Sagalana ngeunaan Mibolerone (Mariksa tetes)

 

  1.What Dupi Mibolerone (Mariksa tetes)?
  Farmasi 2.Mibolerone Compounding
  pamakéan bodybuilding 3.Mibolerone
  4.Mibolerone (Cék tetes) épék
  5. satengah hirup Mibolerone
  siklus 6.Mibolerone
  7. Mibolerone dosage
  efek samping 8.Mibolerone
  ulasan 9.Mibolerone
  10.Buy Mibolerone online

 


 

Mibolerone bubuk video

 

 


bubuk I.Mibolerone Karakter dasar:

 

ngaran: bubuk Mibolerone
CAS: 3704-9-4
Formula molekular: C20H30O2
Beurat molekul: 302.45
Ngalembereh Point: 168-171 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atanapi Pareum bubuk bodas

 


 

1. Naon Dupi Mibolerone (Mariksa tetes)?aasraw

 

Mibolerone(Parios tetes, CAS No.3704-9-4) ogé katelah dimethylnortestosterone (DMNT), munggaran disintésis di 1963. Mibolerone ieu dipasarkan ku Upjohn kalayan ngaran mérek Cék pakait jeung Matenon, pikeun pamakéan salaku drug.It Pangajaran sarta Palatihan Atikan ieu dituduhkeun husus salaku hiji perlakuan lisan pikeun pencegahan estrus (panas) dina anjing bikang sawawa (mibolerone anjing).

Mibolerone mangrupakeun hewan kelas stéroid anabolik anu dirilis dina 1960 sacara Upjohn handapeun ngaran merk Cék pakait jeung engké jadi Cék Medicated Dog Food (mibolerone anjing). Tujuan stéroid ieu pikeun ngaruksak siklus menstruasi tina anjing bikang (mibolerone anjing) guna nyegah kakandungan. Salaku kalawan loba hormon stériod anabolik, sarta ieu ngawengku kelas hewan, acan lila sanggeus lahirna éta atlit jeung bodybuilders kapanggih hiji pamakéan (mibolerone bodybuilding).

 

Mibolerone Kimia Pedaran
nami Mibolerone, DMNT
ngaran brand Pariksa tetes, Matenon, pariksa Medicated Dog Food
CAS 3704-9-4
Formula molekular C20H30O2
struktur Bagan 3704-9-4
Beurat molekul 302.45
ngalembereh Point 168-171 ° C
Storage temp lomari es
warna Bodas atanapi Pareum bubuk bodas
sumber www.aasraw.com
harga tanya
gambar mibolerone (tetes dipariksa) bubuk


Ngeunaan pamakéan bodybuilding mibolerone, mibolerone (Mariksa tetes) nyaeta salah sahiji stéroid pangkuatna kungsi dijieun. Ieu oge salah sahiji stéroid paling masalah kantos dilakukeun dina watesan efek samping. Ieu lain stéroid mindeng dipaké ku bodybuilders novice atanapi atlit. Anjeun bakal ilahar manggihan pamakéan na dugi ka tos tarung atawa powerlifting kompetisi. Sababaraha bodybuilders bakal ngagunakeun éta pre-kontes mun rojong dina minggu pamungkas atanapi di off-musim pikeun push tambahan, tapi éta lain stéroid bodybuilding pisan umum. Ieu gé undertand langkung seueur ngeunaan mibolerone stéroid pangkuatna ieu (Mariksa tetes) nuluykeun.


 

2. Farmasi Mibolerone Compoundingaasraw

 

Dimana Mibolerone ti? Kumaha sangkan Mibolerone (Mariksa tetes)?

Sakumaha didadarkeun di sateuacan, Mibolerone nyaéta anabolik vet-grade anu munggaran dijieun dina 1960s ku parusahaan disebut Upjohn. Salila periode waktos ieu, nya kungsi hiji ngaran aslina disebut pariksa tetesTapi engké on, éta ieu robah jadi hal béda: cék Medicated Dog Food (mibolerone anjing). Alesan aslina stéroid ieu dimekarkeun éta pikeun nyegah anjing bikang ti lalaki hamil. Ieu digawé husus pikeun ngeureunkeun siklus menstruasi anjing bikang, sarta ieu sarta tetep rada sacara harfiah, hiji produk dirancang kalayan niat nulungan canines. Sanajan kitu, sakumaha kalayan loba obat jeung salah waé, manusa, husus pamadegan dina Arenas of athletics na bodybuilding, kapanggih eta janten mangpaat pisan alesan séjén.

 

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw

 

Ngeunaan kumaha carana sangkan mibolerone (Mariksa tetes), mibolerone nyaeta nyaritakeun kawentar stéroid dipaké Nandrolone sejen. Mibolerone mangrupa anabolik androgén lisan, sarta eta diturunkeun tina stéroid populér sejen, Nandrolone. Ieu sabenerna hiji dirobah tina tina Nandrolone. Cék tetes anu dijieun ku saukur nambahkeun hiji gugus métil tambahan kana 7th na 17th posisi tina hormon Nandrolone. Ieu group ditambahkeun dina posisi 7th ngajadikeun eta pisan langkung potent dina watesan épék androgenic na, sarta eta nyegah énzim 5-alfa réduktase ti berpungsi. Grup tambahan kana posisi 17th ogé ngajaga hormon ti keur ruksak nalika ingestion lisan. Jadi téhnisna, ayeuna teh dianggap C17-alfa alkylated stéroid anabolik.

Kalawan ngan ieu saeutik, parobahan itty-bitty, eta ngajadikeun hormon Nandrolone super potent sarta super kuat. Eta hartina bisa jadi salah sahiji androgens stéroid pangkuatna kantos dijieun, jadi teu jadi, éta Upjohn sabenerna nyebutkeun yen Cék pakait nyaeta kurang genep kali kuat ti téstostéron jeung ampir tilu kali sakumaha potent tina hiji sanyawa androgenic. Functionally, sigana janten leuwih kuat dina eta ngahormat ogé.

 


 

3. pamakéan bodybuilding Miboleroneaasraw

 

Mibolerone dipaké ku bodybuilders, lifters kakuatan, atlet geus putus jeung pajuang, sadaya pikeun kaperluan ngaronjatkeun agresi jeung kinerja dina dinten kompetisi. Mibolerone (Mariksa tetes) nu mujarab nalika dipaké ngan 30 menit saméméh kompetisi. pamaké bakal ngalaman ngaronjat agresi, fokus jeung drive kalapa. Sanajan stéroid ieu teu ngandung sagala stimulants langsung, éta mintonkeun Peta pisan noticeable on SSP (Central saraf Sistim) ngaliwatan nurun overload androgén. Ieu hiji-hijina alesan ubar ieu dipaké ku atlit, sakumaha gains otot anu unnoticeable kalayan obat ieu.

 

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw


Mibolerone mangrupa stéroid anabolik lisan, Sacara stuktur diturunkeun tina nandrolone. agén Ieu nandrolone husus 7,17-dimethylated, nyata beuki potent salaku anabolik jeung antibaktéri androgenic ti na indungna non-methylated. Leuwih taun, mibolerone geus earned reputasi hiji diantara bodybuilders salaku mahluk salah sahiji steorid nu pangkuatna kungsi dijieun. Ieu bener dina rasa teknis, sakumaha anu kasebut salah sahiji ngan hiji pilih sababaraha produk stéroid komérsial éféktif dina microgram, moal milligram, jumlahna. Salila assays sato baku, mibolerone éta ditetepkeun gaduh 41 kali kagiatan anabolik of methyltestosterone lamun dibéré oral. Kontras, nya kungsi ngan 18 kali kagiatan androgenic. Sanajan duanana pasipatan anu niatna diucapkan kalayan agén ieu, eta nahan karakter utamana anabolik (dina rasa relatif). Estrogenic jeung pasipatan progestational ogé pisan dibaca ku obat ieu, kumaha ogé. Diantara atlit eta ilaharna dilarapkeun dina mangsa bulking fase latihan, atawa merangsang agresi saméméh hiji workout atawa kompetisi.

