Kontrak Kimia Produsén-Blog Adat
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

  Naon ari Afatinib? Nalika Urang Kedah Afatinib? Kumaha Karya Afatinib? Naha Afatinib Disatujuan ku FDA? Pasti Naon Résiko / Efek Samping Anu Apatinib Bawa? Naon Panilitian Lain Ngeunaan Afatinib? Naon ari Afatinib? Afatinib (CAS: 439081-18-2) mangrupikeun ubar terapi anu ditujukeun anu katelah ogé Giotrif. Ieu dianggo pikeun ngubaran kanker paru-paru sél sanés alit (NSCLC) […]

Maca deui

  Naon Regorafenib? Naha Regorafenib Disatujuan ku FDA? Kumaha Karya Regorafenib? Dipaké pikeun naon Regorafenib Main Utama? Naon Mangpaat Regorafenib anu parantos dipidangkeun dina Studi? Naon Résiko / Efek Samping Anu Bisa Dibawa Regorafenib? Kumaha kuring nyimpen sareng / atanapi miceun Regorafenib? Pitunjuk ka hareup Regorafenib Kacindekan Naon ari Regorafenib? Regorafenib (CAS: 755037-03-7), […]

Maca deui

Tinjauan Gefitinib Gefitinib Mékanisme tindakan Gefitinib Dipaké Dina Sisi Dunya Pangaruh Gefitinib Gefitinib Panyimpenan Langkung seueur Panalitian: "Killer Kanker Paru-paru" Gefitinib Gefitinib Tinjauan Gefitinib mangrupikeun panghambat kinase. Nami kimia gefitinib nyaéta 4-Quinazolinamine N- (3-chl. 4-fluorophenyl) -7-methoxy-6- [3 (4-morpholinyl) propoxy] .Gefitinib ngagaduhan rumus molekul C22H24ClFN4O3, massa molekul relatif 446.9 dalton sareng bubuk bodas-warna. […]

Maca deui

Narkoba Targét Ibrutinib (CAS: 936563-96-1) Mékanisme Hebutinib Lakuon Naon Anu Diusahakeun Ibrutinib Pikeun Mangpaat / Pangaruh Ibrutinib Kumaha Kudu Candak Épék Samping Ibrutinib Ibrutinib Panyimpenan Narkoba Targét Ibrutinib (CAS: 936563-96-1) Seueur pangobatan anu langkung énggal pikeun limfoma mangrupikeun ubar anu ditujukeun. Obat sasar tujuanana pikeun maéhan jinis sél anu parantos ngancurkeun kanker atanapi ngeureunkeun sinyal anu ngajantenkeun sél kanker tumuh atanapi […]

Maca deui

Kulawarga Racetam tina Nootropic– Coluracetam Coluracetam (BCI-540, atanapi MKC-231) mangrupikeun nootropic anu leyur dina gajih dina kelas racetam-senyawa. Coluracetam jauh langkung kuat tibatan racetam asli, Piracetam. Coluracetam dipaténkeun ku Mitsubishi Tanabe Pharma Jepang di 2005. Ngajantenkeun salah sahiji nootropics dumasar kana racetam. Patén pikeun Coluracetam engké dijual ka BrainCells, […]

Maca deui