URB597

URB597, Ogé katelah KDS-4103, mangrupakeun inhibitor kacida potent tur selektif tina lemak-asam amida hydrolase (FAAH), hiji énzim catalyzing hidrolisis intrasélular nu anandamide endocannabinoid, kalayan nilai 50 konsentrasi% inhibisi IC50 of 4.6 nm sarta 0.5 nm dina mémbran uteuk beurit na microsomes ati manusa mungguh. URB597 némbongkeun anxiolytic, antidepressant, antinociceptive jeung épék analgesic di vivo tanpa evoking gejala sejenna pakait sareng sanyawa cannabinoid-kawas.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video URB597


I.URB597 Karakter dasar:

ngaran: URB597
CAS: 546141-08-6
purity: ≥99% (HPLC)
Formula molekular: C20H22N2O3
Beurat molekul: 338.4
EINECS: 1312995-182-4
sinonim: N-Cyclohexylcarbamic asam 3 '- (aminocarbonyl) [1,1'-biphenyl] -3-yl éster; 3'-CarbaMoyl- [1,1'-biphenyl] -3-yl cyclohexylcarbaMate; 3- (3-carbaMoylphenyl) phenyl N-cyclohexylcarbaMate ; CarbaMic asam, N-cyclohexyl-, 3 '- (aMinocarbonyl) [1,1'-biphenyl] -3-yl éster; KDS 4103 N-Cyclohexylcarbamic asam 3' - (aminocarbonyl) [1,1'-biphenyl] -3-yl éster ; N-Cyclohexylcarbamic asam 3 '- (aminocarbonyl) [1,1'-biphenyl] -3-yl éster URB 597 KDS 4103; URB 597,> = 98%; APD597 (URB597)
Ngalembereh Point: 155-157 ° C
alfa: D + 5 ° (c = 0.437 di chloroform)
Temp neundeun: 2-8 ° C
DMSO Kaleyuran: soluble2mg / ml, jelas (warmed)
warna: bodas padet


II. pamakéan URB597 dina siklus:

1.Name:

URB597

2.How teh ngerjakeun URB597?

Rationale: A perhatian klinis utama kalawan ngagunakeun reséptor cannabinoid 1 (CB1) agonists langsung nyaéta yén sanyawa ieu ngaronjatkeun alkohol nginum jeung paripolah nu patali penyalahgunaan narkoba. Salaku hiji pendekatan alternatif, aktivitas CB1-reséptor-dimédiasi bisa facilitated ku cara ningkatkeun tingkat anandamide kalawan ngagunakeun lemak hydrolase asam amida hydrolase (FAAH) sambetan. Tujuan: Make selektif FAAH inhibitor URB597, urang ditalungtik naha aktivasina tina nada cannabinoid endogenous naek liability nyiksa alkohol, sakumaha naon kajadian jeung agonists langsung reséptor CB1. Bahan jeung métode: URB597 diuji dina alkohol timer administrasi di beurit Wistar na on nginum alkohol homecage di dipilih genetik Marchigian Sardinian alkohol-preferring (msP) beurit. Dina beurit Wistar, épék URB597 on kahariwang alkohol-ngainduksi na on stress-, yohimbine- na cue-ngainduksi reinstatement alkohol néangan ogé dievaluasi. Pikeun babandingan, pangaruh tina CB1 reséptor antagonis rimonabant on étanol timer administrasi ieu ogé diuji. Hasilna: Dina kaayaan eksperimen urang, intraperitoneal (IP) administrasi URB597 (0.0, 0.3 na 1.0 mg / kg) ngayakeun ngaronjat homecage sukarela alkohol nginum di beurit msP atawa facilitated 1 nisbah tetep na kutang ratio alkohol timer administrasi di Wistars nonselected. Dina tés reinstatement, sanyawa nu teu gaduh épék on cue-, stress- footshock na yohimbine-ngainduksi kambuh. Sabalikna, URB597 sagemblengna dileungitkeun respon anxiogenic diukur nalika ditarikna sanggeus hiji administrasi IP akut alkohol (3.0 g / kg). Rimonabant (0.0, 0.3, 1.0 na 3.0 mg / kg) nyata ngurangan étanol timer administrasi. Conclusions: Hasil demonstrate yén aktivasina sahiji sistem anandamide endocannabinoid ku inhibisi selektif of FAAH teu ningkatkeun resiko nyiksa alkohol tapi ngurangan kahariwang pakait kana ditarikna alkohol. Urang sahingga bisa speculate yen nginum obat dumasar kana pamakéan modulators Sistim endocannabinoid kayaning URB597 bisa nawiskeun kaunggulan penting dibandingkeun perlakuan kalawan langsung activators reséptor CB1.

