan jieun perobahan dietary diperlukeun ngeunaan 2 minggu saméméh dimimitian siklus dipilih Anjeun. Éta mantuan nyandak suplement poéan multivitamins jeung minyak lauk. Anjeun kedah ningkatkeun asupan protein anjeun ngalengkepan siklus nu. Kusabab hormon anjeun bakal robah sanggeus ceasing pamakéan bubuk Adrenosterone eta dibutuhkeun hiji produk terapi pos siklus alus keur 4 mun 6 minggu sanggeus siklus nu. Ieu bisa jadi perlu lamun anjeun ngalakonan siklus 9 minggu panjang 300mg tapi dosages luhur merlukeun pamakean produk PCT alus. Hasil pangalusna lumangsung nalika anjeun adequately nyiapkeun sarta laksana kasabaran dina sia awak anjeun dipake kana parobahan.

karya bubuk 4.How Adrenosterone?

Lamun dilaksanakeun sakumaha diarahkeun sarta operasi siklus dipilih Anjeun epektip anjeun bakal nempo awak anjeun ningkatkeun kontrol kortisol sarta ngarasakeun hiji dorongan dina téstostéron. Ieu ogé bakal tetep kasaimbangan éstrogén di tingkat nu ngamaksimalkeun kabisa anjeun pikeun otot bulk up jeung ngurangan gajih. Naon paling pamaké manggihan pikaresepeun téh nu teu ngan henteu eta ngadamel bulking jaringan otot gampang jeung gancang, tapi méré harti hadé naon maneh jieun. Eta nyadiakeun jalan ka:

Naekeun téstostéron;
Ngurangan éstrogén;
Ngadalikeun épék kortisol;
Ngurangan SHGB;
Balikkeun fungsi HPTA;

5.Benefits bubuk Adrenosterone

ati
Aya loba kaunggulan keur ngagunakeun bubuk Adrenosterone leuwih produk sejenna, tapi anu pangpentingna nyaéta yén nyusun non-methylated henteu teuas dina ati anjeun. Anjeun teu kudu muka awak anjeun kalayan produk ngajaga organ pisan vital ieu. Butuh jauh salempang tur ngaheéat duit dina produk tambahan. Wanting nambahan kabugaran kedah pernah jadi di biaya kaséhatan Anjeun jeung bubuk Adrenosterone mantuan jeung duanana.

Balukar Sisi hampang
bubuk Adrenosterone ieu favored alatan jumlah milder sarta ngurangan tina mungkin efek samping. Bisa dibasajankeun headaches hampang mun slight seueul, tapi lamun ngalakukeun persiapan ditangtoskeun jeung sanggeus program anjeun bakal paling dipikaresep moal malah ngalaman ieu. Anjeun bisa ngalaman nyeri deui hampang handap sanggeus digawé kaluar, ngaronjat slight dina tekanan getih sarta masalah sia bobo lamun nyandak dosis telat dina poé. Nyaluyukeun waktu maneh butuh produk nu sigana ngabéréskeun masalah sare.

Stacking
benefit sejen nu ngajadikeun bubuk Adrenosterone populér nyaéta nu bisa migunakeun ka husus sasaran gajih na make produk tambahan pikeun ngaronjatkeun Pace kanaékan massa otot. Éta has ningali produk ieu dipaké ditéang jeung leuwih ti hiji sanyawa séjén. Hal ieu ngajadikeun eta pilihan sampurna pikeun sagala tingkatan kabugaran na bodybuilding anu dipikahoyong. Ieu salah sahiji paling fléksibel pro-hormon dina pasaran.

bubuk 6.Adrenosterone:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

7.Adrenosterone bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

8.Adrenosterone bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Tinjauan bubuk 9.Adrenosterone?

Upami Anjeun keur néangan pikeun produk nu bisa mantuan ngawangun otot well-diartikeun sarta ngaleungitkeun gajih salila prosés lajeng Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun maké pro-hormon. bubuk Adrenosterone nyaeta salah sahiji nu pang populerna di pasar to date. Éta pohara efektif jeung efek samping kawates.

bubuk Adrenosterone mangrupakeun pro-hormon non-methylated anu dipaké ku avid weightlifters na bodybuilders sapuk pikeun ngurangan gajih, ningkatkeun otot jeung harti otot. Hal ieu dianggap salah sahiji mildest pro-hormon na nawarkeun efek samping kurang ti paling. Éta kirang kasar dina ati salila siklus pamakean sarta bisa tumpuk, atawa dipaké dina kombinasi kalayan sanyawaan séjén gampang. Ieu ilaharna disadiakeun dina karacunan atawa bubuk formulasi. Ieu salah sahiji langkung ongkosna mahal pro-hormon sadia, tapi laju low tina efek samping sarta kalenturan pamakean nyieun salah sahiji produk beuki populér kaluar aya dina pamakéan.


III. Adrenosterone bubuk HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér bubuk Adrenosterone ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

 Bikangna Viagra? Sagalana ngeunaan bubuk Sex Ningkatkeun Flibanserin Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "Adrenosterone bubuk"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *