The Best Nootropics Aniracetam Bubuk pikeun enhancement kognitif
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

Sagalana ngeunaan Aniracetam Bubuk

 

  1.What Dupi Aniracetam Bubuk?
  2.What ieu Aniracetam Bubuk dipaké pikeun? 丨 épék Aniracetam Bubuk
  3. Kumaha carana sangkan Aniracetam Bubuk dianggo?
  4.What teh satengah kahirupan Aniracetam Bubuk?
  5. Nyaeta cai Aniracetam Bubuk leyur?
  6.What teh paling éféktif Nootropic?
  7. Aniracetam Bubuk dosage
  8. Aniracetam Bubuk tumpukan
  efek samping 9.Aniracetam Bubuk
  10. Pangalaman Aniracetam Bubuk pangguna
  11 Dimana mésér bubuk Nootropics Aniracetam anu pangsaéna pikeun ningkat kognitif. Pangalaman Aniracetam Powder user

 


 

 

1. Naon Dupi Aniracetam Bubuk?aasraw

 

Nootropics Aniracetam Bubuk, CAS No.72432-10-1, mangrupa analog dina kulawarga racetam, nu diwangun sanggeus piracetam. Kusabab Aniracetam rwa Bubuk asup saluran getih gancang, éta dipikawanoh minangka racetam langkung potent nu bisa ningkatkeun memori, kognisi ogé ngaronjatkeun haté.

Aniracetam Bubuk ogé katelah 1-p-anisoyl-2-pyrrilidinone, Ro 13-5057, CAS 72432-10-1, 1 (4-methoxybenzoyl) -2-pyrrolidinone. Ulah bingung kalayan bubuk Piracetam.

 

Aniracetam Bubuk

 

Bari aya pangsaeutikna Aniracetam studi Bubuk atah ti bubuk piracetam, aya bukti mun nyarankeun Aniracetam Bubuk tiasa rojong dina kreativitas sarta pergaulan gede antara konsep (kawas putting teka babarengan).

Aniracetam Bubuk anu unik kusabab wanda enhancing épék unik. nootropic nu ngurangan kahariwang via interaksi kalayan reséptor serotonin, dopamin, sarta kolin. Saluareun kahariwang, aya bukti mun nyarankeun eta malah tiasa hiji perlakuan alternatif pikeun depresi, nu geus attributed kana mékanisme utama Peta (kumaha gawéna!)

Sakitu legana dianggap aman sarta pohara efektif, Aniracetam Bubuk atah mangrupakeun sanyawa nootropic populér nu geus miboga loba acclaim ngaliwatan panalungtikan jeung masarakat dugi anekdot di taun anyar.

 


 

2. Naon Aniracetam Bubuk atah dipaké pikeun? 丨épék Aniracetam Bubukaasraw

 

Aniracetam Bubuk atah keur digolongkeun kana hiji nootropic ampakine di kelas Racetam. Ieu salah sahiji ubar leuwih potent di kelas, sarta eta urang gotten perhatian signifikan di Éropa (kaasup lalaki disatujuan salaku farmasi resép), tapi teu acan disatujuan ku FDA di Amérika Serikat.

Aniracetam Bubuk geus dilaporkeun ka ngahasilkeun nambahan signifikan dina fungsi kognitif na abilities. Ieu satuluyna ditingkatkeun kamampuhna ku épék na on ngelingan memori sareng, meureun leuwih importantly, épék-tingkat tinggi na on learning. Nambahkeun mun yén, tamba geus kabuktian salaku hiji anxiolytic, ubar nu mantuan ngurangan kahariwang.

Di dieu téh kasampak di kauntungan serveral of Aniracetam Bubuk atah (Aniracetam kauntungan Bubuk atah / épék Aniracetam Bubuk):

 

1) Aniracetam Bubuk Dupi Ngaronjatkeun kognitif Impairment

Sababaraha studi awal parantos nunjukkeun yén Aniracetam Bubuk atah tiasa janten sababaraha manpaat pikeun jalma anu ngagaduhan gangguan kognitif. Salaku conto, panilitian 2012 anu diterbitkeun dina CNS Neurosains & Therapeutics mendakan yén nyampurkeun déwasa anu parantos nganggo bubuk Aniracetam salami sataun ngarah kana pamutahiran anu signifikan dina fungsi kognitif. Ngalibetkeun 276 déwasa anu langkung sepuh kalayan gangguan kognitif, panilitian ogé mendakan yén Aniracetam Bubuk atah ngagaduhan épék anu nguntungkeun dina suasana haté sareng kaséhatan émosional.

Sajaba ti éta, hiji ulikan dumasar-beurit diterbitkeun di Psychiatry na Neurosciences klinis di 2000 kapanggih yén Aniracetam atah Bubuk bisa nulungan ngubaran gangguan saré ilahar pakait sareng pikun.

 

2) Aniracetam Bubuk Dupi Ngaronjatkeun Saré

Aniracetam Bubuk disimpen saré REM sarta siklus saré normal sanggeus lima poé di beurit stroke-rawan. The beurit kontrol némbongkeun turun saré REM salila poé sarta saré non-REM kaleuleuwihan peuting.

 

Aniracetam Bubuk ningkatkeun sare

 

3) Aniracetam Bubuk Dupi Ngaronjatkeun Kahariwang

Aniracetam Bubuk bisa rojong dina pengobatan gangguan kahariwang, nurutkeun hiji 2001 diterbitkeun di Éropa Journal of Farmakologi. Dina tés dina mencit, peneliti manggihan yén Aniracetam atah Bubuk bisa mantuan alleviate kahariwang ku mangaruhan sababaraha neurotransmitter (a kelas bahan kimia aub dina mawa pesen ti sél saraf ka sél lianna).

 

4) Aniracetam Bubuk Dupi Mantuan kalawan Brain Ruksakna Pamulihan

Aniracetam Bubuk malikkeun efek tina sindrom alkohol boh di beurit ngora ku cara ningkatkeun jumlah reséptor AMPA di hippocampus nu.

Dina ulikan dina sél otak tina beurit ngora, Aniracetam atah Bubuk ditingkatkeun tumuwuhna neuron. Ieu nunjukkeun Aniracetam Bubuk bisa boga potensi perbaikan jaringan otak sanggeus tatu otak traumatis nu Karuksakan sambungan neural.

Aniracetam Bubuk atah disababkeun paningkatan kapasitas kandung kemih di beurit jeung aliran getih diblokir kana otak, anu disababkeun jaringan ruksak na ngarah ka kandung kemih overactivity. Ieu alatan hiji restorasi sahiji jalur neural nya éta kaganggu ku blocking aliran getih kana otak.

Aniracetam Bubuk dilereskeun kabiasaan sarta memori dina beurit ku kurangna aliran getih kana otak na paparan ka gas nitrogén kaleuleuwihan.

 

épék Aniracetam Bubuk

 

5) Aniracetam Bubuk Dupi Ngaronjatkeun Pokus

Aniracetam atah Bubuk ngaronjat attentiveness di beurit impaired ku apomorphine kimia anu disebut.

Dina beurit yuswa, Aniracetam Bubuk ngurangan impulsivity jeung kabiasaan kacau tanpa ngurangan akurasi pilihan atawa speed dina test fisik ngaliwatan modulasi ti reséptor AMPA dina uteuk nunjukkeun paningkatan dina fokus.

 


 

3. Kumaha carana sangkan Aniracetam Bubuk dianggo?aasraw

 

Padahal teu sadaya mékanisme pasti miboga Peta sagemblengna dipikaharti, Aniracetam Bubuk atah geus éksténsif diulik, jeung eta geus ditémbongkeun ka modulate neurotransmitter penting di handap:

Acetylcholine - Aniracetam Bubuk ngaronjatkeun kognisi umum ku enhancing aktivitas sapanjang Sistim acetylcholine, nu muterkeun hiji peran pivotal dina ingetan, bentang perhatian, speed learning jeung prosés kognitif lianna. Gawéna ku mengikat keur reséptor acetylcholine, inhibiting reséptor desensitization sarta promosi pelepasan synaptic of acetylcholine.

Dopamin sarta serotonin - Aniracetam Bubuk atah ngaronjatkeun haté, boosts énérgi, sarta lessens kahariwang ku cara ningkatkeun kadar dopamin sarta serotonin. Ku mengikat keur reséptor dopamin sarta serotonin, Aniracetam Bubuk nyegah nu Ngarecah ieu neurotransmitter penting jeung restores tingkat optimum duanana, sahingga hiji wanda enhancer éféktif jeung anxiolytic (anti kahariwang) agén.

Glutamat Transmission - Aniracetam Bubuk atah uniquely éféktif dina ngaronjatkeun memori sareng informasi gudang kusabab jalan nu éta ngaronjatkeun pangiriman glutamat, anu neurotransmitter nu muterkeun peran primér dina aktivasina neural. Ku mengikat keur na stimulating nu AMPA jeung reséptor kainate, reséptor glutamat niatna pakait sareng neundeun informasi jeung kreasi kenangan anyar, Aniracetam Bubuk ngaronjatkeun neuroplasticity di potentiation jangka panjang umum na hususna.

 


 

4. What is the satengah kahirupan Aniracetam Bubuk?aasraw

 

nu satengah kahirupan Aniracetam Bubuk nyaeta 1 kana jam 2.5

 


 

5. Naha cai Aniracetam Bubuk leyur?aasraw

 

Aniracetam Bubuk anu gajih-leyur, kumaha eta nembongan dicokot nepi malah dina kaayaan fasted. Dahareun teu muncul bisa diperlukeun.

 


 

6. Naon Nootropic anu paling épéktip?aasraw

 

1) Aniracetam Bubuk

Aniracetam Bubuk atah salah sahiji anu pang-dibuktikeun Nootropics-éta racetam kulawarga-mana geus diajarkeun pikeun puluhan. Racetams sadaya dibagikeun a sarupa 'inti' sanyawa-pyrrolidone-na rentang di aplikasi fokus maranéhanana ti stimulants mun anticonvulsants. Aniracetam Bubuk hususna geus ditémbongkeun janten populér tur éféktif [4] nu bisa jadi alatan ciri na keur gajih-leyur. Mangpaat utama Aniracetam Bubuk anu dianggap perbaikan mental, kayaning paningkatan dina ihwal eusi mémori, pangabisa diajar, kitu ogé nyieun nambahan dina fokus. Aniracetam Bubuk atah diantara hiji kelas sanyawa dianggap AMPA Modulators-ngaranna pikeun pangabisa maranéhna pikeun dampak brains Anjeun Jalur glutamatergic. Dina basa Inggris polos; Aniracetam atah Bubuk jalan pikeun mantuan ngatur bagian otak anjeun nu disambungkeun ka pikiran rusuh, sarta kali respon gancang. A dosage poean dianjurkeun of Aniracetam Bubuk anu 750mg per poé, dicandak ku boh dahareun atawa gajih kayaning minyak kalapa, minyak zaitun, atawa mantega nut. Loba pamaké ogé nyarankeun yen produk ieu dicokot ku suplement kolin, kayaning Alpha-GPC atanapi CDP kolin pikeun mantuan ngurangan risiko headaches dimaksudkeun. Aniracetam Bubuk atah geus dijelaskeun ku loba jelema nyokot salaku nyadiakeun, tanaga kawasa bersih jiwa, kitu ogé tanaga emosi halus ogé.

 

2) bubuk Noopept

sanyawa ieu mindeng dikaitkeun langsung kalayan anggota kulawarga Racetam, tapi sabenerna alatan beda dina inti structuring kimiawi. Sanajan kitu, bubuk Noopept diduga meta dina jalur acetylcholinic sarua jeroeun uteuk salaku Racetams, hasilna éta citakan umum di diskusi. Noopept mangrupa sintétik sejen nu geus dipaténkeun dina duanana Rusia jeung Amerika Serikat, sarta anu ayeuna keur dijual salaku suplement-moal dietary keur FDA disatujuan pikeun pengobatan sagala kaayaan médis. Sajaba stimulasi mental ngaronjat ingetan memori, ngaronjat learning, jeung nambahan sakabéh di kognisi perceptual, Noopept ogé nyadiakeun éfék 'halus' psychostimulatory nu tiasa nawiskeun benefit pikeun maranéhanana pilari hartosna kirang farmasi sahiji alamat kahariwang atawa depresi. Data ngeunaan Sanyawa ieu rupa-rupa, sababaraha meunangkeun nepi ka kanaékan 1000 melu tina efektivitas dibandingkeun sanyawa nu sarupa kayaning Piracetam, sedengkeun nu sejenna saukur hal anu dua sakumaha demonstrating épék sarupa.

 

3) bubuk J-147 

J-147 dikembangkeun di 2011, sareng dina tés awal dipendakan pikeun ningkatkeun mémori dina beurit anu séhat sareng anu ngagaduhan Alzheimer, sareng ogé berhasil ngajaga otak tina karusakan salajengna. Sababaraha taun ka pengker, ubar éta ogé ngagaduhan kauntungan anti sepuh anu langkung ageung. Tapi nalika tés nunjukkeun yén éta jalan, panaliti henteu pasti yakin kumaha, sareng ku ubar ampir siap pikeun uji coba manusa penting pikeun leres napas mékanisme éta.

Dina panilitian anyar, tim Salk mendakan yén bubuk J-147 ngiket kana protéin anu disebut ATP synthase, anu tanggel waler pikeun ngahasilkeun "mata uang énergi" sélular anu biasa dikenal salaku ATP. Protéin ieu dipikaterang pikeun ngendalikeun sepuh dina cacing sareng laleur, sareng panaliti mendakan yén ku ngariung éta ubar tiasa nyegah karusakan otak dina umur.

 


 

7. Aniracetam Bubuk dosageaasraw

 

The dosage paling pikaresep keur Aniracetam Bubuk (Aniracetam Bubuk atah dosage) sigana diantara 750 mg jeung 1500 mg. Lamun meakeun eta handap dosis ieu, eta moal bisa cukup hiji kaunggulan menerkeun pamakéan na. Sanajan kitu, konsumsi luhur jumlah ieu boga poténsi gede keur efek samping na diminishing nu tabrakan positif. Pamustunganana, Anjeun kudu ékspérimén kalawan dosis béda tina Aniracetam Bubuk atah pikeun manggihan jumlah katuhu nu diakalan meh luyu anjeun.

 


 

8. Aniracetam Bubuk tumpukan aasraw

 

Kawas paling racetams, Aniracetam Bubuk gawéna ogé dina sorangan atawa dina kombinasi kalayan nootropics lianna. Di dieu aya sababaraha umum Aniracetam atah Bubuk tumpukan mertimbangkeun.

1) Aniracetam Bubuk na kolin tumpukan

Ditambah hiji sumber kolin supplemental biasana dianjurkeun sawaktos nyandak racetams, kayaning Aniracetam Bubuk. Kolin, hiji gizi ésénsial nu urang meakeun dina dahareun urang, nyaéta prékursor jeung acetylcholine neurotransmitter nu jawab rupa fungsi otak kayaning memori.

Supplementing hiji-kualitas luhur, sumber bioavailable of kolin supplemental, kayaning alfa GPC atanapi citicoline, mungkin gaduh épék nootropic sorangan ku mastikeun ketersediaan blok wangunan dipikabutuh pikeun sintésis acetylcholine.

prosés ieu téh utamana relevan sawaktos nyandak Aniracetam Bubuk atah saprak gawéna di bagéan ku stimulating sistem cholinergic. Supplementing kolin ensures nu aya cukup dina sistem Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi épék Aniracetam Bubuk urang bari mitigating efek samping umum potensi anu bisa ngahasilkeun kurangna acetylcholine dina uteuk kayaning headaches.

 

2) The PAO tumpukan

The PAO tumpukan, hiji akronim pikeun piracetam, Aniracetam Bubuk atah, tur oxiracetam, mangrupakeun tumpukan Palasik anu ngalibatkeun ngagabungkeun tilu nootropics ieu populér. Stacking Aniracetam Bubuk kalawan piracetam na oxiracetam strengthens efek ditanggap sadaya komponén di tumpukan jeung berpotensi manjangkeun periode nu mangpaat keur ngalaman. Kaasup piracetam ogé bisa ngajadikeun leuwih hebat Aniracetam atah Bubuk urang anti depressive tur anti kahariwang sipat. Sakumaha didadarkeun di saméméhna, éta ogé mangrupakeun ide nu sae pikeun ngawengku sumber kolin.

Sateuacan ngusahakeun hiji tumpukan kompléks ieu, eta Dianjurkeun yén Anjeun gaduh pangalaman jeung komponén individu tina tumpukan éta saméméh ngagabungkeun aranjeunna. Ngan mertimbangkeun tumpukan ieu sakali anjeun wawuh jeung unggal épék masing-masing jeung kumaha anjeun meta pikeun aranjeunna. Ogé apal lamun ngagabungkeun racetams, atawa nootropics sacara umum, Anjeun kedah nganggo kirang ti anjeun biasana kukituna dosis lamun dicokot sorangan sabab paling nootropics gaduh épék sinergis.

 


 

9. efek samping Aniracetam Bubuk aasraw

 

Efek samping paling umum Aniracetam Bubuk anu kahariwang, uneasiness, sarta insomnia. efek samping lianna di dosages luhur kaasup lieur, jangar, diare, sarta rashes kuat

 


 

10. Pangalaman pangguna Aniracetam Powder aasraw

 

Saatos rekomendasi anu biasa, David ngalamun pil 750 mg. Saatos ngan ukur sajam, anjeunna mimiti ngalaman sababaraha perasaan halus dina titik sareng langkung fokus. Mimitina, anjeunna nyatet yén anjeunna henteu yakin yén éta ubar, tapi éta raos, mangkaning.

Sakitar dua jam, David ngalaporkeun sababaraha papanggihan anu pikaresepeun. Anjeunna sadar yén anjeunna ngaraos kabel sareng teu tenang. Anjeunna nuju ngaluncatan tina tugas kana tugas, dina naon anu disebatna mangrupikeun "ramé-raména seueur tugas." Sanaos anjeunna henteu nganggap éta goréng, éta sahenteuna anéh, sareng diperhatoskeun. Kabeneran, teu aya épék ngarugikeun kana napsu na, sabab nuju ngala badami nalika ngarékam épisode.

Opat satengah jam sareng David gaduh berita ageung. Anjeunna ngaraos yén anjeunna ngagaduhan tingkat fokus sareng minat anu luhur dina naon anu dilakukeun. Anjeunna henteu 100% yakin yén éta bubuk Aniracetam anu nyababkeun sési damel anu produktif, tapi hasilna cukup signifikan yén anjeunna nyebat ékspérimén hiji kasuksésan Babak 1, sareng pastina pantes masihan jalan anu sanés dina waktos anu payun.

 

mésér bubuk nootropic

 


 

11. Dimana meuli pangalusna Nootropics Aniracetam Bubuk pikeun enhancement kognitif aasraw

 

Nootropics téh, dibandingkeun loba suplemén kawas minyak lauk jeung magnésium, geulis teu jelas tur teuas pikeun manggihan dina sababaraha kasus. Sababaraha of Nootropics alam herbal tur leuwih lengkep bisa kapanggih di toko dahareun kaséhatan lokal anjeun, online, atawa meureun malah aya sababaraha toko grocery kawas sakabeh pangan. Salaku aturan umum jempol, ieu sanes merek suplement pangalusna sadia jeung bisa ngandung rupa-rupa kamungkinan rereged, bahan dihoyongkeun, komo fillers unlisted dina sababaraha kasus. internet nyaeta mindeng sumber pangalusna pikeun jenis ieu produk, sarta merek kualitas anu leuwih gampang pikeun manggihan. Masih, jeung sababaraha sintétik nu, Nootropics-eta leuwih kuat bisa kénéh jadi rada teuas lagu éta ka handap. Untungna, ku surge panganyarna dina popularitas sabudeureun Nootropics, aya geus rada sababaraha retailers pop up nu ngahususkeun dina Nootropics.

AASraw nyaéta parusahaan dedicated ka kualitas, rinci, sarta no-gede bohong kurban produk nu cater kana tungtutan tinggi professional bisa dipake dina widang mental-intensif kayaning programming jeung rékayasa. Misahkeun diri tina loba kompetisi, AASraw Nootropics purity bubuk ngajamin moal kirang ti 98%. kumawula ieu purity ngamungkinkeun produk AASraw pikeun mastikeun potency maksimum kalawan unggal dosis.

AASraw suplai a loba hébat bubuk Nootropics produk, ogé seueur bahan baku stéroid sanés (bahan aasraw), bubuk hormon séks, bubuk hormon leungitna gajih, bubuk SRMAS… jsb. ogé. Salaku tambahan komitmen pikeun kualitas, AASraw nyayogikeun jasa pangiriman anu gancang sareng aman. Khususna ka Amérika Serikat, AASraw nyayogikeun pangiriman domestik Amérika Serikat. Tapi éta sanés hartosna gaduh saham di Amérika Serikat. Éta hartosna, AASraw gaduh agén pangiriman di Amérika Serikat, nalika anjeun mesen sareng AASraw, parsél anjeun bakal dikirim ka agén pangiriman AASraw di Amérika Serikat heula, teras kirimkeun ka alamat anjeun saatos beusi custom réngsé. Agén pangiriman AASraw bakal ngadamel prosés clearance khusus, henteu kedah nganggo palanggan nampi inpormasi. Janten, teu aya anu mangaruhan kana kaamanan alamat anjeun sateuacan prosés clearance khusus réngsé.

 


 

0 likes
3885 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.