punjul 642

Endocannabinoids kayaning 2-arachidonoyl gliserol (2-AG) jeung arachidonoyl ethanolamide anu lipid biologis aktip nu aub dina sababaraha prosés synaptic kaasup aktivasina of reséptor cannabinoid. Punjul 642 mangrupakeun inhibitor potent of monoacylglycerol lipase (MAGL) yen mintonkeun nilai IC50 of 7.6, 14, sarta 3.7 nm forinhibition of MAGL dina mouse, beurit, jeung mémbran otak manusa masing-masing. JW642is selektif pikeun MAGL, merlukeun konsentrasi loba nu leuwih luhur keur éféktif ngahambat asam lemak aktivitas amida hydrolase (IC50s = 31, 14, sarta 20.6 μM pikeun mouse, beurit, mémbran otak andhuman, mungguh).

Panjelasan Produk

video punjul 642


I.JW 642 Karakter dasar:

ngaran: punjul 642
CAS: 1416133-89-5
Formula molekular: C21H20F6N2O3
Beurat molekul: 462.4
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: di -20 ° C 3 taun Bubuk
warna: bodas padet


II. siklus punjul 642

1. ngaran:

Ngaran kimia:
4 - [(3-Phenoxyphenyl) métil] -1-piperazinecarboxylic asam 2,2,2-trifluoro-1- (trifluoromethyl) étil éster
sinonim:
JW 642;1,1,1,3,3,3-Hexafluoropropan-2-yl 4-(3-phenoxybenzyl)piperazine-1-carboxylate

2. Punjul 642 Dianggo:

Dina prosedur laboratorium, pikeun neundeun istilah panjang, urang nyarankeun yen punjul 642be disimpen assupplied di -20 ℃. Ayeuna kudu stabil salila sahenteuna sataun.
Punjul 642 disadiakeun salaku solusi dina métil asétat. Pikeun ngarobah pangleyur nu, kantun menguap métil asétat dina aliran hipu nitrogén jeung geura addthe pangleyur sahiji pilihan. Pangleyur asethanol misalna, DMSO, sarta dimétil formamide purged kalawan gas mulya bisa dipaké. The kaleyuran of punjul 642 dina pangleyur ieu isapproximately 13,5, sarta, 11mg / ml mungguh.
Punjul 642 nyaeta sparingly leyur dina buffers cai. Pikeun kaleyuran maksimum dina aqueousbuffers, leyuran ethanolic of punjul 642should jadi diluted jeung panyangga ofchoice cai. Punjul 642 ngabogaan kaleyuran kira 0.3 mg / ml dina 1: leyuran 2 étanol: PBS (pH 7.2) ngagunakeun metoda ieu. Urang ulah nyarankeun nyimpen éta leyuran cai pikeun leuwih ti hiji poé.

3.What teh dosage of punjul 642?

DMSO mun 100 MM
Étanol jeung 100 MM
Stabilitas jeung Kaleyuran Saran: Sababaraha solusi bisa hésé pikeun ménta sarta bisa beencouraged ku aduk gancang, sonication atanapi warming hipu (dina 45-60 ° C cai mandi). Émbaran ngeunaan stabilitas produk, utamana dina leyuran, geus jarang geus dilaporkeun na di hal nu ilahar urang ukur tiasa nawiskeun hiji pituduh umum. saran baku kami téh: padet: gudang disadiakeun geus jadi nyatakeun dina labél produk na vial ieu diteundeun disegel pageuh, produk nu bisa disimpen nepi ka 6 bulan ti tanggal resi. Solusi: Urang nyarankeun yen leyuran stock, sakali disiapkeun, disimpen aliquoted di pageuh disegel vialsat -20 ° C atanapi handap sarta dipaké dina 1 month.Wherever solusi mungkin kudu dilakukeun up na dipake dina dinten anu sami.

4.How punjul 642 gawéna?

