Sagalana ngeunaan bubuk J147

1.What Dupi J147?
2.What Dupi J147 Dijieun Tina?
3. Kumaha Dupi J147 Gawé?
4.J147 Rearch?
5. kauntungan J147
harga 6.J147
7. Dimana meunang J147


J 147 bubuk video


bubuk I.Raw J 147 Karakter dasar:

ngaran: bubuk J 147
CAS: 1146963-51-0
Formula molekular: C18H17F3N2O2
Beurat molekul: 350.3349896
Ngalembereh Point: 177-178 ° C
Temp neundeun: 4 ° C
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas


1. Naon Dupi J147?aasraw

obat Alzheimer J147 (1146963-51-0), mangrupakeun sanyawa neuroprotective na neurotrophic potent. J147 ngajaga ngalawan neurotoxicity dina neuron cortical di vitro (EC50 = 25 - 200 nm). J147. J147 reverses impairment kognitif di mencit kasakit yuswa Alzheimer. J147 mangrupa sanyawa anyar seru yén pisan potent, aman dina studi sato jeung oral aktif. J147 mangrupakeun poténsi terapi Maséhi alatan kamampuhna pikeun méré mangpaat kognisi saharita, tur eta oge boga potensi pikeun halt jeung sugan ngabalikeun progression panyakit sato symptomatic sakumaha nunjukkeun dina studi ieu.

J147 Data Téknis
nami J147, J147
CAS 1146963-51-0
sinonim N- (2,4-dimethylphenyl) -2,2,2-trifluoro-N - [(e) - (3-methoxyphenyl) methylideneamino] acetamide; J-147; 1146963-51-0; N- (2,4-Dimethylphenyl) -2,2,2-trifluoro-N '- (3-methoxybenzylidene) acetohydrazide; CHEMBL2387144; SCHEMBL12995834; 3752AH; AKOS024458485; CS-3688; AK279964; BC600735; HY-13779; 2,2,2-Trifluoroacetic asam 1- (2,4-dimethylphenyl) -2 - [(3-methoxyphenyl) métilén] hydrazide; J 147 | 2,2,2-Trifluoroacetic asam 1- (2,4-Dimethylphenyl) -2 - [(3-methoxyphenyl) métilén] hydrazide
gambaran J147, Sanyawa neuroprotective na neurotrophic potent, handapeun IUPAC ngaran N- (2,4-dimethylphenyl) -2,2,2-trifluoro-N - [(e) - (3-methoxyphenyl) methylideneamino] acetamide, sanyawa phenyl hydrazide nu geus ditémbongkeun ka nyegah deficits memori dina modél mouse kasakit mangrupa Alzheimer. di vitro: A neuroprotective na neurotrophic sanyawa potent (EC50 = 25 - 200 nm) dina vivo: Ngurangan leyur tingkat Aβ40 na Aβ42 sarta ngaronjatkeun tingkat BDNF di hippocampus nu
aplikasi Implicated di Panyakit Alzheimer
Formula molekular C18H17F3N2O2
J147


Beurat molekul 350.3349896
ngalembereh Point 177-178 ° C
katingalian Bodas atawa mareuman-bodas, bubuk konéng lampu
kaleyuran Leyur pikeun 100 mm DMSO jeung ka 100 mm étanol
panyimpenan Toko dina tempat kmu garing sarta di 0 - 4 ℃ pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -37 ℃ pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
singket www.aasraw.com
purity > = 99.8%
MSDS tanya
paket kustomisasi


2. Naon J147 Dijieun Tina?aasraw

J147 mangrupa sanyawa anyar seru yén pisan potent, aman dina studi sato jeung oral aktif. J147 mangrupakeun poténsi terapi Maséhi alatan kamampuhna pikeun méré mangpaat kognisi saharita, tur eta oge boga potensi pikeun halt jeung sugan ngabalikeun progression panyakit sato symptomatic. Saperti obat ayeuna disatujuan pikeun Panyakit Alzheimer, J147 teu ngayakeun hiji inhibitor acetylcholinesterase atawa hiji inhibitor phosphodiesterase, acan eta ngaronjatkeun kognisi kalayan perlakuan jangka pondok. Ku kituna, naon anu j147 dijieun tina?

j147 curcumin

Numutkeun institut Salk ulikan j147, J147 mangrupakeun turunan curcumin (j147 curcumin), J147 mangrupakeun versi dirobah tina molekul (curcumin) kapanggih di turmeric kari bungbu. Curcumin mangrupakeun bungbu kari kalawan sababaraha kagiatan biologis nu oge éféktif dina model mouse Maséhi transgenik. Pikeun ngaronjatkeun potency na pharmacokinetic sipat curcumin, anu pangarang disintésis runtuyan molekul hibrid antara curcumin na cyclohexyl-bisphenol A (CBA), sanyawa nu boga aktivitas neurotrophic nu lacks curcumin. Sanyawa pangalusna ti sintésis awal ieu CNB-001, molekul nu tos ningkat stabilitas leuwih curcumin (j147 curcumin) jeung nu aya neuroprotective di sababaraha assays neurotoxicity nu curcumin keur teu aktip. Salajengna, anu pangarang dihasilkeun angka nu gede ngarupakeun turunan CNB-001 tur dipilih sanyawa pangalusna dina dasar aktivitas di sababaraha assays karacunan urang. hasilna éta molekul leuwih potent disebut J147. experimentation salajengna kapanggih yén J147 éta sacara lega sanyawa neuroprotective kalawan memori enhancing aktivitas di rodénsia yuswa ogé beurit transgenik Masehi.

The neurotrophic jeung kagiatan memori-enhancing of J147 nu kapanggih bisa pakait sareng paningkatan dina uteuk diturunkeun faktor neurotrophic (BDNF) tingkat jeung ekspresi BDNF protéin responsif, enhancement of LTP, pelestarian protéin synaptic, pangurangan spidol keur stress oksidatif sarta peradangan, ngurangan plak, sarta tingkat handap leyur Aβ1-42 na Aβ1-40. Ku alatan éta, rentang kagiatan biologis J147 relevan pikeun Maséhi manusa oge leuwih luas ti salah sahiji sanyawa anu gagal dina percobaan klinis. Sajaba ti éta, J147 pisan potent, boga sipat kimia ubar alus keur ubar SSP, nyaeta tétéla aman, tur mangrupakeun oral aktif. Ku kituna, J147 mangrupa sanyawa anyar seru kalayan potensi pikeun jadi hiji Masehi terapi ku slowing progression kasakit ngaliwatan neuroprotection ogé nyadiakeun kauntungan kognisi saharita.


3. Kumaha Dupi J147 Gawé?aasraw

obat Alzheimer J147 munggaran tumuwuh di 2011, sarta peneliti geus dilumangsungkeun sababaraha studi nu nunjukkeun eta tiasa ngabalikeun leungitna memori sareng ngalambatkeun atawa ngabalikeun Alzheimer di mencit. Tapi dugi ulikan ieu, maranéhna teu nyaho kumaha dosis karya J147 dina sél. Maranéhanana bisa némbongkeun yén J147 jalan ku manipulasi ATP, protéin dina mitokondria jeung sumber mobile awak énergi. Nalika J147 éta hadir, neuron anu ditangtayungan tina toxicities pakait sareng sepuh. percobaan tambahan némbongkeun yén J147 ngaronjatkeun tingkat ATP na promotes healthier, mitokondria langkung stabil.


4. J147 Rearchaasraw

Dina kertas diterbitkeun dina Januari 7, 2018 dina jurnal sepuh Cell, peneliti ti Salk Institute J147 pikeun Studi biologis dilaporkeun rinci saméméhna kanyahoan ngeunaan kumaha ubar, dijieun tina versi dirobah tina molekul kapanggih dina curcumin, gawéna dina uteuk. Aranjeunna kapanggih eta ngiket kana protéin di mitokondria, sél jawab generating énergi. Dina ngalakukeun kitu, eta ngajadikeun sél némbongan ngora-sahenteuna dina mencit tamba geus diuji on kitu far.J147 mangrupa hal ngeunaan hiji elixir modérn hirup; ayeuna teh geus ditémbongkeun pikeun ngubaran Panyakit Alzheimer jeung ngabalikeun sepuh di mencit sarta ampir siap pikeun percobaan klinis J147 manusa (j147 percobaan manusa).

panalungtikan J147

Urang terang yen Panyakit Alzheimer ieu numbu ka sepuh, dina yén manula anu paling susceptible ka ngalaman gangguan, tapi ngan kumaha jero nu dasi?

Hiji studi anyar ku peneliti di AS ngécéskeun ngeunaan hubungan antara sepuh tur Alzheimer, jeung nguji terus di hiji calon ubar eksperimen disebut J147 ngalaan pikiran kauntungan aral dina ieu panalungtikan panganyarna. Dina nguji kana rodénsia, tamba kaget peneliti ku némbongkeun épék anti sepuh terduga dina mencit.

Dina karya anyar, dipingpin ku Schubert na Salk Panalungtikan Mitra Josh Goldberg, tim dipaké sababaraha deukeut ka imah di palih naon J147 geus ngalakonan. Aranjeunna dicirikeun udagan molekular J147 salaku protéin mitokondria disebut ATP sintase nu mantuan ngahasilkeun mata uang-dina énérgi ATP-sél urang mitokondria. Éta némbongkeun yén ku manipulasi aktivitas anak, aranjeunna bisa ngajaga sél neuronal ti sababaraha toxicities pakait sareng otak sepuh. Leuwih ti éta, ATP sintase geus kungsi ditingalikeun ngadalikeun sepuh di C. elegans cacing na flies.

Lamun sato dirawat kalayan J147 aranjeunna némbongkeun memori hadé tur kognisi, pembuluh getih healthier dina uteuk, sarta fitur fisiologis sejenna ningkat.

"Dina awalna, impetus ieu pikeun nguji ubar ieu modél sato novél anu leuwih sarupa 99 persen kasus Alzheimer," ceuk Antonio Currais, hiji panalungtik dina Neurobiology Laboratorium sélular di Salk Institute pikeun Studi biologis di California. "Urang teu ngaduga kami kukituna tingali nurun ieu pangaruh anti sepuh, tapi J147 dijieun beurit heubeul kasampak kawas maranéhanana éta ngora, dumasar kana sababaraha parameter fisiologis."

J147 nyokot pendekatan béda mun loba ubar lianna dikembangkeun pikeun merangan Panyakit Alzheimer. "Sedengkeun paling ubar dimekarkeun dina 20 taun kaliwat udagan nu deposit amyloid piagam dina uteuk (anu mangrupakeun hiji ciri khas tina kasakit), taya geus kabuktian éféktif dina klinik," ceuk Daud Schubert, pangarang senior pangajaran. Gantina, perlakuan museurkeun kana naon anu peneliti ngomong téh faktor résiko utama paling atra pikeun kasakit: umur heubeul.

Elmuwan geus lila sasaran protéin béta-amyloid nu accumulates dina brains pasien Alzheimer, tapi saprak umur teh tunggal faktor résiko pangbadagna pikeun pikun, ubar nu nargétkeun bisa jadi potongan tina peneliti teka geus pilari. J147 berpotensi jadi suksés di kasakit neurodegenerative sejen, teuing, kawas Parkinson. "Jalma geus salawasna panginten nu kudu ubar misah pikeun Alzheimer, Parkinson jeung stroke," ceuk Schubert. "Tapi meureun nya éta ku targeting sepuh urang tiasa ngubaran atawa ngalambatkeun turun loba kondisi patologis nu heubeul-umur pakait".

Tim kasebut geus ngajalankeun studi tambahan dina molekul nu dirobah ku pangaruh J147 urang dina ATP sintase-mana mitokondria bisa sorangan jadi target ubar anyar. J147 geus réngsé nguji Waos nu FDA-diperlukeun dina sato, sarta dana anu keur ditéang ka initiate fase 1 J147 percobaan klinis manusa ((j147 percobaan manusa).


5. kauntungan J147aasraw

J147 mangrupa sanyawa anyar seru yén pisan potent, aman dina studi sato jeung oral aktif. J147 mangrupakeun poténsi terapi Maséhi alatan kamampuhna pikeun méré mangpaat kognisi saharita, tur eta oge boga potensi pikeun halt jeung sugan ngabalikeun progression panyakit sato symptomatic. kauntungan J147 bisa ngawengku:

-Prevents Panyakit Alzheimer

J147 reverses impairment kognitif dina modél mouse of Panyakit Alzheimer (AD).

J147 bisa ningkatkeun Amyloid-Beta (Aβ) métabolisme jeung ngurangan kadar dina uteuk ku cara ngurangan kadar protein tina β-Secretase (BACE).

Dina model sato tina AD, J147 tiasa ngajaga BBB perméabilitas homeostasis sarta ngaronjatkeun fungsi vascular dina uteuk.

J147 ogé bisa nyata ngaronjatkeun tingkat asam Docosahexaenoic (DHA) dina uteuk.

Éta ogé bisa balikkeun tingkat glutamat (disintésis tina TCA panengah α-ketoglutarate) dina uteuk.

obat Alzheimer J147

-Grows Brain The

J147 bisa ningkatkeun plasticity synaptic dina uteuk na dipicuna pertumbuhanana.

