Sagalana ngeunaan bubuk Megestrol asétat

  1.Megestrol ulasan asétat (CAS: 595-33-5)
  2.How Teu gawé Megestrol asétat?
  3.How ieu megestrol asétat bubuk pangalusna dicokot?
  4.What precautions husus Samemeh ngalakonan megestrol asétat bubuk?
  5. Kumaha carana abdi kedah nyandak megestrol asétat bubuk?
  6.Use Megestrol Bubuk asétat dina populasi husus
  7. Kumaha atuh nyaho ngeunaan neundeun jeung pembuangan nginum obat ieu?
  efek samping asétat 8.Megestrol
  9.Megestrol asétat Paké pikeun Beurat Gain kedah saksama Dianggap
  10.What teh informasi pang pentingna mah kudu nyaho ngeunaan bubuk Megestrol asétat?
  11.Where bisa kuring narima informasi langkung lengkep ihwal Megestrol asétat?


Megestrol asétat bubuk video


asétat bubuk I.Megestrol Karakter dasar:

ngaran: bubuk Megestrol asétat
CAS: 595-33-5
Formula molekular: C19H26O3
Beurat molekul: 302.41
Ngalembereh Point: 244-246 ° C
Temp neundeun: STP
warna: bubuk bodas


00

1. Megestrol asétatulasan (CAS:595-33-5)aasraw

Megestrol asétat bubuk mangrupakeun tipe perlakuan hormon. Ieu disebut oge Megace atanapi megestrol (595-33-5). Ieu versi lalaki dijieun ti progesteron hormon. Progesteron anu salah sahiji hormon bikang tapi lalaki oge ngahasilkeun jumlah leutik eta.
Megestrol asétat bubuk mangrupa perlakuan keur kangker handap anu datangna deui atanapi nyebarkeun ti mana maranéhna dimimitian.

♦ kanker payudara
♦ kanker rahim
Ieu oge perlakuan keur napsu goréng. dokter Anjeun bisa nyarankeun Anjeun nyandak eta lamun geus leungit beurat lantaran kanker atawa treatment na. Dokter ogé bisa ngagunakeun éta salaku perlakuan pikeun awéwé anu boga flushes panas alatan kanker maranéhanana atawa treatment na.


2. kumaha Teu Megestrol asétatgawe?aasraw

Megestrol asétat téh jenis terapi hormon. Hormon nu zat kimia nu dihasilkeun ku kelenjar dina awak, anu asupkeun aliran getih sarta ngabalukarkeun éfék dina jaringan lianna. (Contona, anu téstostéron hormon dilakukeun dina testicles nu tanggung jawab ciri jalu kayaning deepening sora jeung ngaronjat bulu awakna). Pamakéan terapi hormon pikeun ngubaran kanker ieu dumasar kana observasi yen reséptor pikeun hormon husus nu diperlukeun pikeun tumuwuh sél anu dina beungeut sababaraha sél tumor. therapies hormon dianggo ku; stopping produksi hiji hormon tangtu, blocking reséptor hormon, atawa ngaganti agén kimia nu sarupa pikeun hormon aktif, nu teu bisa dipaké ku sél tumor. Jenis béda tina therapies hormon anu categorized ku fungsi maranéhna jeung / atawa tipe hormon anu effected.
Megestrol asétat téh progestin (A formulir jieunan manusa tina progesteron hormon). Cai mibanda pasipatan nu ngaganggu jeung siklus éstrogén normal. Ieu interferes jeung rangsangan tumuwuhna sél dina sél tumor gumantung éstrogén. Aya ogé pamikiran janten sababaraha pangaruh langsung dina pinding tina témbok uterus (éndométrium).
A éfék samping tina Megestrol asétat geus gain beurat. Mékanisme pasti ngeunaan éfék ieu mah can écés, kumaha efek ngakibatkeun paningkatan di gajih awak. Nyokot kauntungan tina pangaruh sisi ieu, Megestrol asétat geus diajarkeun jeung dipaké pikeun ngubaran leungitna parna napsu (anorexia), wasting otot (cachexia) jeung leungitna beurat pakait sareng kanker sarta AIDS.

