The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Bromantane
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

Sagalana ngeunaan bubuk Bromantane

  Sipat 1.Chemical of Bromantane
  pedaran 2.Bromantane Umum
  3. bubuk Bromantane Paké
  Mékanisme bubuk 4.Bromantane of Peta
  5. Bromantane bubuk dosage

 

bubuk Bromantane mangrupikeun stimulan ku sipat cemasolitik anu dikembangkeun di Rusia dina akhir taun 80an anu nindak utamina ku ngahambat panambaan dopamin sareng serotonin dina uteuk, sanaos ogé pangaruh cholinergic dina dosis anu luhur. Hasil tina panilitian nunjukkeun yén gabungan pangaruh psychostimulant sareng anxiolytic épéktip pikeun ngubaran manifestasi astenik. Éta naekeun kinerja otot sareng dianggo salaku stimulan psikostimulan sareng imun.

Nu geus kaliwat, éta geus dipaké pikeun nambahkeun atawa doping, sarta dina Olimpiade Atlanta di 1996, sababaraha jalma némbongkeun respon positif dina ujian. Sanggeus éta, ieu ngalarang pikeun pamakéan salaku stimulan jeung agén masking, sarta eta digambarkeun salaku stimulan dina daptar zat dilarang tina Perda anti nambahkeun atawa doping dunya. Studi obat klasifikasi ieu lega dipigawé, sarta loba turunan anu dipikawanoh, tapi ieu panalungtikan on bromanthan téh paling canggih. tés manusa, kayaning perbaikan kasabaran dina kondisi ekstrim, ogé geus dituluykeun.

Panilitian parantos nunjukkeun yén gabungan épék stimulan sareng stimiolytic bromanthan langkung épéktip dina ngubaran astenia dibandingkeun placebo

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Bromantane

 

1. Pasipatan kimia Bromantaneaasraw

CAS No .:87913-26-6

rumus molekul: C16H20BrN

Mol Citakan: 87913-26-6.mol

Beurat molekul: 306.24

Bromantan mangrupakeun mérek dagang ti Ladasten, ogé dipikawanoh di Rusia sakumaha adamantyl bromide phenylamine.

Aplikasi: oral (tablet)
Bioavailability: 42%
Biologis satengah hirup: 11.21 jam (manusa)
7 jam (dina beurit)

 

2.pedaran Bromantane Umumaasraw

Bromantan téh saukur nootrop, 50-100mg dosage pikeun stimulasi lampu, haté positif, clearhead lampu, fokus hadé, dina gedé (150-250mg +, gumantung kana pangalaman naon urang kudu mibanda stims) aya hiji mania lampu, teu stimulasi fisik.

Bromantan mangrupakeun stimulan nu mantuan ningkatkeun prestasi athletic. The 26th Olimpiade di 1996In Atlanta, AS, dina pandangan nu skandal nambahkeun atawa doping internasional, anu IOC dijieun olahan lengkep méméh Olimpiade, kaasup nu Spésialisasi para ahli nguji ubar ti Amerika Serikat jeung Jérman jeung meuli fasilitas nguji luhung.

Pamakéan ubar ieu umum; salian ti éta, éta henteu kalebetkeun kana daptar larangan IOC. Kolesov ogé negeskeun yén aranjeunna nyerat ka Komite Médis IOC dua taun ka pengker pikeun naroskeun naha Bromantan mangrupikeun ubar terlarang, tapi henteu acan diwaler, janten dianggap aman.

Pejabat Komite Médis Komite Olimpiade Internasional nampik kajadian éta sareng nganggap narkoba mangrupikeun campuran stéroid sareng sababaraha stimulan sareng agén masking sanésna, sareng aya penyediaan suplemén dina daptar obat terlarang IOC, salami Narkoba anu ningkatkeun atlit. Kinerja 'tiasa dianggap ubar terlarang. Kadua sisi gaduh pendapat masing-masing.

 

3.bubuk Bromantane Pakéaasraw

obat ieu mibanda rupa-rupa épék biologis, di stimulating tinangtu jeung pasipatan anxiolytic, efek pharmacological utama éfék stimulating dina sistim saraf pusat nu manifests sorangan dina ngaronjatkeun kinerja fisik sarta mental, slowing ngembangkeun kacapean sarta accelerating recovery sanggeus sengit fisik jeung méntal stres.

 

Mékanisme bubuk 4.Bromantane of Petaaasraw

Perda Pharmacological of kacapean bisa dilumangsungkeun:
• psikomotor stimulants (nyapekeun utamana cadangan énérgi);
• sanyawa-ngahasilkeun énergi (éfék maksimum anu dicatet dina waktu administrasi);
• régulator métabolisme (zat nu selektif ngatur atawa meungpeuk nu jalur métabolik).

Actoprotectors anu disebut obat métabolik tipe non-depleting of Peta, nu ogé bisa mibanda, ka gelar gede atawa Lesser, aktivitas antihypoxic. Obat beda antihypoxants di yén maranéhna utamina merangsang sintésis protéin jeung ningkatkeun efisiensi maranéhanana. Sajaba ti éta, maranéhna boga pangaruh antihypoxic dina kondisi hypoxic, nu ngamekarkeun alatan kabisa ngurangan tina mitokondria pikeun ngoksidasi substrat dina ngaronjat exertion fisik, sarta henteu dina kaayaan hypoxic of etiology lianna.

 

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Bromantane

 

5.Bromantane bubuk dosageaasraw

Nalika dikaluarkeun sacara lisan, ubar gancang, tapi henteu nyerep lengkep tina saluran pencernaan kana getih (bioavailability nyaéta 42%), gancang sareng dina jumlah anu seueur disebarkeun dina organ sareng jaringan, tapi lalaunan dikaluarkeun tina awak. Deposit dina jaringan adiposa. Laju nyerep bromantane tina saluran pencernaan di awéwé langkung luhur masing-masing, satengah hirupna langkung pondok tibatan lalaki. Waktos pikeun ngahontal konsentrasi maksimum bromantane dina getih awéwé rata-rata 2.75 jam, sareng lalaki - 4 jam. Ubar ieu dimetabolismena dina ati, sareng ngaleungitkeunana kalolobaanana ku jalur éksternal.

Turunan amino-adamantane - bromantaneNu geus digabungkeun épék stimulatory na anxiolytic, naek kinerja fisik sarta mental, slows ngembangkeun prosés kacapean, accelerates recovery di normal sarta pajeulit hypoxia na hyperthermia kaayaan, ngaronjatkeun proses mnestic, latihan; ngaronjatkeun koordinasi gerakan, raises suhu awak, boga aksi neuropsychoaktiviruyuschim (sahingga kadang sok disebut stimulants psikomotor), nembongkeun mumusuhan jeung hormat kana pangaruh ubar keur nengtremkeun of tranquilizers, éfék inotropic positif tanpa mangaruhan fungsi chronotropic jantung sarta tekanan getih sistemik, boga aktivitas immunomodulating.

Pangaruh positip bromantane dina parameter kaayaan psikofisiologis diadegkeun - volume sareng stabilitas perhatian, réaksi sensorimotor kompléks, parameter kasuksésan kagiatan operator. Mékanisme tindakan bromantane dumasarkeun kana kamampuan ningkatkeun kagiatan pusat-pusat subkortis sistim saraf pusat (inti tina hipotalamus, inti retikuler tina ban, hippocampus). Ubar ieu teu aya pangaruh anu jelas dina mediator noradrenergic, tapi nyadar sipat aktip ngaliwatan sistem dopaminergic. Ayana épék pamblokiran serotonin sentral ogé disarankeun. Peran anu tangtu dina ngawujudkeun tindakan farmakologis bromantane dimaénkeun ku sipat protéktif antiradis sareng mémbran-mémbran na. Pangaruh pelindung bromantane ditingkatkeun nalika digunakeun sasarengan sareng bemitil.

tamba boga pangaruh dibaca dina mediators noradrenergic tapi nyadar sipat ngaktipkeun ngaliwatan sistem dopaminergic. Ayana serotonin sentral épék blocking ogé ngusulkeun. A peran tangtu dina realisasi tina aksi pharmacological of bromantane dimaénkeun ku sipat antiradical sarta mémbran-pelindung na. Pangaruh pelindung of bromantane ieu ditingkatkeun keur dipaké bareng jeung bemitil. tamba boga pangaruh dibaca dina mediators noradrenergic tapi nyadar sipat ngaktipkeun ngaliwatan sistem dopaminergic. Ayana serotonin sentral épék blocking ogé ngusulkeun. A peran tangtu dina realisasi tina aksi pharmacological of bromantane dimaénkeun ku sipat antiradical sarta mémbran-pelindung na. Pangaruh pelindung tina bubuk bromantane ieu ditingkatkeun keur dipaké bareng jeung bemitil


 

2 likes
19408 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.