PF 750

PF 750 mangrupakeun potent, waktu-gumantung, asam lemak teu bisa balik amida hydrolase (FAAH) inhibitor (IC50 = 16.2 nm) nu mintonkeun euweuh aktivitas dina sauntuyan Hidrolase serine lianna. Ieu selektif nyegah FAAH dina sistim saraf pusat. kalawan IC50 peunteun 0.6 na 0.016 μM nalika preincubated kalawan FAAH manusa rékombinan pikeun 5 na 60 menit visinil. Asam lemak amida hydrolase (FAAH) nyaéta énzim jawab hidrolisis jeung inactivation

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video PF 750


I.PF 750 Karakter dasar:

ngaran: PF 750
CAS: 959151-50-9
Formula molekular: C21H32O
Beurat molekul: 300.48
Ngalembereh Point: 79.5-80 °
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


II. pamakéan PF 750 dina siklus:

1.Name:

PF 750

2.How teh ngerjakeun PF 750?

PF-750 disadiakeun salaku bubuk padet kristalin. Hiji leyuran stock bisa dijieun ku ngabubarkeun PF-750 dina pangleyur organik purged kalawan gas mulya. PF-750 téh leyur dina pangleyur organik kayaning étanol, DMSO, sarta dimétil formamide (DMF). The kaleyuran of PF-750 dina étanol anu kurang 1 mg / ml tur kurang 20 mg / ml di DMSO na DMF. PF-750 nyaeta sparingly leyur dina buffers cai. Pikeun kaleyuran maksimum dina buffers cai, PF-750 kedah mimiti jadi leyur dina DMSO lajeng diluted jeung panyangga cai tina pilihan. PF-750 ngabogaan kaleyuran kira 0.125 mg / ml dina 1: leyuran 5 of DMSO: PBS (pH 7.2) ngagunakeun metoda ieu. Urang ulah nyarankeun nyimpen éta leyuran cai pikeun leuwih ti hiji poé.

3.Warning on PF 750

Pikeun disolusi hadé, panas tube di 37 ° C sarta ngocok deui dina mandi ultrasonic. pabrik béda gaduh bets béda tina kaleyuran produk, ukur pikeun rujukan. Mun kadar diperlukeun pikeun percobaan teuing badag ka wates kaleyuran produk, nambah ko-pangleyur jeung rojong disolusi atawa ngaluyukeun konsentrasi diri.

parentah 4.Further:

5. PF 750:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. PF 750 Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

7. PF 750 Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. PF 750 HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér PF 750 ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

 Bikangna Viagra? Sagalana ngeunaan bubuk Sex Ningkatkeun Flibanserin Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "PF 750"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *