Tina Reddit & Quora: 12 Patarosan (Panas Disebat) Ngeunaan NMN - AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Nicotinamide Mononucleotide NMN

 

  1. Naon NMN Bubuk?
  2. Naon hubunganana NAD + sareng NMN?
  3. Naha NMN Bubuk Aman Suplemén?
  4. Naon Mangpaat Anu tiasa Dibawa Bubuk NMN Pikeun Awak Kuring?
  5. Naha kuring tiasa kéngingkeun NMN cekap Tina Pangan dugi ka Anti sepuh?
  6. Kumaha Candak Bubuk NMN?
  7. Naha kuring kedah nyandak suplemén sanés sareng NMN babarengan?
  8. Naha NMN Saé Mantuan Pikeun Ngalawan COVID-2019?
  9. NMN VS. NR: Mana Anu Hadé?
  10. Kumaha carana abdi tiasa Milarian Bubuk NMN Pangsaéna?
  11. Kumaha carana nyimpen NMN Bubuk?
  12. Naha Aya Ulasan Nyata dina NMN Bubuk?
  13. singgetan

 

Sakumaha urang terang, produk anti sepuh mangrupikeun topik anu permanén sareng seueur jalma diajar bidang ieu kanggo waktos anu lami, Dina 2018, aya ubar énggal pikeun anti sepuh sareng éta nyababkeun pikabitaeun pikeun produk anti sepuh, produk anyar ieu disebut " NMN ". NMN (β-Nicotinamide Mononucleotide) salaku jinis suplemén anti sepuh anu énggal populér pisan. Nyandak suplemén NMN atanapi nambihan sababaraha bubuk NMN kana sarapan mangrupikeun hal-hal anu biasa ditingali saprak 2020. Naon inpormasi anu urang kedah terang ngeunaan NMN sareng kumaha mésér bubuk NMN online, sadaya patarosan paduli ku seueur jalma anu siap nganggo bubuk NMN atanapi suplemén. Dinten ieu, kami parantos ngumpulkeun topik anu paling dibahas online tina reddit sareng quora dina NMN, mugia waleran ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang NMN sareng mésér bubuk NMN asli online.

 

Naon NMN Bubuk? 

NMN pondok pikeun nikotinamida mononucleotide (CAS: 1094-61-7), hiji molekul alami anu aya dina sadaya spésiés. Dina tingkat molekul, éta mangrupikeun ribonukleotida, hijian struktural dasar RNA asam nukléat. Dina bentuk diwangun ku gugus nikotinamida, gugus ribosa sareng gugus fosfat. NMN mangrupikeun turunan Vitamin B3 (niacin). Éta sacara alami sareng tiasa didamel tina sumber diet sapertos buah, susu, sareng sayuran. Dina awak, NMN digunakeun pikeun ngahasilkeun nikotinamid adénin dinucleotide (NAD +), molekul anu kuat sareng penting anu aya dina unggal sél awak. Janten, Nyandak bubuk NMN mangrupikeun salah sahiji cara dimana tingkat NAD + dina sél tiasa ditingkatkeun, teras ngahontal tujuan anti sepuh.

Kanggo ayeuna, aya sababaraha cara pikeun ngahasilkeun bahan baku NMN di pabrik, disebut ogé bubuk NMN. Sakanyaho kuring, kuring terang 2 cara ti pabrik anu ngadamel bubuk NMN:

Metode 1 pikeun pembuatan bubuk NMN: Metode katalis (Kelas Industri)

Produk anu diproduksi ieu ngan ukur pikeun réaksi kimia industri, henteu cocog pikeun manusa, aranjeunna henteu kedah ngadeteksi logam beurat, indikator mikrobiologis di jero bubuk, éta bahaya.

Metode 2 pikeun pembuatan bubuk NMN: Metode énzimatik (Bahan Pangan)

Ku metoda ieu, bubuk NMN aman pikeun dianggo ku jalma, sareng henteu résidu Réagen, bahkan nganggo metode standar éksternal pikeun nguji kualitasna, hasilna tetep henteu kurang 98% kasucian. (aya sababaraha produk ngan saukur garingkeun cairan indung pikeun kénging bubuk, sareng nganggo metode HPLC pikeun nguji kasucian, éta ogé henteu kirang ti 98%, tapi nalika nganggo metode standar luar pikeun ngukur, maka bedana bakal atra .

AASraw mangrupikeun pabrik pabrik pikeun ngahasilkeun bubuk NMN di Cina sareng metode naon anu kami anggo nyaéta metode énzimatik, unggal bubuk NMN batch bakal diuji sateuacan ngajual sareng kasucian nunjukkeun 99% mnt, kualitasna stabil. Kami parantos ngadamel perjanjian sareng sababaraha perusahaan suplemén ageung sareng nyayogikeun bubuk NMN pikeun aranjeunna dina jangka panjang. Teu aya ragu yén padika Énzimatik mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kaseueuran pabrik. Janten, punten mastikeun ieu sareng panyayogi bubuk NMN sateuacan anjeun mésér NMN bulk bubuk.

 

Naon hubunganana NAD + sareng NMN?

NAD singkatan tina nikotinamid adénin dinucleotide. Ti baktéri nepi ka primata, éta mangrupikeun hiji molekul anu paling loba pisan sareng penting dina metabolisme sélulér. Cara séjén, unggal awak ngagaduhan zat NAD, urang sigana bakal maot dina 30 detik tanpa ayana NAD +. Anu nyaritakeun yén NAD + mangrupikeun zat anu penting pisan pikeun awak urang, éta tiasa ngadukung damel awak urang salaku normal unggal dinten.

NAD + damel salaku beus shuttle, mindahkeun éléktron ngalangkungan hiji molekul sélulér kana molekul sélulér anu sanésna. Éta ngabantosan ngajantenkeun nutrisi janten énergi salaku pamuter konci dina metabolisme sareng damel salaku molekul pembantu pikeun protéin anu ngatur fungsi sélulér sanés. Prosés ieu penting pisan. Fungsi sanés NAD + kalebet ngatur siklus bobo / hudang. NAD + nyetir sirtuin pikeun ngatur metabolisme sareng ngajaga kromosom anu stabil. Molekul ogé ngabantosan ngalereskeun DNA anu rusak.

Nicotinamide Mononucleotide 04

 

Janten, penting pisan pikeun ngajaga tingkat NAD + awak urang. Éta ogé ngawartoskeun kami yén urang janten ngora ku ningkatkeun tingkat NAD +, ngabantosan urang ngalawan sepuh. Teras naon anu kedah urang tingkatkeun tingkat NAD + urang?

Sakumaha saur ilmuwan, aya tilu cara pikeun ningkatkeun tingkat NAD +:

Rézim diet anu disaluyukeun. Diét tinggi lemak sareng rendah karbohidrat, sapertos keto atanapi diet ala Atkins, ngamajukeun kaayaan ketosis. Nalika awak anjeun dina ketosis, anjeun nganggo gajih pikeun énergi tibatan glukosa. Téhnik ieu ningkatkeun babandingan NAD + ka NADH, sahingga ngajaga awak anjeun tina oksidasi.

NAD + Suplemén. Awak anjeun ngagaduhan kabisa pikeun ngahasilkeun NAD +, janten mendakan suplemén ti produser terkenal anu nawiskeun jaminan kasucian mangrupikeun cara anu henteu nyeri pikeun naekeun tingkat ieu dina awak anjeun. Suplemén ieu kalebet nikotinamida, asam nikotinat, monotuklamida nikotinamida (NMN), sareng ribosida nikotinamida (NR). Acid Asam nikotinat ngarobah kana NAD + ngalangkungan tilu léngkah. Dina léngkah munggaran, énzim NAPRT ngarobah asam nikotinik kana asam nikotinat mononukleotida (NAMN). Dina léngkah kadua, énzim, NMNAT, ngarobah NAMN kana asam nikotinat adénin dinukleotida (NAAD). Énzim, NAD + synthetase (NADS) teras ngarobih NAAD kana NAD +. Biosintésis NAD + dina jalur panyalametan ngalibatkeun konvérsi nikotinamide kana NMN ngalangkungan énzim, fosfororosyostransferase, NMNAT. Énzim ngarobih NMN kana NAD +.】

Ngalaksanakeun saum sakedap. Nalika pangwatesan kalori anu parah atanapi période puasa anu panjang henteu disarankeun pikeun kaseueuran jalma dewasa, puasa anu ringkes atanapi sakedik-sakedik tiasa nunjukkeun hasilna anu sami. Puasa saliwat mangrupikeun cara anu langkung sustainable pikeun ngenalkeun awak anjeun kana waktos anu langkung lami tanpa tuang, ningkatkeun tingkat NAD + anjeun dina cara anu sami sareng ketosis.

Hanjakalna, diet-gajih tinggi panginten henteu disarankan upami anjeun ngagaduhan diabetes, panyakit jantung, atanapi ningkat koléstérol LDL. Nya kitu, puasa panginten henteu disarankan pikeun anu ngagaduhan kaayaan médis sareng sering sesah dilanjutkeun ku sababaraha waktos. Janten, suplement sareng bubuk NMN atanapi anu sanés Suplemén NAD sering jalan paling aman sareng paling merenah pikeun ngamajukeun paningkatan produksi NAD.

Saatos kami terang NAD + sareng kumaha jalanna, kuring nebak yén anjeun kedah terang naha urang kedah nyandak bubuk NMN? Kumaha jalan nalika bubuk NMN kana awak urang. Ku cara anu gampang, NMN mangrupikeun miheulaan tina NAD + sateuacan lebet kana awak urang. Nyandak bubuk NMN tiasa ningkatkeun tingkat NAD + sareng ngabantosan urang ngéléhkeun gancang sepuh.

 

Naha NMN Bubuk Aman Suplemén? 

Kaseueuran data dugi ka ayeuna asalna tina sasatoan, anu henteu nunjukkeun épék samping. Panilitian beurit jangka panjang ogé henteu nunjukkeun karacunan, efek samping anu serius, atanapi tingkat kematian anu ningkat salami periode intervensi 12 bulan. Sakumaha urang terang, sidang manusa nembe dilakukeun di luar Jepang. Tujuan sidang nyaéta pikeun nangtoskeun naha bubuk NMN aman dicandak. NMN dikaluarkeun pikeun 10 lalaki anu séhat. Dosis 100, 250, sareng 500 mg NMN dipasihkeun. Administrasi lisan tunggal NMN henteu nyababkeun gejala klinis anu signifikan atanapi parobihan biomarker utama sapertos denyut jantung, tekanan darah, jenuh oksigén, sareng suhu awak. Sidang ngabantosan pikeun mastikeun yén, sacara umum, bubuk NMN aman sareng ditolerir kalayan saé; kana tujuan éta, sidang tiasa dianggap suksés. Panilitian ieu ogé ngukur kualitas bobo, sareng henteu mendakan bédana sateuacan sareng saatos konsumsi NMN.

Kusabab jumlah percobaan manusa anu kawates, para ilmuwan terus ngajajah efek samping tina NMN, narékahan pikeun kéngingkeun langkung seueur data klinis tina uji coba manusa, pikeun mastikeun yén produk anti sepuh ieu sacara resmi diluncurkeun.

Dina waktos anu sasarengan, urang kedah nyarioskeun perkawis Dr. David Sinclair anu mangrupikeun 100 jalma anu paling berpengaruh di dunya ku Time Magazine, parantos ngonsumsi suplemén NMN mangtaun-taun sareng rerencangan dina industri sepuh. Anjeunna ngabagi pangalaman sareng kami saatos anjeunna nyandak bubuk NMN salami lami. Anjeunna nyarios: "Kuring sok nyandak 1 gram NMN unggal dinten, sareng suplemén sanés kalebet resveratrol, metformin, sareng aspirin. Kuring henteu ngalaman anu sanés kajabi tina beuteung kesel dugi ka ayeuna. ” Anjeunna ogé ngingetan yén urang kedah nyimpen bubuk NMN dina iklim anu tiis atanapi saé dina kulkas, kusabab NMN ngarusak Nicotinamide ngaracun awak anjeun nalika NMN disimpen dina suhu anu panas / haneut.

 

Naon Mangpaat Anu tiasa Dibawa Bubuk NMN Pikeun Awak Kuring? 

NMN (Nicotinamide Mononuleotide) mangrupikeun prékursor alami NAD +. Suplemén NMN naékkeun DAN + pikeun kaséhatan penting & umur panjang di antara nyayogikeun manpaat kaséhatan anu sanés. Bubuk NMN aya dina tahap awal cobaan manusa sareng klaim manpaat ayeuna parantos aya dina kasuksésan studi sato. Dugi ka ayeuna, teu aya bukti épék ngarugikeun, bahkan dina dosis tinggi salami waktos anu berkepanjangan. Éta ogé nunjukkeun kauntungan kaséhatan dina kasus Diabetes Tipe II sareng Panyakit Alzheimer.Di handap ieu 10 tina kauntungan luhur bubuk NMN:

♦ Pangaruh anti-sepuh

♦ Ngaronjatkeun kasuburan dina awéwé

♦ Ngaronjatkeun paningal & visi

♦ Panguat tanaga

♦ Mempermudah perbaikan untaian DNA rusak

♦ Ngaronjatkeun fungsi ginjal & aliran getih

♦ Nurunkeun koléstérol & trigliserida

♦ Ngaronjatkeun fungsi sistem imun

♦ Ngamajukeun kaséhatan jantung & fungsi

♦ Ngaronjatkeun fungsi mitokondria ku cara ngirangan neuroinflamasi

 

Naha kuring tiasa kéngingkeun NMN cekap Tina Pangan dugi ka Anti sepuh? 

Walerna nyaéta "tangtos henteu". Kusabab NMN dipendakan sacara alami dina seueur tuangeun sareng anjeun tiasa gampang mendakanana dina kahirupan urang. Ieu mangrupikeun genep panganan anu pangluhurna di NMN:

▪ Brokoli

▪ Kubis

▪ bonténg

▪ Edamame

▪ alpuket

▪ Omat

 

Nicotinamide Mononucleotide

Ayeuna, anjeun kedah mikir: "Upami NMN aya dina tuangeun, teu tiasa kuring tingkatkeun tingkat NAD + ku ngadahar seueur makanan éta?" Éta patarosan anu saé. Nanging, kuring kedah nunjukkeun yén upami anjeun hoyong ngabalikkeun sepuh sareng NMN, anjeun kedah tuang seueur dina unggal-unggal pangan ieu. Sedih, NMN dina sababaraha batang brokoli boro cukup pikeun bahkan mimiti naekeun tingkat NMN. Sanaos NMN lumangsung dina tuangeun ieu, konséntrasina kirang ti 1 mg per kg tuangeun. Kalayan kecap séjén, pikeun kéngingkeun ngeunaan 1mg NMN, anjeun kedah tuang sakitar 1kg brokoli! Kapendak yén pikeun naékkeun tingkat NAD + pikeun manusa, tingkat NMN kedah dina ratusan miligram per dosis. Ieu cara langkung luhur tibatan naon anu urang tiasa kéngingkeun tina diét urang, henteu paduli sabaraha brokoli anu urang tuang. Janten, urang kedah nimbangkeun ngeunaan nyandak bubuk NMN salaku suplemén pikeun anti sepuh dina kahirupan urang, éta tiasa ngabantosan awak urang ningkatkeun langkung NAD +, merangan sepuh.

 

Kumaha Candak Bubuk NMN? 

Dina patarosan terakhir, kami nyebatkeun Dr. David Sinclair anu parantos nyandak 1g NMN unggal dinten. Teras 1g janten dosis anu paling épéktip pikeun urang kéngingkeun manpaat NMN, leres? "Pastina henteu!" Nalika ngerjakeun sabaraha anu anjeun peryogikeun, penting mertimbangkeun kumaha NMN dikelola sareng bioavailabilitasna. Naon deui, awak béda sareng réaksi anu béda. Urang kedah mastikeun iraha alus pikeun nyandak NMN, kumaha cara nginumna sareng sabaraha dosis anu urang kedah tuang nalika anjeun siap nyandak bubuk NMN.

 

Hayu urang ngobrol patarosan anu mimiti: Kumaha cara nyandak bubuk NMN? 

NMN dikaluarkeun dina opat pilihan anu bakal mangaruhan sabaraha NMN saleresna ngajantenkeun kana sistem getih anjeun: bubuk, bubuk sublingual, kapsul standar, sareng kapsul tahan lambung.

Pikeun ngartos bioavailabilitas, urang kedah ngartos Pangaruh Lulus Pertama (éta ngarujuk kana sabaraha zat anu musnah atanapi diolah ku ati sateuacan éta leres-leres lebet kana sistem getih). Ieu mangrupikeun konsép anu rumit, sigana video ieu tiasa ngabantosan urang kumaha fungsina sareng naha penting pisan pikeun urang terang sateuacan nyandak bubuk NMN. Kusabab métabolisme pass-pertama, konsumsi oral NMN jauh kurang épéktasi tibatan kapsul sublingual atanapi gastro-tahan. Nalika bubuk NMN dicandak sacara lisan (naha nalika didahar atanapi dicampur sareng cairan) seuseueurna ditumpes ku asam lambung. Sésa NMN teras dimetabolisme ku ati. Kumaha ati metabolisme NMN tiasa mangaruhan pisan kana bioavailabilitas. Éta panginten ngan sakedik NMN anu leres-leres lebet kana sistem anjeun. Ogé pikeun ningkatkeun tingkat NAD + anjeun, anjeun tiasa nyandak kapsul NMN anu ditunda-dileupaskeun ku Sirtuin Activator sapertos Resveratrol sareng yoghurt full-fat anu ngabantosan bioavailabilitas Resveratrol.

Tapi nalika NMN (atanapi pangobatan atanapi suplemén naon waé) dikonsumsi sacara sublingal, éta nyerep kana mémbran mukosa (handapeun létah) sareng langsung ngalir kana saluran getih. Ti dinya ngalir langsung kana uteuk sareng organ-organ sanésna, bypassing "first pass effect" tina ati. Kusabab ieu, yén kami yakin nyandak sublingual NMN atanapi dina kapsul tahan lambung anu paling épéktip sareng éfisién. Éta panginten peryogi dosis anu langkung handap tibatan nyandak bubuk NMN sacara lisan atanapi dina bentuk kapsul standar.

  1. Naon NMN Bubuk?
  2. Naon hubunganana NAD + sareng NMN?
  3. Naha NMN Bubuk Aman Suplemén?
  4. Naon Mangpaat Anu tiasa Dibawa Bubuk NMN Pikeun Awak Kuring?
  5. Naha kuring tiasa kéngingkeun NMN cekap Tina Pangan dugi ka Anti sepuh?
  6. Kumaha Candak Bubuk NMN?
  7. Naha kuring kedah nyandak suplemén sanés sareng NMN babarengan?
  8. Naha NMN Saé Mantuan Pikeun Ngalawan COVID-2019?
  9. NMN VS. NR: Mana Anu Hadé?
  10. Kumaha carana abdi tiasa Milarian Bubuk NMN Pangsaéna?
  11. Kumaha carana nyimpen NMN Bubuk?
  12. Naha Aya Ulasan Nyata dina NMN Bubuk?
  13. singgetan

 

Patarosan salajengna: Nalika waktos pangsaéna kanggo nyandak bubuk NMN? 

Sepuh mangrupikeun panyakit anu tiasa diperjuangkeun sareng kombinasi suplemén sareng paripolah anu cocog, numutkeun panilitian anyar ti University of Waterloo. Ngagunakeun modél matématika anu komprehensif, panaliti ogé mendakan yén waktos anu pangsaéna pikeun anu nyandak suplemén ieu gumantung dina umur aranjeunna. Sababaraha suplemén anti sepuh kedah dicandak ku nonoman dina wengi, sedengkeun jalma anu langkung sepuh kedahna siang pikeun épéktip anu pang hébatna. "Nalika anjeun tuang, naon anu anjeun tuang, waktos anjeun bobo sareng waktos anjeun laksanakeun sadaya faktor anu tiasa mangaruhan awak anjeun, kumaha umur anjeun sareng kumaha anjeun hirup, "saur Panaliti Layton. "Jalma kedah émut nalika aranjeunna tuang sareng mastikeun yén éta cocog sareng hal-hal sanés di lingkunganana anu mangaruhan siklus bobo / bangun atanapi jam awakna.

Janten, iraha waktuna anu pangsaéna pikeun nyandak bubuk NMN? umur mangrupikeun faktor utami sateuacan mutuskeun sabaraha urang nyandak bubuk NMN. Salaku conto, diulik yén suplemén NMN paling nguntungkeun pikeun nonoman pikeun nyandak genep jam saatos hudang. Sabalikna, panilitian nunjukkeun yén suplemén Resveratrol tiasa dianggo saé upami nonoman nyandakna soré. Pikeun jalma déwasa, penting pikeun nyandak suplemén ieu soré.

 

Patarosan terakhir: Sakumaha urang kedah nyandak bubuk NMN? 

Saatos urang maca patarosan di luhur, urang kedah terang yén unggal peryogi mendakan dosis sorangan pikeun bubuk NMN, sanés dosis anu pasti sakumaha rekomendasi. Teras kumaha urang tiasa ngitung dosis NMN pikeun diri urang? Salaku studi panganyarna, éta aya hubunganana sareng beurat urang. Tina panilitian: "Dibikeun yén 100 mg / kg / dinten NMN tiasa ngirangan panyiraman fisiologis anu pakait sareng umur dina beurit, dosis anu sami permukaan pikeun manusa bakal ~ 8 mg / kg / dinten, nyayogikeun harepan pikeun narjamahkeun papanggihan pikeun manusa. " Numutkeun ka panulis panilitian anyar, nyaéta nyandak sakedik bulistir 8 mg NMN per kg beurat awak per dinten. Upami diajar leres, maka pikeun milarian sabaraha NMN anu anjeun peryogikeun minimal, anjeun mimitina kedah mendakan beurat anjeun dina kg, teras kalikeun ku 8. Salaku conto, upami beurat anjeun 50kg, dosis anu disarankeun sakitar 400mg.

Upami anjeun nyandak suplemén kualitas luhur kalayan bioavailability anu saé, sapertos AASraw's Bubuk NMN, maka kami nyarankeun dosis ieu anu didasarkeun kana tanggapan pelanggan:

 

beurat Dosis Kanggo Rujukan (unggal dinten)
45kg 45kg * 8mg = 360mg
50kg 50kg * 8mg = 400mg
60kg 60kg * 8mg = 480mg
70kg 70kg * 8mg = 560mg
90kg 90kg * 8mg = 720mg
Dosis ieu ngan ukur salaku refence. Sakumaha kedah anjeun nyandak? Terserah anjeun. Tapi upami anjeun mendakan panilitian khusus ieu ngayakinkeun, anjeun panginten ngamimitian itungan anjeun dina 8 mg per kg beurat awak per dinten.

 

Naha kuring kedah nyandak suplemén sanés sareng NMN babarengan? 

Upami anjeun pangamat anu saé, anjeun kedah merhatoskeun yén Dr. David Sinclair nginum suplemén anti sepuh unggal dinten, sanés ngan bubuk NMN, ogé ngagaduhan anu sanés, sapertos resveratrol, metformin, sareng aspirin ... Éta kedah nyandak suplemén sanés kalayan bubuk NMN babarengan? Kunaon

Dumasar kana panilitian ti Dr. David Sinclair sareng timnya, nyandak bubuk NMN suplemén sanés pisan ngabantosan anti sepuh. Pikeun ayeuna mah, kuring bakal ngabagi 3 suplemén nalika urang nyandak bubuk NMN. 2 suplemén nyaéta resveratrol sareng pterostilbene. Resveratrol mangrupikeun stilbenoid anu aya dina kulit buah anggur dina jumlah anu handap. Panilitian parantos nunjukkeun yén resveratrol tiasa ngirangan résiko panyakit jantung, kanker sareng neurodegenerasi. David Sinclair yakin yén resveratrol tiasa dianggo sinergis sareng NMN. Resveratrol diperyogikeun pikeun ngaktipkeun gén sirtuin (anu ngajagi DNA sareng epigenome urang), sedengkeun NMN diperyogikeun pikeun ngabakar sirtuin. Nanging, resveratrol sesah nyerep ku usus, sareng resveratrol alit anu tungtungna dina awak rusak. turun gancang pisan. Kituna, pterostilbene mangrupikeun alternatif anu langkung saé. Pterostilbene mangrupikeun molekul anu katingalina mirip pisan sareng resveratrol, tapi nyerep langkung saé langkung hadé sareng jauh langkung stabil dina awak manusa.

Suplemén sanés nyaéta trimethylglycine (TMG), nalika urang nyandak bubuk NMN salami lami, NMN ngaleutikan gugus métil dina awak urang, salaku pancegahan, panginten penting pikeun nyandak TMG (hiji asam amino anu katelah betaine) pikeun nyumbang kelompok métil. Nalika NMN dirobah janten NAD +, nikotinamide (NAM) kabentuk. Tingkat nikotinamid anu luhur henteu saé pikeun awak urang sareng supados awak urang ngaleungitkeun nikotinamid éta kedah diétilikeun kana nikotinamid N-métil anu dikaluarkeun dina cikiih urang. Dina raraga metilasi NAM, awak sacara téoritis narik tina cadangan urang gugus métil. Téori na nyaéta langkung seueur NMN anu anjeun candak, langkung seueur kelompok métil anu diperyogikeun pikeun ngaleungitkeun NAM.

Dina podcast di handap sareng Dr. Mercola, Dr. David Sinclair nyebatkeun yén anjeunna nyandak TMG salaku pancegahan pikeun nyegah kajadian ieu, urang tiasa diajar inpormasi lengkep tina pidéo ieu Dr. David Sinclair:

Sanaos kaseueuran suplemén dilaporkeun aman sareng nguntungkeun pikeun awak urang, éta langkung saé pikeun parios sareng praktisi Podomoro anjeun sateuacan ngamimitian nyandak éta, utamina upami anjeun ngagaduhan kaayaan kaséhatan sareng nganggo pangobatan kronis. Salawasna turutan dosis anu disarankeun.

 

Naha NMN Saé Mantuan Pikeun Ngalawan COVID-2019? 

Réspon awal awak kana ancaman tepa sapertos COVID-19, katelah aktivasina imun bawaan, gumantung kana NAD +. Inféksi virus nyéépkeun NAD + kusabab inféksi memicu cascade pertahanan sélulér anu hasilna ningkat NAD + dégradasi pikeun nyegah virus tina nyandak sél. Konsentrasi NAD + anu nyata ngirangan parantos dipidangkeun dina COVID-19 sareng sababaraha panaliti nganggap ieu mangrupikeun faktor anu utami sabab virus ieu matak ngabahayakeun, khususna pikeun anu panyimpenan NAD + anu kirang. Dr. Zhavoronkov ngajukeun yén Nguji rapamycin dosis rendah sacara individual atanapi dikombinasikeun sareng metformin, sareng panguat NAD + sapertos ribosida nikotinamida (NR), atanapi nikotinamide mononucleotide (NMN) tiasa ngabantosan ngajaga manula tina inféksi gerolavik dinten ayeuna sareng ogé tiasa ningkatkeun pamulihan ékonomi nalika pandemi global réngsé.

Salaku tambahan, panilitian nunjukkeun yén NAD + tiasa memicu réspon sistem imunitas pikeun mayungan awak tina coronavirus sapertos COVID-19. Tinjauan anu diterbitkeun 23 Maret 2020 ku Isfahan Universitas Élmu Médis nyayogikeun bukti yén tingkat NAD + anu handap tiasa dihijikeun kana tingkat parah sareng tingkat morbiditas dina pandemi COVID-19. Numutkeun kana uji klinis, suplemén NMN naekeun NAD + ka tingkat nonoman. Ngadamel molekul NAD + sayogi pikeun gén SIRT1 ningkatkeun kamampuanna ngajaga awak tina panyakit sareng buruk. Salaku langkung seueur panilitian anu dilakukeun, panaliti mendakan yén NAD + ogé ngagaduhan peran anu penting dina ngatur sistem imunitas urang.

Aranjeunna ogé mendakan yén makrofag (jinis sél getih bodas anu ngahakan panyerang poténsial sapertos baktéri, jamur, parasit, sareng virus) nganggo jalur anu disintésis ku NAD + pikeun mastikeun salamet sél sareng ngendalikeun peradangan. Sadayana, panilitian nunjukkeun yén NMN sareng tingkat paningkatan NAD + anu dihasilkeun tiasa ngagaduhan peran penting dina ngabantosan awak urang ngalawan inféksi sareng baktéri. Kalayan kecap séjén, éta ngagaduhan kamungkinan pikeun naekeun sistim imun urang sareng ngabantosan aranjeunna nalika katépaan sareng panyawat.

Hiji studi kasus diterbitkeun dina 22 April 2020 ku Dr. Robert Huizenga MD di University of Chicago ngajelaskeun réspon na ka awéwé umur 55 taun anu parantos dirawat di rumah sakit sareng COVID-19 tanggal 16 Maret. Kondisina terus parah sareng dinten 13 anjeunna ngalaman radang paru-paru, badai sitokin sareng hsCRP anu luhur pisan, panyiri peradangan anu henteu spésipik. Dr. Huizenga ngubaran dirina nganggo NMN lisan, betaine sareng NaCl (katelah ngirangan IL-6) sareng neraskeun perlakuan séng anu parantos dipasihkeun sateuacanna. Dina dinten 15, muriangna diringankeun sareng gejala na ningkat sacara signifikan. Dinten dinten 17 anjeunna dibébaskeun kanggo mulih. Dina dinten 23, anjeunna asimtomatik. Dua pasién sanés anu sanésna dirawat kalayan "koktail" anu sami sareng duanana ngalaman pulih anu sami.

 

NMN VS. NR: Mana Anu Hadé? 

Nicotinamide mononucleotide (NMN) sareng nikotinamide riboside (NR) mangrupikeun prékursor biosintétik kana molekul penting pikeun metabolisme – nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +). Struktur molekul NMN sareng NR kasarna sami, kecuali NMN ngagaduhan gugus fosfat anu ditambih. Grup fosfat anu ditambih ieu ngajantenkeun NMN hiji molekul anu langkung ageung tibatan NR. Suplemén NR (nikotinamide riboside) sareng suplemén NMN (nikotinamide mononucleotide) duanana sering disebut-sebut salaku dua suplemén anu paling ngajangjikeun pikeun ngalambatkeun sepuh. Nyandak bubuk NR sareng NMN ningkatkeun tingkat NAD +. Tingkat NAD + anu langkung luhur ngajagi epigenome sareng DNA urang. Ningkatkeun tingkat NAD + nyababkeun seueur manpaat kaséhatan dina sababaraha organ, sapertos otak, sistem kardiovaskular, sareng otot.

Nunjukkeun yén NR sareng NMN ningkatkeun tingkat NAD +, aranjeunna sering disebat boosters NAD. Seueur panilitian nunjukkeun yén NR sareng NMN tiasa ningkatkeun sababaraha ciri sepuh, sapertos epigenome anu diségulasi, karusakan DNA, akumulasi protéin, peradangan (peradangan anu patali sepuh) sareng sababaraha mékanisme sepuh anu sanés.

Tapi patarosan ageung tangtosna nyaéta: anu mana anu langkung saé, bubuk NMN atanapi bubuk NR?

Ayeuna, teu aya studi anu ngabandingkeun NMN sareng NR sirah-on ngeunaan épék kaséhatan sareng épék umur. Hayu urang ngabandingkeun NMN sareng NR:

NMN vs NR

Kumaha carana abdi tiasa Milarian Bubuk NMN Pangsaéna? 

Kuring yakin yén anjeun parantos mendakan seueur panyadia nalika nempatkeun "bubuk NMN" dina Google, sahingga anjeun henteu terang anu mana anu paling saé atanapi cocog pikeun anjeun nyalira. Urang kedah terang naon anu kedah urang parios nalika urang nyarios sareng panyayogi bubuk NMN. Pikeun méréskeun masalah ieu, kuring parantos ngobrol sareng seueur panyadia bubuk NMN online sareng milah daptar kanggo rujukan:

 

(1) Panilitian Dasar

Anjeun kedah parios halaman wéb atanapi toko na online, pastikeun yén éta mangrupikeun panyadia kapercayaan, sanés curang. Buka wéb atanapi toko na, ngobrol sareng aranjeunna, naroskeun naon waé anu anjeun pikahoyong. nalika aranjeunna ngajawab patarosan anjeun, anjeun tiasa ngaraos naha éta kapercayaan, sakumaha urang terang, kaikhlasan mangrupikeun pondasi sadaya kerjasama. Nalika anjeun naroskeun patarosan aranjeunna, anjeun tiasa nyarios ngeunaan aspek-aspek ieu: pabrik bubuk NMM, sertipikat bubuk NMN, kapasitas pasokan bubuk NMN ....

 

(2)Penjaminan kualitas

Bubuk NMN pangsaéna bakal ngagaduhan purity 99% atanapi langkung luhur. Éta ogé moal ngandung pangisi atanapi produk sampingan sapertos GMO, susu, endog, kécap, ketan, kimia kimia, logam beurat, atanapi pelarut anu dianggo dina ngolah produk. Kaseueuran bubuk NMN palsu nganggo pangisi atanapi stimulan pikeun ngawangun seueurna produk. Ieu berpotensi tiasa nempatkeun kaséhatan anjeun dina résiko anu hébat kusabab anjeun henteu terang naon anu anjeun candak. Upami anjeun mésér NMN anjeun ti perusahaan anu ngan ngajual kapsul NMN, éta tiasa nanaon.

 

(3)Dokumén Patali - Laporan Nguji

Salaku pabrik bubuk NMN, dokumén anu aya hubunganana (COA, HPLC, HNMR, MS) bakal kaluar saatos ngahasilkeun produk batch, aranjeunna kedah parios kualitasna, kirimkeun ka 3 labs pikeun uji (ieu kalebet kasucian, rereged, sareng logam beurat.), pastikeun éta dugi ka standar sareng tiasa ngajualna di pasar. Salaku nasabah, anjeun kedah tiasa nyungkeun ningali laporan ieu, khususna pikeun COA sareng HPLC. Anjeun tiasa mariksa halaman wéb pikeun inpormasi pikeun uji coba pihak katilu, atanapi langsung ngahubungi palayanan pelanggan. Verifikasi uji coba ti pihak katilu mangrupikeun cara saderhana pikeun mastikeun anjeun ngagaleuh tina sumber anu terpercaya. Naon waé perusahaan anu nganggo uji coba ti pihak katilu kedah senang bagikeun inpormasi éta sareng anjeun.

 

(4)Bandingkeun Harga Antara Sababaraha Suplai

Harga NMN mangrupikeun métrik sanés anu tiasa anjeun anggo pikeun ngukur kasaluyuan pemasok, ku mariksa sababaraha panyadia NMN pikeun duanana bubuk sareng kapsul anjeun bakal kéngingkeun ideu harga rata-rata per gram. Upami anjeun ngan ukur ngémutan perkawis harga di pasar, anjeun kedah awas kana bubuk NMN palsu, atanapi produk kualitas handap. Éta salawasna pikabitaeun pikeun hoyong ngahémat artos ku naon waé anu anjeun tiasa, tapi ku NMN khususna, anjeun kéngingkeun naon anu anjeun mayar. NMN kos rendah sigana bakal grade-grade, sanés kelas farmasi, anu hartosna manpaatna NMN henteu sami. Pilihan anu langkung mirah tina NMN, anu ayeuna aya di pasar, nyaéta bahan kadaharan sareng tiasa ngandung rereged. Nyatana, sakapeung aya kirang ti 10% NMN dina kadaharan-kelas NMN. Pikeun nguji ieu, urang ngagaduhan grade-food Sampel NMN diuji sareng éta sumping deui sareng 8% NMN. Mertimbangkeun anggaran anjeun penting, tapi anjeun panginten tiasa mayar langkung dina jangka panjang nalika milih produk NMN anu hargana murah upami anjeun henteu ningali manpaat kaséhatan ti aranjeunna.

