Ngeunaan Aasraw Biochemical Technology Co., Ltd.
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Aasraw Biokimia Téhnologi Co, ltd diadegkeun ku lima lulusan Ph.D dina Téknik kimia ti Universitas Tulsa, Oklahoma, ayana di tanah tengah Amérika Serikat.

AASraw anu énggal diadegkeun kéngingkeun waragad ngamimitian anu penting, sareng janten narik sababaraha kimiawan kualitas luhur, seuseueurna kalayan utamina dina industri biokimia. Kalayan suksés pendanaan awal, kami nanem modalkeun dina instrumentasi kualitas luhur anu dikhususkeun pikeun sintésis, pemurnian, sareng analisis garis produk urang. Kami laboratorium sintésis lengkep, sareng sanés ngan saukur ngajual deui produk perusahaan sanés. Kami ngagaduhan peralatan anu lengkep, kalebet - calorimetry scanning diferensial, kromatografi cair performa tinggi, spéktroskopi infra merah, spéktroskopi ultraviolet – katingali sareng sajabana. Ayeuna urang damel langkung ti dua puluh insinyur téknologi konci. Aset tetep kami jumlahna langkung ti tilu puluh juta dolar (AS).

 

 

Salian proyék koperasi istilah lila urang, urang dijadwalkeun lima ka dalapan proyék keu anyar. AASraw boga leuwih ti saratus sanyawa dina produksi bulk. Kira dalapan puluh sanyawa ieu ditawarkeun langsung ka konsumen, bari ngeunaan dua puluh dihasilkeun dina kontrak mun leuwih tilu puluh pausahaan farmasi di sakuliah dunya.

Nuturkeun motto "Hikmah, Iman, Jasa," AASraw nyayogikeun barang-barang kalayan kualitas anu luar biasa, biaya anu langkung murah, sareng efficacy lengkep pikeun ngabantosan kahirupan anu langkung saé di panjuru dunya. Sadaya produk ti AASraw ditawarkeun kalayan kasucian teu kirang ti 98%, sareng sadayana diatur sacara ketat dina ISO9001, UPS 36, BP2016, EP6, GMP atanapi sertifikasi sanés anu diperyogikeun pikeun minuhan standar anu dibutuhkeun ti nagara-nagara impor.

 

 

Inovasi nyaéta sumber kami tina kakuatan. Jeung gawé teuas sadaya karyawan dedicated urang, Persib maranéhanana, sakumaha ogé endeavors koperasi kami kalawan usaha nu patali, akademi jeung institusi, AASraw tos ningkat efisiensi sintésis urang ku sahanteuna 30%, nulungan pikeun ngurangan bedah urang dibandingkeun suppliers lianna, sahingga hadé porsi konsumén satia urang, sakumaha ogé ngurangan runtah nu asup lingkungan.

AASraw téh rék jadi diatur baku pikeun kualitas sarta bedah. Urang nawiskeun jasa jujur, tur kualitas luhur kimiawan jeung technicians, mawa anjeun mung finest di sanyawaan. Kami netepkeun standar kualitas anyar di industri urang.