Megestrol asétat gawe, Megestrol bubuk asétat (595-33-5) mangrupakeun tipe perlakuan hormon na Ieu versi lalaki dijieun ti progesteron hormon.


3. Kumaha ieu megestrol asétat bubuk pangalusna dicokot?aasraw

Paké ubar ieu (Megestrol asétat bubuk) salaku maréntahkeun ku dokter anjeun. Baca kabeh informasi anu dibikeun ka anjeun. Nuturkeun sagala parentah raket.
♦ Pikeun mangtaun manfaat paling, teu sono ka dosis.
♦ Simpen nyokot ubar ieu (Megestrol bubuk asétat) anjeun geus bébéja ku dokter Anjeun atawa panyadia kasehatan sejen, sanajan upami Anjeun ngarasa ogé.

Naon atuh lamun kuring sono dosis a?

♦ Candak dosis lasut pas anjeun ngeunaan eta.
♦ Lamun deukeut ka waktu pikeun dosis Anjeun salajengna, skip nu dosis lasut jeung balik ka jaman normal Anjeun.
♦ Ulah nyandak 2 dosis dina waktos anu sareng atanapi dosis tambahan.


4. Naon husus precautions Samemeh ngalakonan megestrol asétat bubuk?aasraw

♦ ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar lamun anjeun alérgi kana megestrol bubuk asétat, sagala pangobatan séjén, atawa salah sahiji bahan aktif di megestrol asétat bubuk, gantung, atawa gantung pekat. Tanya dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun daptar bahan aktif.
♦ ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar naon resép na nonprescription pangobatan, vitamin, suplemén gizi, jeung produk herbal anjeun nyokot atawa rencanana nyandak. Pastikeun nyebut antibiotik jeung indinavir (Crixivan). dokter Anjeun bisa jadi kudu ngaluyukeun dosis pangobatan Anjeun atawa ngawas Anjeun taliti keur efek samping.
♦ ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh atanapi tos kantos kagungan clot getih mana dina awakna, stroke a, diabetes, atawa ginjal atawa panyakit ati.
♦ ngabejaan dokter Anjeun lamun keur reuneuh, rencanana pikeun jadi hamil, atanapi aya payudara-dahar. Lamun jadi hamil bari nyandak bubuk megestrol asétat, nelepon dokter Anjeun langsung. megestrol asétat bubuk bisa ngarugikeun janin. Naha teu payu-feed bari anjeun nyokot megestrol asétat bubuk.
♦ anjeun kudu nyaho yen megestrol asétat bubuk bisa ngaganggu jeung siklus menstruasi normal (jaman) dina awéwé. Najan kitu, anjeun teu kudu nganggap yen anjeun teu bisa jadi hamil. Ngagunakeun métode dipercaya kontrol kalahiran pikeun nyegah kakandungan.
♦ lamun anjeun ngabogaan bedah, kaasup bedah dental, salila atawa teu lila sanggeus perlakuan anjeun, ngabejaan dokter atanapi dokter gigi nu aya nyokot megestrol asétatbubuk.


5. Kumaha carana abdi kedah nyandak megestrol asétat bubuk?aasraw

Candak persis sakumaha prescribed ku dokter anjeun. Ulah nyandak dina jumlah badag atanapi leutik atawa pikeun leuwih panjang batan dianjurkeun. Turutan arah dina labél resép Anjeun.
Ngocok teh gantung lisan (cair) ogé ngan méméh anjeun ngukur dosis a. Ngukur cairanana ku dosis-ngukur husus séndok atawa ubar cup, teu ku sendok tabel biasa. Mun anjeun teu boga alat dosis-ngukur, ménta tukang ubar anjeun salah.
Megace ES ngandung konsentrasi luhur bubuk megestrol asétat ti Megace. Mun dokter Anjeun robah brand anjeun, kakuatan, atawa tipe bubuk megestrol asétat, pangabutuh dosage Anjeun bisa ngarobah. Tanya tukang ubar Anjeun upami anjeun mibanda patalékan ngeunaan ubar nu katampa dina apoték nu.
pangabutuh dosage Anjeun bisa ngarobah lamun kudu dioperasi, keur gering, nu di handapeun stress, atawa boga hiji inféksi. Ulah ngarobah dosis nginum obat Anjeun atawa jadwal tanpa nasehat dokter anjeun. Nyimpen dina suhu kamar jauh ti Uap sarta panas.


