obat Noopept

Ubar "Noopept", Dipaké pikeun ngaronjatkeun memori, dikembangkeun di 1992 ku grup ieu panalungtikan ti ilmiah Research Institute of Farmakologi. Zakusov VV Jeung ubar ieu dipikawanoh henteu ngan di Rusia, tapi ogé di AS, dimana eta ieu dipaténkeun sanggeus tilu taun, sanggeus pendaptaran di imah. Transfer hak dagang sarta sajumlah reorganizations komérsial teu mangaruhan popularitas tamba. Dua puluh taun sanggeus papanggihan Noopept, jualan na anu kira $ 6.2 juta per taun.

"Noopept" beda ubar nootropic sejen, oge kaasup dina grup ieu, di nu eta sakaligus mangaruhan sagala tahapan prosés mémori:

• processing awal informasi asup,
• gudang jangka panjang bahan,
• dimeunangkeun timely inpormasi.

Tinimbangan dina mékanisme peta ubar nootropic sacara umum sarta "Noopept" hususna bakal nulungan ngabandingkeun bener tamba
kalawan wawakil séjén tina nootropic grup.

Noopept Pharmacokinetics

10 mg N-phenylacetyl-L-prolylglycine étil éster nu diserep kana aliran getih sistemik unchanged dina saluran peujit lajeng, overcoming halangan getih-otak, asupkeun otak, dimana, sanggeus 15 menit, aranjeunna kauninga dina thanblood gede , sarta konsentrasi. Satengah hirup tina plasma getih lumangsung dina jam 0.38. zat anu sawaréh métabolismena, salila nu asam phenylacetic, cycloprolylglycine na phenylacetylproline kabentuk. Bioavailability ditangtukeun di tingkat 99.7%.

Indikasi bubuk Noopept

Noopept digunakeun dina terapi perhatian ngarecahna, leungitna ingetan, sakumaha ogé fungsi kognitif séjén atawa gangguan emotionally labile anu mecenghul ngalawan backdrop of sindrom postcommunity, gangguan asthenic, insufficiency vascular cerebral, trauma otak jeung kaayaan patologis nu ngurangan potensi intelektual.

Modeu ti aplikasi

Pél "Noopept" dicokot sanggeus tepung a. Di dosis awal 20 mg dibagi jadi dua dosis (isuk jeung sore), kalawan cukup efektivitas jeung tolerability alus, anjeun tiasa buka 30 mg (tilu kali sapoé salila 10 mg), cacah jadi yén panarimaan panungtungan éta henteu engké ti jam 18. Hiji Tangtu lasts ti 1.5 mun 3 bulan, sarta tangtu kadua bisa dilumangsungkeun kalawan putus hiji-bulan.

épék Sisi Noopept na contraindications

ampir kabéh bubuk nootropicshartosna hiji larangan kana dipakéna awéwé nalika kakandungan. Sanajan kitu, ku panarimaan "Noopept" dina daptar contraindications ieu kaasup:

• pangwatesan dina umur ka 18 taun,
• kakurangan tina Laktase,
• pelanggaran ditandaan dina ati jeung ginjal,
• lucose-galaktosa malabsorption,
• laktosa Intoleransi.

Faktor tukang pakait sareng réaksi patologis kana laktosa (susu) diantara nu Slavs wétan geus dititénan dina 16-18% populasi. Pikeun Éropah, ieu téh rata inohong - leuwih pikeun Austrians (nepi ka 20%), Finns (18%), Italians (gumantung wilayah ti 15 mun 52%), Balkan jeung warga Crete (56%). Di kidul Perancis, inohong ieu ngahontal 67%, sarta di Sisilia - 71%. Persentase Intoleransi laktosa diantara pangeusi Asia Tengah nyaeta 80 - ieu ngandung harti yén 4 kaluar tina jalma 5 teu tiasa nganggo obat nootropic ieu. Dina hal ieu, geus leuwih expedient mun pindah ka remedies alam alternatif jeung éfék nootropic sarupa (contona, "HeadBooster"), tapi ogé panarimaan "Noopept", perlu tumut kana akun hypersensitivity kana komponén .
efek samping tina "Noopept" kaasup réaksi alérgi jeung kamungkinan ngangkat tekanan getih dina urang jeung hipertensi artéri.

Respon ti "nootropian" ngeunaan peta ngeunaan "Noopept" na analogues alam

Jalma anu make narkoba nootropic keur kaperluan médis, tapi rék dilegakeun memori sareng merangsang aktivitas uteuk ( "nootropics"), Biasana ngalaman pangaruh rupa-rupa zat sarta bisa nyieun assessment subjektif komparatif.

Ku kituna, "Noopept" digambarkeun salaku ubar, nu geus di minggu kadua panarimaan ngidinan Anjeun pikeun tetep ngaronjat aktivitas inteléktual sapopoe. Hal ieu dicatet yén aya euweuh headaches anu biasana lumangsung kalayan beban anu sarua, lamun tamba henteu dicokot keur lila. nyebut misah tina impian, anu nalika narima nootropy ieu jadi leuwih vivid tur ekspresif.

ciri sarupa pikeun pedaran subjektif anu, upamana Semax, Optimentis (Optimumis), HeadBooster (HeadBuster), jeung sajabana, tapi teu kabeh olahan anu dijelaskeun dina cara nu sami. Contona, "Fenibut", anu ogé dipaké pikeun nguatkeun memori sareng perhatian, ngurangan nervousness, sakaligus ngajadikeun hiji jalma rada emotionless kalawan réaksi rada laun.

Contraindications bubuk Noopept

Noopept henteu ditugaskeun pikeun penderita disfungsi parna renal, disfungsi ati, kakurangan laktosa, malabsorption glukosa-galaktosa atanapi Intoleransi laktosa. Sajaba ti éta, perlu refrain ti resep obat ka reuneuh, lactating, kitu ogé penderita anu sahandapeun 18 sarta penderita komponén hypersensitivity individu tamba.

Aplikasi kakandungan tur lactation

The resép tina Hoenopt ubar pikeun breastfeeding sarta ibu hamil téh kacida pikaresepeun, saprak aya informasi dipercaya ngeunaan peculiarities pangaruh noopept dina ngembangkeun hiji fétus atanapi bayi anu geus breastfed di awéwé narima perlakuan jeung tamba.

Dosing na Administrasi

Hopepe dipaké pikeun administrasi lisan. Tablet kudu dilaksanakeun sanggeus hidangan sarta inuman nyatu cair. Dina sambungan jeung kanyataan yén tamba boga pangaruh seru, éta kudu dicokot euweuh engké ti 18: 00. Durasi perlakuan jeung dosis ubar dokter nu Etang mandiri.

Dina awal treatment, sabar Disarankeun nyandak 10 mg sahiji kali 2 ubar sapoé. Lamun, sawaktos nyandak ubar dina dosis minimal, acan mungkin pikeun ngahontal efek terapi perlu, frékuénsi panarimaan ngaronjat ka tilu kali sapoé.

tamba dimaksudkeun keur pamakéan jangka panjang, tangtu perlakuan bisa rupa-rupa ti 1.5 mun 3 bulan. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun kursus-terusan perlakuan tilu puluh poé sanggeus asupan ubar panungtungan.

Mun nyeri ieu dibutuhkeun Noopept dina dosis tinggi keur lila, teras sabar kedah janten sahandapeun observasi médis konstan.

Noopept bubuk overdose

Malah jeung panarimaan Noopept dina dosis tinggi, penderita ulah ngamekarkeun gejala karacunan akut. Najan non-karacunan tamba, lamun aya bewara nu sabar ngahaja nyandak ubar dina dosage luhur, mangka manéhna kudu bilas burih jeung mastikeun produksi karbon -na geus diaktipkeun tur nginum loba pisan.

épék bubuk Sisi Noopept

Noopept ieu ogé bisa ditolerir. Salila treatment, penderita ngamekarkeun hiperténsi sarta rupa réaksi alérgi.

Lamun, nalika maké Noopept, sabar boga gejala uncharacteristic pikeun ubar éta, maranéhanana kudu geuwat dibere beja ka dokter nyampurkeun anu bakal mutuskeun dina advisability perlakuan salajengna.

Noopept bubuk Sarat jeung kaayaan gudang

Noopept kudu disimpen di garing hiji, ditangtayungan ti tempat lampu, nu teu bisa diasupan ka barudak. Durasi neundeun persiapan Hoenopt nyaeta 3 taun.


0 likes
66 Tampilan

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.

Captcha *