Sagalana ngeunaan RAD140 (Testolone) bubuk

1.RAD140 (Testolone) bubuk
2.What nyaeta RAD140 (Testolone) bubuk
3. Naon SARMS bubuk
bubuk 4.Is SARMS stéroid a?
5.History of RAD140 (Testolone) bubuk
6.How teu RAD140 (Testolone) Karya bubuk?
7.What nyaéta bubuk RAD140 dipaké pikeun
8.Who tiasa nyandak kauntungan tina RAD140 (Testolone) bubuk
bubuk 9.RAD140 dibandingkeun téstostéron
10.How ngagunakeun rad / Testaoone, RAD140 dosage
11. RAD140 efek samping bubuk / efek samping Testolone
12.RAD140 bubuk satengah hirup / Tesolone satengah hirup
13.RAD140 bubuk panalungtikan / panalungtikan Testolone
bubuk 14.RAD140 saméméh jeung sanggeus
15.RAD140 bubuk tumpukan kalayan bubuk YK11
ulasan 16.RAD140 bubuk
17.Buy RAD140 (testolone) bubuk ti AASraw


RAD140 (Testolone) video bubuk


I. Raw RAD140 (Testolone) bubuk Karakter dasar:

ngaran: RAD140 (Testolone) bubuk
CAS: 1182367-47-0
Formula molekular: C20H16CIN5O2
Beurat molekul: 393.826
Ngalembereh Point: 447.57 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk konéng


1. bubuk RAD140 (bubuk Testolone)aasraw

Ngaran kimia: bubuk RAD140, Bubuk Testolone

CAS No. 1182367-47-0

Other name: RAD140 powder;2-Chloro-4-[[(1R,2S)-1-[5-(4-cyanophenyl)-1,3,4-oxadiazol-2-yl]-2-hydroxypropyl]amino]-3-methylbenzonitrile

produsén bubuk RAD140: www.aasraw.com

Formula molekular: C20H16CIN5O2

Beurat molekul: 393.826https: //www.aasraw.com/products/RAD140-Testolone/

Ngalembereh Point: 447.57 ° C

Temp neundeun: RT

Warna: Yellow kristalin bubuk

Pacakge: kantong foil atanapi kustomisasi

Pangiriman: dina 12 jam sanggeus mayar, gambar pakét na tracking No. sadia sanggeus dikirim kaluar

Metoda pembayaran: WesternUnion, MoenyGram, Bitocin, mindahkeun Bank

1182367-47-0RAD140


2. Naon RAD140 (Testolone) bubukaasraw

bubuk rad-140, ogé katelah bubuk Testolone, mangrupakeun SARM, a reséptor androgén modulator selektif. Contributing ka kanaékan difokuskeun dina massa otot, ogé ngaronjatkeun daya tahan sarta daya indikator individu. tamba mawa stimulasi tumuwuhna otot, tanpa ngabalukarkeun éfék négatif dina ati, sistim saraf jeung réproduktif. Rad 140 boga épék mangpaat dina métabolisme sarta promotes regenerasi ruksak tissues.There téh saeutik bahaya jaringan otot nonskeletal ngalaman aktivitas androgén. Kanyataanna, rad-140 mibanda nisbah pangluhurna anabolik jeung aktivitas androgenic of SARM sagala pamanggihna, 90: 1. Téstostéron boga anabolik jeung ratio androgenic of 100: 100. Ieu ngandung harti yén bubuk Testolone ampir salaku anabolik sakumaha téstostéron bari mahluk ngan 1 / 100th sakumaha androgenic. Ieu positif saperti lolobana efek samping négatip tina téstostéron, kaasup épék on ati, ginjal sarta prostat, datangna ti épék androgenic na.


3. Naon SARMSaasraw

SARMS aya di kelas ligands reséptor androgén nu ngabeungkeut androgén reséptor. Aranjeunna dimimitian keur researched dina 1940 urang via modifikasi tina molekul téstostéron. Sacara umum, maranéhanana ngamekarkeun pikeun mantuan ngurangan obesitas, ngaronjatkeun kaséhatan tulang, ngaronjatkeun tarung panyakit, sarta pikeun nyegah wasting otot. Kusabab RAD140 (Testolone) bubuk milik kelas SARMS, éta boga épék sarupa pamadegan stéroid anabolik, tapi tanpa efek samping kasar sabab tindakan dina reséptor androgén di luhur selektif.


4. Nyaéta stéroid anu SARMS?aasraw

SARMS ngawengku:

runtuyan SARMS
nami CAS
AC262356 870888-46-3
LGD3303 1196133-39-7
SR9011 1379686-29-9
MK-677 / Ibutamoren 159752-10-0
YK11 431579-34-9
RAD140 (Testolone) bubuk 1182367-47-0
LGD-4033 / VK5211, Ligandrol 1165910-22-4
GW 501516 / Cardarine 317318-70-0
SR9009 1379686-30-2
S4 / Andarine 401900-40-1
S23 1010396-29-8
MK 2866 / Ostarine 841205-47-8

Nyaéta stéroid anu SARMS? SARM nangtung pikeun selektif modulator reséptor androgén, sarta éta mangrupa jenis narkoba éta kimia nu sarupa jeung stéroid anabolik.

Beuli RAD140 (Testolone) bubuk Naon anu RAD140 dipaké pikeun


5. Sajarah RAD140 (Testolone) bubukaasraw

bubuk RAD140 ayeuna keur dimekarkeun ku parusahaan farmasi Grup Nagara. kapanggihna awal na asalna diterbitkeun di 2010, nu hartina studi anu kawates. Sanajan kitu, studi awal, laporan parusahaan jeung ulasan anecdotal pamaké geus kacida ngajangjikeun pikeun ngawangun otot tanpa efek samping tina stéroid anabolik.

Pikeun bodybuilders rekreasi sarta kalapa jeung peminat kabugaran sejen, enhancing duanana kinerja sarta physique hasilna mangrupakeun tujuan umum.

Pikeun loba atlit ieu, selektif modulators reséptor androgén, atawa SARMs, anu mantuan. SARMs nawiskeun hiji jalan alus teuing jeung kawilang aman pikeun mantuan maranéhanana dina physique jeung kakuatan olahraga. SARMs geus miboga popularitasnya leuwih dékade kaliwat. Ieu kusabab pangabisa maranéhna pikeun nyadiakeun hasil sarupa stéroid anabolik tanpa salah sahiji efek samping serius anu stéroid bisa ngabalukarkeun.

Rad 140 / bubuk Testolone, nyaéta salah sahiji SARMs newest aya. Rad 140 geus ditémbongkeun nambahan ketahanan ogé speed na kakuatan. Ogé ngarojong tumuwuhna otot ditingkatkeun jeung recovery.


6. Kumaha carana sangkan RAD140 (Testolone) bubuk dianggo?aasraw

bubuk RAD140 mangrupakeun selektif modulator reséptor androgén nonsteroidal (SARM). Eta ngarangsang reséptor androgén dina tulang jeung otot jeung pangirut gede ti dina organ réproduktif.

The androgén reséptor (AR) utamina nargétkeun ngembangkeun seksual manusa normal, tapi aktivasina na ku sanyawa (kayaning téstostéron) ogé pangaruh tulang, otot, ati jeung sistim saraf pusat.

Masalah dina komunitas médis sarta bodybuilding éta ngagunakeun téstostéron pikeun ngaktipkeun AR signalling keur ngaronjat ngembangkeun otot jeung tulang ogé mangaruhan jaringan kelamin, hasilna atrophy testicular, itil enlarged di bikang jeung malah resiko tina kanker prostat.

bubuk RAD140 nyaeta selektif kusabab cara protéin béda interaksi jeung reséptor androgén sakali RAD140 bubuk ngiket. Sél béda baris ngabales bubuk RAD140 mengikat ku ngaleupaskeun protéin béda. Protéin lajeng bisa boh initiate atanapi ngahambat efek bubuk RAD140 di reséptor androgén. Ieu ngakibatkeun ukur sababaraha reséptor androgén keur diaktipkeun sakuliah awak, tapi teu kabeh.