6. pamakean Megestrol asétatBubuk di populasi hususaasraw

 reuneuh

Kakandungan Kategori X [tingali warnings na Kawaspadaan (5.2)]. Taya informasi teratology sato nyukupan anu sadia dina dosis klinis relevan. beurit reuneuh diperlakukeun kalayan dosis low bubuk Megestrol asétat (0.02-melu dosis klinis nu dianjurkeun) nyababkeun dina ngurangan beurat boh jeung nomer kalahiran hirup, sarta feminization of fetuses jalu.

 Ibu asuhan

Kusabab potensi épék ngarugikeun kana bayi teh, asuhan kudu dilanjutkeun upami Megestrol bubuk asétat anu diperlukeun.

 Pamakéan nandakeun murangkalih

Kasalametan jeung efektivitas di penderita murangkalih teu acan diadegkeun.

 Pamakéan nandakeun Geriatric

studi klinis of Megestrol asétat bubuk dina pengobatan anorexia, cachexia, atawa hiji leungitna beurat signifikan unexplained di penderita AIDS henteu ngawengku angka kacukupan pasien yuswa 65 taun tur heubeul keur ngabedakeun aranjeunna ngabales béda ti penderita ngora. pangalaman klinis dilaporkeun séjén teu dicirikeun béda dina réspon antara penderita manula jeung ngora. Sacara umum, Pilihan dosis keur hiji sabar manula kedah cautious, biasana dimimitian di tungtung low tina rentang dosing, reflecting frékuénsi leuwih gede hépatik turun, renal, atawa fungsi cardiac, sarta panyakit concomitant atawa terapi ubar lianna.
bubuk Megestrol asétat dipikanyaho bisa substansi dikaluarkeun ku ginjal, sarta résiko réaksi toksik mun ubar ieu bisa leuwih gede di penderita fungsi renal impaired. Kusabab penderita manula anu leuwih gampang geus turun fungsi renal, miara nu kudu dilaksanakeun dina Pilihan dosis, jeung meureun nya mangpaat keur nangkep fungsi renal.

 Dipaké dina Awewe

Megestrol asétat bubuk geus miboga pamakéan kawates dina awéwé kainféksi HIV. Kabéh 10 awéwé dina percobaan klinis dilaporkeun perdarahan narabas. Megestrol asétat bubuk mangrupakeun turunan progesteron, nu bisa dipicuna perdarahan heunceut di awéwé.

Bubuka panghadena pikeun Megestrol asétat bubuk | AASraw


7. Kumaha atuh nyaho ngeunaan neundeun jeung pembuangan nginum obat ieu?aasraw

Tetep nginum obat ieu wadahna dinya sumping di, ditutup pageuh, jeung kaluar ti jangkauan sahiji barudak. Nyimpen eta dina suhu kamar tur jauh ti kaleuwihan panas sarta Uap (moal di kamar mandi).
Kadé tetep sadayana nginum obat kaluar tina tetempoan jeung ngahontal barudak saloba peti (kayaning minders mingguan karacunan jeung maranéhanana pikeun panon pakait, creams, patches, sarta inhalers) henteu tahan anak-na barudak ngora tiasa muka éta gampang. Ngajaga barudak ngora ti karacunan, salawasna konci caps kaamanan jeung geura nempatkeun nginum obat dina lokasi aman - salah nu geus nepi na jauh tur kaluar tina tetempoan maranéhanana sarta ngahontal.
pangobatan unneeded kudu disposed sahiji cara husus pikeun mastikeun yén pets, barudak, sarta jalma séjén teu bisa meakeun aranjeunna. Najan kitu, anjeun teu kudu siram nginum obat ieu handap jamban. Gantina, kalawan cara anu pangalusna pikeun dispose nginum obat anjeun ngaliwatan program nyandak-deui ubar. Ngobrol tukang ubar anjeun atanapi ngahubungan departemén sampah / daur ulang lokal anjeun pikeun ngalenyepan program nyokot-balik di masarakat Anjeun. manggihan www.aasraw.com kanggo inpormasi lengkep lamun teu boga aksés ka program nyokot-balik.


