A leungitna libido, dina duanana awéwé jeung lalaki, masalah umum, biasana alatan kacapean, stress, umur atawa ngan saukur rutin. Ngahudangkeun kahayang, aya obat kelamin nu dipaké pikeun naekeun ieu.
Dina 1998, anu Pangan sarta Narkoba Administrasi Amérika Sarikat sarta Éropa (FDA na EFSA) disatujuan dina ED pikeun pengobatan pasar Viagra (), anu ngabalukarkeun sensasi hiji di sakuliah dunya. Hasilna klinis of sildenafil citrate 171599-83-0 anu diterbitkeun dina jurnal médis luhur New England Journal of Medicine.

The 8 paling boga pangaruh Sex Narkoba Bubuk Dina The World | AASraw

Klasifikasi ubar Sex

Maranéhanana dipake ku lalaki

-

Tadalafil (171596-29-5), Dipaké dina pengobatan disfungsi erectile. tadalafil mangrupa obat inhibiting énzim tipe phosphodiesterase 5 (PDE-5) jawab nganonaktipkeun nu vasodilator nitrat oksida, ayeuna dipasarkan sakumaha tablet di handapeun ngaran dagang Cialis. Éta ogé geus nembe disatujuan pikeun pengobatan pulmonal hipertensi artéri, jeung geus dipake kanggo kondisi lianna. The papan Cialis, tina 5mg, 10mg na 20mg of dosis, anu warna konéng ditutupan ku pilem sarta dina bentuk almond. dosis disatujuan pikeun hipertensi pulmonal nyaeta 20 mg sarta dipasarkan handapeun brand Adcirca.
studi klinis geus ditémbongkeun yén tadalafil bisa ningkatkeun éfék antihypertensive obat nitrat. Ieu dipercaya jadi hasil tina gabungan nitrat sarta tadalafil dina nitrat oksida / cGMP jalur. Ku alatan éta, penderita nyokot formulir salah sahiji nitrat dilarang tina nyokot produk ieu.

-

Sildenafil citrate 171599-83-0 mangrupakeun ubar dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile na pulmonal artéri hipertensi (PPH). Sildenafil selektif bisa ngahambat aktivitas PDE5 manusa. PDE5 geus kacida ditepikeun dina bolu sirit na low dina jaringan lianna jeung organ. Sanggeus nyokot sildenafil, otot vasomotor korpus cavernosum relaxes handapeun Peta tamba, aliran getih ngaronjat, awak cavernous ieu congested, sarta sirit ieu erected, kukituna ngahasilkeun éfék terapi kana disfungsi erectile penile.
Penderita disfungsi penile erectile boga hiji durasi rata Peta of 27 menit sanggeus administrasi oral (data klinis anu disebarkeun antara 12 na 70 menit).

-

Vardenafil 224785-91-5 ieu dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile penile. Ubar ieu mangrupakeun tipe 5 phosphodiesterase (PDE5) inhibitor. administrasi oral tamba ieu bisa éféktif ningkatkeun kualitas sarta durasi cacakan sarta ningkatkeun laju kasuksésan seksual pasien jalu jeung disfungsi erectile. The inisiasi jeung perawatan ti cacakan penile pakait jeung rélaxasi sél otot lemes cavernous.
Salian dipake pikeun ngubaran disfungsi erectile, vardenafil ogé bisa nyegah éjakulasi prématur.

-Avanafil (Stendra)

Avanafil 330784-47-9 mangrupakeun ubar resép ti group of sambetan PDE-5 dipake dina pengobatan disfungsi erectile. Vardenafil geus klinis kabuktian jadi generasi anyar 5 (PDE5) inhibitor phosphodiesterase, sarta vardenafil hydrochloride téh kacida potent, kacida selektif, sarta ogé bisa ditolerir. Advent na geus dibawa pilihan anyar keur pengobatan disfungsi erectile (ED).

Sabaraha lami teu dinya nyandak pikeun Cialis 20mg digawekeun?

Balukar tina sambetan PDE-5 merlukeun gairah seksual. Gumantung kana efficacy individu jeung tolerability, dosis bisa jadi ngaronjat ka maksimum 200 mg atanapi diréduksi jadi 50 mg. Dibandingkeun sambetan séjén PDE-5, a selectivity luhur avanafil pikeun phosphodiesterase-5 (PDE-5) ieu ditémbongkeun, hasilna tolerability hadé.

-Udenafil (Zydena)

Zydena (Udenafil 268203-93-6) diwangun di Koréa Kidul (ku Dong-A Pharm), diwangun dina 2005. Udenafil mangrupakeun inhibitor PDE-5. Zydena dianggap ubar aman keur disfungsi erectile tanpa efek samping serius kayaning visi kabur, teu efek samping serius geus kapanggih jadi jauh. Tapi éta téh waktu anu singget di pasar internasional, aya teu kitu loba studi. 30 menit nu dipikabutuh pikeun ubar anu mawa pangaruh. The ingestion, bentuk dosage, contraindications, mode of Peta téh sarua jeung Viagra.


pamakéan bikangna

- Flibanserin HCl (Addyi)

Flibanserin 147359-76-0 mangrupakeun ubar asalna dimekarkeun pikeun pengobatan depresi, tapi geus kapanggih janten teu epektip di wewengkon ieu sarta geus ayeuna geus ulang disatujuan pikeun pengobatan disfungsi seksual hypoactive (HSDD) dina awéwé - kumaha oge, efficacy henteu dikonfirmasi dieu geus ngakibatkeun raloba Urang controversies sabudeureun topik flibanserin (Addyi) jeung pangaruh disangka na.
aasraw. com Dina percobaan klinis dilakukeun, éta geus kabuktian yén zat ngaronjatkeun antara 0.5 na 1 jumlah pangalaman seksual suksés di periode sabulan, ngabandingkeun eta ku placebo, a efficacy modest tapi signifikan sacara statistik. Wanoja anu milu dina pangajaran dimimitian deui kalawan rata-rata antara 2 na 3 pangalaman seksual bulanan nyugemakeun.
Flibanserin HCl mékanisme peta, éta tindakan dina jalur neurotransmitter, duanana excitatory na inhibitory. Ngaliwatan hiji aksi agonist dina reséptor 5-HT 1A of serotonin, mékanisme sarupa anu rupa-rupa ubar antidepressant tur ngaliwatan hiji aksi antagonistic of reséptor 5A 2-HT.


Waktos tunda:

-

The dapoxetine HCl 119356-77-3 mangrupakeun ubar dipaké pikeun pengobatan éjakulasi prématur. Ieu mangrupakeun inhibitor serotonin reuptake selektif of durasi pondok tur Peta. Dina dasar kaayaan ulikan saméméhna, hiji three- mun prolongation opat-melu ti jaman latency intravaginal of éjakulasi bisa dianggap. Sajaba ti éta, dapoxetine bisa ningkatkeun kapuasan seksual jeung kontrol ditanggap leuwih éjakulasi jalu, jeung ngurangan sangsara jeung kasusah interpersonal.

- Dyclonine HCl

Dyclonin HCl 536-43-6 mangrupakeun ubar keur ngabius topical anu bisa dipaké pikeun anesthesia of mémbran mukosa saméméh pamariksaan médis sarta prosedur. Hal ieu ogé kapanggih dina lozenges na sprays keur tikoro na tikoro wewengkon. Dyclonin ogé bisa dipaké pikeun ngurangan nu refleks banyol.
Produk ieu bisa meungpeuk pangiriman rupa impulses saraf atawa rangsangan, ngahambat rasa toél jeung nyeri, sarta gaduh analgesic, épék antipruritic na baktéri dina kulit.
Produk ieu mangrupa jenis keton ubar keur ngabius lokal aromatik. Mibanda awal saum sareng lasts keur lila. Cai mibanda antipruritic, analgesic jeung épék baktéri dina kulit.

The 8 paling boga pangaruh Sex Narkoba Bubuk Dina The World | AASraw


Kacindekan jeung usulan

Alesan nyandak ubar kelamin

A ubar kelamin bisa ngabantu anjeun ngajawab sababaraha masalah. Sanajan kitu, lamun sanggeus nyokot stimulan pikeun bari, masalah anjeun masih teu ngumbar, ulah ragu konsultasi profésional (sexologist atanapi dokter) pikeun ngalaan masalah anjeun. dimungkinkeun bakal masihan naséhat maneh na leyuran tarung eta. Di dieu tujuan lengkep béda tina ubar kelamin.

-Help pikeun meunangkeun deui sababaraha pelesir salila sanggama Anjeun

Di dieu nyaeta tujuan utama ubar kelamin: pikeun mantuan urang pikeun mibanda senang bari mibanda kelamin jeung salaki maranéhanana. Keur kitu, éta tangtu penting pikeun tumut kana akun dosage dituduhkeun kana kotak produk, tapi lamun hormat dinya, libido Anjeun ngan bisa boosted jeung kahayang pikeun laporan Anjeun ngan bisa kapanggih.

-To tarung blockages sarta ngalawan masalah cacakan

Lamun nyanghareupan hiji masalah cacakan, ubar kelamin tiasa mantuan Anjeun ngalawan eta. Salian pajoang ngalawan karusuhan ieu, anjeun ogé bakal manggihan hiji seksualitas minuhan sarta anjeun bisa nyugemakeun salaki anjeun tanpa kabawa sieun a "tembus" mangsa kalakuan; rarasaan frustrating na ngerakeun dina hiji waktu.
Awéwé teu salawasna sumbatan boh. Deui, pikeun merangan masalah ieu, nyandak ubar kelamin tiasa metot. Kalawan Ladies panungtungan ieu, blockages anjeun bakal ngaleungit jeung anjeun bakal ngarasa leuwih kaeusi nalika akting kaluar.

-To ningkatkeun seksualitas anjeun sarta hubungan anjeun

Ulah rék boga kelamin sengit? Anjeun impian tina nyungsi pelesir mangsa lampah anjeun? A ubar kelamin tiasa mantuan Anjeun meunangkeun deui parasaan jelema! Produk ieu bisa dicokot ku lalaki ogé ku awéwé wishing hirup hiji seksualitas sengit na wishing yén hubungan maranéhanana lumangsung dina kaayaan pangsaena.
Nyokot ubar kelamin kituna bakal of pitulung hébat sarta hatur nuhun ka anjeunna, hubungan intim anjeun bakal leuwih ti sampurna!

-To naekeun libido Anjeun

Salila hirup, meureun aya kali lamun lalaki atawa awéwé euweuh wishes mun geus bandung jeung salaki maranéhanana. masalah ieu lolobana psikologis jeung tiasa alatan faktor béda: kacapean, masalah pribadi, stress ... ieu bisa ngabalukarkeun serelek di libido na pelesir.
Pikeun meunangkeun deui dua parasaan ieu, nyandak ubar kelamin tiasa éféktif. Mémang, éta bisa ngabantu anjeun naekeun libido anjeun sarta meunangkeun deui a napsu seksual tangtu!

Tur upami Anjeun salah rék sababaraha tips pikeun manjangkeun pelesir di, di dieu mangrupakeun artikel mangpaat!


Naon ubar kelamin pangalusna pikeun lalaki?

Ayeuna, aya loba stimulants kelamin pikeun lalaki dina pasaran. Milih sarta meuli nu pangalusna bisa hésé tur teu ilahar pikeun manggihan muka diri leungit dina nyanghareupan ieu sababaraha pilihan. Dina sesa artikel ieu, kuring masihan anjeun sababaraha obat kelamin éféktif anu bakal nulungan urang ningkatkeun libido anjeun pasti!
Tapi saencan Anjeun manggihan éta, nyaho yén hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta ngobrol jeung dokter anjeun. profésional ieu bakal ngabejaan Anjeun upami nyandak stimulan a perlu jeung lamun éta cocog sareng kaayaan umum anjeun kaséhatan. Bisi wae, mayoritas stimulants kelamin industri kayaning Viagra atanapi Vialis ngan bisa dibikeun dina resép médis sarta éta kituna fardhu konsultasi dokter Anjeun lamun keukeuh ménta aranjeunna.
Ogé, anu produk béda dibere handap henteu aphrodisiacs. Aranjeunna teu aya pikeun ngaronjatkeun libido anjeun, tapi Tujuan nambahan aliran getih langsung kana sirit Anjeun pikeun meunangkeun sarta nyimpen hiji cacakan ditangtoskeun salila sanggama Anjeun.
stimulants ieu baris mantuan anjeun boga cacakan nyugemakeun, tapi moal tanpa usaha. Pikeun ka lumangsung, stimulasi seksual kudu jadi nempatkeun di tempat.


4 likes
6673 Tampilan

59 Tanggapan Koméntar

  • admin, admin09 / 29 / 2018 di 6: 06 am

    Salaku inhibitor PDE5, ngabantu ngamajukeun sirkulasi getih, haté pounding gancang teh manifestasi efek samping

  • admin, admin09 / 29 / 2018 di 5: 17 am

    Dina artikel sésana, baris babagi wincik unggal pamakéan narkoba kelamin. kaasup interaksi ubar tadalafil, interaksi ubar flibanserin ... jsb.

  • admin, admin09 / 29 / 2018 di 5: 09 am

    Dina artikel sésana, baris babagi informasi jéntré leuwih ti unggal ubar kelamin. Ngawengku dosage, efek samping, pamakéan ... jsb.

  • admin, admin09 / 29 / 2018 di 4: 40 am

    Dina sesa obat kelamin babagi, bakal meunang inpormasi lengkep. Henteu ngan épék tadalafil samping atawa efek samping Flibanserin, sarta informasi dosage ... jsb.

  • admin, admin09 / 29 / 2018 di 4: 29 am

    Teu hartosna Viagra dina formulir bubuk, zat aktif tina Viagra anu sildenafil citrate bubuk

  • Cheska Summers09 / 25 / 2018 di 9: 24 am

    Kuring geus ménta salaki kuring lamun urang bisa nyobaan obat kelamin ieu sakali dina bari. Dina salah sahiji titik, Kuring geus noticed nu aya mang bédana dina kinerja urang dina mangsa éta anu urang dipake. Placebo meureun, atawa ngan bener pangaruh tina eta. Tapi tetep, éta moal bagian tina ngajomblo seksual poéan urang. Ngan lamun urang hoyong anu béda.

  • Ryan Daniel09 / 25 / 2018 di 9: 21 am

    Pribadi, abdi teu acan diusahakeun ubar kelamin wae, tapi Kuring tetep artikel ieu pikeun tujuan nu bakal datang. Lamun bisa nyieun pangalaman seksual gede, teras abdi teu tingali alesan naon mun teu make eta. Masih, Jigana eta obat ieu kudu dipake dina moderation ku kituna teu meunang gumantung eta.

  • Albeneth09 / 23 / 2018 di 10: 49 pm

    Aya ubar kelamin ieu aman? Kuring miharep maranéhna teu bisa ngakibatkeun kagumantungan. Luhureun sadaya, konsultasi dokter profésional ngarupakeun bagéan nu pangpentingna.

  • Doug Brians09 / 23 / 2018 di 5: 33 pm

    Ieu alus obat ieu sadia keur lalaki jeung awewe. Aranjeunna disada kawas suplemén cageur nu dokter tiasa nulis resep jeung ngajamin pikeun.