 

(5)Alus Service Palanggan

Kualitas NMN asalna tina kualitas panyadia, anu tiasa dipercaya tiasa ngagaduhan layanan palanggan anu hadé. Nalika anjeun nyarios sareng reséspénsial pelanggan, kirimkeun sadayana patarosan ka aranjeunna sareng aranjeunna bakal ngajawab anjeun gancang. Salaku tambahan, hayu anjeun terang prosés pamayaran sadayana, kumaha ngalakukeunana sareng ngantepkeun anjeun terang naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun léngkah salajengna, sakabeh prosés kedah dilacak ku sorangan. Punten émut yén layanan palanggan anu saé nyaéta saha waé anu raoseun saling komunikasi iraha waé.

 

(6)Ulasan ti Klién sanés

Sacara umum, urang tiasa mendakan sababaraha ulasan ngeunaan perusahaan éta upami perusahaan parantos nyayogikeun bubuk NMN salami lami, atanapi aranjeunna tiasa nyayogikeun sababaraha tanggapan ti klien sanés. Barina ogé, urang tiasa terang éta kaleresan salami aranjeunna gaduh catetan penjualan sareng tanggapan nyata klien. Tangtosna, urang kedah terang yén ulasan ti klien sanésna ngan ukur salaku rujukan nalika urang mutuskeun mésér bubuk NMN, éta gumantung ka anjeun tungtungna.

AASraw mangrupikeun perusahaan anu parantos gaduh sertifikasi pabrik, tiasa ngahasilkeun bubuk NMN sareng suplemén anti sepuh sanésna, pasokanna stabil. Anjeun buka halaman wébna-www.aasraw.com iraha waé sareng naroskeun ka palangganna, naroskeun sertipikat kualitas sareng laporan uji coba dina 3rd-lab, pastikeun yén bubuk NMN na nyaéta 99% kelas farmasi murni sareng éta paling luhur. Sajauh anu kuring terang, aranjeunna tiasa ngintunkeun produk anu anjeun mesen dina 1-3 dinten damel, bahkan 12 jam saatos mesen dikonfirmasi, épisiénsi damelna luhur pisan, kuring kedah masihan jempol pikeun éta. Anjeun bakal kéngingkeun gambar bubuk NMN sareng nomer lacak ti aranjeunna saatos mesen, maka anjeun tiasa nganggo lacak parsél online sareng terang dimana ayana, sabaraha jauhna ti bumi anjeun. Diajar langkung seueur ngeunaan AASraw ayeuna

Kumaha carana nyimpen NMN Bubuk? 

Nicotinamide riboside (NR) sareng nicotinamide mononucleotide (NMN), parantos kabuktosan nambihan panyakit umur anu patali sareng sato. Éta ditoleransi kalayan saé dina dosis tinggi sareng sacara efektif naékkeun tingkat NAD +. Molekul-molekul ieu henteu stabil-stabil dina suhu luhur atanapi dina kaayaan asor anu luhur, nanging. Aranjeunna gancang turun janten nikotinamida, anu ngahambat kagiatan sirtuin sareng PARP, énzim perbaikan DNA. Kanggo hasil anu pangsaéna, bubuk NMN kedah disimpen dina wadah aslina sareng jauh tina sumber cai. Bubuk NMN henteu dicerna salami 3 bulan atanapi langkung lami tiasa didinginkan pikeun mastikeun aranjeunna ngajaga poténsial. Salaku pamimpin sadunya, AASraw salawasna nyayogikeun kualitas mutlak anu paling luhur sareng bubuk NAD + sareng NMN paling épéktip anu sayogi.

 

Naha Aya Ulasan Nyata dina NMN Bubuk? 

Tom ti Inggris: Kuring sareng pamajikan kuring ngamimitian nyandak bubuk NMN sababaraha bulan ka pengker sareng kami heran kuring lirén lirén sareng masalah kulit pamajikan kuring mimiti ngaleutikan! Kami ngan ukur kajelasan pikiran anu langkung saé ogé langkung énergi, kuring henteu kantos nyandak suplemén anu kuring parantos réaksi anu hadé pikeun kuring hartosna anjeun nyandak seueur vitamin sareng suplemen hérbal tapi henteu leres-leres ngaraos hasilna! Ieu mangrupikeun suplemén anu paling luar biasa anu dipanggihan ku manusa sareng ngan kamungkinan mulangkeun jutaan sél dina awak manusa mangrupikeun papanggihan anu luar biasa pikeun prosés sepuh! Saur kuring sadayana bakal terang pil ieu dina waktos anu caket sareng panilitian kanker bakal ogé diperhatoskeun, urang aya dina 50an sareng teu tiasa nyarios cekap ngeunaan béda-béda perasaan urang! Saha anu henteu hoyong ngaraos langkung sehat nambihkeun ieu kana asupan suplemén anti sepuh anjeun bakal ngarobih kahirupan anjeun pikeun langkung percanten ka kuring !!!

liMei ti Cina: Kuring milih bubuk NMN sabab kuring maca éta ngabantuan pikeun oksigén getih sareng nganteurkeun oksigén kana jaringan awak kuring. Awak kuring nyauran produk ieu, kuring asa capé sareng teu tiasa konsentrasi. Abdi parantos nyandak bubuk NMN pikeun dua minggu ayeuna. Kuring parantos ningali paningkatan tanaga, kuring tiasa ilubiung dina program latihan kardio anu sengit saatos damel sadidinten. Pikiran kuring jelas, kuring henteu ngaraos ngantuk dina rapat. Kuring bagja pisan sareng suplemén NMN Kuring nampi hasil anu kuring pilari. Salaku tambahan, kuring kedah nyarios: Harga NMN sakedik kanggo kuring tapi kuring keukeuh nyandak, kusabab kuring hoyong langkung ngora, haha…

Gary ti Australia: Ieu mangrupikeun suplemén anti sepuh. Kuring perhatoskeun énergi anu ningkat, kuring henteu ngaraosan tiis umur 4 taun, sareng kuring henteu gampang ban. Jenis tanaga anu kuring rasakeun beda sareng kafein anu luhur. Kuring henteu ngaraos hariwang atanapi kalebet rangsangan, ngan ukur waspada sareng seger. Sanaos waspada, bobo kuring tos ningkat. Kuring pernah ngalaman masalah bobo, tapi kuring tiasa hudang pisan nalika wengi. Kalayan bubuk NMN kuring bobo langkung lami dina régang. Jigana NMN nguntungkeun kuring ku sababaraha cara sareng kuring ngan henteu tiasa nyarios cekap perkawis éta.

Steven ti USA: Saatos diajar ngeunaan bubuk NMN sareng éta kamungkinan épék tina Harvard Study anu dilakukeun ku Dr. David Sinclair, kuring mutuskeun pikeun nyobaan. Ti dinten munggaran kuring nyobian, kuring perhatosan aya bédana dina tingkat énergi kuring. Abdi yuswa 57 taun, sareng metabolisme kuring katingalina robih janten langkung saé. Kuring henteu ngarobih kabiasaan diét, tapi kuring kaleungitan beurat, 14 lbs dina 4 minggu. Jangka waktos éta nunjukkeun karugian permanén. Pamajikan kuring parantos kaleungitan 9 lbs, sareng anjeunna kaserang gangguan anu jarang disebut Erythromelalgia, anu nyababkeun ekstremitas panas pisan ku nyeri neuropatik, sareng éta konsisten. Bagéan Niacin tina sanyawa, salian ti ubar-ubaranana, parantos ngaraheutkeun nyeri, sareng ngaktifkeun langkung seueur fungsina. Saatos kuring béak munggaran - kuring nyobian anu saurang ti panyadia bubuk NMN anu sanés. Éta sanyawa bénten, sareng énergi ngaleungitkeun. Kusabab kitu kuring datang deui ka MAAC10, sareng ayeuna kuring deui dina jalur anu leres. Anjeun terang, kuring bahkan percanten sababaraha rambut kulawu kuring anu nyebar parantos poek tanpa pewarna. Éta tiasa dianggo Anjeun terang - sigana mah kuring henteu katingal deui 57 ogé. Sanés, hatur nuhun pikeun mujijat ieu suplemén-bubuk NMN sareng hatur nuhun kanggo aasraw.

 

singgetan

Sedengkeun Air Mancur Awéwé tetep mangrupikeun mitos anu fantastis anu sigana moal janten kanyataan iraha waé deui, élmu anu aya dina pangobatan anti sepuh terus maju. Sugan hiji poé, anjeun bakal tiasa nginum pil mujizat sareng ngalaman hirup salaku déwasa sakali deui. Panilitian dina sato nunjukkeun sipat NMN anu ngajangjikeun dina NAD + -ningkatkeun sareng anti sepuh. Ayeuna, Sanaos panaliti maju sareng uji klinis pikeun nalungtik kasalametan sareng khasiat molekul dina manusa. Dugi ka éta, Suplemén NAD sareng NMN nawiskeun mangpaat nyata pikeun ngalambatkeun pangaruh drastis tina sepuh sél dina awak manusa. Kuring yakin yén éta bakal mangpaat salami éta nguntungkeun pikeun awak urang, Hayu urang ngora deui ngahiji.

 

rujukan

[1] Kalér, BJ, Rosenberg, MA, Jeganathan, KB, Hafner, AV, Michan, S., Dai, J.,… & van Deursen, JM (2014). SIRT2 ngainduksi titik pamariksaan kinRRR1 pikeun ningkatkeun umur. Jurnal EMBO, e201386907.

[2] Kiss, T., Nyúl-Tóth, Á., Balasubramanian, P., Tarantini, S., Ahire, C., Yabluchanskiy, A.,… & Ungvari, Z. (2020). Suplementasi Nicotinamide mononucleotide (NMN) ngamajukeun réjuvenasi saraf dina beurit yuswa: tapak transkripsi aktivasina SIRT1, perlindungan mitokondria, anti radang, sareng épék anti-apoptotic. GeroSains, 1-20.

[3] Grozio, A., Mills, KF, Yoshino, J., Bruzzone, S., Sociali, G., Tokizane, K.,… & Imai, SI (2019). Slc12a8 mangrupikeun pangangkut mononukleotida nikotinamida. Metabolisme alam, 1 (1), 47-57.

[4] Li, J., Bonkowski, MS, Moniot, S., Zhang, D., Hubbard, BP, Ling, AJ,… & Sinclair, DA (2017). Kantong beungkeutan NAD + anu diawétkeun anu ngatur interaksi protéin-protéin salami sepuh. Élmu, 355 (6331), 1312-1317.

[5] Stipp D. Beyond Resveratrol: The Anti-Aging NAD Fad. Jaringan Blog Amérika Ilmiah. 11 Maret 2015.

[6] Tarragó MG, Chini CC, Kanamori KS, Warner GM, Caride A, de Oliveira GC. + Nolak. Métabolisme Sél. Mei 2018, 27 (5): 1081-1095.e10. PMC 5935140. PMID 29719225. doi: 10.1016 / j.cmet.2018.03.016.

[7] Bogan KL, Brenner C. Asam Nicotinic, nikotinamide, sareng nikotinamide riboside: évaluasi molekul NAD + prékursor vitamin dina nutrisi manusa. Tinjauan Tahunan Gizi. 2008, 28: 115-30. PMID 18429699.

[8] Fletcher RS, Lavery GG (Oktober 2018). "Munculna kinase ribosida nikotinamida dina pangaturan metabolisme NAD +". Jurnal Endokrinologi Molekul. 61 (3): R107 – R121. doi: 10.1530 / JME-18-0085. PMC 6145238. PMID 30307159.

1 likes
1533 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.