8. Megestrol asétatefek sampingaasraw

Megace (megestrol asétat, USP) gantung Lisan mangrupakeun kimiawi jieunan manusa sarupa jeung progesteron hormon bikang dipaké pikeun ngubaran leungitna napsu jeung beurat leungitna alatan panyakit, sarta ogé dipaké dina pengobatan kanker payudara canggih jeung kanker endometrial. Megace disadiakeun dina bentuk generik. efek samping umum tina Megace ngawengku:
· Gain beurat
· Parobahan napsu
· Kesel burih
· diare
· gas
· Baruntus kulit
· Gangguan saré (insomnia)
· kelemahan
· Turun pangabisa seksual / kahayang
· peluh
· Gangguan ngabogaan hiji orgasme
· muriang
Awéwé bisa ngalaman parobahan période menstruasi, kaasup unpredictable heunceut bleeding.The dianjurkeun sawawa dosage awal Megace gantung Lisan nyaeta 800 mg / dinten (20 ml / dinten). Megace bisa interaksi jeung insulin atawa ubar diabetes lisan jeung bisa ngurangan efek tina pangobatan ieu, sarta kadar gula getih bisa nambahan. Upami Anjeun gaduh diabetes, ngawas gula getih sarta ngobrol dokter Anjeun lamun aya bewara parobahan mahiwal. Megace bisa berinteraksi kalayan indinavir, atawa insulin atawa pangobatan diabetes lisan. Ngabejaan dokter Anjeun sakabéh pangobatan jeung suplemén Anjeun pake. Megace kedah moal dipaké nalika kakandungan. Ieu bisa ngakibatkeun ngarugikeun ka fétus a. Awéwé umur childbearing kedah nganggo control kalahiran bari maké nginum obat ieu. nginum obat ieu bisa lulus kana susu payudara sarta bisa mibanda épék pikaresepeun dina orok asuhan. Pinareup-dahar henteu dianjurkeun bari maké obat ieu.
Kami Megace (megestrol asétat, USP) Sisi Balukar Narkoba Center nyadiakeun view komprehensif ngeunaan informasi ubar sadia dina efek samping poténsi sawaktos nyandak nginum obat ieu.
Ieu lain nafsirkeun efek samping jeung nu lianna bisa lumangsung. Nelepon dokter anjeun nasihat médis ngeunaan efek samping. Anjeun bisa ngalaporkeun efek samping mun FDA di 1-800-FDA-1088.