Mibolerone sanes a stéroid mindeng dipaké ku bodybuilders novice atanapi atlit.

 


 

4. Mibolerone (Mariksa tetes) épékaasraw

 

Tanpa ragu a, alesan primér anu Mibolerone (Mariksa tetes) mangrupakeun ubar populér téh alatan épék androgenic na kacida potent, dina basa sejen, kapasitas -na pikeun ningkatkeun jeung nguatkeun agresi. Ieu naha éta hiji pilihan populér tina pejuang, atlit ngempur, sarta atlit ngajentrekeun, teuing. Pikeun maranéhanana anu digunakeun pikeun tingkat tinggi kompetisi, éta pisan atra kumaha eta bisa ngalakukeun dina watesan épék na; ieu ngajadikeun eta incredibly mangpaat tur praktis. Sabalikna mun kapercayaan popular, paling stéroid anabolik teu ningkatkeun agresi. Yakin, aranjeunna bisa ningkatkeun fokus sarta ningkatkeun tingkat téstostéron ngarah kana beuki fokus jeung motivasi, tapi sajauh combative, agresi ambek, sababaraha obat boga pangaruh nu Miberlorone boga. Agresi hartina teu hal goréng, boh. Mun anjeun anu, jalma jawab tingkat-dipingpin, anjeun tiasa ngadamel pamakéan agung agresi nalika dipaké appropriately. Sanajan kitu, lamun batur boga sikep goréng, bakal kaputusan unwise méré aranjeunna atanapi ngidinan ngagunakeun Mibolerone (Mariksa pakait).

The saha alesan primér bakal make nurun ieu obat téh, deui, keur kaperluan enhancing fokus kognitif na agresi ngarah nepi ka gelut atawa sababaraha burst pondok sejen, kedah-to-meunang-psyched-up tipe kontes. Ieu atlit pisan umum nyandak ubar ngarah nepi ka tarung pikeun meunang leuwih agrésif dina gim, tapi bodybuilders bakal make eta dina ahir hiji prep kontes diet mun meunang liwat jalma minggu pamungkas ti sudut pandang kognitif. Di bodybuilding, Prep hésé pisan, sarta dina eta minggu panungtungan tempat kali condong meunang toughest, sok aya butuh nu salah push méntal panungtungan, sarta Mibolerone (Mariksa tetes) nyaéta bisa ngalakukeun nu keur maranehna. Ieu kudu dicatet yén pamakéan sustained tina eta tiasa ngakibatkeun sabagian aromatization, kumaha oge, jadi ingetan cai kamungkinan. Kitu cenah, éta hiji hal anu bisa dikawasa tur teu sakumaha badag tina deal di ngabandingkeun kana aspék séjén anu nyieun prep kitu nangtang.

Dina tiori, Mibolerone (Mariksa tetes) mangrupakeun ubar nu bakal mibanda sababaraha pasipatan anabolik potent, tapi kusabab carana bahaya éta pikeun kaséhatan anjeun, ngajadikeun pancen moal aya rasa ngagunakeun ubar ieu utamana pikeun tujuan eta. Kitu cenah, batur anu leuwih hadé kaluar ngan nyokot eta keur kaperluan agresi, sarta deui, nu bener teh ngan alesan nyandak eta dibikeun kumaha bahaya eta tiasa di sahingga loba cara séjén.

 


 

5. satengah hirup Miboleroneaasraw

 

Mibolerone (Mariksa tetes) boga satengah-umur jam 4 (mibolerone satengah hirup), nu rada pondok (waktu satutasna ubar na épék na ninggalkeun awak pamaké). Ieu naha atlit disarankan ngagunakeun eta ngan 20 menit 30 menit saméméh waktu éta maranéhanana baris merlukeun dorongan kana.

 


 

6. siklus Miboleroneaasraw

 

Aya henteu sagala bukti nyata anecdotal atawa lamun heunteu nu atlit anu ngagunakeun Cék pakait dina "siklus" (mibolerone siklus) kawas éta biasa kalawan stéroid lianna. Sigana stéroid ieu geus staked ngaku solid salaku pre-acara stéroid tina pilihan pikeun ngaronjatkeun agresi jeung drive kalapa. Sanajan kitu, henteu gains considerable dina massa otot bisa dihontal dina ubar ieu alatan kanyataan eta ngan bisa dipaké di pondok 2 ngawengku minggu, dina dosis mibolerone leutik. Sagala beuki waktos ka dinya, atawa dosis heavier, sarta masalah kaséhatan anu caket.

 


 

7. Mibolerone dosageaasraw

 

Mibolerone ilahar dipaké ngeunaan 30 menit saméméh kompetisi, sabab ubar nu ciri anu satengah hirup mibolerone pondok. Mode nyokot ubar ieu ingesting sublingual, nyaeta nempatkeun tablet of Mibolerone handapeun létah. Cara ieu pamakéan ngamungkinkeun pikeun meunangkeun saharita agresi jeung kakuatan kanaékan. Peta ubar ieu ends di ngeunaan 4 jam, teras zat anu dikaluarkeun tina awak manusa.

A dosage mibolerone umum nyaeta ngeunaan 5 mgs of Mibolerone nu kudu dilaksanakeun 30 menit saméméh hiji momen penting latihan atawa kompetisi. Biasana, ubar ieu dicokot nyalira, teu siklus mibolerone, tanpa stacking kalawan remedies lianna.

 

siklus mibolerone

Sacara umum, kawas loba lianna obat anabolik, Mibolerone (Mariksa tetes) teu dipake salila siklus hiji. Ieu ngan hiji stéroid pre-acara nu ngajadikeun agresi jeung drive kalapa kuat. A Tangtu pondok administrasi tur dosages mibolerone low nyieun maké Mibolerone pikeun otot gaining massa boloho. Di sisi sejen, nyokot deui panjang atanapi di dosages mibolerone luhur bisa ngamajukeun masalah kaséhatan. Salaku Mibolerone satengah hirup téh rada pondok, tamba kudu dilaksanakeun 30 menit saméméh kompetisi.

Lamun bener kudu nyandak ubar ieu, Anjeun bisa meuli mibolerone online di website urang di www.aasraw.comTapi ulah poho nyandak hepatoprotectors ngurangan Peta toksik Mibolerone urang.

 


 

8. efek samping Miboleroneaasraw

 

Mibolerone efek samping nu sababaraha. Ieu salah sahiji stéroid anabolik stéroid jeung paling bahaya pangkuatna kungsi dijieun. Kusabab efek samping mibolerone anu jadi kuat ieu lain saha stéroid kedah kantos sih make. Aya sababaraha hadé pilihan. agresi ngaronjat nyebutkeun saméméh perang bisa jadi pikabitaeun tapi resiko umumna bakal outweigh ganjaran kalawan stéroid ieu. Ieu henteu hartosna individu bakal maot, jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun efek samping mibolerone bisa dihindari kana gelar (aranjeunna henteu bisa dihindari lengkep) efek samping .Mibolerone bisa ngawengku:

 

Mibolerone épék-Estrogenic samping:

Mibolerone ieu aromatized ku awak, sarta dianggap stéroid kacida estrogenic alatan konversi -na pikeun 7,17-dimethylestradiol (hiji éstrogén mibanda aktivitas biologis tinggi). Gynecomastia bisa jadi perhatian dina mangsa treatment, utamana lamun luhur batan dosis terapi normal nu dipaké. Dina waktu nu sarua ingetan cai bisa jadi masalah, ngabalukarkeun leungitna kasohor ngeunaan harti otot jadi duanana ingetan cai subcutaneous sarta tingkat gajih ngawangun. Ulah aya efek samping estrogenic kuat, nya meureun kudu maké hiji anti éstrogén kayaning Nolvadex®. Hiji ganti jadi make hiji inhibitor aromatase kawas Arimidex® (anastrozole), nu ubar leuwih mujarab pikeun control éstrogén. sambetan Aromatase, kumaha oge, tiasa rada mahal di ngabandingkeun kana therapies pangropéa éstrogén baku, sarta bisa ogé mibanda pangaruh négatip on lipid getih.

Ieu catetan yén mibolerone oge mintonkeun kagiatan kuat salaku progestin dina awak urang. Efek samping pakait sareng progesteron anu sarupa jeung pamadegan éstrogén, kaasup inhibisi eupan balik négatip produksi téstostéron jeung laju ditingkatkeun tina panyimpen lemak. Progestins ogé ngagedekeun efek stimulatory of estrogens on tumuwuhna jaringan susu. Aya nembongan jadi hiji sinergi kuat antara dua hormon ieu di dieu, sapertos nu gynecomastia malah bisa lumangsung kalayan bantuan progestins tanpa tingkat éstrogén kaleuleuwihan keur hadir. Pamakéan hiji anti éstrogén, nu nyegah komponén estrogenic tina karusuhan ieu, nyaeta mindeng cukup pikeun mitigate gynecomastia disababkeun ku mibolerone.

 

épék-androgenic samping Mibolerone:

Efek samping androgenic of mibolerone bisa ngawengku jerawat, tumuwuhna bulu awak jeung bulu leungitna di lalaki predisposed mun baldness pola jalu. Efek samping androgenic of mibolerone ogé bisa ngawengku gejala virilization di awéwé; kanyataanna, virilization dina sababaraha tingkat ampir assured.

Keur genetik pamaké jalu baris nangtukeun severity tina efek samping androgenic. Ieu ogé penting pikeun catetan androgenicity hormon ieu urang teu bisa diréduksi ku pamakéan réduktase inhibitor 5-alfa kawas Finasteride; aranjeunna bakal euweuh pamakéan.

 

épék-Cardiovascular samping Mibolearone:

Salah sahiji cara awon ka wreck Sistim cardiovascular anjeun ku cara nyokot Mibolearone. Lamun anjeun dicokot, aranjeunna bade ngadamel kadar kolesterol anjeun, utamana kolesterol jahat anjeun, ngaliwat hateupna. Hal ieu ogé bade ngadamel isu cardiovascular aya teuing goréng. Tetep sakabéh ieu dina pikiran nalika maké Mibolearone. Anjeun kudu dahar diet nu ngarojong kaséhatan cardiovascular alus, anu ngandung harti kavling asam lemak omega, gula basajan pangsaeutikna jeung lemak jenuh pangsaeutikna. Kumisan ti kabiasaan dietary alus, hiji rutin latihan nu stresses cardio oge pentingna. Mun anjeun batur nu fits pedaran ngan disebutkeun, Anjeun kedah ngan rupa jeung Mibolearone.

Sanajan kitu, lamun anjeun batur ku profil cardiovascular estu kirang, ieu ubar sejen nu kedah ngan teu coba nyokot. Ngan bisi, anjeun ogé tiasa nyandak hiji suplement antioksidan pikeun saukur ganda-pariksa yén sakabéh basa anjeun nu ditutupan nalika maké.

 

 

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw

 

Mibolerone épék-Hepatotoxicity samping:

Mibolerone mangrupakeun sanyawa c17-alfa alkylated. robahan Ieu ngajaga ubar ti deactivation ku ati, sahingga perséntase kacida luhurna tina Éntri ubar kana aliran getih di handap administrasi lisan. C17-alfa alkylated anabolik stéroid / androgenic tiasa hepatotoxic. Berkepanjangan atanapi tinggi paparan bisa ngahasilkeun karuksakan ati. Dina instansi langka disfungsi-ngancam kahirupan bisa ngamekarkeun. Éta sasaena nganjang dokter a périodik dina mangsa unggal siklus pikeun ngawas fungsi ati jeung kaséhatan sakabéh. Asupan c17-alfa stéroid alkylated ilahar dugi ka minggu 6-8, dina upaya nyegah escalating galur ati. komplikasi ati parna anu langka dibéré alam periodik nu paling jalma make anabolik / stéroid androgenic lisan, sanajan teu bisa kaasup kalayan stéroid ieu, utamana kalayan dosis tinggi jeung / atawa perioda administrasi berkepanjangan. Catet yén AS resep informasi keur mibolerone nyebutkeun ngan hiji ulikan manusa keur dipigawé di mibolerone, sarta yén studi ieu terminated mimiti alatan hepatotoxicity tinggi.