Struktur bubuk RAD140 oge unik sarta henteu meniru struktur steroidal hormon lianna kawas téstostéron. Ieu mangpaat alatan nyegah konversi bubuk RAD140 kana hormon lianna anu bisa jadi aktif dina cara pikaresepeun.

bubuk RAD140 ngarangsang tulang jeung otot bari inhibiting prostat sarta sipatna mani nu pancénna ngahasilkeun spérma. Sajaba ti, bubuk RAD140 teu ningkatkeun énzim ati jeung dianggap gaduh karacunan low di beurit.

bubuk RAD140 ogé diaktipkeun reséptor androgén di wewengkon otak luka, kayaning hippocampus, dina beurit. Ieu ngaktifkeun Jalur biokimia husus (MAPK jalur) yen ngaronjatkeun kaséhatan sélular na viability.

Beuli RAD140 (Testolone) bubuk Naon anu RAD140 dipaké pikeun


7. Naon bubuk RAD140 dipaké pikeunaasraw

RAD140 bubuk bodybuilding

Nyieun awak sampurna bisa janten tugas hésé. Loba bodybuilders jeung peminat kabugaran geus resorted ka maké stéroid anabolik kayaning téstostéron guna masihan eta kaunggulan gancang. Hiji hal anu leres: téstostéron jalan. Ieu ngawangun otot saum sareng speeds recovery kawas nanaon sejenna. Hanjakal, téstostéron ogé ngabogaan nada efek samping na perlu nyuntik remen. Kumaha lamun aya cara pikeun ngahontal épék sarua téstostéron tanpa efek samping? Ayeuna aya, sarta éta disadiakeun dina SARM disebut bubuk RAD140.

Aya hal katelah SARM nu leuwih sawatara warsih pamungkas geus jadi produk tina pilihan pikeun loba bodybuilders dedicated. Ieu tempat rad 140 bisa nyieun béda badag. Padahal aya skeptics anu bisa jadi teu sapinuhna satuju sareng naon eta nawarkeun, aya loba bodybuilders anu manggihan éta hiji proposisi pisan metot.

otot -Build

bubuk RAD140 mangrupakeun oral bioavailable, nonsteroidal selektif modulator reséptor androgén potent, nu hartina eta nyadiakeun épék sarupa sakumaha stéroid anabolik tapi tanpa épék-utamina samping négatip kusabab alam selektif nu eta tindakan dina otot leuwih isu ragana lianna.

RAD140 (Testolone) bubuk naek otot. Henteu ngan teu rad-140 ningkatkeun gain otot pikeun folks anu nyandak eta tapi hancana sangkan gancang. Contona, loba atlit jeung bodybuilders nganggo rad-140 kana sasak celah antara siklus stéroid maranéhanana atawa siklus prohormone, saprak éta ngamungkinkeun aranjeunna ngagunakeun téstostéron antara siklus stéroid anabolik tampa kudu ngaruksak livers maranéhanana di prosés. Ku kituna lamun aranjeunna dipaké ngalaman suprési atanapi turun kakuatan di antara siklus stéroid, aranjeunna tiasa nyandak rad-140 di antara siklus ieu pikeun mulasara kakuatan diwangun bari nambahkeun bulk, sadaya tanpa efek samping tradisional téstostéron

leungitna -Weight

Jalma supplementing kalawan RAD140 laporan bubuk leungitna gajih /leungitna beurat leuwih waktos, tapi studi klinis teu kabuktian ieu. bubuk RAD140 langsung bisa ngurangan jaringan gajih ku cara ningkatkeun otot, sahingga nguntungkeun pikeun penderita pilari leungit beurat tanpa impacting massa otot lean.

Hancana kitu ku nurunkeun sirkulasi molekul gajih disebut low-dénsitas lipoproteins (LDLs). Ngabogaan tingkat luhur massa otot ogé bisa ningkatkeun métabolisme sarta salajengna ngamajukeun leungitna jaringan lemak.

efek samping -Reduce tina téstostéron

Lamun dilaksanakeun ditéang jeung stéroid anabolik, studi awal dituduhkeun yén bubuk RAD140 ngurangan efek samping tina stimulasi téstostéron dina prostat sarta sipatna mani monyet.

Sajaba ti, loba pamaké stéroid anabolik ngalaporkeun masalah pikeun kaséhatan ati maranéhanana. Sanajan kitu, dina mangsa sidang 28 poé monyét ieu ogé némbongkeun minimal pagunungan énzim ati dina dosis 10x leuwih luhur ti dosis pinuh éféktif, sanajan beurat ieu miboga salila timeframe pondok (nu bisa ngabalukarkeun galur ati).

naséhat kami? Kalawan hasil tina bubuk RAD140 丨Hasil bubuk RAD140 geus ngabuktikeun hadé ti pamakéan stéroid anabolik, pamaké bisa jadi hadé kaluar forgetting téstostéron sakabehna tur nempel kana SARMs.

sipat -Neuroprotective

Ieu dipikawanoh ku sababaraha jalma: téstostéron jeung DHT boga kabisa alam kudu épék nguntungkeun dina kaséhatan umum anu aya neural sarta ngajaga neuron. Lantaran kitu, teu pikaheraneun nu paling afflictions neurodegenerative, kaasup kasakit Alzheimer, nyandak tempat di maranéhanana kalayan androgenic hayang. Acan, maké dosages signifikan tina téstostéron bisa pasang aksi resiko kaséhatan séjénna saperti eta gé ngakibatkeun efek samping husus. Samentara éta, ayeuna teh geus ilmiah ngadegkeun éta bubuk RAD140 manglaku efek nu sami dina uteuk, sahingga hiji sanyawa exceptionally mangpaat pikeun pencegahan kasakit neurodegenerative. Sajaba ti, maot sél bakal nyirorot ngurangan ku bubuk RAD140 sanggeus nalangsara stroke a. Sanajan sifat neuro-pelindung ieu teu mawa hiji gain saharita pikeun tujuan bodybuilding, aranjeunna geus mangrupa ciri rada wilujeng sumping.

-Treat Kangker Brease

bubuk RAD140 kapanggih sarta ieu ayeuna keur dimekarkeun ku parusahaan farmasi Grup Nagara husus keur pengobatan androgén reséptor (AR) jeung éstrogén reséptor positif (er +) kanker payudara di awéwé postmenopausal.

Dina studi vitro réngsé dina 2017 némbongkeun yén bubuk RAD140 dipeungpeuk tumuwuhna sél AR / er + kanker payudara. Hasil tina ngulik ieu dirojong panalungtikan satuluyna bubuk RAD140 (RAD140 hasil bubuk) salaku perlakuan kanker payudara, jeung percobaan klinis manusa munggaran anu dibawa ka hareup.

-Slowing Turun Cell Pupusna

Bari éta kénéh dinten mimiti aya sababaraha laporan encouraging dina subjek. Rad 140 dipikanyaho exert efek sarua sakumaha anu tina téstostéron dina uteuk na bisa, ku kituna, aya jawaban nu bakal datang pikeun nyampurkeun sagala rupa panyakit neurodegenerative. wangunanna ogé bisa ngurangan maot sél rada signifikan, nu mindeng kajadian sanggeus hiji jalma miboga stroke a. Nulungan kalahiran sél jeung kaséhatan sél oge sinonim jeung wangunan otot sahingga mibanda rada sababaraha kauntungan ditambahkeun. Mangkana malah lamun aya jalma anu teu bodybuilders tapi anu nalangsara ti sababaraha jenis panyakit neurodegenerative, éta pasti bisa jadi hiji pilihan wilujeng sumping.

Kasimpulanana, kauntungan bubuk RAD140 nyaéta:

-increase ketahanan, speed jeung kakuatan dina mangsa latihan-inténsitas tinggi;

set -effective massa otot tanpa fenomena rollback;

-raising nada umum organisme;

-fat-ngaduruk pangaruh.

-equally kacida mujarab pikeun duanana sexes;

-improves sirkulasi getih

-It nyegah karuksakan neuronal biokimia na fisiologis;

-NOT mangaruhan kasaimbangan hormonal;

-It henteu boga pangaruh négatip on ati;

-Not toksik;

-DO teu boga efek samping teu bisa balik.


8. Anu tiasa nyandak kauntungan tina RAD140 (Testolone) bubukaasraw

-Those anu gaduh téstostéron low kusabab isu kaséhatan, atawa nyiksa saméméh of stéroid anabolik.

-Bodybuilders anu hoyong sasak antara siklus stéroid (siklus rad). Ngabayangkeun keur sanggup ngagunakeun téstostéron dina antara aya siklus stéroid anabolik Anjeun tanpa pikahariwangeun ngeunaan suprési sarta ngaruksak HPTA Anjeun. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun tetep langkung putus jeung otot kaluar siklus lajeng anjeun kantos gaduh sateuacan.

-Those anu hoyong ngagunakeun kinerja enhancing ubar, tapi anu prihatin ku efek samping mungkin. Dina kaayaan kitu, hiji bisa siklus RAD140 bubuk (RAD140 bubuk siklus) tinimbang stéroid anabolik teu salempang ngeunaan shutdown atanapi épék kaséhatan anu négatip disababkeun ku stéroid.

-Those peka gynecomastia. bubuk RAD140 téh kawas ngagunakeun téstostéron, tapi tanpa résiko tina efek samping estrogenic sabab teu aromatize kana éstrogén. Sabab, upama hiji basa téstostéron diperlukeun salila hiji siklus, bubuk RAD140 bisa dipaké tanpa sieun meunang tits Jalang atanapi bloating.


9. bubuk RAD140 dibandingkeun téstostéronaasraw

téstostéron dianggap salaku template ngabandingkeun sampurna dina watesan épék androgenic na anabolik sanyawa béda, dimana nisbah 1 [00: 10] 0 mangrupa dasar anu. Dina hal ieu, bubuk RAD140 boga babandingan impressive of 90: 1. Ieu ngandung harti yén éta ampir salaku anabolik sakumaha téstostéron téh, tapi lacks efek androgenic, nu ngarupakeun hal pohara positif, saprak lolobana efek samping pakait kana pamakéan stéroid datangna ti épék androgenic maranéhanana.

Salian éta, éta geus ditangtukeun yén anjeun bakal kedah 40% leuwih tina téstostéron pikeun tumuwuh otot sarua kalayan bubuk RAD140, sarta acan eta bakal nyandak 60 kali leuwih bubuk RAD140 mun malah mimiti némbongkeun wae efek samping prostat patali.

Ngeunaan pangirut pikeun reséptor androgén, studi geus ditémbongkeun yen eta kurang 30% tina pangirut katempo kalayan téstostéron, sarta ampir pangirut sarua salaku dihydrotestosterone (DHT).


10. Kumaha ngagunakeun rad / Testaoone, dosage bubuk RAD140aasraw

bubuk paling RAD140 asalna dina gampang ngagunakeun formulir cair, anjeun tiasa nganggo bubuk RAD140 saukur ngeclak kana sungut anjeun via sagelas atawa formulir dropper.RAD140 bubuk cair palastik sampurna pikeun saha wae nu hayang efek anabolik tina téstostéron, tapi sieun injections nyeri atanapi caket creams topical atanapi gels.

Lamun anjeun nempatkeun RAD140 formulir bubuk cair dina sungut anjeun, pastikeun anjeun ngelek dinya mimiti na nuturkeun eta kalawan sagelas pinuh ku cai. Éta ogé penting pikeun inget yen sakali anjeun muka bubuk RAD140, anjeun kudu make eta dina day.That sami kedah gampang lantaran anjeun supposted nyandak RAD140 bubuk dayily pikeun gain optimal.

Mun anjeun tempo nyokot bubuk RAD140, anjeun bakal hoyong terang naon anu pangalusna RAD140 bubuk dosage / Testolone bubuk dosage nyandak téh. parusahaan AASraw (suppliers bubuk RAD140) Nyarankeun nyokot poean RAD140 bubuk dosage / Testolone bubuk dosage antara 20mg na 30mg. Kawas parusahaan AASraw (RAD140 bubuk suppliers) sok sebutkeun, parusahaan AASraw nyarankeun nyokot samller RAD140 dosis bubuk / Testolone bubuk dosis minggu kahiji ningali kumaha awak anjeun meta. Beuki teu salawasna hadé lamun datang ka SARMs.Take 10mg RAD140 bubuk dosis / Testolone bubuk dosis poé keur minggu hareup, sarta lamun nyaéta ogé, anjeun tiasa ngaronjatkeun RAD140 bubuk dosage / Testolone bubuk dosage. Kusabab bubuk bubuk Testolone / RAD140 nyaéta hampang dina awak, tapi anjeun teu kudu nyandak RAD140 (Testolone) bubuk pikeun leuwih ti siklus minggu 12. Lamun remen, sanggeus ngalakukeun putus for minggu 4-12, Anjeun tiasa ngamimitian up deui ..

