IFrame

Naon Clostebol asétat?

Clostebol asétat, Anjeun bisa ngarasa aneh ngeunaan nami, hehehehe, hadé mun nelepon Turinabol (Tbol), Lisan Turinabol, Lisan Tbol, ilaharna katelah "Dianabol tanpa bloating. "geus tetep hiji pilihan alus teuing pikeun bodybuilders jeung atlit elit pikeun taun. Struktur ieu stéroid anabolik pisan sarupa struktur Dianabol, nu masih pangalusna dipikawanoh pikeun tumbu -na pikeun program nambahkeun atawa doping kaayaan-disponsoran Jerman Wetan urang.

Turinabol boga hirup aktif ti jam 16 (satengah hirup tina jam 8) jeung geus sadia di bentuk lisan jeung injectable. Sanajan, bentuk injectable nu ampir kungsi katempo dina pasaran. Tbol boga beurat molekularna 334.8854 g / mol di base jeung bisa ditandaan ngaliwatan periode genep minggu.

Salah sahiji hal pangalusna ngeunaan Turinabol éta stéroid ieu promotes lambat tapi luar biasa massa otot jeung kakuatan gains. Teuas, nuhun refined bisa diperkirakeun ku pamaké ti stéroid ieu salaku pondok sakumaha 4 mun 8 minggu. Tbol ogé admired pikeun kamampuhna pikeun ngamajukeun massa gajih bébas tur mangrupa pilihan alus teuing pikeun atlit pilari massa otot teuas sarta diartikeun ogé. Leuwih ti éta, pamakéan Tbol ieu pakait sareng: ngaronjat massa otot, ngaronjat ukuranana serat otot, ngaronjat sintésis protéin, jeung kamajuan prestasi

Épék jalma Clostebol asétat powderWhy cinta Tbol AASraw


Naon bubuk Clostebol asétat?

Clostebol asétat Bubuk, nyaéta jenis powder.As kristal bodas bahan baku tina Clostebol asétat, Clostebol asétat bulk bubuk mangrupa salah sahiji jual panas antara stéroid, teu ngan kusabab Clostebol ongkos asétat bubuk, tapi ogé beacuse of purity luhur Clostebol asétat atah, hehehehe, upami abdi meser Clostebol asétat bulk bubuk pikeun dijual, atawa pamakéan lab, abdi resep kana mésér Clostebol online atah asétat, Milih hiji Clostebol asétat bubuk supplier dipercaya jeung tetep relationship.Details stabil tina Clostebol asétat bulk pedaran bubuk di Aas salaku:

nami Clostebol asétat, Turinabol, Tbol 855-19-6 Clostebol asétat
CAS No. 855-19-6
purity > 98%
Clostebol supplier asétat bubuk www.aasraw.com
Formula molekular C21H29ClO3
Beurat molekul 364.91
ngalembereh Point 112-116 ℃
Storage temp RT
warna Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas
paket kantong foil atanapi kustomisasi
Waktos pangiriman dina 12 jam sanggeus mayar
trem pamayaran WesternUnion, MoneyGram, Bitocin, kawat Bank


Ciri kimia Turinabol / Clostebol Acetatepowder

Tbol mangrupakeun formulir dirobah tina Dianabol (Methandrostenolone); kombinasi Dianabol na Clostebol (4-chlorotestosterone).

Bari struktur kimiana na umum nyaeta sarupa Dianabol, éta mangrupakeun hormon teuing milder.

Kombinasi tina dua kimia geus ngurangan résiko salah sahiji aromatising kana éstrogén, tapi ieu ogé geus ngurangan kakuatan androgenic sakabéh teuing.

Dianabol boga rating anabolik tina antara 90-210, bari Turinabol boga rating anabolik of 54.


Kumaha carana sangkan bubuk Turinabol / Clostebol asétat dianggo?

Bari Tbol téh leuwih lemah batan Dianabol dinya kénéh nawarkeun rupa kauntungan, tanpa efek samping pakait sareng stéroid anu ningkatkeun éstrogén.

Ieu ngandung harti yén anjeun bisa ngaharepkeun ningali ajeg, upami gains otot lean moal spektakuler, tanpa ngalaman sagala bloating, ingetan cai atawa gynecomastia.


Turinabol / Clostebol asétat bubuk Daur Mangpaat

Simkuring geus melong naon Turinabol téh, jadi ayeuna waktos keur urang nyandak katingal di sababaraha kauntungan pang menonjol pakait sareng steroid.Some ieu kauntungan utama Clostebol asétat / Turinabol téh:


Hébat Pikeun Tumuwuh Otot

Sakumaha anu kasebut wangun dirobah Dianabol, sakuduna datangna saperti euweuh shock nyata pikeun neuleuman éta Tbol mangrupa idéal pikeun bodybuilders pilari bener pak on sababaraha massa otot serius.

Sanggeus ngajalankeun ngan hiji siklus Turinabol, bodybuilders geus nyatet kamajuan waras di physiques maranéhna, sahingga hiji kawentar tina stéroid anabolik pikeun lalaki sajati.

Sanggeus ngan hiji siklus, teu ilahar keur naek leuwih ti pon 20 massa otot, nu pisan impressive.

Sababaraha urang, kumaha oge, ngabales hadé ka dinya ti batur jeung geus dipakétkeun kana saloba pon 30 sanggeus hiji siklus Turinabol tunggal.

Lamun ditéang ka ngawangun otot, nyadiakeun anjeun damel teuas dina gim, dahar katuhu, meunang cukup sésana, sarta anu ngagunakeun suplemén katuhu, anjeun bakal aya bewara nambahan gélo dina massa otot, kalayan perbaikan jadi beuki loba noticeable kalawan unggal ngalirkeun poé.


Hébat Pikeun motong

Hal metot ngeunaan Tbol nyaéta kanyataan yén éta téh stéroid anu cocog pikeun bulking fase, jeung motong fase.

Kalawan paling stéroid éta boh bulk, atawa cut, moal duanana.

Tbol kumaha oge, bisa dipaké pikeun bulking, sakumaha urang ngan melong, tambah deui oge cocog pikeun motong fase.

Tbol geus kapanggih nepi ka teu ngan saukur ngamajukeun tumuwuhna recovery massa otot, eta oge boosts métabolisme sarta speeds up leungitna gajih, jadi Anjeun tiasa sacara harfiah ngaduruk gajih anjeun ngawangun otot.

Aya teu loba teuing stéroid di dunya nu ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun éta, sahingga ieu rada ka sato galak saeutik serbaguna.

Épék jalma Clostebol asétat powderWhy cinta Tbol AASraw


Médis Turinabol / Clostebol asétat bubuk dosage

Sanajan euweuh literatur sabenerna di Wasalam ka émbaran resép médis geus sadia di Wasalam ka dosis Turinabol médis, dosis ilahar prescribed geus kapanggih aya di lingkup 5 - 10mg poéan pikeun penderita jalu. dosis prescriptionTurinabol bikang umum nu dina lingkup 1 - 2.5mg sapopoé.


Turinabol / Clostebol Acetatepowder dosages pikeun bodybuilding

Gumantung kana tujuan individu urang, beginners bakal manggihan dosis Turinabol nyaman dina lingkup 15 - 30mg per dinten, najan ieu dianggap rentang dosis low mana gains moal jadi exceptionally dramatis ku cara naon baé. dosis Turinabol sapertos bakal nyadiakeun gains lean noticeable tapi ajeg sarta ampir euweuh dina jalan efek samping androgenic (iwal pikeun maranéhanana paling peka épék androgenic, contona).

Panengah anabolik pamaké stéroid pasti bakal manggihan kamajuan malah gede di jalan kakuatan jeung Jisim gains luhur tina 30 - 50mg per poé kalayan incidences kénéh pisan low atanapi Chances efek samping androgenic manifesting.

Canggih Turinabol dosis darat dina lingkup 50 - 80mg per poé (malah sakapeung jeung luhur), nu bakal tangtu nyadiakeun kakuatan leuwih dramatis sarta gains massa tapi di expense tina ngaronjat efek samping androgenic di hiji dosis Turinabol sapertos ngaronjat. Sacara umum, kumaha oge, paling pamaké manggihan hasil nyugemakeun di tengah total dosis disebutkeun saméméhna, anu bakal jadi sabudeureun 50mg per poé. Dosis leuwih handap 40mg per poé condong jadi garapan saukur keur pelestarian massa lean salila leungitna gajih na motong fase.


Bikangna Turinabol / Clostebol asétat bubuk dosage

Dina bodybuilding na athletics departemen, luyu bikang dosis Turinabol bakal darat dina lingkup 5 - 10mg per poé. Turinabol dianggap salaku salah sahiji stéroid anabolik leuwih cocog pikeun bikang, tinangtu rating androgenic miboga 6. Sifat androgenic pisan lemah Turinabol téh naon hibah pamaké Turinabol bikang kalawan kamampuhan pikeun ngalaman putus jeung physique considerable parobahan kalayan pisan saeutik mun euweuh efek samping androgenic. Sanajan kitu, dosis of 10mg atawa leuwih per poé geus nunjukkeun efek samping virilization di women1, sarta loba Jerman Wetan atlit Olimpiade bikang anu dikaluarkeun dosis loba nu leuwih luhur ti ieu (15 - 35mg per poé) [2], sanajan tangtu virilization geus jadi hiji masalah pamustunganana.

855-19-6 Clostebol asétat


Balukar Sisi kirang bubuk Turinabol / Clostebol asétat

Kabéh stéroid datangna kalawan sababaraha efek samping, tapi lamun datang ka ukur siklus Tbol, aranjeunna geus gampang mitigate. Tega dina pikiran yén suplemén handap, iwal tinggal caian, nyaéta saukur saran. Éta bisa mantuan Anjeun ngajaga kaséhatan Anjeun, tapi lamun make Anjeun Tbol ukur siklus nurutkeun tungtunan, Anjeun kudu boga butuh perhatian.

Susu thistle mangrupa lapisan tambahan panyalindungan pikeun ati anjeun. Sanajan tetep siklus tebih pondok tur dosages low téh kalawan cara anu pangalusna pikeun ngajaga haté anjeun, susu thistle tindakan teuing kawas panyangga a.

Berry Hawthorn jeung / atawa ékstrak siki seledri bisa mantuan tetep tekanan getih Anjeun handap. Sanajan kitu, iwal anjeun geus rawan darah tinggi, ieu bisa jadi hiji masalah keur anjeun.

Taurin mangrupa asam amino anu boga fungsi salaku blok wangunan pikeun sakabéh nu séjénna. Ieu suplai anjeun kalawan énergi ngaliwatan workouts anjeun, sarta alatan urang geus klinis ditémbongkeun pikeun nambahkeun volume ka sél otot, eta nawiskeun numput waras.

minyak Krill mangrupakeun sumber agung omega-3s nu counteract ruksakna oksidatif sarta pitulung kalayan recovery pos-workout. Sababaraha studi ogé némbongkeun yén minyak krill bisa ngabantu pikeun ngatur fungsi tiroid, nu ngarojong leungitna gajih jeung mere Anjeun otot leuwih tangtu.

Nyatu inuman cai na malah olahraga kalawan éléktrolit bisa mantuan pangotor siram kaluar tina sistem anjeun, nu mangrupakeun ide nu sae baé, tapi hal penting sawaktos nyandak stéroid lisan.

SERMs kawas Clomid na Nolvadex pos-siklus tiasa mantuan Anjeun ngaropéa gains Anjeun lamun make eta nurutkeun arah sanggeus siklus hiji.

Bagian Hadé pisan yén Tbol moal aromatize, utamana lamun éta murni, jadi anjeun teu kudu salempang ngeunaan hal kawas bloating serius tur gynecomastia.


0 likes
3195 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.