AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa
Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Pregabalin

1. Naon Pregabalin? Pregabalin (148553-50-8) mangrupakeun ubar anu biasana dijual dina nami merek Lyrica di sababaraha daérah di dunya. Éta ubar anti-epileptik anu ogé disebut anticonvulsant. Ubar kasebut dipaké pikeun ngalambatkeun impuls otak anu ngakibatkeun sawan. Di sisi anu sanés, Pregabalin mangaruhan uteuk […]

Maca deui
Kumaha Kacapi Orlistat Mangpaat Leungitna Beurat Beurat?

Numutkeun data tina World Populasi Review, Amérika Serikat kasur 12th global pikeun obesitas dina populasi na. The Center for Disease Control (CDC) perkiraan yén 36.9% déwasa Amérika umur umur 20 taun obese, dumasar kana data anu dikumpulkeun dina taun 2016. Statistik resmi nunjukkeun yén 41.1% awéwé, sareng […]

Maca deui
Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

1. Naon Pyridoxal Hydrochloride? Pyridoxal Hydrochloride atanapi vitamin B6 mangrupikeun vitamin larut cai anu biasana aya dina pangan. Hal ieu biasana dianggo minangka suplemén dietary. Nalika dianggo salaku suplemén, Pyridoxal Hydrochloride tiasa ngubaran atanapi nyegah seueur masalah médis. Hal ieu biasana dicandak ku suntikan, sacara lisan atanapi dina suplemén katuangan. Upami anjeun binaraga, vitamin ieu […]

Maca deui
Kumaha Kacapi Flibanserin ngabantosan Wanoja salaku Hormon Sex

Disfungsi seksual dipercaya umum di lalaki, jeung untung pikeun aranjeunna; aya sababaraha pilihan perawatan kanggo milih ti aranjeunna sadayana ti Viagra, Cialis, sareng obat-obatan ED. Éta ogé ngagaduhan pangobatan hormonal pikeun ngabantosan mulangkeun séks séwang-séwangan. Awéwé rumaos ditinggalkeun dina ieu. Untungna, aranjeunna gaduh pilihan ogé. […]

Maca deui