Beuli bubuk Testolone pikeun bodybuildingeffects of RAD140 anjeun kudu nyaho! | AASraw


11. RAD140 efek samping bubuk / efek samping bubuk Testoloneaasraw

Padahal eta bakal salah nangtang yén RAD140 (Testolone) bubuk sagemblengna bebas tina RAD140 bubuk atah efek samping / efek samping bubuk Testolone, duanana peneliti sarta pamaké bubuk tungtung RAD140 / pamaké bubuk Testolone anu bisa hirup kalawan teu pisan diganggu ngeunaan kamungkinan bubuk RAD140 efek samping / Testolone efek samping bubuk. Numutkeun loba, éta salah sahiji PED atanapi Performance Ningkatkeun Narkoba safest sadia di pasar kiwari. Éta sugan salah sahiji ti saeutik produk wangunan otot di pasar mana moal ngakibatkeun suprési nanaon. Salajengna, ieu salah sahiji pisan sababaraha produk nu ampir sagemblengna devoid tina sagala efek samping. Ieu masalah utama kalawan paling stéroid nu geus dicokot adequately ngurus sajauh rad 140 museur.


12. RAD140 bubuk satengah hirup / Tesolone satengah hirupaasraw

RAD140 bubuk satengah hirup /Testolone satengah hirup bubuk geus bubuk 16hours.RAD140 satengah hirup / Tetolone satengah hirup teu dianggap pondok ku Nay pamaké bubuk means.But RAD140 / pamaké Tesolone bisa milih nyandak satengahna RAD140 bubuk dosage / Testolone bubuk dosage isuk-isuk jeung satengah sésana peuting. Spliting RAD140 bubuk dosis / Testolone bubuk dosis kawas ieu bakal mastikeun yén anjeun ngahontal tingkat puncak plasma.


13. RAD140 bubuk panalungtikan / bubuk panalungtikan Testoloneaasraw

Dina studi kaasup rad 140, disebut oge bubuk Testolone, nguji ieu dilumangsungkeun utamana dina monyet jeung beurit. Di sisi séjén, hasil RAD140 bubuk atah panalungtikan / Testolone bubuk panalungtikan ieu geus nunjukkeun janten rada ngajangjikeun. Contona, ieu nembongkeun yen rad 140 boga sipat unik tina countering nu enlargement prostat alatan pamakéan téstostéron, nulungan nyieun eta agén piling idéal pikeun stéroid exceptionally androgenic nu bisa ngabalukarkeun ieu pikaresepeun hasilna / pangaruh.

Sajaba, nalika bubuk Testolone ieu dibikeun ka monyet, aya escalation kritis dina beurat lean sapanjang jaman pamaréntah. nambahanana massa lean ieu gumantung, jadi kalawan dosages anu badag aya kanaékan langkung dibaca dina massa lean sarta kurangna jaringan lemak. Akibatna, bubuk Testolone mangrupakeun SARM leres kalayan sagala sipat nu dipiharep tina campuran jeung tipe kaamanan kieu jeung efektivitas.


14. bubuk RAD140 saméméh jeung sanggeusaasraw

Lamun pamakéan RAD140 bubuk, euweuh urusan Anjeun keur pilari di lakukeun bulking atawa motong siklus, anjeun bakal hoyong ningali sababaraha bubuk atah RAD140 sateuacan na sanggeus gambar uninga naon hasilna keur nyangka ti RAD140 (Testolone) bubuk. Urang panalungtikan sababaraha populér bodybuilding jeung kabugaran panglawungan, reddit (RAD140 bubuk reddit) ningali jenis hasilna jalma anu meunang dina siklus, sarta ti parusahaan AASraw (RAD140 sumber bubuk atah) eupan balik klien ', hasil, anjeun bakal nempo, anu geulis pikaheraneun. Bellow sababaraha bubuk RAD140 sateuacan na sanggeus picturers pikeun reference.As anjeun tiasa ningali ti bubuk atah RAD140 sateuacan na sanggeus gambar, pamaké bubuk RAD140 ilaharna meunang sababaraha hasil bener gede ti ngagunakeun SRAM.


15. RAD140 bubuk tumpukan ku YK11aasraw

Pikeun produk SARMs seri, unggal jadi ofter urang ngadenge sahiji produk anyar pikeun pencét pasar jeung ngajadikeun anjeun heran lamun aranjeunna ngan nu hype hareup atawa lamun maranehna sabenerna boga épék memproklamirkan yén stuides panalungtikan némbongkeun. Urang neuteup sabudeureun forum bodybuilding, RAD140 atah bubuk reddit jeung eupan balik sababaraha klien ', fount yén sababaraha urang make RAD140 bubuk tumpukan ku YK11, sarta meunangkeun hasil ekstrim!

Anjeunna sanes a newbie kana supplementation sahiji jenis naon, manehna geus experimented kalawan Cardaine (GW501516), Orstarine (MK2866), MK677, SR9009, sarta dipaké RAD140 bubuk atah tumpukan ku YK11 6weeks.He panungtungan mésér bubuk RAD140 (Testolone bubuk) online, tur dikirim sababaraha sampel ka lab pihak 3rd pikeun nguji sarta némbongkeun purity sahiji produk.

Nalika anjeunna mutuskeun pikeun tumpukan bubuk atah RAD140 kalawan YK11, anjeunna henteu maca ngeunaan anyplace tumpukan husus ieu, kumaha ogé manéhna maca nepi dina 2 SARMS béda bubuk. Ieu gagasan sorangan mun tumpukan bubuk RAD140 kalawan YK11 babarengan jeung dasarna ngan ningali naon anu lumangsung kalawan tumpukan ieu. Di dieu nyaeta pangalaman na.

Anjeunna dimimitian kalawan 15mg per poé bubuk RAD140 sapanjang kalawan 10mg per poé YK11. Anjeunna nyandak hiji dropper pinuh unggal Hal kahiji isuk-isuk marengan breakfast.But nu rasa bener asam terrible.Battery meureun raos hadé ti nyokot ieu. Tapi thre mangrupakeun harga pikeun mayar sagalana jeung lamun harga pikeun ukuran sarta kakuatan gains téh cukup ku hiji rasa goréng pikeun sababaraha detik lajeng bisa nungkulan eta.

Saatos nyandak RAD140 atah bubuk tumpukan ku YK11, manéhna indit ka gim na indit ngaliwatan regimen workout normal sarta teu nyangka nanaon naon ieu anjeunna ngagunakeun. Salaku anjeunna téh dina TRT (terapi gaganti téstostéron) ngaliwatan dokter perawatan primér na, jadi sanajan dina pisan awal, anjeunna skeptis naha atanapi henteu produk dimaksudkeun pikeun naekeun tingkat téstostéron malah dianggo pikeun manéhna.

Tapi skepticism manéhna di hareup eta tos rengse Isro sanggeus ngalaman efek tina SARMS tumpukan ieu. 3days sanggeus anjeunna noticed nu ngajentrekeun nya éta ngaronjatkeun sanajan euweuh dietary atanapi caloric changes.Still, ceuk pikir nu meureun ieu sababaraha nurun pangaruh placebo atanapi fluke na teu siap kapur eta nepi ka SARMS tumpukan ieu.

Saatos 1 minggu kana tumpukan éta, thre ieu pancen teu questioning épék na! Kakuatan ieu bade liwat hateupna gancang sarta anjeunna geus nepi sababaraha lbas. Anjeunna noticed euweuh bloating pisan. Ku kituna anjeunna continuted on tumpukan éta.

Ku minggu kadua anjeunna smashing ngaliwatan ewights kawas maranéhanana éta henteu shit. Kuring ieu ngalakonan palu kakuatan mesin sakaligus kalawan 7plates per samping × reps 12, hal anjeunna ngalaman pernah rengse sateuacan.

