Suplemén panguat otot anu paling aman: Urolithin A (UA) Bubuk AASraw
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

Salah sahiji tujuan utama binaragawan sareng atlit nyaéta ningkatkeun massa otot lean sareng ningkatkeun nada, sareng kakuatan, otot. Bisa jadi teuas pikeun ngahontal hasil ieu ku latihan atawa program latihan nyalira. Perencanaan tuangeun anu ketat, konsumsi makronutrien anu penting, sareng panggunaan suplemén sateuacan latihan sareng saatos latihan diwajibkeun supados aya pertumbuhan otot anu cekap dina waktos anu parantos ditangtukeun.

Produk Naon Anu Bisa Ngabantosan Urang Ngaronjatkeun Otot Gancang?

Aya seueur cara pikeun ningkatkeun pertumbuhan otot anjeun sareng ningali parobahan anu signifikan dina awak anjeun, anu paling penting nyaéta ngonsumsi protéin anu cukup. Konsumsi protéin dina unggal tuang tiasa nguntungkeun tumuwuhna otot anjeun, sabab asam amino tina protéin ieu mantuan ngalereskeun karuksakan otot jeung replenish toko protéin dina otot, sanggeus hiji workout éksténsif. Karbohidrat umumna kedah dihindari, kecuali saatos latihan nalika pertumbuhan otot mangrupikeun tujuan.

Cara gancang séjén pikeun naekeun pertumbuhan otot nyaéta ngagunakeun stéroid. Aranjeunna mindeng meunang reputasi goréng salaku sababaraha jenis stéroid anu ngalarang pikeun pamakéan ku sagala bodybuilder atawa atlit ku otoritas pakait. Nanging, aya sababaraha jinis sanés anu aman sareng sah pikeun dianggo, anu ogé parantos kabuktosan mangfaat ngalangkungan sababaraha kajian ilmiah.

Stéroid tiasa diterapkeun sacara topikal, atanapi dicandak dina bentuk pil atanapi suntikan, langsung kana otot. Tujuan tina stéroid ieu henteu ngan ukur ningkatkeun ukuran otot, ku kituna nyababkeun pertumbuhan otot anu signifikan tapi ogé ningkatkeun kakuatan otot. Bodybuilders anu ngagunakeun stéroid ngalaporkeun hiji pamutahiran dina stamina jeung daya tahan dina gim, nu pasti tambah dina ni'mat stéroid.

Urolithin A (UA) Bubuk - 01

Dibandingkeun Stéroid, Naon Kaunggulan Urolithin A (UA)?

Lamun stigma sabudeureun stéroid pareum-putting ka anjeun jeung anjeun pilari alternatif, lajeng nu Urolithin A suplement meureun patut pilari kana. Urolithin A bubuk mangrupakeun booster otot potent tur aman, mangpaat nu geus dijieun ku bukti ilmiah beton. Mangpaat booster otot ieu geus diulang tur diuji dina sababaraha studi béda, sarta masing-masing geus ngarojong kauntungan hipotésis. 

Stéroid anabolik anu dianggo atlit tiasa ningkatkeun pertumbuhan otot sacara signifikan tapi efek samping obat-obatan ieu, sapertos panurunan ukuran testicular kusabab atrofi testicular sareng infertility, langkung ageung tibatan kauntungan tina narkoba. Ieu naha hal anu penting pikeun néangan alternatif, jeung Urolithin A ngabogaan sarupa atawa ngaronjat potency, di ngabandingkeun, jeung nu ngaronjatkeun ukuran otot. Sanajan kitu, efek samping Urolithin A malah teu deukeut jeung serius sakumaha efek samping tina stéroid.

Urolithin A mangrupakeun suplement rélatif aman tur efisien jeung anti sepuh, métabolik, neuroprotective, sarta mangpaat anti obesitas. Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun pikeun ngevaluasi mangpaat suplement, éta aman pikeun dianggo ku manusa. Sumawona, teu aya karacunan anu dilaporkeun atanapi épék ngarugikeun anu dilaporkeun, dugi ka ayeuna. Konsumsi produk anu leres dina dosis anu leres tiasa ngabantosan ngirangan résiko efek samping poténsial sacara signifikan.