3.Is pangaruh URB597?

Balukar tina URB 597 nyalira na dina kombinasi kalayan anandamide anu ditalungtik dina hiji grup monyet (n = 4) nu discriminated Δ9-THC (0.1 mg · kg-1 IV) ti wahana, sarta dina grup sejen (n = 5) narima kronis Δ9-THC (1 mg · kg-112 h-1 sc) nu discriminated nu cannabinoid antagonis rimonabant (1 mg · kg-1 IV).

parentah 4.Further:

URB 597 ditingkatkeun efek behavioral of anandamide tapi teu agonists séjén CB1. Sanajan kitu, URB 597 teu nyata ningkatkeun atenuasi of ditarikna Δ9-THC ngainduksi ku anandamide. Koléktif, data ieu nunjukkeun yén anandamide endogenous dina uteuk primata henteu gampang meniru efek behavioral of exogenously dikaluarkeun anandamide.

Potent tur selektif asam lemak amida hydrolase (FAAH) inhibitor (nilai IC50 anu 3 na 5 nm dina uteuk ati jeung beurit manusa masing-masing). Némbongkeun euweuh aktivitas inhibitory signifikan ngalawan rupa-rupa reséptor, saluran ion na énzim, kaasup reséptor cannabinoid manusa jeung beurit monoacylglycerol lipase. Mintonkeun kagiatan antiallodynic na antihyperalgesic dina modél nyeri radang. Dina vitro, KDS-4103 nyegah aktivitas FAAH kalawan konsentrasi inhibitory median (IC (50)) tina 5 nm dina mémbran uteuk beurit na 3 nm di microsomes ati manusa. Dina vivo, KDS-4103 nyegah aktivitas FAAH uteuk beurit sanggeus intraperitoneal (ip) administrasi ku dosis inhibitory median (ID (50)) tina 0.15 mg / kg. sanyawa nu teu nyata berinteraksi sareng target nu patali cannabinoid lianna, kaasup reséptor cannabinoid sarta angkutan anandamide, atanapi sareng panel lega reséptor, saluran ion, transporters sarta énzim. Ku administrasi ip ka beurit jeung beurit KDS-4103 elicits signifikan, anxiolytic kawas, antidepressant-kawas na analgesic épék, nu dicegah ku perlakuan jeung CB1 antagonists reséptor. Sacara jelas, dina dosis nu nyata ngahambat aktivitas FAAH sarta substansi ngangkat tingkat anandamide otak, KDS-4103 teu membangkitkan épék cannabinoid-kawas klasik (misalna catalepsy, hipotermia, hyperphagia), henteu ngakibatkeun leuwih sering dipake tinimbang tempat, sarta teu ngahasilkeun generalisasi ka efek discriminative tina bahan aktif tina cannabis, Delta9-tetrahydrocannabinol (Delta9-THC). papanggihan ieu nunjukkeun yén KDS-4103 tindakan ku enhancing tindakan obat kuat tina anandamide dina sawaréh ti CB (1) reséptor, nu bisa normal jadi kalibet dina ngadalikeun émosi jeung nyeri. KDS-4103 nyaeta oral sadia di beurit jeung monyet cynomolgus. studi dosis ngulang Sub-kronis (1,500 mg / kg, per OS) dina dua spésiés ieu teu nunjukkeun karacunan sistemik. Kitu ogé, teu karacunan ieu nyatet dina tés cytotoxicity baktéri dina vitro na di test Ames. Saterusna, moal deficits anu dititénan dina beurit dina test rotarod sanggeus perlakuan ip akut jeung KDS-4103 dina dosis nepi ka 5 mg / kg atawa dina batré observasi hanca sanggeus dosis lisan nepi ka 1,500 mg / kg. Hasilna nunjukkeun yén KDS-4103 bakal nawiskeun pendekatan novél kalawan jandela terapi nguntungkeun pikeun pengobatan kahariwang, depresi sarta nyeri.

5. URB597:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. URB597 Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

7. Marketing URB597:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. URB597 HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér URB597 ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

 Bikangna Viagra? Sagalana ngeunaan bubuk Sex Ningkatkeun Flibanserin Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "URB597"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *