AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Téstostéron cypionate bubuk atah: Sagala kudu nyaho ngeunaan stéroid endah!

navigasi aasraw

1.What nyaeta Téstostéron cypionate? / Téstostéron cypionate Tinjauan 2.History of Téstostéron Cypionate
3.What nyaéta bubuk atah Téstostéron cypionate? 4.What formulir (s) teu Téstostéron cypionate bubuk datangna di?
5.How teu gawé Téstostéron cypionate? kauntungan 6.Potential of Téstostéron Cypionate
7.How I kedah nganggo Téstostéron Cypionate? Téstostéron asétat atuh nyuntik? 8.Testosterone Cypionate dosis keur EDTestosterone Cypionate dosis keur ED

9.Testosterone Cypionate dosis keur bodybuilding 10.Femal
e Téstostéron Cypionate dosage
11.How nyieun ubar Téstostéron Cypionate ti bubuk atah Téstostéron Cypionate?

Téstostéron Cypionate video bubuk atah


|.téstostéron Cypionate Karakter dasar:

ngaran: téstostéron Cypionate
CAS: 58-20-8
Formula molekular: C27H40O3
Beurat molekul: 412.6
Ngalembereh Point: 98 - 104ºC
Temp neundeun: 2-8ºC
warna: Bodas atawa mareuman bodas Kristal Bubuk

Naon téstostéron cypionate? / Téstostéron Tinjauan cypionateaasraw

Téstostéron Cypionate mangrupakeun salah sahiji loba varian esterified tina téstostéron sadia, biasana pikeun bodybuilding jeung nyampurkeun ED, Batur kawas téstostéron asétat,téstostéron decanoate, Téstostéron enanthate, Téstostéron phenylpropionate, Téstostéron isocaproate,Téstostéron propionate,téstostéron Sustanon 250, Anu sagala bagian tina varian Téstostéron.

Téstostéron Cypionate téh paling dipikaresep teh varian pang populerna kadua esterified (nu mahluk kahiji téstostéron Enanthate). Ieu mangrupa formulir injectable tina Téstostéron kalayan laju slow release sarta panjang satengah hirup. Sanajan kitu, ongkos sékrési jeung satengah kahirupan duanana Téstostéron Cypionate na Téstostéron Enanthate aya pisan idéntik jeung dua sanyawaan nu gampang ditukeurkeun (contona, hiji individu bisa kalayan gampang ngajalankeun hiji minggu siklus 10 of Téstostéron sarta pindah diantara Téstostéron Enanthate na Téstostéron Cypionate seamlessly). Téstostéron Cypionate mibanda satengah-umur kurang 12 poé bari téstostéron Enanthate mibanda hiji satengah hirup poé ngadeukeutan 10 - boro jauh bédana. Kanyataan metot ngeunaan Téstostéron Cypionate kitu, yen eta sigana boga kahadean nu béda tina popularitas diantara bodybuilders jeung atlit Amérika leuwih variasi Enanthate. distinctions ieu henteu ekstrim, kumaha oge, jeung commonality pamakean sarta ketersediaan duanana varian nyaeta ampir sarua jeung Téstostéron Enanthate kantos jadi rada leuwih populér. variasi ngayakeun mibanda kaunggulan wae leuwih lianna.


Sajarah Téstostéron Cypionateaasraw

Téstostéron Cypionate munggaran dijieun dina pertengahan 1950s, sarta dirilis dina pasar ubar resép di handapeun ngaran merk Depo-téstostéron jeung dijieun ku UpJohn (kumaha ogé, ngaran merk na di hareup ieu dilabélan sakumaha Depo-téstostéron cyclopentylpropionate tapi ieu disingget pikeun atra alesan). Teu kawas Téstostéron Enanthate, nu utamina dipikawanoh salaku hiji item internasional, Téstostéron Cypionate geus dipikawanoh jadi jawaban AS ka varian Enanthate (sanajan Téstostéron Enanthate ieu garapan ampir sagampil sarua di AS). Téstostéron Cypionate geus dilaksanakeun sapertos rékaman lagu positif yén éta téh dina kanyataanana masih dina produksi ku Upjohn (anu dihijikeun sareng Pfizer di 2009) dinten. Salaku Téstostéron Cypionate éta respon Amérika jeung produk internasional Téstostéron Enanthate, loba bodybuilders Amérika sarta atlit sapanjang 1960s, 70s, sarta 80s pikaresep pamakéan Téstostéron Cypionate leuwih variasi Enanthate keur euweuh alesan lian ti rojongan ti hiji produk Amérika, pisan teuing Akın ka masalah kareueus (sakali deui, dina Cypionate na Enanthate varian Téstostéron nyaéta duanana ampir 100% identik jeung taya alesan praktis pikeun resep hiji sanyawa ngaliwatan lianna).

Téstostéron nyaéta androgén primér kapanggih dina awak. téstostéron Endogenous ieu disintésis ku sél dina téstis, ovarium, sarta cortex adrénal. Therapeutically, téstostéron dipaké dina manajemen hypogonadism, boh bawaan atawa kaala. Téstostéron oge androgén exogenous paling mujarab pikeun pengobatan palliative of carcinoma tina payudara di awéwé postmenopausal. Téstostéron éta dina pamakéan di 1938 sarta disatujuan ku FDA di 1939. stéroid anabolik, turunan téstostéron, geus dipaké illicitly na ayeuna dikawasa zat. téstostéron, Kawas loba stéroid anabolik, Ieu digolongkeun kana zat dikawasa dina 1991. Téstostéron urusanna parenterally dina bentuk dosage biasa na nyangsang-release (depot). Dina September 1995, anu FDA mimitina disatujuan patches téstostéron transdermal (Androderm); loba bentuk transdermal tur merek anu kiwari aya kaasup implants, gels, sarta solusi topical. Hiji sistem téstostéron buccal, Striant, ieu FDA disatujuan dina bulan Juli 2003; Sistim nu mangrupakeun produk mucoadhesive yén tataman ka mukosa buccal jeung nyadiakeun siaran dikawasa jeung sustained tina téstostéron. Dina Méi 2014, anu FDA disatujuan hiji rumusan intranasal gél (Natesto). A transdermal patch (Intrinsa) pikeun ngagantian hormon di awéwé sahandapeun panalungtikan; dosages poean dipaké di awéwé nu leuwih handap ti keur produk dipaké lalaki. The FDA maréntah di telat 2004 yen eta bakal reureuh dina persetujuan ti téstostéron patch awéwé Intrinsa sarta geus diperlukeun leuwih data ngeunaan kaamanan, hususna dina hubungan kaséhatan cardiovascular na dada.


Naon bubuk atah Téstostéron cypionate?aasraw

Téstostéron cypionate atah, bahan atah tamba téstostéron cypionate, nyaéta jenis Bodas atawa mareuman bodas Kristal Bubuk, euweuh bauan atawa ampir jadi tur stabil dina hawa. Éta leyur na cai, kalawan bébas leyur dina alkohol, chloroform, dioxane, éter, sarta leyur dina oils.Many sayur supplier bodybuilding suplement biasana meuli purity tinggi Téstostéron bubuk atah cypionate, teras jieun kana réngsé hiji.

Jéntré ngeunaan Téstostéron bubuk atah cypionate sakumaha dihandap:

Ngaran: Téstostéron Cypionate

CAS: 58-20-8

Formula molekular: C27H40O3

Beurat molekul: 412.6

Ngalembereh Point: 98 - 104ºC

Gudang temp .: 2-8ºC

Warna: Bodas atawa mareuman bodas Kristal Bubuk

58-20-8 Téstostéron Cypionate


Naon formulir (s) teu bubuk atah Téstostéron cypionate datangna di?

Téstostéron bubuk atah Cypionate ilahar dipaké minangka minyak nyuntik, ogé dijual dina bentuk injection.In pasar, aya 200mg / ml, 250mg / ml, 300mg / ml, sababaraha UGL malah dijieun 350mg / ml na 400mg / ml.


Kumaha carana sangkan karya Téstostéron cypionate?aasraw

Téstostéron cypionate milik téstostéron, nya éta kelas pangobatan disebut androgens (hormon jalu). nginum obat ieu dipaké pikeun ngaganti téstostéron dina lalaki anu boga kaayaan disababkeun ku tingkat low téstostéron, kayaning disfungsi erectile (kasusah lalaki atawa ngajaga hiji cacakan). Aya kamungkinan sabab lianna pikeun disfungsi erectile, jadi téstostéron keur ukur dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile anu disababkeun ku téstostéron low.

Téstostéron cypionate jalan ku ngaganti téstostéron yén awak geus leungit. Téstostéron cypionate kedah ngan dipaké lamun kakurangan téstostéron geus dikonfirmasi ku gejala jeung tés getih.


Mékanisme Aksi

téstostéron Endogenous tanggung jawab maturation seksual pisan tahapan ngembangkeun sapanjang hirup. Synthetically, mangka disiapkeun ti kolesterol. Fungsi androgens dina ngembangkeun jalu dimimitian dina janin, nyaeta krusial dina mangsa puber, sarta terus maén peran penting dina sawawa jalu. Awéwé ogé secrete saeutik téstostéron ti ovarium. Ayana sékrési androgens ti cortex adrénal aya cukup pikeun mulasara seksualitas jalu.

Ngaronjat kadarna androgén plasma ngurangan hormon gonadotropin-releasing (ngurangan téstostéron endogenous), luteinizing hormon, jeung hormon follicle-stimulating ku mékanisme négatip-eupan balik. Téstostéron ogé mangaruhan dibentukna erythropoietin, kasaimbangan kalsium, sarta glukosa getih. Androgens boga kaleyuran lipid tinggi, sangkan keur gancang asupkeun sél jaringan target. Dina sél, téstostéron ngalaman konversi énzimatik mun 5-alfa-dihydrotestosterone sarta ngabentuk hiji kompléks sacara bébas kabeungkeut kalawan reséptor cystolic. Peta androgén timbul tina inisiasi ti transkripsi sarta parobahan sélular dina inti dibawa ngeunaan ku kompléks stéroid-reséptor ieu.

Normal, androgens endogenous merangsang RNA polimérase, hasilna mangrupa protéin ngaronjat protéin production.These nu jawab ngembangkeun seksual lalaki normal, kaasup tumuwuhna sarta maturation tina prostat, vesicle mani, sirit, sarta kanjut. Salila pubertas, androgens ngabalukarkeun kanaékan dadakan di tumuwuhna ngembangkeun otot, jeung redistribution lemak awakna. Parobahan ogé lumangsung dina laring sarta vokal cords, deepening sora. Pubertas geus réngsé kalayan ngembangkeun janggot jeung tumuwuhna bulu awak. Fusion tina epiphyses jeung terminasi tumuwuhna ieu ogé diatur ku androgens, sakumaha teh pangropéa of spérmatogenesis. Nalika androgens endogenous nu sadia, pamakéan androgens exogenous anu dipikabutuh pikeun tumuwuh jalu normal sarta pangwangunan.


Pharmacokinetics:aasraw

Téstostéron urusanna intramuscularly (IM), kana kulit salaku topical gél, leyuran, salep atanapi transdermal sistem pikeun nyerep transdermal, ku implantation of pellets lila-akting, atawa liwat sistem buccal.

Téstostéron urusanna intramuscularly (IM); via suntik subcutaneous; kana kulit salaku gél topical, leyuran, salep atanapi transdermal sistem pikeun nyerep transdermal; ku implantation of pellets lila-lakonan, atawa; via sistem buccal.

