The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Noopept
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

obat Noopept

Obat "Noopept", Biasa ningkatkeun memori, dikembangkeun taun 1992 ku kelompok panilitian ti Scientific Research Institute of Farmakologi. Zakusov VV Sareng ubar ieu dikenal henteu ngan di Rusia, tapi ogé di Amérika Serikat, dimana éta dipaténkeun saatos tilu taun, saatos pendaptaran di bumi. Mindahkeun hak mérek sareng sajumlah réorganisasi komérsial henteu mangaruhan popularitas ubar. Dua puluh taun saatos penemuan Noopept, penjualan na diperkirakeun $ 6.2 juta per taun.

"Noopept" bénten sareng ubar nootropic sanés, ogé kalebet dina grup ieu, sabab sacara sakaligus mangaruhan sadaya tahapan prosés mémori:

• processing awal informasi asup,
• gudang jangka panjang bahan,
• dimeunangkeun timely inpormasi.

Tinimbangan mékanisme tindakan ubar nootropic sacara umum sareng "Noopept" khususna bakal ngabantosan ngabandingkeun ubar
kalawan wawakil séjén tina nootropic grup.

 

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Noopept

 

Noopept Pharmacokinetics

10 mg N-phenylacetyl-L-prolylglycine étil éster nu diserep kana aliran getih sistemik unchanged dina saluran peujit lajeng, overcoming halangan getih-otak, asupkeun otak, dimana, sanggeus 15 menit, aranjeunna kauninga dina thanblood gede , sarta konsentrasi. Satengah hirup tina plasma getih lumangsung dina jam 0.38. zat anu sawaréh métabolismena, salila nu asam phenylacetic, cycloprolylglycine na phenylacetylproline kabentuk. Bioavailability ditangtukeun di tingkat 99.7%.

 

Indikasi bubuk Noopept

Noopept digunakeun dina terapi perhatian ngarecahna, leungitna ingetan, sakumaha ogé fungsi kognitif séjén atawa gangguan emotionally labile anu mecenghul ngalawan backdrop of sindrom postcommunity, gangguan asthenic, insufficiency vascular cerebral, trauma otak jeung kaayaan patologis nu ngurangan potensi intelektual.

 

Modeu ti aplikasi

Pél "Noopept" dicandak saatos tuang. Dina dosis awal 20 mg dibagi kana dua dosis (énjing sareng sonten), kalayan henteu cukup épéktipitas sareng kasabaran anu saé, anjeun tiasa dugi ka 30 mg (tilu kali sapoé pikeun 10 mg), ngitung supados panarimaan anu terakhir henteu langkung lami tibatan 18 jam. Hiji kursus lumangsung ti 1.5 dugi ka 3 bulan, sareng kursus anu kadua tiasa dilaksanakeun kalayan istirahat sabulan.

 

épék Sisi Noopept na contraindications

ampir kabéh bubuk nootropics hartosna larangan panggunaan awéwé nalika kakandungan. Nanging, ku panarimaan "Noopept" dina daptar kontéksip kaasup:

• pangwatesan dina umur ka 18 taun,
• kakurangan tina Laktase,
• pelanggaran ditandaan dina ati jeung ginjal,
• lucose-galaktosa malabsorption,
• laktosa Intoleransi.

Faktor terakhir anu aya hubunganana sareng réaksi patologis laktosa (susu) diantara urang Slavia wétan dititénan dina 16-18% penduduk. Pikeun Éropa, ieu mangrupikeun angka rata-rata - langkung pikeun urang Austrian (dugi ka 20%), urang Finlandia (18%), urang Itali (gumantung kana daérah 15 dugi 52%), Balkan sareng penduduk Kreta (56%). Di kidul Perancis, inohong ieu ngahontal 67%, sareng di Sisilia - 71%. Persentase intoleransi laktosa diantara pangeusi Asia Tengah nyaéta 80 - ieu ngandung hartos yén 4 ti 5 jalma teu tiasa nganggo ubar nootropic ieu. Dina hal ieu, langkung kedah ngalih kana ubar alami alternatif ku pangaruh nootropic anu sami (contona, "HeadBooster"), tapi ogé panarimaan "Noopept", perlu dipertimbangkeun hipersensitivitas kana komponén .
Efek samping tina "Noopept" kalebet réaksi alérgi sareng kamungkinan ngangkat tekanan darah dina jalma anu ngagaduhan hipertensi artéri.

 

Réspon "nootropian" ngeunaan aksi "Noopept" sareng analog alami

Jalma anu ngagunakeun ubar nootropic pikeun tujuan médis, tapi pikeun ngagedékeun mémori sareng ngarangsang aktivitas otak ("nootropics"), Biasana ngalaman pangaruh tina sagala rupa zat sareng tiasa ngadamel penilaian subyektif komparatif.

Janten, "Noopept" didadarkeun salaku ubar, anu parantos dina minggu kadua panarimaan ngamungkinkeun anjeun tetep ningkatkeun kagiatan intelektual sadidinten. Perhatikeun yén teu aya nyeri sirah anu biasana lumangsung kalayan beban anu sami, upami ubarna henteu lami diémutan. Sebut pisah tina impian, anu nalika nampi nootropy ieu janten langkung jelas sareng éksprésipis.

Karakteristik anu sami pikeun deskripsi subyektif nyaéta, sapertos, Semax, Optimentis (Optimumis), HeadBooster (HeadBuster), sareng sajabana, tapi henteu sadayana persiapan dijelaskeun dina cara anu sami. Salaku conto, "Fenibut", anu ogé dianggo pikeun nguatkeun ingetan sareng perhatian, ngirangan saraf, sakaligus ngajantenkeun jalma rada teu raoseun ku réaksi anu rada laun.

Contraindications bubuk Noopept

Noopept henteu ditugaskeun pikeun penderita disfungsi parna renal, disfungsi ati, kakurangan laktosa, malabsorption glukosa-galaktosa atanapi Intoleransi laktosa. Sajaba ti éta, perlu refrain ti resep obat ka reuneuh, lactating, kitu ogé penderita anu sahandapeun 18 sarta penderita komponén hypersensitivity individu tamba.

Aplikasi kakandungan tur lactation

The resép tina Hoenopt ubar pikeun breastfeeding sarta ibu hamil téh kacida pikaresepeun, saprak aya informasi dipercaya ngeunaan peculiarities pangaruh noopept dina ngembangkeun hiji fétus atanapi bayi anu geus breastfed di awéwé narima perlakuan jeung tamba.

 

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Noopept

 

Dosing na Administrasi

Hopepe dipaké pikeun administrasi lisan. Tablet kudu dilaksanakeun sanggeus hidangan sarta inuman nyatu cair. Dina sambungan jeung kanyataan yén tamba boga pangaruh seru, éta kudu dicokot euweuh engké ti 18: 00. Durasi perlakuan jeung dosis ubar dokter nu Etang mandiri.

Dina awal treatment, sabar Disarankeun nyandak 10 mg sahiji kali 2 ubar sapoé. Lamun, sawaktos nyandak ubar dina dosis minimal, acan mungkin pikeun ngahontal efek terapi perlu, frékuénsi panarimaan ngaronjat ka tilu kali sapoé.

tamba dimaksudkeun keur pamakéan jangka panjang, tangtu perlakuan bisa rupa-rupa ti 1.5 mun 3 bulan. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun kursus-terusan perlakuan tilu puluh poé sanggeus asupan ubar panungtungan.

Mun nyeri ieu dibutuhkeun Noopept dina dosis tinggi keur lila, teras sabar kedah janten sahandapeun observasi médis konstan.

 

Noopept bubuk overdose

Malah jeung panarimaan Noopept dina dosis tinggi, penderita ulah ngamekarkeun gejala karacunan akut. Najan non-karacunan tamba, lamun aya bewara nu sabar ngahaja nyandak ubar dina dosage luhur, mangka manéhna kudu bilas burih jeung mastikeun produksi karbon -na geus diaktipkeun tur nginum loba pisan.

 

épék bubuk Sisi Noopept

Noopept ieu ogé bisa ditolerir. Salila treatment, penderita ngamekarkeun hiperténsi sarta rupa réaksi alérgi.

Lamun, nalika maké Noopept, sabar boga gejala uncharacteristic pikeun ubar éta, maranéhanana kudu geuwat dibere beja ka dokter nyampurkeun anu bakal mutuskeun dina advisability perlakuan salajengna.

 

Noopept bubuk Sarat jeung kaayaan gudang

Noopept kudu disimpen di garing hiji, ditangtayungan ti tempat lampu, nu teu bisa diasupan ka barudak. Durasi neundeun persiapan Hoenopt nyaeta 3 taun.


 

2 likes
5965 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.