A leungitna libido, dina duanana awéwé jeung lalaki, masalah umum, biasana alatan kacapean, stress, umur atawa ngan saukur rutin. Ngahudangkeun kahayang, aya obat kelamin nu dipaké pikeun naekeun ieu.
Dina 1998, anu Pangan sarta Narkoba Administrasi Amérika Sarikat sarta Éropa (FDA na EFSA) disatujuan dina ED pikeun pengobatan pasar Viagra (), anu ngabalukarkeun sensasi hiji di sakuliah dunya. Hasilna klinis of sildenafil citrate 171599-83-0 anu diterbitkeun dina jurnal médis luhur New England Journal of Medicine.

The 8 paling boga pangaruh Sex Narkoba Bubuk Dina The World | AASraw

Klasifikasi ubar Sex

Maranéhanana dipake ku lalaki

-

Tadalafil (171596-29-5), Dipaké dina pengobatan disfungsi erectile. tadalafil mangrupa obat inhibiting énzim tipe phosphodiesterase 5 (PDE-5) jawab nganonaktipkeun nu vasodilator nitrat oksida, ayeuna dipasarkan sakumaha tablet di handapeun ngaran dagang Cialis. Éta ogé geus nembe disatujuan pikeun pengobatan pulmonal hipertensi artéri, jeung geus dipake kanggo kondisi lianna. The papan Cialis, tina 5mg, 10mg na 20mg of dosis, anu warna konéng ditutupan ku pilem sarta dina bentuk almond. dosis disatujuan pikeun hipertensi pulmonal nyaeta 20 mg sarta dipasarkan handapeun brand Adcirca.
studi klinis geus ditémbongkeun yén tadalafil bisa ningkatkeun éfék antihypertensive obat nitrat. Ieu dipercaya jadi hasil tina gabungan nitrat sarta tadalafil dina nitrat oksida / cGMP jalur. Ku alatan éta, penderita nyokot formulir salah sahiji nitrat dilarang tina nyokot produk ieu.

-

Sildenafil citrate 171599-83-0 mangrupakeun ubar dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile na pulmonal artéri hipertensi (PPH). Sildenafil selektif bisa ngahambat aktivitas PDE5 manusa. PDE5 geus kacida ditepikeun dina bolu sirit na low dina jaringan lianna jeung organ. Sanggeus nyokot sildenafil, otot vasomotor korpus cavernosum relaxes handapeun Peta tamba, aliran getih ngaronjat, awak cavernous ieu congested, sarta sirit ieu erected, kukituna ngahasilkeun éfék terapi kana disfungsi erectile penile.
Penderita disfungsi penile erectile boga hiji durasi rata Peta of 27 menit sanggeus administrasi oral (data klinis anu disebarkeun antara 12 na 70 menit).

-

Vardenafil 224785-91-5 ieu dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile penile. Ubar ieu mangrupakeun tipe 5 phosphodiesterase (PDE5) inhibitor. administrasi oral tamba ieu bisa éféktif ningkatkeun kualitas sarta durasi cacakan sarta ningkatkeun laju kasuksésan seksual pasien jalu jeung disfungsi erectile. The inisiasi jeung perawatan ti cacakan penile pakait jeung rélaxasi sél otot lemes cavernous.
Salian dipake pikeun ngubaran disfungsi erectile, vardenafil ogé bisa nyegah éjakulasi prématur.

-Avanafil (Stendra)

Avanafil 330784-47-9 mangrupakeun ubar resép ti group of sambetan PDE-5 dipake dina pengobatan disfungsi erectile. Vardenafil geus klinis kabuktian jadi generasi anyar 5 (PDE5) inhibitor phosphodiesterase, sarta vardenafil hydrochloride téh kacida potent, kacida selektif, sarta ogé bisa ditolerir. Advent na geus dibawa pilihan anyar keur pengobatan disfungsi erectile (ED).

Sabaraha lami teu dinya nyandak pikeun Cialis 20mg digawekeun?

Balukar tina sambetan PDE-5 merlukeun gairah seksual. Gumantung kana efficacy individu jeung tolerability, dosis bisa jadi ngaronjat ka maksimum 200 mg atanapi diréduksi jadi 50 mg. Dibandingkeun sambetan séjén PDE-5, a selectivity luhur avanafil pikeun phosphodiesterase-5 (PDE-5) ieu ditémbongkeun, hasilna tolerability hadé.