J147 ngaronjatkeun plasticity synaptic ku ngajaga ekspresi Synaptophysin (protéin vesicle synaptic nu diréduksi di duanana sepuh sarta AD sarta dianggap biomarker pikeun leungitna synapse).

J147 tumuwuh otak ku cara ningkatkeun tingkat duanana Tumuwuh saraf Factor (NGF) jeung Brain-Asalna Neurotrophic Factor (BDNF).

A turunan sintétik tina J147, T-006 (leuwih dibahas dihandap on cara nyieun), ogé bisa ngaronjatkeun neurite outgrowth ku ngatur PI3K / AKT jalur sarta ngaronjatkeun tingkat NGF.

-Improves Fungsi mitokondria sarta umur panjang

J147 pisan éféktif dina ngahulag stress oksidatif sarta ngaronjatkeun fungsi mitokondria.

Contona, J147 naek fungsi mitokondria ku ngaronjatkeun tingkat ATP (inhibiting ATP sintase, husus ATP5A).

kauntungan J147

Ku inhibiting ATP sintase, J147 bisa ngurangan métabolit toksik nu ngakibatkeun excitotoxicity.

Hal ieu ngamungkinkeun keur leuwih séhat mitokondria / ngora (dina hambalan molekular ku modulating nu AMPK / mTOR jalur).

Contona, flies buah anu dibere J147 kungsi lifespan panjang (9.5-12.8%) alatan éfék on mitokondria.

J147 ogé bisa ngurangan sepuh otak ti pamakéan asam amino γ-glutamyl na BCAAs.

mémori -Improves

Ieu ngaronjatkeun memori dina duanana beurit AD sarta normal model sasatoan yuswa.

Malah dina model sasatoan pisan heubeul, J147 tiasa ngabalikeun deficits kognitif parna.

J147 ogé bisa ningkatkeun memori spasial tur ningkatkeun Long-Istilah Potentiation (LTP).

-Protects neuron

J147 teu husus kedah BDNF janten neuroprotective.

J147 ogé rescues neuron Glutation (GSH) depletion.

J147 oge neuroprotective ngalawan kalaparan glukosa.

Dina AD otak urang, hémé Oxygenase 1 (HO-1) salaku pro-oxidant, tinimbang antioksidan, bari 5-Lipoxygenase (5-LOX) recruits sél imun lianna pikeun dipicuna hiji respon radang.

obat Alzheimer


J147 téh bisa ngurangan kadar HO-1 tur ngahambat 5-LOX.

T-006 di kadarna pisan low bisa nyalametkeun neuron tina pupusna (nyegah réaktif oksidatif / nitrogén stress spésiés dina uteuk na glutamat-ngainduksi excitotoxicity).

T-006 ogé nyegah NMDA overactivation, sahingga kali 100 langkung potent ti Memantine.

-May Ngaronjatkeun Kahariwang

J147 mungkin gaduh sababaraha poténsial di ngaronjatkeun tingkat Kahariwang.

Dina model sato kalayan AD, J147 éta bisa ngaronjatkeun kadar kahariwang dina mangsa tés Maze.


6. harga J147aasraw

J147 bisa dibeli online (J147 mésér) ti ngical paralatan tangtu, lamun rék méakkeun $$$ on J147, éta mana keur di sabudeureun 10 mg / $ 165.


7. Dimana meunang J147aasraw

Aasraw Biokimia Téhnologi Company Limited anyar geus dimimitian ti manufaktur tina loba-diantisipasi J147 (1146963-51-0) bubuk. Bari eta munggaran tumuwuh di 2011, pausahaan dimimitian produksi komérsial bubuk hijina anyar. Aasraw Biokimia Téhnologi Company Limited sabenerna bisa ngahasilkeun perantara kimia jeung bahan farmasi aktif dina percobaan klinis. Lantaran kitu, distributor kiwari bisa pamenta keur jumlah leutik bubuk atawa sakumaha diperlukeun, tur kalawan alus harga J147 tangtosna.

Nurutkeun kana peneliti, J147 (1146963-51-0) bubuk teu evidently metabolize nu hidrazin atawa amina aromatik. "Dasarna, bubuk téh asalna tina komponén rutin dipaké of rempah kari disebut 'curcumin', anu dipikanyaho pikeun karacunan low. protéinna nyaeta kompléx ATP sintase. peneliti urang jelas némbongkeun yén lamun aktivitas kompléx ATP sintase meunang ngurangan, sél neuronal bakal ditangtayungan tina sababaraha toxicities pakait sareng sepuh otak, "ceuk salah sahiji peneliti senior pakait sareng Aasraw Biokimia Téhnologi Company Limited.

CEO na menata diréktur Aasraw Biokimia Téhnologi ngadawuh, "Kami kasampak nuju maturan produk farmasi tinggi dina kualitas na kirang di bedah. peneliti urang narékahan pikeun invent aman tur éféktif powders atah jeung urang kudu ngaku yen tanpa bantuan ti sababaraha studio, akademi jeung usaha, urang bakal moal geus junun ngaronjatkeun téhnologi manufaktur.

Ku kituna, lamun coba mun meunang J147 (J147 Toko) Online, AASraw mangrupakeun pilihan henteu goréng. Éta bisa nyadiakeun sagala dokumén teknis ngeunaan J147, KoA, HPLC, HNMR, MSDS ... jsb. Pinuh nyatakeun yén AASraw nyaeta profésional, sarta hiji-hijina sumber J147 di Cina.


0 likes
867 Tampilan

56 Tanggapan Koméntar

  • Mariel09 / 25 / 2018 di 5: 53 am

    Ieu ubar pinter anyar hébat. Mun aya percobaan manusa dina ieu na kabukti éféktif, abdi teu ningali alesan naha J147 ieu jadi ogé dipikawanoh.

  • Dongmin Lee09 / 25 / 2018 di 5: 47 am

    Ieu J147 ubar pinter ieu geus disatujuan ku FDA? Mun hancana, aya husus réaksi ubar ngarugikeun, contraindications, sarta prohibitions?

  • Dede09 / 25 / 2018 di 2: 30 am

    memori spasial bisa ditingkatkeun ku ubar J147 kitu lamun salah bisa meunang eta, Jigana saha bisa meunang ubar ieu keur dipake pribadi.

  • Dora09 / 25 / 2018 di 2: 27 am

    Ieu bener atikan pikeun caregiver atawa kulawarga sabar, aranjeunna ayeuna bakal ngartos kana obat maranéhna bakal masihan pentingna tina eta jeung pastikeun pikeun masihan eta dina waktu katuhu, dosage katuhu jeung jalma katuhu ngaktipkeun sabar kalayan obat Alzheimer J147 masih bakal produktif keur hirup sapopoé maranéhna

  • Barney09 / 25 / 2018 di 1: 59 am

    kauntungan tamba J147 téh ngan seru maca eta nunjukeun aya harepan keur saha sareng abilities kognitif moal teuing alus. Éta sia nyobian eta kaluar.

  • Vikram Parmar09 / 24 / 2018 di 10: 44 pm

    Kami sadar ubar pinter J147 nu bisa Nyiar gejala. Éta saé nu mibanda aspék alam.

  • Dan Carson09 / 24 / 2018 di 2: 57 pm

    Endah anu sapertos bahan mangpaat Alzheimer J147 ubar pikeun pamakéan médis anu kapanggih dina kari. Ieu alus aranjeunna nyandak waktos maranéhanana jeung percobaan médis sarta studi kasus sateuacan ngaleupaskeun ka umum.

  • John Herman09 / 24 / 2018 di 2: 54 pm

    Mun ubar ieu J147 nyaeta sakumaha kawasa salaku studi nunjukkeun lajeng I bisa ningali eta gaduh pasar badag. Ieu alus éta di karacunan lemah sareng nu ayeuna teh alesan dibanderol. Hatur nuhun sharing!

  • Edwin Kamau09 / 24 / 2018 di 11: 06 am

    Rada impressive ningali nanaon ieu J147 narkoba. The bedah na kasadiaan oge rada oke.

  • David Mureithi09 / 24 / 2018 di 10: 58 am

    Aya elmu hébat jalan mun cub kanaékan ti J147 ubar Alzheimer. Loba tumiba ka ieu panyakit sarta ngarasa kalawan jenis ieu obat keur ngawanohkeun mangrupakeun move alus.

  • Pam09 / 24 / 2018 di 9: 11 am

    pos komprehensif Ieu bisa mantuan sanajan santri elmu sangkan ieu panalungtikan hade drug.I pinter ieu nyaho jalma bakal salawasna hayang manggihan nu leuwih seueur tentang J147

  • RAF09 / 24 / 2018 di 9: 05 am

    Kuring resep obat pinter anu bisa mantuan pikeun manusa, éta pitulung solves masalah manusa sacara gembleng lot.Being pinter anu bener diperlukeun ku manusa.

  • Mikaella Clair09 / 23 / 2018 di 11: 59 pm

    Abdi yakin Alzheimer ubar J147 di kauntungan kasehatan turmeric na I nangtung ka éta. Kuring teu sadar yen eta bisa ngabantu masalah kognitif saréat, ieu hadé jadi nyata.

  • Charlene G09 / 23 / 2018 di 11: 55 pm

    Jigana ieu kitu kapanggihna ubar pinter hébat, ieu bener bisa mantuan loba jelema kaluar aya ngalaman masalah kognitif. Kuring miharep ieu bener dibuktikeun jeung diuji.

  • Albeneth09 / 23 / 2018 di 10: 44 pm

    obat Smart J147 hurung metot pikeun mantuan manusa kalawan Alzheimer. Kuring ngan mudahan éta bener aman pikeun penderita.

  • Jane09 / 23 / 2018 di 8: 12 pm

    Hébat uninga langkung seueur ngeunaan J147 ubar pinter ieu. dibaca pisan metot. Ieu nice uninga yen J147 boga kitu loba mangpaat kaséhatan.

  • Doug Brians09 / 23 / 2018 di 5: 41 pm

    Reversing proggession kasakit jeung tumuwuh sakumaha hiji terapi Maséhi nu faktor narik badag pikeun ubar ieu. Abdi hoyong ningali deui percobaan manusa sanajan méméh kuring luncat kana sagala conclusions.

  • Hank Nolan09 / 23 / 2018 di 5: 37 pm

    kanyataan yen ubar J147 slows turun sepuh pikeun beurit na hugely benefited ngembangkeun kognitif ngajadikeun eta disada pisan ngajangjikeun. Anu bakal pamikiran yén sipat curcumin bisa jadi sangkan efektif?

  • Paulo09 / 23 / 2018 di 1: 23 pm

    J147 mangrupakeun ubar nu mere hasil gancang sanajan kalawan waktu anu singget usage.it bakal ngaktipkeun pamaké pikeun manggihan langsung lamun tamba estu dipake atawa henteu dina waktos shortest.

  • Jeremy09 / 23 / 2018 di 12: 49 pm

    Ieu alus anu mangrupa hasil panalungtikan sengit geus dilumangsungkeun di J147 ubar pinter ieu ambéh pamaké moal bakal kudu ragu potency na. Eta resep a ubar unggul.

  • cess garate09 / 23 / 2018 di 7: 20 am

    Ieu sih a warta hébat. Hayu urang neruskeun néangan cageur mun ubar Alzheimer J147.

  • Lisa09 / 23 / 2018 di 5: 18 am

    Kuring kudu nyebutkeun kuring teu informed yén maranéhanana geus nyieun ubar pikeun nyegah atawa cageur alzheimers. Kuring éta rada ngajempolan sakumaha kuring ieu maca sakabeh hal. Kuring hayang nu sooner atanapi engké J147 ubar kuat ieu bisa dipaké di sakumna dunya demi urang.

  • Chatton09 / 23 / 2018 di 5: 15 am

    Hatur nuhun pisan kanggo artikel informatif jeung endah! Kuring miharep ubar pinter ieu J147 estu jalan ku kituna urang bisa nyegah jalma ti ngabogaan alzheimers kapayunna. Nyaan ngarasakeun maca ieu!

  • Rae09 / 23 / 2018 di 5: 13 am

    Wah kuring pernah terang yén ubar ubar ieu Alzheimer J147 geus nyampak! Tungtungna hal nu bisa ngabantu warga heubeul tercinta kami ti ngahulag panyakit ieu. Hoping yén studi médis kami evolves langkung kapayunna kanggo langkung cures datang!

  • wendy09 / 23 / 2018 di 12: 14 am

    Bacaan ngeunaan obat J147 bakal mupus kabeh fears.Also maca kasaksian tina geus pamaké tiasa alleviate kabeh takwa tina épék buruk buruk atawa négatif.

  • Patty09 / 23 / 2018 di 12: 04 am

    Jeung diobral di J147, online ku béda éta bakal masihan pembeli aksés gampang kana drug.Buying eta geus bener geus dijieun gampang.

  • Dok tukang obat tukang obat09 / 22 / 2018 di 9: 10 pm

    Simkuring nembe sohor dinten Dunya Alzheimer ... jadi pos ieu timely. Tapi Kaula teu yakin ngeunaan reliabiliti pos ieu J147, sabab pausahaan farmasi geus mundur ti ngembangkeun ubar pikeun Alzheimer.

  • Dr AM Guy09 / 22 / 2018 di 9: 06 pm

    Aya 50 juta jalma hirup kalawan Alzheimer sakuliah. Acan aya geus euweuh obat anyar pikeun ngubaran kasakit. Kaula teu yakin ngeunaan pos Anjeun di dieu.

  • Daisy09 / 22 / 2018 di 5: 13 am

    Abdi hoyong yakin yén J147 nyaeta sakumaha potent sabisa na eta salah hadé coba eta kaluar salaku éta bakal dianggo efektif salaku nyatakeun. buyng Onlne bisa jadi loba masalah.

  • nana09 / 22 / 2018 di 5: 09 am

    Jigana meuli J147 ti aasraw bakal pangalusna saprak maranéhna bakal masihan salah sagala rojongan ngeunaan narkoba usage.it nyokot ngan ngobrol saeutik jeung aranjeunna sarta na rengse.

  • Peter09 / 22 / 2018 di 3: 46 am

    Abdi salawasna melang keur nanaon meureun ieu téh solusi anxiety.I kuring kudu ngabahas dokter ka meunang respon-Na dina ieu.

  • Pascal09 / 22 / 2018 di 3: 33 am

    Jigana testimonialsn ti nu saméméhna bakal balik cara lila di pembuatan bakal jadi pamaké nyandak ubar Alzheimer J147 serius. leungitna ingetan estu masalah serius tur kudu ubar urgent kawas ieu.

  • Vikram Parmar09 / 21 / 2018 di 10: 17 pm

    Sigana kawas J147 heran ubar! Ieu bakal melang pikeun nempo dampak na dina jalma dina fase Panyakit Alzheimer.

  • Shanna Beltram09 / 21 / 2018 di 7: 33 pm

    Artikel ieu pisan informatif ngeunaan narkoba Alzheimer J147! Sumuhun leres mujijat a. Ieu tiasa nyimpen nyawa na oge kenangan. 🙂

  • Janine Marie Alexandra Bocateja09 / 21 / 2018 di 7: 29 pm

    Nice info! Ieu bener bakal ngabantu ka jalma anu boga Alzheimer. Kuring miharep J147 ieu bakal bener ngahurungkeun kaluar ogé. Hatur nuhun!

  • Mog Arten09 / 21 / 2018 di 7: 11 pm

    Hurung kawas J147 ubar kuat sarta potent nu bisa boga pangaruh badag dina kahirupan masarakat. Ieu alus nu Aasraw Biokimia Téhnologi jeung loba peneliti bisa ngajamin pikeun produk jeung kudu studi kasus nyadangkeun assertions maranéhanana.

  • mil Dubager09 / 21 / 2018 di 7: 06 pm

    Hatur nuhun kaasup titik lebur sarta beurat molekul tina J147 narkoba. Éta penting pikeun panalungtikan nanaon nu ubar saméméh pamakéan sapopoé.

  • Danielle09 / 21 / 2018 di 10: 10 am

    Wah, Im reuwas ningali kumaha kamajuan healh anu ningkatkeun quiality kahirupan, kuring teu boga pamanggih yén Alzheimer bisa dicegah, sarta jujur ​​J147 hurung pisan promissing pikeun mantuan prosés.

  • Lisa Nataliany09 / 21 / 2018 di 9: 35 am

    Teu sangka saméméh bubuk J147 ieu masih dina tahap eksperimen sato, tapi sanggeus kuring maca leuwih lengkep dina artikel ieu. Tétéla éta bubuk J147 geus kabuktian mujarab pikeun manusa. Komo sadia on pasar online, eta sih endah ...

  • David Tjoe09 / 21 / 2018 di 8: 30 am

    Wah, kumaha harga hiji! ... Tapi eta Sigana mah kieu meureun memang geus kabuktian rada éféktif. Jeung sigana leuwih difokuskeun kana jalma umur heubeul. Kuring teu nyaho nanaon tentang J147 ubar pinter sateuacan, sarta inpo ieu pantes jadi shared ... hatur nuhun!

  • Steve Adang09 / 21 / 2018 di 7: 53 am

    J147 hurung ngajangjikeun. Alzheimer mangrupakeun salah sahiji gangguan kognitif anjog dinten, sarta J147 sigana janten solusi konci.

  • Frankie Gordon09 / 21 / 2018 di 7: 49 am

    Kuring leungit nini kuring ka Alzheimer. Kuring miharep éta J147 bener bisa nulungan jalma nalangsara ti kondisi.

  • Tom Esthber09 / 21 / 2018 di 6: 48 am

    Sora saeutik loba kuring. Tapi anggap lamun gawéna, teras bakal ngahakan topi! Urang wajib ningali dina sababaraha taun mun kieu blows up.

  • admin, admin09 / 21 / 2018 di 3: 01 am

    Smart J147 ubar ogé dipaké pikeun manusa pikeun ayeuna, sarta kami boga konsumén eupan balik éta pohara efektif.

  • Bella09 / 21 / 2018 di 1: 21 am

    The bedah keur J147 bisa Sigana nice. Jigana masih patut hargana saprak éta pisan berharga jeung bisa aya mangpaatna lamun dipaké.

  • Matt09 / 20 / 2018 di 11: 22 pm

    obat Alzheimer J147 mangrupakeun ubar nu bakal mantuan pikeun masalah kognitif kawas disease.is Alzheimer ubar ieu ukur keur sato keur ayeuna?

  • Enyi09 / 20 / 2018 di 11: 15 pm

    Nalika kuring narima maca ngeunaan obat pinter anyar kawas this.I'm salawasna bungah ngeunaan mangpaat J147.it bener alus uninga eta tiasa ngaronjatkeun memori beurit AD jeung sato model sejen éta hébat.

  • Fredrick Isinguard09 / 20 / 2018 di 11: 12 pm

    Abdi hoyong meunang ulasan ti jalma anu geus sabenerna dipaké ubar pinter J147. Pikeun kuring sigana nu bisa jadi mantuan ka batur anu boga isu memori sajaba ti eta jeung Alzheimer. Hasilna nguji sato téh pohara positif sarta ubar bakal ngabantu pisan loba jalma.

  • Mary09 / 20 / 2018 di 11: 01 pm

    Kuring miharep boga sato tingali ieu utamana pikeun maranéhanana kalayan sato melang. J147 bisa ngan jadi ubar diperlukeun pikeun ngabasmi éta.

  • bogoh09 / 20 / 2018 di 10: 54 pm

    Kuring geus enlightened ngeunaan J147 eta ubar Kuring geus pernah ngadéngé about.It bakal bener jadi mantuan kalawan kognisi sato urang I yakin.

  • Kaptén U09 / 20 / 2018 di 10: 39 pm

    Ieu pisan informatif. obat Alzheimer J147 bener hits jalma dina rutin ayeuna. Sugan ieu estu tiasa ngabantu kaluar pisan. Nalika geus gonna ieu jadi kaluar?

  • mesin09 / 20 / 2018 di 9: 52 pm

    Mun jujur, istilah anu spinning sirah kuring sabudeureun pikeun J147 ubar pinter. Abdi hoyong ningali kieu deui ku praktisi médis gigireun kuring keur meunang ieu. Teu goréng sanajan.

  • Moz Chesk09 / 20 / 2018 di 3: 28 pm

    papanggihan metot. Teu heran lamun dahar kari oge alus keur memori anjeun sarta fungsi kognitif. Ieu alus nu J147 téh jadi gampang sadia na nu bisa nyokot eta nepi online. Abdi hoyong ningali réaksi manusa deui tamba ti beurit saméméh I nujul ka jalma séjén leuwih tiheula.

  • Maury Cheskes09 / 20 / 2018 di 3: 20 pm

    Hurung kawas ubar mujijat! Ieu endah kumaha tiasa ngahasilkeun ngaliwatan sintésis sarta uji modul. Abdi janten panasaran ningali épék na on jalma ngan dina tahap awal Azheimer sarta lamun eta bisa ngabalikeun teh syndromes sagemblengna. Hatur nuhun sharing!

  • AJ09 / 20 / 2018 di 12: 55 pm

    Kami rada waspada obat pinter dimaksudkan pikeun alleviate gejala atawa kaayaan diatur kaluar ku alatan kasakit nu tangtu - teuing asupan ubar serius tiasa ngaruksak ati jeung ginjal. Ieu alus yen eta komponén alam anu dianggap aman. Kumisan ti éta, éta ogé mangrupa produk panalungtikan sengit sarta sababaraha tés geus dipigawé dina eta. Bisa nujul misan kuring mun ieu, ceuk urang pilari hiji solusi alternatif kanggo bibi kuring anu keur geus dimimitian exhibiting ubar Alzheimer J147, atawa sahenteuna lamun éta naon dokter nya bakal nyebutkeun.

  • Cialisonline06 / 22 / 2018 di 3: 57 am

    Hatur nuhun pisan raja !! boga daycialis nice online

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.