Dina sérum, téstostéron keur kabeungkeut protéin. Mibanda pangirut tinggi pikeun hormon séks globulin ngariung (SHBG) sarta pangirut low pikeun albumin. Bagian albumin-kabeungkeut kalawan bébas dissociates. The pangirut pikeun SHBG robah sapanjang hirup. Ieu luhur salila prepuberty, declines mangsa rumaja sarta hirup sawawa, teras naék deui umur heubeul. The aktif métabolit DHT ngabogaan pangirut gede pikeun SHBG ti téstostéron. Éliminasi satengah hirup téh 10-100 menit na nyaeta gumantung jumlah téstostéron bébas dina plasma ka.

Téstostéron ieu métabolismena utamina dina ati ka sagala rupa stéroid 17-keto. Ieu mangrupakeun substrat pikeun hépatik sitokrom P450 (Citakan: SDchar) 3A4 isoenzyme.1 Estradiol na dihydrotestosterone (DHT) anu métabolit aktif utama, sarta DHT ngalaman métabolisme salajengna. aktivitas téstostéron nembongan gumantung kana formasi DHT, nu ngiket pikeun protéin reséptor sitosol. métabolisme Salajengna ngeunaan DHT lumangsung dina jaringan réproduktif. Ngeunaan 90% tina hiji dosis téstostéron intramuscular ieu dikaluarkeun dina cikiih sakumaha conjugates asam glucuronic sarta sulfat. Ngeunaan 6% ieu dikaluarkeun dina tai, sakitu legana unconjugated. Aya variasi considerable dina satengah hirup tina téstostéron sakumaha dilaporkeun dina karya sastra, mimitian ti 10 mun 100 minutes.2

Kapangaruhan sitokrom isoenzymes P450 na transporters ubar: CYP3A4, P-GP.

Téstostéron nyaéta substrat pikeun CYP3A4 na oge duanana diangkut ku na hiji inhibitor tina P-glycoprotein (P-GP) angkutan.


Poténsi mangpaat Téstostéron Cypionateaasraw

Tujuan injections Téstostéron Cypionate nyaeta pikeun mantuan ngatur kadar hormon jalu pikeun mantuan masalah alamat patali T. low Pikeun lalaki kalawan T low atawa keur Téstostéron bodybuilding Cypionate, mangpaat injections Téstostéron Cypionate bisa ngawengku:

  1. hiji drive kelamin ngaronjat
  2. gejala ningkat tina ED
  3. langkung énergi
  4. ningkat wanda
  5. hiji count spérma ngaronjat
  6. Ngajaga kakuatan otot sarta kualitas
  7. Ngajaga dénsitas tulang jeung kakuatan
  8. Ngajaga libido na erections
  9. Energizing jeung ngaronjatkeun kabugaran Anjeun

Kumaha sangkan ubar Téstostéron Cypionate ti bubuk Cypionate Téstostéron


Kumaha carana abdi kedah nganggo Téstostéron Cypionate?aasraw

Téstostéron Cypionate dosis pisan fleksibel dina watesan gol pamaké di sual. dosis téstostéron Cypionate bisa tailored ka gawang wae mungkin - motong, bulking, siklus massa lean kabeh sapuk. Variasi antara dosis Téstostéron Cypionate gumantung kana pamaké goal.For Contona, dina Bulan bodybuilding of dosis umumna diperlukeun keur hiji individu anu wishes kana bulk up atawa tambahkeun massa lean. Keur kaperluan motong sarta leungitna gajih, eta sacara umum moal sarat pikeun Modal pisan tinggi di dosis Bulan alatan kanyataan yén perhatian primér nalika ngalakonan leungitna gajih téh pelestarian massa otot salila deficit caloric nu leungitna otot téh a résiko tanpa pamakéan stéroid anabolik. Bisi sapertos ieu, dosis handap téh biasana sagala anu perlu.


Téstostéron Cypionate dosis keur EDaasraw

Dina widang kadokteran, tungtunan resép keur dosis Téstostéron Cypionate keur kaperluan kakurangan sawawa jalu androgén (hypogonadism na andropause) ditangtukeun janten 50 - 400mg dikaluarkeun sakali unggal 2 - 4 minggu. The dosis husus bakal salawasna gumantung kana individu dina sual,

dosis téstostéron Cypionate ogé ngawengku nu Therpay (TRT) dosis tina téstostéron ngagantian. Ieu diperlukeun dina siklus dimana hiji individu wishes kana tumpukan hiji stéroid anabolik tambahan kalayan Téstostéron Cypionate tur mibanda éta stéroid anabolik nyadiakeun efek pertumbuhan otot bari Téstostéron Cypionate dicokot tina peran supportive tina saukur ngajaga tingkat fisiologis normal tina Téstostéron. A dosis 100mg mingguan di Téstostéron Cypionate dianggap dosis TRT kacukupan. Sagala luhur jeung pamaké nu dimimitian ka ngajalankeun résiko ngaronjat aromatization ti supraphysiological dosis Téstostéron Cypionate.


Téstostéron Cypionate dosis keur bodybuildingaasraw

Téstostéron suntik Cypionate

Performance Base Téstostéron Cypionate dosis:

Keur kaperluan enhancement kinerja, base Téstostéron Cypionate bodybuilding dosis bakal tumiba dina 400-500mg per rentang minggu. Kanyataanna, keur loba lalaki ieu téh sadayana maranéhna gé kantos perlu sanajan maranéhna geus ngagunakeun stéroid anabolik keur taun. dosis téstostéron Cypionate of rentang ieu téh kacida alusna-bisa ditolerir ku paling lalaki sawawa sehat sarta bakal bisa dipaké ogé terus siklus sanggeus siklus. Lamun geus pernah ngajalankeun siklus hiji saméméh, ieu téh di mana Anjeun gé rék ngawitan sakumaha bakal nulungan anjeun nangtukeun respon Anjeun sakabéh.

Luhur Téstostéron Cypionate dosis:

Luhur Téstostéron dosis Cypionate bodybuilding luhur tingkat kinerja base henteu ilahar. Anjeun bakal manggihan loba lalaki anu suplement kalawan 600-1,000mg per minggu. Paling lalaki tetep bakal manggihan rentang 600mg janten pisan lumayan, tapi salaku nambahan dosis saluareun titik ieu kamungkinan efek samping dimimitian pikeun greatly nambahan. Nalika Téstostéron Cypionate dosis ngaleuwihan 1,000mg nu per tanda minggu ieu nyirorot baris ngaronjatkeun probabilitas nu. Pikeun beurit gym rata, dosis Téstostéron Cypionate na moal kudu ninggalkeun 400-600mg per rentang minggu. Pikeun jalma anu hirup hiji gaya hirup nu leuwih hardcore, kayaning a bodybuilder kalapa atawa batur anu saukur hirup gaya hirup nu, dosis na bakal ngahontal tingkatan luhur. dosis misalna bisa ngajalankeun aman tapi bakal nyandak usaha kentel sarta pamakéan dididik; caution geus disarankan.

