Anavar mangrupakeun salah sahiji pangalusna motong stéroid nu dipaké ku lalaki jeung awéwé

navigasi blog aasraw

1.What nyaeta Anavar? 2.Effects of Anavar
Balukar 3.Positive keur Lalaki Balukar 4.Positive keur Wanoja
Siklus 5.Anavar tur Mangpaat 6.Anavar dosages na Administrasi
7.The Mangpaat Anavar 8.Anavar Balukar Sisi
9.Where mésér bubuk atah Anavar asli online?


Oxandrolone / Anavar bubuk atah video


|.Oxandrolone / Anavar dasar Aksara:

ngaran: Oxandrolone / Anavar
CAS: 53-39-4
Formula molekular: C19H30O3
Beurat molekul: 306.4397
Ngalembereh Point: 235-238 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


1.What nyaeta Anavar?aasraw

Anavar ngawakilan salah sahiji nu pang populerna stéroid anabolik lisan sadaya waktos, sarta ieu sakitu legana alatan alam na well-bisa ditolerir. Ieu salah sahiji ti saeutik stéroid anabolik anu bisa dipaké aman ku lalaki sarta awéwé, sarta éta ogé salah sahiji efek samping paling friendly. Sanajan kitu, dina sababaraha kalangan Oxandrolone nyaeta greatly underappreciated alatan alam hampang, tapi ieu téh umumna alatan ekspektasi unrealistic. Loba condong nganggap kabeh stéroid anabolik kedah ngahasilkeun susunan épék husus dina laju nu tangtu kakuatan, tapi kanyataanana Kami ngabejaan varying stéroid mawa hasil varying jeung tujuan. Anavar nyaéta tanpa sual hiji pisan mangpaatna stéroid anabolikTapi dina raraga ngahargaan mangpaatna kami kudu ngarti eta.

lalaki athletic sarta awéwé ku dumbells.


2.Effects of Anavaraasraw

[1] Tumuwuh otot

Bulking / Pareum-Usum: Salaku hormon Oxandrolone teu aromatize, sagala beurat massana alatan ngagunakeun bakal nimbulkeun otot lean. ingetan cai mustahil alatan pamakéan stéroid ieu. Sanajan kitu, gains masif sering dikaitkeun kalawan siklus bulking stéroid teu matak ekspektasi jeung stéroid ieu, eta ngan saukur henteu motong kaluar pikeun eta. individu kudu bisa mangtaun sababaraha jaringan lean padet tur loba laporan Anavar gains téh gampang pikeun nahan onto. Tapi moal nyadiakeun gains sarupa agén massa well-dipikawanoh kawas Anadrol, Dianabol, Nandrolone or téstostéron. Sababaraha bisa manggihan sanajan gains sedeng nu mangrupa sagala aranjeunna hoyong.

Bari Anavar sanes anu pangalusna kaluar-musim bulking stéroid pikeun lalaki, lamun datang ka pamakéan bikang urang kudu nyieun hiji iwal. Awéwé anu jauh leuwih sénsitip ka Anavar ti lalaki, sarta bisa jadi agén kaluar-musim pohara efektif. Salajengna, paling awéwé teu pilari gains dina ukuran mana deukeut tingkat jalu; mindeng ngaronjat slight di muscularity bisa transforming.

Paduli kelamin, sadaya anu make Oxandrolone keur massa kaluar-musim gaining fase bakal ngahargaan Tret Ningkatkeun métabolik na. Jalma anu suplement jeung hormon Oxandrolone bakal manggihan aranjeunna mangtaun kirang gajih awakna kaluar-musim ti maranéhna bakal mibanda disebutkeun. Alatan éta ngaronjat tingkatan téstostéron bébas, individu ogé bakal manggihan stéroid lianna dipake janten langkung potent. Ieu bisa jadi ku pisan, tapi unggal bit panungtungan ngabantuan.

