AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa
Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

Naon Dupi Raw Proviron (Mesterolone)? mesterolone atah nyaéta bubuk kristalin, bodas kana yellowish sarta henteu ngaleyurkeun dina cai. Ieu ilahar dipikawanoh ku ngaran merk na, Proviron. Unggal Proviron tablet / karacunan ngandung sabudeureun 25mg mesterolone atah powder.Unlike stéroid sejen, Mesterolone atah pitur pohara lemah atawa malah nol aktivitas anabolik. Ku sabab kitu, éta [...]

Maca deui
ulasan Oxymetholone: ​​The pamungkas Guide of Oxymetholone (Anadrol)

Ieu aya kejutan yen bodybuilding mangrupa salah sahiji hal toughest nu salah bisa ngalibetkeun muka diri kana. Sanajan kitu, lamun dipigawé neuleu jeung produk katuhu, latihan, sarta diet, éta ganjaran salah dina porsi ganda. Dina kanyataanana, ngangkat beurat jeung latihan nyalira bisa jadi teu masihan anjeun hasil idéal Anjeun saloba condong pikir. Oxymetholone (Anadrol) nyaéta [...]

Maca deui
Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Dianabol Bubuk Pikeun Sale

Meta pedaran Dupi anjeun pilari pikeun ningkatkeun pidangan massa otot anjeun, kick ngamimitian aranjeunna atanapi ngajaga gains penting? Dianabol (methandrostenolone) bubuk kedah hal badag Anjeun salajengna. Panggihan kumaha nu peryogi kauninga ngeunaan ieu stéroid anabolik, pamakéan, efektivitas, sarta kumaha carana jalan gede efek samping. Bubuka Mun anjeun anu bodybuilder serius, [...]

Maca deui
The Top 10 téstostéron éster: nu bener keur anjeun?

éster téstostéron bisa dihartikeun salaku molekul téstostéron sabenerna nu ngandung ranté karbon napel eta. The ranté karbon ngadalikeun koefisien partisi, dina istilah basajan nu kaleyuran tamba dina aliran getih anjeun. The kaleyuran tamba kana cai ditangtukeun ku ukuran tina ranté karbon éster ngandung. Panjang [...]

Maca deui