Bodybuilding Téstostéron cypionate mangrupakeun lakonan lila, tunggal produk éster téstostéron. Cai mibanda panjang karbonna 8, sarta disimpen lolobana aya dina jaringan adiposa nalika nyuntik intra-muscularly. Hal ieu lalaunan jeung steadily dirilis dina awak sanggeus eta nyuntik. Tingkat getih tina puncak cypionate 24-48 jam sanggeus suntik lajeng nampik lalaunan. Tingkat getih ngahontal hiji poé titik 12 ajeg sanggeus suntik awal jeung tetep aya pikeun leuwih tilu minggu. Cypionate biasana nyuntik sakali saminggu, nu ngajadikeun dosis pisan panghandapna leuwih luhur ti satengah Puncak dosis iraha wae dibikeun. Sagala téstostéron, salaku raja tukang massa, aya ongkos éféktif produk na penting pikeun sagala tumpukan stéroid. Dipaké nyalira, pamaké bisa ngaharepkeun ningali sababaraha gains signifikan. Sifat lila akting tina cypionate ngamungkinkeun pamaké pikeun nyuntik kirang remen bari ngajaga tingkat getih stabil. A lila akting téstostéron éster bakal pohara mantuan pikeun kaperluan bulking anjeun, sarta cypionate mangrupakeun produk nu leuwih basajan ti sababaraha stéroid lianna kaluar dinya. Teu ngomong éta tanpa babagi miboga komplikasi, tapi mangrupa pilihan alus, utamana pikeun maranéhanana anyar pikeun bodybuilding ditingkatkeun. Discontinuing produk nu teu mangrupa pilihan bisi efek samping lumangsung, sabab bakal neruskeun nganyenyerikeun hate ieu efek samping leuwih perioda ngalegaan tina waktos alatan panjang panjang Peta of stéroid ieu. obat Ancillary kayaning nolvadex, Proviron, clomid sarta HCG bisa mantuan, duanana mangsa siklus na siklus pos pikeun mantuan balikkeun produksi téstostéron alam. Téstostéron cypionate teu aromatize rada leuwih ti sustanon, tapi lamun maké boh ubar, salah kedah wawuh jeung anti estrogens kayaning nolvadex atanapi clomid na make salah sahijina lamun gejala gyno lumangsung.


Bikangna Téstostéron Cypionate dosageaasraw

Pamakéan Téstostéron Cypionate diantara bikang pamaké stéroid anabolik pisan ilahar alatan kanyataan yén ieu téh sanyawa androgenic kuat, sarta gejala virilization mangrupakeun sahiji laju lumangsungna tinggi na condong manifest pisan gancang. Téstostéron Cypionate, kituna, henteu dianjurkeun pikeun pamakéan bikang jeung aya aya pisan saeutik data dina dosing lila jeung sanyawa ieu.


Kumaha atuh nyaho saencan nyandak Téstostéron Cypionate?

Anjeun teu diidinan nganggo Téstostéron Cypionate lamun:
  • Anjeun gaduh alergi mun téstostéron atawa bagéan séjénna suntik téstostéron cypionate.
  • anjeun alérgi kana sagala ubar kawas ieu, sagala ubar lianna, pangan, atawa zat lianna. Ngabejaan dokter Anjeun tentang alergi jeung naon tanda nu miboga, kawas baruntus; hives; itching; shortness tina napas; wheezing; batuk; bareuh raray, biwir, létah, atawa tikoro; atawa tanda lianna.
  • anjeun jalu jeung boga kanker payudara atanapi prostat.
  • anjeun ngagaduhan masalah ieu kaséhatan: kasakit Heart, panyakit ginjal, atanapi panyakit ati.
  • anjeun awéwé hiji. ubar ieu teu dianjurkeun pikeun pamakéan bikang.

Ieu teu daptar lengkep ngeunaan sagala hal nu peryogi aya bewara ngeunaan Téstostéron Cypionate.


Kumaha atuh nyaho bari nyandak Téstostéron Cypionate bubuk atah?aasraw

Aya sababaraha ubar, nu gampang pikeun berinteraksi sareng, mangga teu nganggo produk ieu bari nyandak Téstostéron Cypionate bubuk atah:

  • obat keur diabetes
  • -medicines nu ngubaran atawa nyegah gumpalan getih kawas warfarin
  • -oxyphenbutazone
  • -propranolol
  • obat -steroid kawas prednisone atanapi cortisone

Kumaha atuh nyaho sanggeus nyokot Téstostéron Cypionate?aasraw

  • Nyimpen nginum obat ieu di 68 ° F jeung 77 ° F (20 ° C pikeun 25 ° C) jeung jauh ti panas, Uap sarta lampu.
  • Tetep sakabéh ubar kaluar tina jangkauan sahiji barudak.
  • Buang jauh sagala ubar henteu kapake sanggeus tanggal béakna.
  • Ulah siram pangobatan henteu kapake atanapi tuang handap mangrupa tilelep atawa solokan.
  • Ulah bagikeun ubar ieu sareng saha.
  • Jual atanapi mere jauh ubar ieu bahaya sarta ngalawan hukum.
  • Siklus téstostéron Cypionate tur Mangpaat

Kamarana atuh lamun kuring sono dosis a?aasraw

Paké dosis lasut pas anjeun ngeunaan eta.