[2] motong

Rugi gajih: Tanpa sual, salah jalu atawa bikang tina kali pangalusna pikeun suplement kalawan Anavar bakal salila fase motong. Ieu ogé bakal kaperluan paling umum ngeunaan pamakéan salaku Lolobana anu make stéroid anabolik ilubiung dina aya olahraga kalapa nyokot aranjeunna kaluar ti kategori enhancement athletic dina rasa resmi. Alatan alam anabolik na kuat, Anavar mangrupakeun salah sahiji stéroid pangalusna di bumi keur preserving jaringan lean salila fase dieting. Dina raraga leungit gajih awakna, urang kudu ngaduruk langkung kalori ti urang meakeun. Konci pikeun dieting suksés ieu kalah gajih dipikahoyong bari ngajaga jaringan salaku loba lean sabisa; kumaha oge, rugi otot bakal lumangsung. Henteu masalah kumaha ogé-rencanana diet anjeun, sababaraha leungitna otot baris lumangsung lamun agén anabolik kuat mah teu wujud. Anavar mangrupakeun agén nu peryogi alatan fakta dibahas di luhur ngeunaan épék na.

Jalma anu suplement kalawan Anavar salila fase motong ogé bakal ngaduruk gajih dina laju nu leuwih efisien. Paduli kumaha hebat lipolysis tret langsung nyaéta atanapi henteu, laju métabolik bakal tetep jadi greatly ditingkatkeun. Sakali lean, individu ogé bakal manggihan manehna mucunghul harder tur leuwih tangtu. Ieu sering dibiruyungan vascularity ditingkatkeun, sarta hiji tampilan tighter sakabéh.

[3] athletic enhancement


Anavar ieu greatly ngaapresiasi ku loba atlit pikeun alesan husus sababaraha. stéroid ieu bakal ngaronjatkeun kakuatan; total kanaékan moal jadi jadi signifikan sakumaha stéroid kawas Dianabol na nowhere deukeut tingkat Halotestin tapi bakal kasohor. Kakuatan aya salah sahiji faktor utama athleticism suksés sakumaha eta ditarjamahkeun jadi speed na kakuatan. Atlit ogé ngahargaan Anavar alatan kanyataan yén éta moal ngahasilkeun meta badag dina massa. Dina sababaraha kasus, ditambahkeun massa bisa jadi hiji halangan gumantung olahraga, sarta dina kasus séjén, éta bakal mawa ngeunaan prying panon nu aya atlet hayang on aranjeunna. Nalika kami salajengna mertimbangkeun stéroid teu bisa ngakibatkeun ingetan cai, beungbeurat mungkin mun loba atlit, Anavar sésana jadi salah sahiji pilihan athletic luhur.

[4] Enhanced Performance

Prioritas: Mandang kaperluan pamakéan, sakabeh jalma anu suplement kalawan Oxandrolone bakal manggihan laju maranéhanana recovery ieu ditingkatkeun, kitu ogé ketahanan muscular maranéhanana. individu moal ban kaluar salaku gancang, sarta anjeunna bakal tiasa nyorong panjang tur harder. Ieu henteu hartosna urang kedah ningkatkeun durasi sesi latihan urang, nu bisa atawa bisa jadi éta hal gumantung situasi. Najan kitu, urang bakal nyieun pamakéan hadé unggal sési latihan, urang bakal nyieun pamakéan hadé tina waktos urang dina widang jeung sagala dina sakabéh leuwih kualitas karya bakal rengse.


Balukar 3.Positive keur Lalakiaasraw

1. Popularitas produk kasebut aman ku sipat hébat na. Pamakéan siklus Anavar brings sababaraha dividends pikeun atlet nanaon. Sipat utama na nyaéta kieu:
Pangaruh anabolik tina poténsi badag. Ieu bisa ningkatkeun jumlah tina téstostéron nepi ka 400%.
2. perbaikan androgenic. Alatan pangaruh produk, lalaki hiji bisa mangtaun ngeunaan 25% tina téstostéron.
3. A total henteuna éstrogén. Bakal aya teu isu éstrogén.
4. The perbaikan karasa otot. The kateguhan otot baris ngaronjatkeun keur loba waktu.
5. A rezeki cukup kinerja. The atlit bakal tiasa ngarasakeun hasilna hadé.
6. A enhancement signifikan ayana hormon pertumbuhan. komponén ieu bakal ngaronjatkeun saukur sagala kamampuan nu atlit.
7. Hiji lebur efisien sarta gancang tina fatstores. Laju métabolik hugely naek.
8. A usability duanana genders. atlit jalu jeung nu bikang ampir bisa aman nganggo produk ieu.
9. Hiji jaman langgeng of Peta. Anavar nyadiakeun jaman panjang durasi nu ngahontal jam 12.

Anavar mangrupakeun salah sahiji pangalusna motong stéroid nu dipaké ku lalaki jeung awéwé


Balukar 4.Positive keur Wanojaaasraw

Sakumaha geus geus disebutkeun, Oxandrolone bisa dipaké ku duanana genders. Ku kituna, Anavar pikeun awéwé boga perbaikan definite ogé.

Éta atra yen lalaki jeung awewe kudu sagala sistem. Sasuai, pangaruh olahan béda bakal rupa hasilna. Ku alatan éta, tumuwuhna otot bakal leuwih nguntungkeun pikeun atlit awéwé. Aranjeunna baris mangtaun beurat otot gancang sarta gampang.

Kauntungan sejen nyaéta fungsi preserving otot lean. Padahal jumlah kalori bisa jadi diwatesan, Oxandrolone nyandak hiji laju métabolik ngaronjat.


Siklus 5.Anavar tur Mangpaataasraw

Sanajan Anavar geus miboga popularitas salaku mahluk a 'agén motong' atawa 'motong stéroid'Sapanjang kaliwat, kamampuhan na teu dugi mastikeun pikeun ieu. Sanajan eta bisa ngalakukeun tur mantuan lumayan lah di wewengkon achieving leungitna gajih na harti physique, éta mangrupa sanyawa alus teuing pikeun massa gaining, kakuatan, sareng bulking. Keur yén éta téh 3 - 6 kali kakuatan anabolik of Téstostéron, Anavar siklus memang tiasa bulking siklus tanpa masalah.

Sanajan kitu, lantaran Anavar teu maksa sababaraha galur jeung karacunan di wewengkon fungsi ati, eta bisa jadi garapan pikeun panjangna sarua waktu sakumaha pamadegan sanyawa injectable core tiasa. Ku sabab eta geus mindeng kaasup dina awal siklus wae keur 6 munggaran - 8 minggu saméméh éta dilanjutkeun. siklus Anavar bisa diperpanjang ka maksimum minggu 10 dina dosage lumrah, kumaha oge, alatan gelar na handap karacunan ati ti sanyawa lisan lianna. Pikeun kaperluan bulking, Anavar siklus anu normal ngajalankeun kalawan sanyawa nu sarupa dipaké pikeun bulking, kayaning lila-estered téstostéron (Misalna Enanthate) jeung kamungkinan sanyawa kayaning Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate).

Pikeun pamakéan taun leungitna gajih na motong, Anavar siklus anu mindeng pondok tur garapan kalawan sanyawa dipaké pikeun achieving gol sarupa. Ieu tiasa stéroid anabolik kayaning téstostéron Propionate, Trenbolone asétat, Masteron (Drostanolone Propionate), jsb sanyawa ieu umumna nyekel ciri anu sarua sakumaha Anavar jeung ngamajukeun pisan saeutik mun euweuh ingetan cai atawa bloating anu mindeng henteu dipikahayang nalika motong sarta fase leungitna gajih mana hal anu penting pikeun bodybuilder ka niténan parobahan harti physique .


6.Anavar dosages na Administrasiaasraw

standar dosage Anavar pikeun pengobatan terapi normal bakal tumiba dina 5-10mg per rentang dinten kalayan 20mg per poé normal keur dosis maksimum. pamakéan sapertos bakal normal panungtungan minggu 2-4 kalawan putus alit sanggeus pamakéan saméméh ngalaksanakeun siklus minggu 2-4 salajengna. pamakéan sapertos bakal neruskeun salami dianggap perlu.

Pikeun pagelaran enhancing atlet jalu, hiji 20-30mg per poé dosing baris nyadiakeun enhancement athletic, tapi paling bakal manggihan 40-50mg per dinten janten jauh leuwih efisien. 80mg per poé teu ilahar, tapi ieu bakal ngaronjatkeun risiko efek samping. Baku siklus Anavar jalu bakal lepas 6-8 minggu.

Keur bikangna kinerja Ningkatkeun atlet, paduli kaperluan pamakéan, 5-10mg per poé téh ilaharna dina dosis sampurna. Saeutik pisan awéwé bakal butuh leuwih ti 10mg per poé. Mun beuki nu dipikahoyong tur 10mg per poé geus well-bisa ditolerir, 15mg per poé bisa ngusahakeun gigireun buka sabudeureun. Sanajan kitu, unggal kanaékan dosing bakal nambahan résiko tina virilization. Dosis of 20mg per poé bakal niatna nambahan résiko kalayan dosis luhur tanda ieu kabeh tapi guaranteeing sababaraha tingkat virilization. Baku siklus Anavar bikangna bakal lepas 6-8 minggu.

Anavar mangrupakeun salah sahiji pangalusna motong stéroid nu dipaké ku lalaki jeung awéwé

Lolobana aplikasi médis disebut pikeun dosage Anavar dina lingkup 2.5 - 20mg per dinten, nu ieu tangtu beurat gumantung kana jenis panyakit, kasakit, atawa karusuhan nu Anavar ieu dimaksudkeun pikeun. Dina ubar, Anavar geus garapan sabagé conto di penderita AIDS dina lingkup 20 - 80mg per poé dina urutan pikeun merangan jeung / atawa ngabalikeun wasting otot. Sami ogé geus ngabuktikeun ku korban ngabeuleum. Ieu indikasi solid ti rentang dosage umum yen bakal jadi mujarab pikeun pertumbuhan otot sarta athletics. Salaku Anavar mangrupakeun ubar jeung nyatu pangalaman jeung umur béda pasien, efek tina Anavar oge teu gumantung umur.

Pél Oxandrolone Balkan pharmaAlthough Anavar geus wrongfully touted salaku mahluk a 'stéroid hampang' di wewengkon kamampuhan anabolik, studi geus ditémbongkeun disebutkeun, sarta sakumaha disebutkeun saméméhna sahingga tebih, éta téh sanyawa nu geus 3 - 6 kali kakuatan anabolik of Téstostéron . Ku alatan éta, dina athletics na bodybuilding dunya, Anavar dosages pikeun beginners condong pikeun ngamimitian tur cicing di 25 - 50mg per rentang beurang kudu nyadiakeun hasil hébat naha bulking up atanapi trimming handap gajih. pamaké canggih condong Modal antara 50 - 80mg per dinten, sarta aya biasana teu kudu ngaleuwihan rentang ieu alatan hasil dramatis anu hiji dosage Anavar misalna bisa nyadiakeun. Jarang, kumaha oge, ngalaman canggih Anavar dosages venture dina 80 - 100mg per rentang poé.

Keur nu Anavar nyaéta stéroid anabolik hébat keur atlet awewe na bodybuilder nu wishes pikeun ngaleutikan tur ngaleungitkeun efek samping virilization androgenic sakumaha nunjukkeun dina studi, paling bikang baris ngagunakeun hiji dosage Anavar dina 5 - 10mg per poé. pamaké bikang canggih nu bisa hayang nyorong amplop condong naek nepi ka 20mg per dinten, sanajan eta Dianjurkeun yén sagala na sagala pamakéan bikang tina Anavar pikeun bodybuilding atawa kaperluan athletic jadi dugi ka henteu leuwih panjang batan 4 - minggu 6 dina hiji waktu.

Aya ogé hiji hal tiasa nyarios ngeunaan ngagabungkeun hiji dosage Oxandrolone kalawan kafein. Hiji studi geus nunjukkeun yén ngan 300mg of kafein dikaluarkeun barengan tingkat plasma getih Anavar ngaronjat subjék 'tina Anavar ku 15 - 20x dibandingkeun tingkat dasar.


7.The Mangpaat Anavaraasraw

Salaku pisan hampang anabolik Anavar stéroid henteu well-cocog pikeun bulking siklus atanapi gaining fase; Anjeun moal ngahasilkeun jumlah vast jaringan otot lean ngaliwatan pamakéan na nalika diomongkeun tujuan Ningkatkeun kinarya; kumaha oge, naon dihasilkeun bakal jaringan otot padet. Mangpaat greatest pakait sareng bohong stéroid husus dina ieu dina pelestarian otot sarta aktivitas métabolik. Ieu ngan saukur harti Oxandrolone mibanda kamampuhan pikeun henteu ukur bantuan dina ngurangan awak-gajih tapi preserving jaringan otot bari dina diet kalori diwatesan; salajengna, jaringan otot leuwih kami boga gede aktivitas métabolik kami bakal kukituna ningkatkeun laju di-mana awak-gajih anu garapan pikeun énergi. Kusabab Oxandrolone nyaeta apt pikeun ngurangan gajih na otot pelestarian eta ilahar dipaké ku atlit physique mangsa persiapan kompetisi maranéhanana, sakumaha ogé ku umum beurit gim anu saukur rék néangan leaner na tighter di pantai.


8.Anavar Balukar Sisiaasraw

Salaku saméméhna keuna kana, Anavar ieu hailed kalayan pujian diantara bodybuilders, atlit, sarta masarakat médis pikeun babandingan na sisi luar biasa pangaruh-to-benefit jeung kakurangan umum miboga efek samping négatip di ngabandingkeun kalayan loba stéroid anabolik lianna.

efek samping Estrogenic anu lengkep nonexistent kalawan Anavar alatan kanyataan yén éta turunan DHT, nu mangrupa hormon androgenic nu geus bisa ngarobah kana éstrogén. Salaku misalna, Anavar nahan ciri ieu. Dina basa sejen, efek samping has éstrogén (kayaning ingetan cai, bloating, gajih ingetan / gain, jeung ngembangkeun gynecomastia) anu sagemblengna ghaib. Salian kurangna jumlahna aya aktivitas Estrogenic, Anavar ogé sagemblengna lacks sagala aktivitas Progestogenic ogé, sahingga negating sagala poténsi éfék négatif aya teuing.

Sanajan Anavar nyaeta comparably kirang androgenic ti Téstostéron ku deal gede, efek samping didieu masih bisa permukaan utamana dina pamadegan individu anu bisa jadi peka efek samping androgenic. Ieu bisa antarana ngaronjat kulit oily, jerawat, nambahan tumuwuhna bulu dina nyanghareupan jeung awak, sarta resiko ngalibetkeun baldness pola jalu (MPB) ogé hyperplasia prostatik benign (BPH).

Sanajan kumaha ilahar touted ngeunaan Oxandrolone keur "hampang dina Sistim éndokrin", aya bukti ka sabalikna lengkep mana studi geus nunjukkeun ampir 40% suprési produksi Téstostéron endogenous sarta fungsi testicular sanggeus ukur 5 poé pamakean di 15mg per poé di cageur pamuda. Ku alatan éta, Oxandrolone teu matak enteng di wewengkon fungsi hormonal diteken jeung kaganggu. Lamun bisa ngurangan éta HPTA (Hypothalamic hipofisis Testicular Axis) sanggeus hiji poé 5 mere pamakéan di 15mg per dinten, éta bisa tur baris dipicuna shutdown lengkep leuwih minggu pamakéan dina 'dosis bodybuilding' luhur.

Di ngabandingkeun jeung stéroid anabolik lisan sejenna, studi geus nunjukkeun yén Oxandrolone expresses jumlah sahenteuna tina hepatotoxicity jeung galur dina fungsi ati sadaya di antarana. Ieu kudu dicatet yén Anavar masih expresses gelar tina karacunan di ieu wewengkon, sangkan éta kénéh sasaena teu ngagunakeun Oxandrolone pikeun 8 - jaman minggu 10 di dosages lumrah. supplementation ditangtoskeun kalayan sanyawa rojongan ati alus oge salawasna penting nalika ngamangpaatkeun stéroid anabolik lisan, euweuh urusan kumaha hampang maranéhna bisa jadi ngaku jadi.


9.Where ka mésér bubuk atah Anavar asli onlineaasraw?

Anjeun tiasa manggihan loba sumber bubuk Anavar online, tapi mangrupa teuas mésér asli online atah Anavar. Aya loba sumber ngajual produk palsu di pasar. jadi pas télépon dibeuli bahan baku Oxandrolone online, Anjeun kudu milih hiji sumber realiable.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


7 likes
8505 Tampilan

Komentar nu ditutup.