  • Hank Nolan09 / 23 / 2018 di 5: 31 pm

    Ieu alus obat ieu aya sangkan urang bisa boga hirup kelamin séhat. Ieu hébat sakabéh hasil na precautions dibéréndélkeun.

  • Lionel09 / 23 / 2018 di 1: 47 pm

    dapoxetine bakal ngabantu ngurangan jalma hubungan interpersonal tiasa gaduh kitu eta bakal bijaksana nyobian pikeun pasangan ngabogaan masalah kelamin serius ngeunaan diurutkeun ieu.

  • Emma09 / 23 / 2018 di 1: 42 pm

    Obat keur sex hébat kawas kieu teu dianggo sorangan, kudu upaya ku pamaké jeung ayeuna teh jelas lain di dieu yen eta perlu nu stimulasi pamaké.

  • utibe09 / 23 / 2018 di 12: 32 am

    Kuring nyaho ieu bubuk narkoba alus keur sex enhancing pamakéan tapi bakal geus ogé alus pikeun ngabejaan nu maos sababaraha efek samping viagra teuing keur pacegahan.

  • Diana09 / 23 / 2018 di 12: 24 am

    A loba masalah kakawinan batang ti lalaki ngabogaan watering spérma sarta éjakulasi prématur. Ieu alus anu urang boga obat kelamin enhancing kawas kieu pikeun nanganan masalah ieu.

  • Pietro Tee09 / 22 / 2018 di 9: 23 pm

    Sangkan anjeun nyebutkeun yen sex enhancing ubar, viagra, kiwari di formulir bubuk? Joy! Ayeuna meunang viagra tea Anjeun. Tapi, nyekel téh, éta moal jang ningkatkeun kinarya anjeun, ngan eureun kueh garing anjeun ti akang Hahahahaha lemes.

  • Sexy Mack09 / 22 / 2018 di 9: 19 pm

    Dupi ieu leres? Ku kituna ieu bakal meunang atuh rounds 15 bandung? Yén kabiasaan seksual teuing perlu ngalarti ku drugs.hahahah

  • Rhona Burchill09 / 22 / 2018 di 9: 05 pm

    Kami teu bener yakin naha am I dieu tapi, abdi yakin nyaho hal ngeunaan masalah erectile. Maksad abdi sanggeus nikah salila sababaraha taun salaki kuring ayeuna ngalakukeun suplemén keur naekeun drive na. Mun ieu masih dina dinten heubeul anjeunna bakal jadi horéam tapi ayeuna anjeunna geus tiis jeung eta.

  • Victor09 / 22 / 2018 di 8: 32 pm

    Kami moal nu kabuka pikeun ubar kelamin sahanteuna lamun datang ka meds. barang Pengetahuan Alam kawas ginseng teu trik nu !!! Hiji-hijina jalan kuring make ieu lamun kuring meunang heubeul. Sumuhun Kuring keur sabenerna tempo ieu.

  • Malik Vennity09 / 22 / 2018 di 7: 53 pm

    Balukar PDE5 of Tadalafil jeung pangalaman pleasurable ti awéwé viagra Flibanserin duanana mangrupakeun alesan cukup pikeun boh gender neangan kaluar suplement mangpaat. Kuring yakin bakal aya loba pihak kabetot pikeun salah sahiji obat didaptarkeun di AS jeung mancanagara.

  • Howy Ridell09 / 22 / 2018 di 7: 48 pm

    Hasil na ngulik klinis disada pisan ngajangjikeun. Hiji kahirupan sex cageur penting keur loba jeung aku bungah obat ieu ayeuna keur narima ogé.

  • Shanna Beltram09 / 22 / 2018 di 1: 03 pm

    Ieu penting nu gaduh sababaraha émbaran dina naon nu nuju jadi meunang sateuacan Anjeun luncat kana karung atawa jongko mandi ku baggie pinuh ku hal. Pikeun mantuan Anjeun kaluar, urang geus trawled ngaliwatan panglawungan enthusiast ubar, combed leuwih naon aya studi kawates, tur consulted saloba jalma-ti tokers kasual mun psychonauts, ti peminat amatir nepi dokter na psychiatrists-sakumaha urang bisa nempatkeun babarengan rundown ieu sagala info éta kaluar aya ngeunaan humping tinggi on narkoba.

  • Janine Marie Alexandra Bocateja09 / 22 / 2018 di 1: 00 pm

    Sababaraha ubar kelamin bisa muka anjeun nepi ka ngalengkepan ekstasi, sedengkeun nu sejenna mangrupakeun Killers boner lengkep. Anjeun ngaranan tamba, sarta batur nyebutkeun aranjeunna sunda mibanda kelamin dina eta.

  • nolly09 / 22 / 2018 di 5: 45 am

    Ieu alus yén séks enhancing obat téh duanana keur jalu atanapi female.this bakal ngabantu duanana sexes incase salah sahiji hem ngagaduhan seksual eta bakal revolved kalayan salah sahiji ubar ieu

  • Danny09 / 22 / 2018 di 5: 19 am

    Ieu pasti bakal mantuan mun nyegerkeun sababaraha hubungan nu kudu geus broen kusabab masalah seksual. pencinta kedah leaverage on ieu revival a.

  • Vikram Parmar09 / 21 / 2018 di 10: 20 pm

    Pikeun gumantung kana obat kelamin bisa ngabuktikeun janten fatal. Bisa nyieun hiji kirang yakin dina pagelaran seksual.

  • Mog Arten09 / 21 / 2018 di 7: 03 pm

    Ieu metot anu obat ieu ningkatkeun kinerja seksual na pelesir. Hatur nuhun sharing.

  • mil Dubager09 / 21 / 2018 di 4: 41 pm

    papanggihan metot. Abdi janten panasaran lamun aya wae efek samping tina nyokot leuwih ti Tadalafil atanapi Flibanserin ti prescribed. Hatur nuhun sharing!

  • Lisa Nataliany09 / 21 / 2018 di 9: 28 am

    Kami jadi bungah manggihan artikel ieu, sarta bakal menta salaki kuring maca ieu teuing. Sarerea perlu kelamin, teu kedah ngarasa isin ieu. Hatur nuhun pikeun babagi inpormasi ngeunaan bubuk narkoba kelamin dina artikel ieu, eta pisan mangpaat!

  • Richard Hanks09 / 21 / 2018 di 7: 59 am

    Kuring jeung pasangan kuring keur néangan cara sangkan hirup kelamin kami leuwih metot. obat ieu disada kawas aranjeunna geus patut nyobian. Hatur nuhun!

  • Vincent Matthews09 / 21 / 2018 di 7: 56 am

    Ayeuna kuring nyaho naon ubar ngagunakeun pikeun ngaronjatkeun kinerja seksual salila moments intim! Hatur nuhun, cinta artikel Anjeun.

  • Tom Esthber09 / 21 / 2018 di 6: 39 am

    Kuring geus pernah ngalaman masalah sareng gairah abdi sagigireun nyieun kuring horny rada mindeng. Kuring anggap I mungkin kudu suplemén PDE5 ieu dina sababaraha taun leuwih tiheula haha.

  • benedicta09 / 21 / 2018 di 1: 32 am

    Kuring baris nyarankeun Udenafil saprak éta kawas viagra nu urang anu dipaké to.The hal anu alus ngeunaan salah ieu teh sisi kawates effects.So dinya kacida dianjurkeun pikeun pamakéan kelamin

  • babi09 / 21 / 2018 di 1: 26 am

    pelesir salila kelamin pohara penting pikeun mitra sarta bisa nyieun atawa Mar life.I seksual maranéhanana miharep eta mah ngabogaan pelesir ieu bisa ngagunakeun obat ieu alus sorangan.

  • tanda09 / 20 / 2018 di 11: 34 pm

    Kuring resep dimana anjeun dituduhkeun yén lamun masalah kelamin teu direngsekeun kalayan obat kelamin ieu, lajeng dokter kedah consulted.I pikir nu bakal hal pangalusna mun di Kaayaan éta.

  • Nunu09 / 20 / 2018 di 11: 27 pm

    hirup seksual tina sababaraha sagala aya kawas kawat hirup tina naon hubungan kawas kitu eta kudu ditingkatkeun ti jaman ka time.it bakal alus ngagunakeun salah sahiji enhancers ieu keur alus hubungan.

  • Fredrick Isinguard09 / 20 / 2018 di 11: 21 pm

    Kiwari ubar kelamin ieu téh sabenerna dipaké ku pamuda cageur nu masalah. Sanajan kitu, aranjeunna geus diaktipkeun urang heubeul na sufferers ED pikeun meunangkeun deui hiji aspék berharga tina kahirupan maranéhanana.

  • Kaptén U09 / 20 / 2018 di 10: 44 pm

    Sugan éta ayeuna waktos ngobrol ngeunaan hal ieu kaluar di buka, ubar baham, kinerja kelamin. Maksad abdi kelamin penting pisan saloba éta bisa jadi masalah. Kalayan ngomong yén, Kami senang nu artikel ieu aya. Sahenteuna urang nu lalaunan narima ieu.

  • mesin09 / 20 / 2018 di 9: 46 pm

    Dimana dina specs Jerona sanajan? Maksad abdi serius? Dimana komponén tur barang? Maksad abdi pikeun hal nu ingest, Nyaho naon asalna di diitung.

  • Bradley Lavender09 / 20 / 2018 di 4: 17 pm

    Hurung kawas ubar ogé diuji sarta aman pikeun pamakéan seksual. Abdi janten panasaran ngeunaan mana obat atawa suplemén teu nyandak bari maké Tadalafil atanapi Flibanserin. Hatur nuhun sharing.

  • Curt Rancher09 / 20 / 2018 di 4: 14 pm

    Horray pikeun libido canggih! Dyclonin na flibanserin disada kawas bahan anu kuat pikeun pagelaran seksual hadé. Hatur nuhun sharing.

  • AJ09 / 20 / 2018 di 1: 21 pm

    Pangaweruh téh kakuatan, formulir naon butuh. Sahenteuna kedah Abdi peryogi nanaon nu stimulan nyieun pangalaman sex langkung nikmat, ayeuna kuring nyaho naon butuh.

  • David Tjoe09 / 20 / 2018 di 9: 17 am

    Ieu artikel paling narik maca ... :). Kuring sakali diusahakeun make ieu - ngan kaluar ti ngarasa panasaran. Jeung terus terang, Kuring teu bener ngarasakeun eta ... kuring ngarasa haté kuring pounding gancang sarta perasaan uncomfortable dina sirah kuring.

  • Harold Adams09 / 20 / 2018 di 5: 40 am

    Avanafil bener mantuan kuring kaluar. Kuring ampir ngagaduhan depresi nalika kuring diurus masalah seksual kuring, sarta Thankfully I ieu prescribed avanafil.

  • Joel Warner09 / 20 / 2018 di 5: 38 am

    I dipaké sildenafil citrate nalika kuring kungsi masalah. Butuh waktu sababaraha waktu, tapi ieu bener éféktif.

  • admin, admin09 / 20 / 2018 di 4: 17 am

    Hai sobat, bahan utama ngeunaan Viagra anu Sildenafil citrate, CAS 171599-83-0, anjeun tiasa manggihan sacara rinci handap tadalafil CAS 171596-29-5.

  • Mozd09 / 20 / 2018 di 4: 08 am

    Kuring yakin lalaki kalawan éjakulasi prématur moal bakal kapikiran mun cobian Vardenafil kaluar salaku ubar nu bisa gampang ningkatkeun penile erectile gangguan na ngabantu kualitas tur lilana kelamin.

  • Bolly09 / 20 / 2018 di 4: 01 am

    Kuring ngan mudahan lalaki kalawan disfungsi erectile meunang maca Sildenafil citrate kituna mésér mun rojong aranjeunna meunang balik erection.It maranéhanana pohara penting pikeun kahirupan seksual alus.

  • Joey09 / 19 / 2018 di 10: 09 pm

    Kuring henteu weruh naha Kuring keur maca ieu. haha. Tapi informasi hébat ngeunaan masalah ieu. Ngan pastikeun nanya ahli saencan nyandak sagala obat kelamin.

  • Kurt09 / 19 / 2018 di 9: 14 pm

    Kuring nasihat konsultasi dokter Anjeun mimiti saencan nyandak salah sahiji pangobatan kelamin ieu. Maksad abdi Kuring biasana maca kasus dimana batur mati alatan ieu. Bade kaluar sareng bang sacara harfiah.

  • Jiffy Rando09 / 19 / 2018 di 8: 59 pm

    Untungna kuring teu kedah IT. Acan na mudahan moal hésé. Atoh, Kami heran Viagra teu di dieu.

  • babe09 / 19 / 2018 di 7: 05 pm

    8 ubar kelamin pangaruh bubuk, ieu mere hiji rasa pilihan tur dianggo mastikeun kalawan napsu seksual teh choice.Getting hiji urang deui pohara penting jeung bubuk ieu pasti bakal mantuan kaluar.

  • Teddy09 / 19 / 2018 di 6: 57 pm

    estu hiji pos panas ieu, pasangan bakal manggihan pos ieu endah keur naekeun life.I kelamin maranéhna pribadi kudu informasi ieu sareng kasampak di maké saha nu bakal alus keur Sistim abdi. Inpo ieu mangrupa timely, bisa meuli cialis tanpa resép.

  • Landen Burrows09 / 19 / 2018 di 5: 10 pm

    Kuring gé pastikeun nyarankeun ieu ka babaturan aktip sacara séksual na anu hoyong ngaronjatkeun kahayang seksual! Hatur nuhun sharing.

  • Moz Chesk09 / 19 / 2018 di 4: 25 pm

    Ieu sigana kawas remedies mangpaat keur naekeun hirup kelamin Anjeun, tur terang obat naon ngalakukeun ka anjeun. Hatur nuhun sharing!

  • Moch Sugih09 / 19 / 2018 di 12: 35 pm

    Jigana ubar kelamin kawas ieu bisa ngabalukarkeun kagumantungan, sarta sangkan urang ngarasa kurang yakin lamun urang teu make them.But meureun bisa jadi nice lamun teu nganggo ieu remen, Kurang leuwih.

  • Leonard Wesley09 / 19 / 2018 di 7: 25 am

    Nyaan teu boga naon gagasan ngeunaan narkoba, beuki jadi ubar kelamin. Jeung maranéhna bener mantuan kalawan sanggama ??

  • Alfonso Franklin09 / 19 / 2018 di 7: 21 am

    Wah, abdi teu terang aya ubar kelamin béda pikeun jalu jeung bikang sapuk. Naon maca hiji metot!

  • Swiss09 / 19 / 2018 di 2: 35 am

    Kuring miharep jalma anu bener kudu inpo ieu meunang maca article.I ieu pikir stimulants kelamin ieu bakal pohara mantuan sabab bakal ngabantu piara hubungan alus antarana pasangan.

  • Feddy09 / 19 / 2018 di 2: 27 am

    Ieu masalah post.Sex pohara berharga geus bener tore sababaraha kulawarga eta na eta pertinent yén sababaraha obat kelamin alus kawas kieu kudu dumasar sarta dicokot pikeun ubar. Heboh yén obat ieu bisa mantuan naekeun libido.