Lamun deukeut jeung waktu pikeun dosis Anjeun salajengna, skip nu dosis lasut jeung balik ka jaman normal Anjeun.

Ulah make dosis 2 atanapi dosis tambahan.


Siklus téstostéron Cypionate tur Mangpaataasraw

Salaku kalawan ampir wae variasi Téstostéron atawa turunan, Téstostéron Cypionate siklus condong méh salawasna garapan keur kaperluan bulking, massa gaining, jeung kakuatan gaining période latihan. Padahal pamakéan idéal nyaeta pikeun tujuan ieu, ieu teu bisa disebutkeun yen eta moal bisa dipaké éféktif (albeit dina dosage handap) pikeun motong siklus dimana leungitna gajih mangrupa tujuan primér. Keur kaperluan bulking jeung / atawa gaining massa sarta kakuatan, Téstostéron Cypionate biasana padamelan di hiji dosage luhur (kira 500mg / minggu). Hal ieu biasana garapan di dosage ieu kurun waktu 12 - minggu 14 alatan éster na panjang, sarta ku kituna panjang satengah hirup. Téstostéron Cypionate mibanda satengah-umur sabudeureun 10 - 12 poé. Ku ngabandingkeun, tara nutup na Téstostéron Enanthate ampir sami, sareng satengah kahirupan sabudeureun 7 - 10 poé.

Taya masalah tujuan siklus, naha éta geus motong atanapi bulking, Téstostéron Cypionate biasana garapan kalawan jeung tumpuk jeung stéroid anabolik séjén nu mibanda ciri sarupa pisan alesan atra. Ieu mangrupakeun pendamping umum pikeun sanyawa kayaning Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate), anu biasana ngajalankeun keur 10 sami - 12 minggu panjangna sakumaha Téstostéron Cypionate, sarta 'kickstarting' sanyawa kayaning Dianabol (Methandrostenolone) anu biasana kaasup ti mimitian tina siklus nepika geus dilanjutkeun di sabudeureun minggu 4 atanapi 6.


Naon ubar lianna bisa interaksi jeung nginum obat ieu?aasraw

Meureun aya hiji interaksi antara téstostéron cypionate sarta salah sahiji di handap:

  • hormon adrenocorticotropic (ACTH)
  • corticosteroids (misalna hydrocortisone, prednisone, methylprednisolone)
  • cyclosporine
  • dehydroepiandrosterone
  • pangobatan diabetes (misalna chlorpropamide, glipizide, glyburide, insulin, metformin, nateglinide, rosiglitazone)
  • propranolol
  • warfarin

Dokter nembongkeun informasi dina papan: efek samping

Mun anjeun ngalakukeun salah sahiji pangobatan ieu, Anjeun kukituna hadé henteu nyandak Téstostéron Cypionate, atawa nyarita ku dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngarobah dosis narkoba.

Pangobatan lian ti eta nu didaptarkeun di luhur bisa interaksi jeung nginum obat ieu. Ngabejaan dokter Anjeun atawa prescriber ngeunaan sagala resép, leuwih deui-counter (non-resép), sarta pangobatan herbal anjeun nyokot. Ogé ngabejaan aranjeunna ngeunaan widang naon waé suplemén Anjeun butuh. Kusabab kafein, alkohol, nu nikotin tina rokok, atawa narkoba jalan tiasa mangaruhan tina peta loba pangobatan, Anjeun kudu ngantep prescriber anjeun nyaho mun anjeun migunakeun aranjeunna.


