AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk atah Cetilistat pikeun leungitna beurat

Naon Cetilistat / Cetilistat bubuk atah?

bubuk atah Cetilistat / bahan baku Cetilistat mangrupakeun ubar dirancang pikeun ngubaran obesitas. Éta tindakan dina cara nu sarua salaku heubeul bubuk orlistat ubar ku inhibiting lipase pancreatic, hiji énzim nu ngarecah trigliserida dina peujit. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun anu dicegah tina keur dihidrolisis jadi asam lemak bébas absorbable sarta dikaluarkeun undigested. Dina percobaan manusa, bubuk cetilistat ieu ditémbongkeun ngahasilkeun leungitna beurat sarupa orlistat. Ieu ngakibatkeun leungitna beurat tur absorbs gajih tina diet. tamba tindakan peripherally pikeun ngurangan napsu, tanpa mangaruhan otak.

nami Cetilistat, bubuk Cetilistat, bubuk atah Cetilistat 282526-98-1 Cetilistat1
CAS 282526-98-1
Formula molekular C25H39NO3
Beurat molekul 401.58
lebur Point 72-76 ℃
Temp Storage. 2-8 ℃
Sandi Bodas atawa mareuman bubuk bodas

Cetilistat pangaruh bubuk atah / pangaruh Cetilistat

Obesitas mangrupakeun bala modern di nagara industrialized sarta ngembang, sarta ayeuna kaleuwihan beurat tur obesitas ngakibatkeun leuwih maotna di sakuliah dunya ti underweight. bubuk Cetilistat dianggap tipe lipase inhibitor nginum obat. nginum obat teh jalan ku blocking jeung metabolization lemak dina dahareun jadi anjeun teu nyerna dinya jeung gajih undigested bakal dialirkeun awakna dina gerakan bowel. The capsules kudu dipake sapanjang ku kalori low, diet low gajih na program latihan ditangtoskeun pikeun ngubaran obesitas. Ngurangan asupan kalori tur pamaliharaan beurat bisa nulungan nyegah sarta ngubaran kaayaan sapertos kolesterol tinggi, diabetes, hiperténsi sarta panyakit jantung.

282526-98-1 Cetilistat


Cetilistat bubuk atah dosage / Cetilistat dosage

bubuk Cetilistat asalna di formulir kapsul jeung eusi ubar unggal hiji nyaeta 60mg. Balik ningali dokter saméméh migunakeun ubar ieu nasihat on manajemén beurat tur supados dosage katuhu bisa diitung. The capsules téh dicokot ku sungut jeung swallowed sakabeh kalayan sagelas pinuh ku cai. Pasén umumna ngawartoskeun nyandak eta kalawan hidangan anu meh bisa nyegah sagala lemak dihakan ti keur diserep. Dina sakabeh kasus, penderita kudu mastikeun matuh regimen dosage nu disadiakeun ku dokter maranéhanana sarta mastikeun yén dosage maksimum anu pernah ngaleuwihan sakumaha lakukeun sangkan bisa ngaronjatkeun risiko efek samping.

Cetilistat bubuk atah éfék samping / pangaruh samping Cetilistat

Mun bubuk atah Cetilistat jadi leuwih dicokot, bisa ngabalukarkeun sababaraha pangaruh sisi sakumaha bellow:

mencret

Flatulence

Incontinence

spotting oily

Nyeri burih


Cetilistat bubuk atah perhatian / Cetilistat warning

bubuk atah Cetilistat bisa mangaruhan nyerep vitamin larut lemak nu tangtu sakumaha ogé sababaraha jenis gizi.

Consuming kavling pangan sareng eusi gajih tinggi bisa ngaronjatkeun risiko efek samping.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


1 likes
4224 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.