Pamakéan a detoxification suplement ati kayaning Ati Stabil, Liv-52, atawa Essentiale Forte geus disarankan bari nyandak sagala hepatotoxic anabolik stéroid / androgenic.

 

Mibolerone épék-Téstostéron samping inhibisi:

Mibolerone greatly suppresses produksi téstostéron alam.

épék-Batur samping Mibolerone:

-Trouble saré atawa insomnia
-Trouble kalayan gerakan bowel
-The bule ti panon mimiti ngarobah konéng
-Lethargy
tekanan getih -High
-Cessation sahiji siklus menstruasi di awéwé
sékrési -Vaginal na enlargement glans di awéwé
-Deepening tina sora di awéwé
-It ngaronjatkeun risiko infarction myocardial
-It adversely mangaruhan trigliserida
-It greatly ngurangan rélaxasi endothelial

 


 

9. ulasan Miboleroneaasraw

 

Pariksa tetes, ngaran kimia mibolerone, CAS No.3704-9-4, asalna dihasilkeun salaku hiji bantuan dina ngajaga anjing bikang ti bade kana panas. Téhnisna eta dianggap na androgén, kumaha oge, mibolerone oge pisan progestational nu mékanisme pikeun épék na kanyataanna dogs.In bikang, mibolerone boga ngeunaan dua kalieun pangirut pikeun reséptor progesteron sakumaha progesteron sorangan. Ubar ieu miboga reputasi salaku mahluk a stéroid pisan potent mangpaat dina attaining massa jeung drastis ngaronjatkeun agresi. Ubar ieu teh turunan atawa-19 of bolasterone tur salaku nandrolone téh beuki potent tur leuwih progestational ti téstostéron, jadi dina kasus kalawan mibolerone dibandingkeun bolasterone. Ditambah grup métil dina C-7 teu ukur naek AR na PR aktivitas tapi ogé ngaronjatkeun karacunan tina molekul. Mibolerone mangrupakeun turunan nortestosterone (nandrolone); kumaha oge, eta henteu métabolismena ka dihydronandrolone métabolit kirang potent alatan pangaruh shielding tina gugus métil 7-alfa.

Mibolerone tempo salaku stéroid pangkuatna nu ngahasilkeun hasil nu dimaksud dina bentang waktos pisan pondok. Sanajan kitu, ieu téh ngan lamun stéroid nu urusanna dina kuantitas dosage katuhu, dina wates waktu, sarta dina ragam luyu.

Ieu kusabab mibolerone dosages anu dirancang handap pangalaman praktis tur panalungtikan ilmiah éksténsif. Sadayana, produk kasebut asli tur éféktif, tapi kudu dipake kalawan pacegahan hébat.


 


 

10. Beuli Mibolerone onlineaasraw

 

AASraw nyaéta pabrik kawentar nu nyadiakeun rupa-rupa stéroid bubuk atah online, nyadiakeun mibolerone pikeun diobral online, Kusabab Upjohn dieureunkeun ngahasilkeun Cék pakait loba sababaraha taun ka pengker, jadi teu loba botol (lamun sagala pisan) aya sahiji produk aslina dijieun ku Upjohn. Sanajan legit Cék pakait anu teuas datang ku, aya versi underground nyatu mibolerone ngandung produk nu bisa maréntahkeun ti pasar jero taneuh. Harga bisa rupa-rupa, tapi, dina tungtungna, mg per mg ieu téh stéroid geulis mahal sakumaha dibandingkeun batur kawas Deca Durabolin na Dianabol. Ku kituna loba lab underground mésér mibolerone atah pikeun diobral online nyieun produk rengse.

 


 

0 likes
93 Tampilan

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.

Captcha *