Toko RAD140 bubuk online8 fakta anjeun kudu nyaho !!! AASraw


16. RAD140 ulasan bubuk atahaasraw

Aya cukup hasilna alus ngabuktikeun yén rad 140 mangrupakeun salah sahiji manggih paling ngajangjikeun waktu panganyarna. Éta sugan hiji trend setter badag salaku sajauh SARMs museur. Cai mibanda sagala hallmarks of kenging gelar suplement kuat sarta potent. Bisa jadi éta jawaban sampurna pikeun ngawangun otot sarta ogé pikeun boosting kakuatan. Lamun Anjeun keur pilari nu physique ripped bisa jadi jawaban. Di sisi séjén spéktrum, éta ogé bisa jadi produk éndah pikeun sagala rupa kagunaan ubar lianna. Na utiliti di nyampurkeun sagala rupa panyakit neurodegenerative memang seru jeung kitu téh kamampuhan na tarung pati sél masif anu mindeng kajadian nalika hiji jalma miboga stroke a.


17. Toko RAD140 bubuk (bubuk Testolone) bubuk tina AASrawaasraw

Jigana maneh bakal satuju yén istilah "panalungtikan kimiawi" kabukti sababaraha urang pareum. Keur disada samar di pangalusna sarta rindang di awon. Tapi bener, aya nu nganggur sieun; sakabéh istilah bener hartina nyaéta yén FDA (Food & Narkoba Administrasi) teu disatujuan eta salaku nginum obat terapi.

Aya ratusan lamun henteu rewuan suplemén alam nu dianggo sagampil aman tur efektif salaku farmasi (lamun teu langkung kitu) jeung taya di antarana anu disatujuan ku FDA. Lamun balik ka vitamin Barisan ti sanggem bantuan lokal, anjeun bakal manggihan suplemén populér countless na blends proprietary anu mawa labél warning nu sipatna henteu FDA-disatujuan. Eta hartina euweuh.

Dina kasus SARMs, tétéla nu sabenerna nyungsi ni'mat diantara atlit jeung bodybuilders lantaran geus alternatif aman mun stéroid anabolik langkung detrimental.

RAD140, ogé ngaran bubuk Testolone, bisa gampang dibeuli online bubuk atah RAD140 pikeun dijual (bubuk RAD140 pikeun diobral)

Panalungtikan geus ditémbongkeun nu rad-140 tindakan on reséptor androgén selektif éksklusif di otot jeung tulang jaringan kituna eta mimics reséptor hormon anu sarupa pisan téstostéron tanpa efek samping kusabab aksi selektif na. Di sagigireun kanaékan gancang di gedong ieu panalungtikan jaringan muscular geus ditémbongkeun rad-140 nembongkeun nambahan kuat di stamina na daya tahan dina mangsa latihan inténsitas tinggi mun balik babarengan jeung nambahan gede di recovery otot. studi Panalungtikan geus ditémbongkeun nu rad-140 boga épék anabolik gede ti téstostéron sabab ngahasilkeun leuwih hasil bertulang tanpa efek samping na éta hébat pikeun maranéhanana yén kudu terapi hormonal supplemental. Rad-140 ogé sempet ditémbongkeun pikeun ngawétkeun neuron dina uteuk jeung mibanda pasipatan neuroprotective sakumaha kalayan téstostéron jeung mangrupakeun kauntungan gede maranéhanana jeung kasakit neurodegenerative. Summing sagalana nepi rad-140 mangrupakeun SARM gede pikeun nambahan gancang dina pertumbuhan otot, kamajuan dina ketahanan, sarta ngaronjatkeun kinerja athletic sakabéh.

Beuli bubuk atah RAD140 (bubuk RAD140 pikeun diobral) ti AASraw parusahaan (RAD140 sumber bubuk), anjeun tiasa nampi bubuk RAD140 aman.


Nebak blog produk favorit anjeun:

RAD140 (Testolone) bubuk

Beuli bubuk Testolone pikeun bodybuilding: efek tina RAD140 Anjeun shoud terang Beuli RAD140 bubuk online: fakta 8 anjeun kudu nyaho !!!


0 likes
3762 Tampilan

Komentar nu ditutup.