-Udenafil (Zydena)

Zydena (Udenafil 268203-93-6) diwangun di Koréa Kidul (ku Dong-A Pharm), diwangun dina 2005. Udenafil mangrupakeun inhibitor PDE-5. Zydena dianggap ubar aman keur disfungsi erectile tanpa efek samping serius kayaning visi kabur, teu efek samping serius geus kapanggih jadi jauh. Tapi éta téh waktu anu singget di pasar internasional, aya teu kitu loba studi. 30 menit nu dipikabutuh pikeun ubar anu mawa pangaruh. The ingestion, bentuk dosage, contraindications, mode of Peta téh sarua jeung Viagra.


pamakéan bikangna

- Flibanserin HCl (Addyi)

Flibanserin 147359-76-0 mangrupakeun ubar asalna dimekarkeun pikeun pengobatan depresi, tapi geus kapanggih janten teu epektip di wewengkon ieu sarta geus ayeuna geus ulang disatujuan pikeun pengobatan disfungsi seksual hypoactive (HSDD) dina awéwé - kumaha oge, efficacy henteu dikonfirmasi dieu geus ngakibatkeun raloba Urang controversies sabudeureun topik flibanserin (Addyi) jeung pangaruh disangka na.
aasraw. com Dina percobaan klinis dilakukeun, éta geus kabuktian yén zat ngaronjatkeun antara 0.5 na 1 jumlah pangalaman seksual suksés di periode sabulan, ngabandingkeun eta ku placebo, a efficacy modest tapi signifikan sacara statistik. Wanoja anu milu dina pangajaran dimimitian deui kalawan rata-rata antara 2 na 3 pangalaman seksual bulanan nyugemakeun.
Flibanserin HCl mékanisme peta, éta tindakan dina jalur neurotransmitter, duanana excitatory na inhibitory. Ngaliwatan hiji aksi agonist dina reséptor 5-HT 1A of serotonin, mékanisme sarupa anu rupa-rupa ubar antidepressant tur ngaliwatan hiji aksi antagonistic of reséptor 5A 2-HT.


Waktos tunda:

-

The dapoxetine HCl 119356-77-3 mangrupakeun ubar dipaké pikeun pengobatan éjakulasi prématur. Ieu mangrupakeun inhibitor serotonin reuptake selektif of durasi pondok tur Peta. Dina dasar kaayaan ulikan saméméhna, hiji three- mun prolongation opat-melu ti jaman latency intravaginal of éjakulasi bisa dianggap. Sajaba ti éta, dapoxetine bisa ningkatkeun kapuasan seksual jeung kontrol ditanggap leuwih éjakulasi jalu, jeung ngurangan sangsara jeung kasusah interpersonal.

- Dyclonine HCl

Dyclonin HCl 536-43-6 mangrupakeun ubar keur ngabius topical anu bisa dipaké pikeun anesthesia of mémbran mukosa saméméh pamariksaan médis sarta prosedur. Hal ieu ogé kapanggih dina lozenges na sprays keur tikoro na tikoro wewengkon. Dyclonin ogé bisa dipaké pikeun ngurangan nu refleks banyol.
Produk ieu bisa meungpeuk pangiriman rupa impulses saraf atawa rangsangan, ngahambat rasa toél jeung nyeri, sarta gaduh analgesic, épék antipruritic na baktéri dina kulit.
Produk ieu mangrupa jenis keton ubar keur ngabius lokal aromatik. Mibanda awal saum sareng lasts keur lila. Cai mibanda antipruritic, analgesic jeung épék baktéri dina kulit.

The 8 paling boga pangaruh Sex Narkoba Bubuk Dina The World | AASraw


Kacindekan jeung usulan

Alesan nyandak ubar kelamin

A ubar kelamin bisa ngabantu anjeun ngajawab sababaraha masalah. Sanajan kitu, lamun sanggeus nyokot stimulan pikeun bari, masalah anjeun masih teu ngumbar, ulah ragu konsultasi profésional (sexologist atanapi dokter) pikeun ngalaan masalah anjeun. dimungkinkeun bakal masihan naséhat maneh na leyuran tarung eta. Di dieu tujuan lengkep béda tina ubar kelamin.

-Help pikeun meunangkeun deui sababaraha pelesir salila sanggama Anjeun

Di dieu nyaeta tujuan utama ubar kelamin: pikeun mantuan urang pikeun mibanda senang bari mibanda kelamin jeung salaki maranéhanana. Keur kitu, éta tangtu penting pikeun tumut kana akun dosage dituduhkeun kana kotak produk, tapi lamun hormat dinya, libido Anjeun ngan bisa boosted jeung kahayang pikeun laporan Anjeun ngan bisa kapanggih.

-To tarung blockages sarta ngalawan masalah cacakan

Lamun nyanghareupan hiji masalah cacakan, ubar kelamin tiasa mantuan Anjeun ngalawan eta. Salian pajoang ngalawan karusuhan ieu, anjeun ogé bakal manggihan hiji seksualitas minuhan sarta anjeun bisa nyugemakeun salaki anjeun tanpa kabawa sieun a "tembus" mangsa kalakuan; rarasaan frustrating na ngerakeun dina hiji waktu.
Awéwé teu salawasna sumbatan boh. Deui, pikeun merangan masalah ieu, nyandak ubar kelamin tiasa metot. Kalawan Ladies panungtungan ieu, blockages anjeun bakal ngaleungit jeung anjeun bakal ngarasa leuwih kaeusi nalika akting kaluar.

-To ningkatkeun seksualitas anjeun sarta hubungan anjeun

Ulah rék boga kelamin sengit? Anjeun impian tina nyungsi pelesir mangsa lampah anjeun? A ubar kelamin tiasa mantuan Anjeun meunangkeun deui parasaan jelema! Produk ieu bisa dicokot ku lalaki ogé ku awéwé wishing hirup hiji seksualitas sengit na wishing yén hubungan maranéhanana lumangsung dina kaayaan pangsaena.
Nyokot ubar kelamin kituna bakal of pitulung hébat sarta hatur nuhun ka anjeunna, hubungan intim anjeun bakal leuwih ti sampurna!

-To naekeun libido Anjeun

Salila hirup, meureun aya kali lamun lalaki atawa awéwé euweuh wishes mun geus bandung jeung salaki maranéhanana. masalah ieu lolobana psikologis jeung tiasa alatan faktor béda: kacapean, masalah pribadi, stress ... ieu bisa ngabalukarkeun serelek di libido na pelesir.
Pikeun meunangkeun deui dua parasaan ieu, nyandak ubar kelamin tiasa éféktif. Mémang, éta bisa ngabantu anjeun naekeun libido anjeun sarta meunangkeun deui a napsu seksual tangtu!

Tur upami Anjeun salah rék sababaraha tips pikeun manjangkeun pelesir di, di dieu mangrupakeun artikel mangpaat!


Naon ubar kelamin pangalusna pikeun lalaki?

Ayeuna, aya loba stimulants kelamin pikeun lalaki dina pasaran. Milih sarta meuli nu pangalusna bisa hésé tur teu ilahar pikeun manggihan muka diri leungit dina nyanghareupan ieu sababaraha pilihan. Dina sesa artikel ieu, kuring masihan anjeun sababaraha obat kelamin éféktif anu bakal nulungan urang ningkatkeun libido anjeun pasti!
Tapi saencan Anjeun manggihan éta, nyaho yén hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta ngobrol jeung dokter anjeun. profésional ieu bakal ngabejaan Anjeun upami nyandak stimulan a perlu jeung lamun éta cocog sareng kaayaan umum anjeun kaséhatan. Bisi wae, mayoritas stimulants kelamin industri kayaning Viagra atanapi Vialis ngan bisa dibikeun dina resép médis sarta éta kituna fardhu konsultasi dokter Anjeun lamun keukeuh ménta aranjeunna.
Ogé, anu produk béda dibere handap henteu aphrodisiacs. Aranjeunna teu aya pikeun ngaronjatkeun libido anjeun, tapi Tujuan nambahan aliran getih langsung kana sirit Anjeun pikeun meunangkeun sarta nyimpen hiji cacakan ditangtoskeun salila sanggama Anjeun.
stimulants ieu baris mantuan anjeun boga cacakan nyugemakeun, tapi moal tanpa usaha. Pikeun ka lumangsung, stimulasi seksual kudu jadi nempatkeun di tempat.


5 likes
7394 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.