AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Aasraw Biokimia Téhnologi Co., LTD dirombak salaku Biokimia Laboratorium Téknik dumasar Shanghai dina 2008. Pausahaan diadegkeun ku lima lulusan Ph.D di Téknik kimia ti Universitas Tulsa, Oklahoma, ayana di heartland Amérika Sarikat.

The AASraw karek diadegkeun massana waragad ngamimitian signifikan, sarta jadi katarik sababaraha kualitas kimiawan luhur, paling ku utamina tekenan dina industri biokimia. Sareng babak sukses waragad mimiti, urang invested di kualitas luhur instrumentation dedicated ka sintésis, purifikasi, sarta analisis garis produk urang. Kami hiji laboratorium sintésis pinuh, teu cukup ku hiji reseller produk parusahaan lianna urang. Simkuring boga suite pinuh pakakas, kaasup - diferensial scanning calorimetry,-kinerja tinggi kromatografi cair, spéktroskopi infra red, spéktroskopi ultraviolet-ditingali jsb Ayeuna kami employ leuwih ti dua puluh insinyur téhnologi konci. aset dibereskeun kami Jumlah leuwih ti tilu puluh juta dollar (AS).

Salian proyék koperasi istilah lila urang, urang dijadwalkeun lima ka dalapan proyék keu anyar. AASraw boga leuwih ti saratus sanyawa dina produksi bulk. Kira dalapan puluh sanyawa ieu ditawarkeun langsung ka konsumen, bari ngeunaan dua puluh dihasilkeun dina kontrak mun leuwih tilu puluh pausahaan farmasi di sakuliah dunya.

Handap motto "Hikmah, Iman, Service," AASraw geus nyadiakeun barang kalawan kualitas luar biasa, ongkos handap, sarta efficacy pinuh pikeun kahirupan pitulung hadé sakuliah dunya. Sadaya produk ti AASraw anu ditawarkeun ku purity teu kurang ti 98%, sarta kabeh aya aturannana handapeun ISO9001, UPS 36, BP2016, EP6, GMP atanapi certifications lianna salaku diperlukeun papanggih standar nu diperlukeun nagara importing.

Inovasi nyaéta sumber kami tina kakuatan. Jeung gawé teuas sadaya karyawan dedicated urang, Persib maranéhanana, sakumaha ogé endeavors koperasi kami kalawan usaha nu patali, akademi jeung institusi, AASraw tos ningkat efisiensi sintésis urang ku sahanteuna 30%, nulungan pikeun ngurangan bedah urang dibandingkeun suppliers lianna, sahingga hadé porsi konsumén satia urang, sakumaha ogé ngurangan runtah nu asup lingkungan.

AASraw téh rék jadi diatur baku pikeun kualitas sarta bedah. Urang nawiskeun jasa jujur, tur kualitas luhur kimiawan jeung technicians, mawa anjeun mung finest di sanyawaan. Kami netepkeun standar kualitas anyar di industri urang.