Urolithin A, saprak kapanggihna di 2000s, geus diajarkeun sacara éksténsif pikeun mangpaatna kayaning boosting otot jeung kamampuhan-enhancing daya tahan. Sanajan kitu, aya rada sababaraha mangpaat séjén tina sanyawa nu kapanggih salaku hasil tina potongan ieu panalungtikan, sarta aranjeunna disebutkeun di handap:

  • Manajemén gangguan métabolik

Nalika nguji kamampuan suplement Urolithin A pikeun ningkatkeun daya tahan di manula, peneliti mendakan yén métabolit sacara signifikan ngirangan jumlah ceramide sareng acylcarnitine dina awak. Ieu sering kalibet dina gangguan métabolik anu nargétkeun mitokondria. Ku kituna disimpulkeun yén Urolithin A tiasa ngabantosan ngatur gangguan métabolik mitokondria. 

  • Balukar neuroprotektif

Sedengkeun benefit ieu Urolithin A suplement teu jadi metot salaku kamampuhna pikeun naekeun tumuwuhna otot, éta sarua penting. Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun dina modél sato, éta mendakan yén panggunaan métabolit ningkatkeun gejala Alzheimer, sanaos panilitian satuluyna diperyogikeun sateuacan tiasa dianggo salaku modeu pengobatan standar.

  • Pangaruh anti obesitas

Urolithin A ditalungtik satuluyna pikeun mangpaat métabolik na nalika salah sahiji kauntungan kapanggih saliwatan salila ulikan nu keur dipigawé pikeun nganalisis pamakéan suplemén Urolithin A dina ngaronjatkeun daya tahan otot diantara manula. 

Modél sato dina diet tinggi gajih atanapi HFD diulik nalika aranjeunna dibéré suplement Urolithin A. Urolithin A dina beurit obese ieu nyababkeun pencoklatan jaringan adiposa bodas teras, Urolithin A ngamajukeun thermogenesis jaringan adiposa coklat, pikeun ngaleburkeun lemak. Urolithin A henteu ngan ngalembereh gajih tapi ogé kapanggih pikeun nyegah gain beurat diantara beurit anu didahar HFD. Éfék métabolik sareng anti-obesitas bubuk Urolithin A ieu tiasa muka dunya kasempetan anu énggal sareng dianggo pikeun métabolit.

Naon Urolithin A (UA)?

Urolithin A nyaéta sanyawa organik anu disintésis tina ellagitannins ku mikrobiota dina peujit. Urolithin nyaéta sanyawa aromatik polisiklik anu métabolit anu dibentuk tina prékursor sapertos asam ellagic sareng ellagitannins, anu aya dina buah alami sapertos dalima.

Kulit dalima beunghar Urolithin B bari Urolithin A teu boga sumber dietary husus. Gantina, éta kabentuk ku konversi tanin kapanggih dina bungbuahan ku flora peujit. Komposisi sumber dietary ellagitannins disebatkeun dina tabel di handap ieu. Sumber dietary ieu bertindak salaku sumber teu langsung Urolithin A, ku ayana mikrobiota usus séhat anu sanggup ngalaksanakeun prosés konvérsi.

Sumber tuangeun Asam Ellagic
bungbuahan 
Blackberries 150
Buah prambus hideung 90
Boysenberry 70
Cloudberry 315.1
dalima 269.9
Buah prambus 270
Naros pingping 109.6
Strawberries 77.6
Macét Stroberi 24.5
Buah prambus konéng 1900
Kacangan (mg / g)
Pecans 33
walnuts 59
Minuman (mg / L)
Jus Delima 811.1
Kognak 31-55
Anggur beureum umur-umur 33
Wiski 1.2
Sikina (mg / g)
Buah prambus hideung 6.7
Buah prambus beureum 8.7
Boysenberry 30
buah manggah 1.2

Kumaha Urolithin-A Gawé Dina Ngaronjatkeun Otot?

Urolithin A geus nyokot alih tempat stéroid di pasar sabab aman tur kuat boosters otot. Pembekal Urolithin A ngamajukeun panggunaan suplement ieu kusabab seueur mangpaat produk, anu paling penting nyaéta pertumbuhan otot. Kakuatan otot, pertumbuhan, sareng daya tahan pisan gumantung kana fungsi mitokondria dina sél. Mitokondria mangrupikeun kakuatan sél, sareng aranjeunna tanggung jawab pikeun ngahasilkeun ATP, anu mangrupikeun mata uang énergi awak. 

-Ningkatkeun Kakuatan Otot dina Sepuh

Salaku hiji umur, kakuatan otot, ukuran, jeung daya tahan turun sacara signifikan. Éta tiasa disalahkeun pikeun turunna fungsi mitokondria sareng akumulasi sakabéh mitokondria anu gagal. Pangurangan dina mitophagy ieu maénkeun peran penting dina ngahalangan manula tina ngalaksanakeun kagiatan sareng tugas kahirupan sapopoe. Solusi pikeun masalah ieu kapanggih janten bubuk Urolithin A. 

Aya ulikan sejen anu dipigawé kalawan tujuan nangtukeun pangaruh Urolithin A on kakuatan otot jeung daya tahan di manula, anu ngalaman panurunan dina aktivitas mitokondria kalawan umur. 

Numutkeun kana panaliti anu ngalaksanakeun uji klinis, aya résolusi gagal mitophagy diantara pamilon pangajaran, nunjukkeun ngabersihan mitokondria disfungsi sareng ningkatkeun kaséhatan mitokondria sacara umum. Dibandingkeun sareng grup anu nampi plasebo, para pamilon dipasihkeun Urolithin A suplement dilaporkeun pamutahiran signifikan tina daya tahan jeung kakuatan otot dina suku jeung leungeun. Aya ngurangan kacapean sarta hiji pamutahiran sakabéh dina kamampuhan pikeun ngalakukeun fungsi sapopoé. 

Panaliti ogé nyatakeun yén suplement Urolithin A tiasa janten metode alternatif pikeun ningkatkeun kakuatan otot sareng stamina di antawis sepuh anu teu tiasa latihan kusabab masalah kaséhatan fisik atanapi mental. Numutkeun kana Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit atanapi CDC, latihan sapopoé tiasa ngabantosan masalah mobilitas ngempur, résiko ragrag, sareng gangguan gerakan anu sanés dina manula. Tapi, lamun ieu teu mungkin, nyokot suplemén Urolithin A bisa mawa mitophagy ka tingkat normal, ku kituna, boga pangaruh sarua salaku latihan. 

-Manajemén Duchenne Muscular Dystrophy

Sanajan kitu, kalawan kasakit muscular degenerative kayaning Duchenne Muscular Dystrophy atanapi DMD, eusi mitokondria sél cacad sarta mitokondria hadir teu fungsi leres. Sumawona, dina DMD, mitophagy diréduksi sacara signifikan, anu mangrupikeun prosés dimana awak urang ngaleungitkeun mitokondria anu disfungsi sareng ngadaur ulang eusi pikeun nyumponan tungtutan énergi anu luhur dina awak. 

Salah sahiji panalungtikan anu dilakukeun pikeun nalungtik pangaruh tina Urolithin A bubuk dina tumuwuhna otot fokus kana pangaruh urut boga on mitophagy. Panaliti mendakan yén suplemén sareng Urolithin A sacara signifikan ningkatkeun tingkat mitophagy, ngabalikeun deui normal dina penderita dystrophy otot. Hasil ieu katingali dina modél sato sareng subjek manusa, nunjukkeun yén Urolithin A tiasa suksés dianggo pikeun ngatur gejala dystrophies otot. Sumawona, panalungtik ngarékam paningkatan 40 persén dina tingkat kasalametan modél sato anu dipasihan suplement Urolithin A dibandingkeun sareng anu henteu nampi suplement. Kakuatan cengkraman sareng kakuatan ngajalankeun ningkat ku 31 persén sareng 45 persén, masing-masing, dina modél sato ieu. 

Kauntungan penting séjén tina Urolithin A supplementation anu noticed salila ulikan ieu nya éta ngurangan fibrosis atawa scarring jantung sarta diafragma beurit kalawan DMD. Ieu mangrupikeun komplikasi penting DMD anu ayeuna tiasa diurus Urolithin Hiji bubuk.

Urolithin A (UA) Bubuk -03

Dimana Meuli Bubuk Urolithin A (UA) Pangsaéna Online?

Aya sababaraha suppliers Urolithin A online sareng situs wéb sorangan anu tiasa dipilih pikeun mésér métabolit. sellers borongan ngidinan pamaké mésér bubuk Urolithin A online, kalayan pangiriman merenah tur timely. Penjual ieu ngan ukur ngurus bubuk, sanés suplemén anu dilakukeun ku métabolit ieu. Suplemén Urolithin A tiasa dipésér langsung tina merek anu anjeun pilih atanapi ti Amazon.

Sateuacan ngagaleuh borongan atanapi suplemén, disarankeun pisan pikeun pariksa ulasan produk pikeun mastikeun yén produk anu asli, kuat, sareng efektif. Aya loba dupes dina pasaran sarta kadangkala, produk keur dibeuli bisa jadi kacemar ku bahan séjén atawa racun. Hadé pisan mun éta ngalakukeun analisis teleb ngeunaan kasalametan jeung purity bubuk Urolithin A saméméh mesen malah jumlah pangleutikna.

Suplemén Urolithin A sayogi dina bentuk anu béda-béda sapertos bubuk atanapi kapsul gél lemes. Mesen langsung ti Urolithin. A supplier bisa nyieun leuwih gampang pikeun anjeun milih bentuk katuhu tina suplement pikeun diri. Sakali bentukna parantos ditangtukeun, penting pikeun milih dosis anu pas pikeun diri anjeun. Penting pikeun émut yén bubuk Urolithin A ngan ukur tiasa dicandak sakali sapoé, kalayan unggal dosis sakitar 500mg. 

Aya sababaraha sumber pangan Urolithin A tapi teu cukup pikeun meakeun pangan anu beunghar ku prékursor Urolithin A. Kudu aya dua spésiés baktéri husus dina flora peujit pikeun ellagitannins métabolismena jadi Urolithin A. spésiés nyaéta, Gordonibacter pamelaeae (DSM 19378T) jeung Gordonibacter urolithinfaciens (DSM 27213T).

Upami spésiés ieu henteu aya dina flora peujit, maka individu anu kapangaruhan moal ngahasilkeun produksi Urolithin A dina awak. Individu sapertos kitu kedah nyandak suplemén pikeun ngimbangan kurangna konversi Urolithin dina awak.

Naon Hasil Anu Urang Tingali Saatos Urolithin-A Bubuk?

Urolithin A geus kabuktian, ngaliwatan panalungtikan ilmiah sarta studi, boga pangaruh anti sepuh dina kakuatan otot, ukuran, jeung daya tahan. Sadaya kauntungan dirojong ku bukti ilmiah sareng waktos pangsaeutikna pikeun panilitian ieu dilaksanakeun opat bulan. Studi lumangsung salila opat bulan atawa leuwih, sarta loba peneliti ngaku yén suplemén Urolithin A diperlukeun sahenteuna opat bulan pikeun ngahasilkeun mitophagy jeung mangpaat métabolik.

rujukan:

[1]Guada M, Ganugula R, Vadhanam M, Ravi Kumar MNV. Urolithin A Mitigates Nephrotoxicity Cisplatin-ngainduksi ku Inhibiting Peradangan Renal na Apoptosis dina Modél Beurit Ékspérimén. J Pharmacol Exp Ther. 2017;363 (1): 58-65. doi: 10.1124/jpet.117.242420.
[2] "FDA GRAS bewara GRN No. 791: urolithin A". Administrasi Pangan sareng Narkoba AS. 20 Désémber 2018. Diakses tanggal 25 Agustus 2020.
[3] Landete JM (2011). "Ellagitannins, asam ellagic sareng métabolit turunanana: Tinjauan ngeunaan sumber, métabolisme, fungsi sareng kaséhatan". Pangan Panalungtikan Internasional. 44 (5): 1150–1160. doi: 10.1016/j.foodres.2011.04.027.
[4] Johanningsmeier SD, Harris GK (2011-02-28). "Dalima salaku kadaharan fungsional jeung sumber nutraceutical". Tinjauan Taunan Élmu Pangan sareng Téknologi. 2 (1): 181–201. Doi: 10.1146 / annurev-dahareun-030810-153709. PMID 22129380.
[5] Han QA, Yan C, Wang L, Li G, Xu Y, Xia X. Urolithin A attenuates disfungsi endothelial sapi-LDL-ngainduksi sabagean ku modulating microRNA-27 na ERK / PPAR-γ jalur. Mol Nutr Dahareun Res. 2016;60 (9): 1933-1943. doi: 10.1002/mnfr.201500827.

AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk Urolithin A (UA) anu ngagaduhan lab mandiri sareng pabrik ageung salaku dukungan, sadaya produksi bakal dilaksanakeun dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak. Sistim suplai stabil, duanana pesenan ritel na borongan anu acceptable.Welcome pikeun neuleuman informasi langkung lengkep ihwal AASraw!

Ninggalkeun Us A Pesen
0 likes
1172 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.