9. Megestrol asétat Paké pikeun Beurat Gain kedah saksama Dianggapaasraw

Bubuka panghadena pikeun Megestrol asétat bubuk | AASraw

Bubuka panghadena pikeun Megestrol asétat bubuk | AASraw

Megestrol asétat (595-33-5) Mangrupakeun agén progestational ku pangaruh kuat di napsu. Ieu mimitina dipaké salaku agén kontraséptif; kumaha oge, pangaruh sisi umum ti gain beurat ngarah ka pamakéan kiwari salaku agén orexigenic. Administrasi hasil MA di nambahan penting dina napsu jeung awak beurat dina pasien kalayan wasting HIV-pakait jeung di maranéhanana kalayan kanker. MA anu ayeuna Pangan sarta Narkoba Administrasi (FDA) disatujuan pikeun leungitna beurat HIV-pakait. Sajaba ti éta, duanana di cageur, komunitas-dwelling individu heubeul jeung urang lansia residing di fasilitas perawatan jangka panjang, pamakéan hasil MA dina kanaékan tahan dina beurat awak. Pamakéan agén orexigenic kayaning MA di setelan ieu mangrupa luyu alatan leungitna beurat involuntary geus pakait sareng ngaronjat mortality. Memang MA miboga éfék gede on beurat awak sarta napsu ti agén orexigenic lianna kayaning dronabinol jeung asam eicospentaenoic. Sanajan kitu, di urang heubeul na penderita kanker atawa gagal ginjal, gajih teh poko atawa ukur konstituén gain beurat, kalawan saeutik accrual otot rangka atawa komponén séjén massa bébas gajih-. Diantara loba efek samping tina pamakéan MA, suprési téstostéron jeung éstrogén produksi nyaeta pamingpin. Méméh pamakéan umum tina perlakuan séjén éféktif androgén suppressive (flutamide, bicalutamide) dina lalaki kalawan kanker prostat, MA ieu ilahar dipaké dina setting ieu. Mémang, dina lalaki kolot, maké MA ngakibatkeun tingkat deukeut-ngabiri tina téstostéron. MA ogé geus dipaké pikeun ngurangan tingkat éstrogén di awéwé kalayan kanker payudara.
Ulikan diterbitkeun bulan ieu JCEM nalungtik efek digabungkeun tina téstostéron jeung MA dina komposisi gain beurat dina pasien kalayan wasting HIV-pakait. Ulikan ieu mendemonstrasikan, sakali deui, éta MA miboga éfék penting dina napsu jeung beurat awak, jeung gain gajih komponén poko kanaékan beurat awak. Sanajan kitu, massa bébas gajih-ieu ogé ngaronjat sapanjang kalawan total beurat awak dina sidang ieu, sarupa jeung hiji ujian saméméhna tina efek MA on gain beurat dina pasien kalayan leungitna beurat HIV-pakait. Mulligan et al.showed anu téstostéron ieu diteken, sarta gaganti téstostéron teu boga pangaruh dina komposisi anu gain beurat; Saterusna, administrasi MA nyababkeun libido turun. pangaruh suppressive ieu MA di produksi téstostéron jeung di blocking efek tina téstostéron dina accrual massa awak lean kudu taliti dianggap saméméh ngagunakeun MA dina populasi sabar ieu. Leungitna massa lean di penderita HIV niatna numbu ka tingkat androgén low.
Sajumlah patarosan unanswered ngeunaan efek tina MA tetep. Na pamakéan kudu taliti dianggap na dikelola taliti. Mun hiji pamutahiran dina napsu sarta gain di Massa gajih anu gol desirable dina manajemen cachexia atawa leungitna beurat involuntary, MA tetep salah sahiji agén orexigenic paling potent ayeuna aya. Na pamakéan kudu ditimbang ngalawan potensi suprési adrénal jeung suprési produksi androgén. Kusabab sipat antiandrogen anak, efek antianabolic tina MA teu ameliorated ku administrasi téstostéron.


10. What is the informasi pang pentingna mah kudu nyaho ngeunaan Megestrol asétatbubuk?aasraw

Megestrol asétat bubuk bisa ngarugikeun hiji orok unborn atanapi ngakibatkeun defects kalahiran. Ulah make megestrol lamun keur reuneuh.
Sateuacan Anjeun nyandak megestrol asétat bubuk, ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh diabetes atawa sajarah stroke atawa clot getih.
pangabutuh dosage Anjeun bisa ngarobah lamun kudu dioperasi, keur gering, nu di handapeun stress, atawa boga hiji inféksi. Ulah ngarobah dosis nginum obat Anjeun atawa jadwal tanpa nasehat dokter anjeun.
Megace ES ngandung konsentrasi luhur bubuk megestrol asétat ti Megace. Tanya tukang ubar Anjeun upami anjeun mibanda patalékan ngeunaan ubar nu katampa dina apoték nu.

Bubuka panghadena pikeun Megestrol asétat bubuk | AASraw


11. Dimana abdi tiasa meunang informasi langkung lengkep ihwal Megestrol asétat?aasraw

♣ CAS: 595-33-5
♣ ngaran Brand: Megace®, Megace® ES
♣ www.aasraw.com


1 likes
323 Tampilan

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.

Captcha *