Efek samping tina Téstostéron Cypionateaasraw

Salaku hiji hormon pisan well-bisa ditolerir pikeun kalolobaan lalaki, efek samping tina Téstostéron Cypionate téh ku sababaraha cara gampang pikeun dikadalikeun. Lamun datang ka réaksi ngarugikeun misalna, tetep dina pikiran maranéhna sakitu legana digolongkeun kana realm of mungkin jeung anu ku euweuh hartosna dijamin. Jalaran kitu, total dosing, predispositions genetik na kaayaan sakabéh anjeun kaséhatan bakal maén peran hiji.

Sedengkeun pikeun efek samping diri, Téstostéron Cypionate kawas sakabeh sanyawa téstostéron mawa tingkat luhur aktivitas aromatase; aromatization ngarujuk kana konversi téstostéron kana éstrogén. Salaku tingkat éstrogén naek, ieu bisa ngabalukarkeun gynecomastia (payudara enlargement jalu) jeung kaleuwihan ingetan cai. Ieu ingetan cai kaleuwihan bisa malah négatip mangaruhan tekanan getih. Dina-urutan pikeun merangan épék misalna, utamana gynecomastia, loba péngkolan ka selektif éstrogén reséptor Modulators (SERMs) kayaning Tamoxifen Citrate (Nolvadex) jeung pikeun panangtayungan langkung serius Aromatase sambetan (AIs) kayaning Anastrozole (Arimidex). Tanpa sual, AIs anu paling éféktif; kumaha oge, aranjeunna ogé bisa ngabuktikeun jadi masalah lamun datang ka koléstérol na caution geus disarankan.

Saluareun épék ieu, Téstostéron Cypionate bisa ngamajukeun dihydrotestosterone (DHT) efek samping patali kayaning jerawat, bulu leungitna sarta enlargement prostat; kumaha oge, eta kudu indit tanpa kudu nyebutkeun stéroid DHT bakal culprits perdana. Dina-guna méré panangtayungan, a 5-alfa réduktase inhibitor kayaning Finasteride tiasa mangpaat sakumaha eta mangrupa pakakas panekannan androgén jeung DHT androgén ieu ngabalukarkeun masalah. Ieu kudu nyatet; bulu leungitna téh ngan mungkin di lalaki predisposed mun baldness pola jalu.


Kumaha sangkan ubar Téstostéron Cypionate ti bubuk atah Téstostéron Cypionate?aasraw

Di dieu nyaeta resep basajan nyieun Téstostéron Cypionate (pikeun rujukan)

Unggal ml tina 100 mg / solusi ml ngandung:

Téstostéron Cypionate ............................................................................... 100 mg

Benzyl bénzoat .......................................................................................... 0.1 ml

minyak Cottonseed ............................................................................................. 736 mg

Benzyl alkohol (salaku pangawét) .................................................................. 9.45 mg

Unggal ml tina 200 mg / solusi ml ngandung:

Téstostéron Cypionate ............................................................................... 200 mg

Benzyl bénzoat ........................................................................................... 0.2 ml

minyak Cottonseed ............................................................................................. 560 mg

Benzyl alkohol (salaku pangawét) .................................................................. 9.45 mg


Kamana mésér purity tinggi Téstostéron Cypionate bubuk atah online?

bubuk atah téstostéron Cypionate mangrupakeun sanyawa moderately populér dina dunya stéroid anabolik, sarta mindeng competes kalawan téstostéron Enanthate pikeun popularitas. Kudu aya euweuh masalah locating produk ieu dina pasaran, sakumaha anu kasebut rada umum oge gampang dijieun.

Téstostéron Cypionate bisa dibeuli ti sumber online, harga bisa vary.In pasar, purity bubuk atah téstostéron Cypionate sagemblengna béda, biasana dibasajankeun 60% -99% puirty, ogé aya kelas farmasi salah, tapi patandingan kualitas biasana hadé harga tinggi, ngabalukarkeun eta bisa ngahasilkeun leuwih products.Compared maranéhanana bubuk kalawan purity low, ayeuna teh pantas mésér purity tinggi salah.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


0 likes
68163 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.