Punjul 642 mangrupakeun potent tur selektif monoacylglycerol lipase (MAGL) inhibitor (IC = 3.7 nm). Mintonkeun> selectivity 1000-melu pikeun MAGL leuwih amidehydrolase asam lemak (IC = 20.6 μM). Monoacylglycerol lipase (MAGL) Isa serine hydrolase jawab hidrolisis 2-AG kana asam arakidonat jeung gliserol, sahingga terminating fungsi biologis na. Balukar Toxicological bisa jadi dibalukarkeun kawas dihandap: métil asétat - karacunan Data: Lisan LD50 (beurit):> 5,000 mg / kg; LD50 lisan (kelenci): 3,705 mg / kg; LD50 kulit (kelenci):> 5,000 mg / kg; Inhalation TCLO (manusa): 15,000 mg / m3; Métil asétat - Data iritasi: Kulit (kelenci): 500 mg (24h) hampang; Panon (kelenci): 100 mg (24h) sedeng.

5.Warning:

I.Stability jeung réaktivitas

5.1 réaktivitas

Stabil dina angkutan atawa gudang kaayaan dianjurkeun.

stabilitas 5.2 Kimia

Stabil dina kaayaan gudang dianjurkeun.

5.3 Kamungkinan réaksi picilakaeun

Réaksi picilakaeun moal lumangsung dina angkutan atanapi neundeun normal kaayaan. Dékomposisi bisa lumangsung dina paparan kondisi atawa bahan di handap ieu.

Kaayaan 5.4 ulah panas, Uap.
bahan sauyunan 5.5

Asam kuat / alkalis, oxidising kuat / agén pangréduksi.

produk dékomposisi picilakaeun 5.6

Dina durukan bisa emit haseup racun. Taya dipikawanoh informasi dékomposisi.

II.Handing jeung neundeun

Kawaspadaan 5.1 pikeun penanganan aman

Paké dina tiung fume kimia, jeung hawa disadiakeun ku hiji sistem bebas. Ulah inhalation, ngahubungan kalawan panon, kulit jeung
pakéan. Ulah aya formasi lebu jeung aerosols. Paké dina aréa well-ventilated. Tetep jauh ti sumber tina ignition. nyingkahan
berkepanjangan atanapi ngulang paparan.

Kaayaan 5.2 pikeun neundeun aman, kaasup naon baé incompatibilities.

Nyimpen di tiis, aréa well-ventilated. Tetep jauh ti sinar panonpoé langsung. Tetep wadahna pageuh disegel dugi siap dipaké.
hawa gudang disarankeun: Store di -20 ° C

5.3 kagunaan husus tungtung

Paké dina tiung fume laboratorium mana mungkin.

6.JW 642 Raw Bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

7.JW 642 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

8.JW 642 Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

9.Does punjul 642 ngagaduhan Sisi Balukar?

Bahan bisa jadi irritating kana mémbran mukosa sarta saluran engapan luhur; Bisa jadi ngabahayakeun ku inhalation, ingestion, atawa nyerep kulit; Bisa ngakibatkeun drowsiness ordizziness; Bisa ngakibatkeun kulit atanapi iritasi Sistim engapan. Mun mindeng keuna bisa ngabalukarkeun kagaringan kulit atanapi cracking.
kadali paparan / panyalindungan pribadi

parameter 9.1 Control

Komponen nu mibanda parameter kontrol gaw
Ngandung euweuh zat mibanda nilai wates paparan Mikrobiologi.

kadali eksposur 9.2

kadali rékayasa luyu
Paké dina tiung fume mana lumaku. Mastikeun sakabeh ukuran rékayasa digambarkeun dina bagian 7 of SDS aya di tempat.
Mastikeun laboratorium ieu dilengkepan pancuran kaamanan sarta stasiun nyeuseuh mata.
alat-alat pelindung pribadi

Panon / panyalindungan raray
Paké gelas kaamanan luyu.
perlindungan kulit
Paké sarung tahan kimiawi luyu (pamakéan sarat minimal standar BS en 374: 2003). Sarung kedah
inspected saméméh pamakéan. Nyeuseuh jeung leungeun garing tuntas sanggeus nanganan.
perlindungan awak
Ngagem pakean pelindung luyu.
perlindungan engapan
Mun assessment résiko nunjukkeun perlu, ngagunakeun respirator merenah.

al diantarana


III. Punjul 642 HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér punjul 642 ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

 Bikangna Viagra? Sagalana ngeunaan bubuk Sex Ningkatkeun Flibanserin Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "punjul 642"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *