AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sagalana ngeunaan Aniracetam Bubuk

1.What Dupi Aniracetam Bubuk?
2.What ieu Aniracetam Bubuk dipaké pikeun? 丨 épék Aniracetam Bubuk
3. Kumaha carana sangkan Aniracetam Bubuk dianggo?
4.What teh satengah kahirupan Aniracetam Bubuk?
5. Nyaeta cai Aniracetam Bubuk leyur?
6.What teh paling éféktif Nootropic?
7. Aniracetam Bubuk dosage
8. Aniracetam Bubuk tumpukan
efek samping 9.Aniracetam Bubuk
pangalaman 10.Aniracetam Bubuk pamaké
11Where mésér pangalusna Nootropics Aniracetam Bubuk pikeun pangalaman kognitif enhancement.Aniracetam Bubuk pamaké


1. Naon Dupi Aniracetam Bubuk?aasraw

Nootropics Aniracetam Bubuk, CAS No.72432-10-1, mangrupa analog dina kulawarga racetam, nu diwangun sanggeus piracetam. Kusabab Aniracetam rwa Bubuk asup saluran getih gancang, éta dipikawanoh minangka racetam langkung potent nu bisa ningkatkeun memori, kognisi ogé ngaronjatkeun haté.

Aniracetam Bubuk ogé katelah 1-p-anisoyl-2-pyrrilidinone, Ro 13-5057, CAS 72432-10-1, 1 (4-methoxybenzoyl) -2-pyrrolidinone. Ulah bingung kalayan bubuk Piracetam.

Aniracetam Bubuk

Bari aya pangsaeutikna Aniracetam studi Bubuk atah ti bubuk piracetam, aya bukti mun nyarankeun Aniracetam Bubuk tiasa rojong dina kreativitas sarta pergaulan gede antara konsep (kawas putting teka babarengan).

Aniracetam Bubuk anu unik kusabab wanda enhancing épék unik. nootropic nu ngurangan kahariwang via interaksi kalayan reséptor serotonin, dopamin, sarta kolin. Saluareun kahariwang, aya bukti mun nyarankeun eta malah tiasa hiji perlakuan alternatif pikeun depresi, nu geus attributed kana mékanisme utama Peta (kumaha gawéna!)

Sakitu legana dianggap aman sarta pohara efektif, Aniracetam Bubuk atah mangrupakeun sanyawa nootropic populér nu geus miboga loba acclaim ngaliwatan panalungtikan jeung masarakat dugi anekdot di taun anyar.


2. Naon Aniracetam Bubuk atah dipaké pikeun? 丨épék Aniracetam Bubukaasraw

Aniracetam Bubuk atah keur digolongkeun kana hiji nootropic ampakine di kelas Racetam. Ieu salah sahiji ubar leuwih potent di kelas, sarta eta urang gotten perhatian signifikan di Éropa (kaasup lalaki disatujuan salaku farmasi resép), tapi teu acan disatujuan ku FDA di Amérika Serikat.

Aniracetam Bubuk geus dilaporkeun ka ngahasilkeun nambahan signifikan dina fungsi kognitif na abilities. Ieu satuluyna ditingkatkeun kamampuhna ku épék na on ngelingan memori sareng, meureun leuwih importantly, épék-tingkat tinggi na on learning. Nambahkeun mun yén, tamba geus kabuktian salaku hiji anxiolytic, ubar nu mantuan ngurangan kahariwang.

Di dieu téh kasampak di kauntungan serveral of Aniracetam Bubuk atah (Aniracetam kauntungan Bubuk atah / épék Aniracetam Bubuk):

1) Aniracetam Bubuk Dupi Ngaronjatkeun kognitif Impairment

Sababaraha studi awal geus ditémbongkeun yén Aniracetam atah Bubuk bisa jadi tina sababaraha kauntungan pikeun jalma kalawan impairment kognitif. Contona, hiji ulikan 2012 diterbitkeun di SSP neurosains & Therapeutics kapanggih yén nyampurkeun sawawa manula kalawan Aniracetam Bubuk pikeun sataun hiji ngarah ka pamutahiran signifikan dina fungsi kognitif. Ngalibetkeun 276 sawawa heubeul kalawan gangguan kognitif, pangajian ogé kapanggih yén Aniracetam atah Bubuk tadi épék mangpaat on mood sareng wellbeing emosi.

Sajaba ti éta, hiji ulikan dumasar-beurit diterbitkeun di Psychiatry na Neurosciences klinis di 2000 kapanggih yén Aniracetam atah Bubuk bisa nulungan ngubaran gangguan saré ilahar pakait sareng pikun.

2) Aniracetam Bubuk Dupi Ngaronjatkeun Saré

Aniracetam Bubuk disimpen saré REM sarta siklus saré normal sanggeus lima poé di beurit stroke-rawan. The beurit kontrol némbongkeun turun saré REM salila poé sarta saré non-REM kaleuleuwihan peuting.

Aniracetam Bubuk ningkatkeun sare

3) Aniracetam Bubuk Dupi Ngaronjatkeun Kahariwang

Aniracetam Bubuk bisa rojong dina pengobatan gangguan kahariwang, nurutkeun hiji 2001 diterbitkeun di Éropa Journal of Farmakologi. Dina tés dina mencit, peneliti manggihan yén Aniracetam atah Bubuk bisa mantuan alleviate kahariwang ku mangaruhan sababaraha neurotransmitter (a kelas bahan kimia aub dina mawa pesen ti sél saraf ka sél lianna).

4) Aniracetam Bubuk Dupi Mantuan kalawan Brain Ruksakna Pamulihan

Aniracetam Bubuk malikkeun efek tina sindrom alkohol boh di beurit ngora ku cara ningkatkeun jumlah reséptor AMPA di hippocampus nu.

Dina ulikan dina sél otak tina beurit ngora, Aniracetam atah Bubuk ditingkatkeun tumuwuhna neuron. Ieu nunjukkeun Aniracetam Bubuk bisa boga potensi perbaikan jaringan otak sanggeus tatu otak traumatis nu Karuksakan sambungan neural.

Aniracetam Bubuk atah disababkeun paningkatan kapasitas kandung kemih di beurit jeung aliran getih diblokir kana otak, anu disababkeun jaringan ruksak na ngarah ka kandung kemih overactivity. Ieu alatan hiji restorasi sahiji jalur neural nya éta kaganggu ku blocking aliran getih kana otak.

Aniracetam Bubuk dilereskeun kabiasaan sarta memori dina beurit ku kurangna aliran getih kana otak na paparan ka gas nitrogén kaleuleuwihan.

épék Aniracetam Bubuk

5) Aniracetam Bubuk Dupi Ngaronjatkeun Pokus

Aniracetam atah Bubuk ngaronjat attentiveness di beurit impaired ku apomorphine kimia anu disebut.

Dina beurit yuswa, Aniracetam Bubuk ngurangan impulsivity jeung kabiasaan kacau tanpa ngurangan akurasi pilihan atawa speed dina test fisik ngaliwatan modulasi ti reséptor AMPA dina uteuk nunjukkeun paningkatan dina fokus.


3. Kumaha carana sangkan Aniracetam Bubuk dianggo?aasraw

Padahal teu sadaya mékanisme pasti miboga Peta sagemblengna dipikaharti, Aniracetam Bubuk atah geus éksténsif diulik, jeung eta geus ditémbongkeun ka modulate neurotransmitter penting di handap:

Acetylcholine - Aniracetam Bubuk ngaronjatkeun kognisi umum ku enhancing aktivitas sapanjang Sistim acetylcholine, nu muterkeun hiji peran pivotal dina ingetan, bentang perhatian, speed learning jeung prosés kognitif lianna. Gawéna ku mengikat keur reséptor acetylcholine, inhibiting reséptor desensitization sarta promosi pelepasan synaptic of acetylcholine.

Dopamin sarta serotonin - Aniracetam Bubuk atah ngaronjatkeun haté, boosts énérgi, sarta lessens kahariwang ku cara ningkatkeun kadar dopamin sarta serotonin. Ku mengikat keur reséptor dopamin sarta serotonin, Aniracetam Bubuk nyegah nu Ngarecah ieu neurotransmitter penting jeung restores tingkat optimum duanana, sahingga hiji wanda enhancer éféktif jeung anxiolytic (anti kahariwang) agén.

Glutamat Transmission - Aniracetam Bubuk atah uniquely éféktif dina ngaronjatkeun memori sareng informasi gudang kusabab jalan nu éta ngaronjatkeun pangiriman glutamat, anu neurotransmitter nu muterkeun peran primér dina aktivasina neural. Ku mengikat keur na stimulating nu AMPA jeung reséptor kainate, reséptor glutamat niatna pakait sareng neundeun informasi jeung kreasi kenangan anyar, Aniracetam Bubuk ngaronjatkeun neuroplasticity di potentiation jangka panjang umum na hususna.


4. What is the satengah kahirupan Aniracetam Bubuk?aasraw

nu satengah kahirupan Aniracetam Bubuk nyaeta 1 kana jam 2.5


5. Nyaeta cai Aniracetam Bubuk leyur?aasraw

Aniracetam Bubuk anu gajih-leyur, kumaha eta nembongan dicokot nepi malah dina kaayaan fasted. Dahareun teu muncul bisa diperlukeun.


6. Naon nu paling éféktif Nootropic?aasraw

1) Aniracetam Bubuk

Aniracetam Bubuk atah salah sahiji anu pang-dibuktikeun Nootropics-éta racetam kulawarga-mana geus diajarkeun pikeun puluhan. Racetams sadaya dibagikeun a sarupa 'inti' sanyawa-pyrrolidone-na rentang di aplikasi fokus maranéhanana ti stimulants mun anticonvulsants. Aniracetam Bubuk hususna geus ditémbongkeun janten populér tur éféktif [4] nu bisa jadi alatan ciri na keur gajih-leyur. Mangpaat utama Aniracetam Bubuk anu dianggap perbaikan mental, kayaning paningkatan dina ihwal eusi mémori, pangabisa diajar, kitu ogé nyieun nambahan dina fokus. Aniracetam Bubuk atah diantara hiji kelas sanyawa dianggap AMPA Modulators-ngaranna pikeun pangabisa maranéhna pikeun dampak brains Anjeun Jalur glutamatergic. Dina basa Inggris polos; Aniracetam atah Bubuk jalan pikeun mantuan ngatur bagian otak anjeun nu disambungkeun ka pikiran rusuh, sarta kali respon gancang. A dosage poean dianjurkeun of Aniracetam Bubuk anu 750mg per poé, dicandak ku boh dahareun atawa gajih kayaning minyak kalapa, minyak zaitun, atawa mantega nut. Loba pamaké ogé nyarankeun yen produk ieu dicokot ku suplement kolin, kayaning Alpha-GPC atanapi CDP kolin pikeun mantuan ngurangan risiko headaches dimaksudkeun. Aniracetam Bubuk atah geus dijelaskeun ku loba jelema nyokot salaku nyadiakeun, tanaga kawasa bersih jiwa, kitu ogé tanaga emosi halus ogé.

2) bubuk Noopept

sanyawa ieu mindeng dikaitkeun langsung kalayan anggota kulawarga Racetam, tapi sabenerna alatan beda dina inti structuring kimiawi. Sanajan kitu, bubuk Noopept diduga meta dina jalur acetylcholinic sarua jeroeun uteuk salaku Racetams, hasilna éta citakan umum di diskusi. Noopept mangrupa sintétik sejen nu geus dipaténkeun dina duanana Rusia jeung Amerika Serikat, sarta anu ayeuna keur dijual salaku suplement-moal dietary keur FDA disatujuan pikeun pengobatan sagala kaayaan médis. Sajaba stimulasi mental ngaronjat ingetan memori, ngaronjat learning, jeung nambahan sakabéh di kognisi perceptual, Noopept ogé nyadiakeun éfék 'halus' psychostimulatory nu tiasa nawiskeun benefit pikeun maranéhanana pilari hartosna kirang farmasi sahiji alamat kahariwang atawa depresi. Data ngeunaan Sanyawa ieu rupa-rupa, sababaraha meunangkeun nepi ka kanaékan 1000 melu tina efektivitas dibandingkeun sanyawa nu sarupa kayaning Piracetam, sedengkeun nu sejenna saukur hal anu dua sakumaha demonstrating épék sarupa.

3) bubuk J-147

J-147 ieu dimekarkeun dina 2011, sarta dina tés mimiti kapanggih nepi ka ningkatkeun memori dina duanana beurit sehat sarta maranéhanana jeung Alzheimer, jeung ogé junun ngajaga otak tina ruksakna salajengna. Sababaraha taun ti harita, tamba ieu kapanggih mun gaduh kauntungan anti sepuh lega teuing. Tapi bari tés némbongkeun yén ieu gawe, peneliti éta teu persis pasti sabaraha, tur kalawan tamba ampir siap pikeun percobaan manusa ieu penting pikeun leres pin handap mékanisme éta.

Dina ulikan anyar, hiji tim Salk kapanggih yén bubuk J-147 ngiket ka protéin disebutna ATP sintase nu tanggung jawab ngahasilkeun hiji sélular "alat tukeur énergi" umum dipikawanoh salaku ATP. protéin ieu dipikawanoh ngadalikeun sepuh di cacing na flies, sarta peneliti manggihan yén ku mengikat keur eta tamba éta bisa nyegah karuksakan nu patali umur ka uteuk.


7. Aniracetam Bubuk dosageaasraw

The dosage paling pikaresep keur Aniracetam Bubuk (Aniracetam Bubuk atah dosage) sigana diantara 750 mg jeung 1500 mg. Lamun meakeun eta handap dosis ieu, eta moal bisa cukup hiji kaunggulan menerkeun pamakéan na. Sanajan kitu, konsumsi luhur jumlah ieu boga poténsi gede keur efek samping na diminishing nu tabrakan positif. Pamustunganana, Anjeun kudu ékspérimén kalawan dosis béda tina Aniracetam Bubuk atah pikeun manggihan jumlah katuhu nu diakalan meh luyu anjeun.


8. Aniracetam Bubuk tumpukan aasraw

Kawas paling racetams, Aniracetam Bubuk gawéna ogé dina sorangan atawa dina kombinasi kalayan nootropics lianna. Di dieu aya sababaraha umum Aniracetam atah Bubuk tumpukan mertimbangkeun.

1) Aniracetam Bubuk na kolin tumpukan

Ditambah hiji sumber kolin supplemental biasana dianjurkeun sawaktos nyandak racetams, kayaning Aniracetam Bubuk. Kolin, hiji gizi ésénsial nu urang meakeun dina dahareun urang, nyaéta prékursor jeung acetylcholine neurotransmitter nu jawab rupa fungsi otak kayaning memori.

Supplementing hiji-kualitas luhur, sumber bioavailable of kolin supplemental, kayaning alfa GPC atanapi citicoline, mungkin gaduh épék nootropic sorangan ku mastikeun ketersediaan blok wangunan dipikabutuh pikeun sintésis acetylcholine.

prosés ieu téh utamana relevan sawaktos nyandak Aniracetam Bubuk atah saprak gawéna di bagéan ku stimulating sistem cholinergic. Supplementing kolin ensures nu aya cukup dina sistem Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi épék Aniracetam Bubuk urang bari mitigating efek samping umum potensi anu bisa ngahasilkeun kurangna acetylcholine dina uteuk kayaning headaches.

2) The PAO tumpukan

The PAO tumpukan, hiji akronim pikeun piracetam, Aniracetam Bubuk atah, tur oxiracetam, mangrupakeun tumpukan Palasik anu ngalibatkeun ngagabungkeun tilu nootropics ieu populér. Stacking Aniracetam Bubuk kalawan piracetam na oxiracetam strengthens efek ditanggap sadaya komponén di tumpukan jeung berpotensi manjangkeun periode nu mangpaat keur ngalaman. Kaasup piracetam ogé bisa ngajadikeun leuwih hebat Aniracetam atah Bubuk urang anti depressive tur anti kahariwang sipat. Sakumaha didadarkeun di saméméhna, éta ogé mangrupakeun ide nu sae pikeun ngawengku sumber kolin.

Sateuacan ngusahakeun hiji tumpukan kompléks ieu, eta Dianjurkeun yén Anjeun gaduh pangalaman jeung komponén individu tina tumpukan éta saméméh ngagabungkeun aranjeunna. Ngan mertimbangkeun tumpukan ieu sakali anjeun wawuh jeung unggal épék masing-masing jeung kumaha anjeun meta pikeun aranjeunna. Ogé apal lamun ngagabungkeun racetams, atawa nootropics sacara umum, Anjeun kedah nganggo kirang ti anjeun biasana kukituna dosis lamun dicokot sorangan sabab paling nootropics gaduh épék sinergis.


9. efek samping Aniracetam Bubuk aasraw

Efek samping paling umum Aniracetam Bubuk anu kahariwang, uneasiness, sarta insomnia. efek samping lianna di dosages luhur kaasup lieur, jangar, diare, sarta rashes kuat


10. pangalaman Aniracetam Bubuk pamaké aasraw

Nuturkeun saran umum, David swallows a karacunan 750 mg. Sanggeus ngan hiji jam, anjeunna dimimitian ngalaman sababaraha parasaan halus keur on titik sarta leuwih difokuskeun. Awalna, anjeunna catetan anu ceuk urang mah yakin yen éta obat, tapi éta rasa, mangkaning.

Ngeunaan dua jam di, David ngalaporkeun sababaraha papanggihan metot. Anjeunna sadar yen manéhna perasaan kabel sarta gelisah. Ceuk urang jumping tina tugas pikeun tugas, dina naon anjeunna nyaéta panggero anu "pabaliwer seueur tugas". Sanajan manehna teu nganggap hal éta goréng, éta sahanteuna aneh, sarta patut noting. Kabeneran, aya henteu épék ngarugikeun kana napsu-Na, sakumaha ceuk urang chowing handap on almond bari ngarekam episode.

Opat satengah jam dina na Daud boga warta badag. Anjeunna karasaeun yén manéhna sustained tingkat luhur fokus jeung minat naon anjeunna ngalakonan. Anjeunna teu 100% yakin yén ieu nu Bubuk Aniracetam nu ngabalukarkeun sési karya utamana produktif, tapi hasil éta cukup yén anjeunna asup percobaan hiji kasuksésan Babak 1 signifikan, sarta pasti patut méré sejen balik dina mangsa nu bakal datang.

mésér bubuk nootropic


11. Dimana meuli pangalusna Nootropics Aniracetam Bubuk pikeun enhancement kognitif aasraw

Nootropics téh, dibandingkeun loba suplemén kawas minyak lauk jeung magnésium, geulis teu jelas tur teuas pikeun manggihan dina sababaraha kasus. Sababaraha of Nootropics alam herbal tur leuwih lengkep bisa kapanggih di toko dahareun kaséhatan lokal anjeun, online, atawa meureun malah aya sababaraha toko grocery kawas sakabeh pangan. Salaku aturan umum jempol, ieu sanes merek suplement pangalusna sadia jeung bisa ngandung rupa-rupa kamungkinan rereged, bahan dihoyongkeun, komo fillers unlisted dina sababaraha kasus. internet nyaeta mindeng sumber pangalusna pikeun jenis ieu produk, sarta merek kualitas anu leuwih gampang pikeun manggihan. Masih, jeung sababaraha sintétik nu, Nootropics-eta leuwih kuat bisa kénéh jadi rada teuas lagu éta ka handap. Untungna, ku surge panganyarna dina popularitas sabudeureun Nootropics, aya geus rada sababaraha retailers pop up nu ngahususkeun dina Nootropics.

AASraw nyaéta parusahaan dedicated ka kualitas, rinci, sarta no-gede bohong kurban produk nu cater kana tungtutan tinggi professional bisa dipake dina widang mental-intensif kayaning programming jeung rékayasa. Misahkeun diri tina loba kompetisi, AASraw Nootropics purity bubuk ngajamin moal kirang ti 98%. kumawula ieu purity ngamungkinkeun produk AASraw pikeun mastikeun potency maksimum kalawan unggal dosis.

AASraw suplai a loba hébat bubuk Nootropics produk, kitu ogé bahan loba stéroid séjén atah (bahan aasraw), kelamin hormon bubuk, gajih bubuk hormon rugi, bubuk SRMAS ... jsb. ogé. Salian komitmen maranéhanana kana kualitas, AASraw nyadiakeun layanan pengiriman saum sareng aman. Expecially ka AS, AASraw nyadiakeun AS pangiriman domestik. Tapi lain hartosna kudu stock di AS. Ieu hartosna, AASraw gaduh agén pangiriman di AS, nalika anjeun ngadamel urutan kalawan AASraw, matak anjeun bakal dikirim ka agén pangiriman AASraw di AS mimiti, teras ngirim ka alamat anjeun sanggeus clearance custom réngsé. agén pangiriman AASraw bakal nanganan prosés clearance custom, teu kedah nganggo nasabah nampi informasi. Ku kituna, euweuh wae mangaruhan kana kaamanan alamat anjeun saméméh prosés clearance custom réngsé.


0 likes
2483 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.