Sagalana ngeunaan bubuk Avanafil

1.What nyaeta Avanafil bubuk?
2.What nyaeta Avanafil bubuk?
3.How Teu Works Avanafil bubuk?
4.How mun Paké bubuk Avanafil?
5.Dosage bubuk Avanafil
6.Warning bubuk Avanafil
7.What Dupi efek samping Mungkin bubuk Avanafil?
bubuk 8.Avanafil Dibandingkeun Viagra na Cialis bubuk keur ED Treatment
9.How Fast Naha ED Narkoba Gawé?
10.How Long Do ED Narkoba Tukang?
11. Balukar sisi ED Narkoba
12.Rare Sisi Balukar tina Sakabéh Narkoba ED
13.Warnings ngeunaan ED Narkoba
14.Advantages bubuk Avanafil Toko ti Aas Avanafil supplier bubuk:


video bubuk Avanafil


bubuk I. Raw Avanafil Karakter dasar:

ngaran: bubuk Avanafil
CAS: 330784-47-9
Formula molekular: C23H26ClN7O3
Beurat molekul: 483.95
Ngalembereh Point: 150-152 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


1.What nyaeta Avanafil?aasraw

Avanafil ieu dipaké pikeun ngubaran lalaki anu boga disfungsi erectile (disebut oge peluh seksual). bubuk Avanafil milik sagolongan obat disebut phosphodiesterase 5 (PDE5) sambetan. obat ieu nyegah énzim nu disebut phosphodiesterase tipe-5 tina gawé teuing gancang. sirit mangrupa salah sahiji wewengkon mana énzim ieu jalan.

disfungsi Erectile nyaéta kaayaan dimana sirit teu heuras tur dilegakeun lamun lalaki hiji bungah séksual, atawa nalika anjeunna teu tiasa nyimpen hiji cacakan. Lamun lalaki anu geus dirangsang séksual, respon normal awakna urang téh pikeun ngaronjatkeun aliran getih ka sirit na pikeun ngahasilkeun hiji cacakan. Ku ngadalikeun enzim, bubuk Avanafil mantuan ngajaga hiji cacakan sanggeus sirit ieu stroked ku cara ningkatkeun aliran getih kana sirit. Tanpa Peta fisik kana sirit, kayaning nu kajadian salila sanggama, bubuk Avanafil iyeu moal jalan mun ngabalukarkeun hiji cacakan.


2.What nyaeta bubuk Avanafil?aasraw

Avanafil bubuk bubuk atah, bahan bubuk Avanafil, jenis bubuk bodas, loba stéroid produk supplier biasana mésér purity tinggi Avanafil bubuk online, sangkan kana sagala jinis brand réngsé bubuk Avanafil, anu jéntré tina Avanafil bubuk atah di Aas sakumaha dihandap:

Ngaran: bubuk Avanafil

CAS: 330784-47-9

Formula molekular: C23H26ClN7O3

Beurat molekul: 483.95

Ngalembereh Point: 150-152 ° C

Gudang temp .: RT

Warna: bubuk bodas

bubuk atah Avanafil (330784-47-9) hplc≥98% | bubuk kelamin AASraw


3.How teu bubuk Avanafil karya?aasraw

Avanafil bubuk aya dina hiji kelas pangobatan disebut phosphodiesterase (PDE) inhibitors.It ieu dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile (ED: peluh; henteu mampuh pikeun meunang atawa tetep hiji cacakan di lalaki). produk enhancement jalu ieu ngagaduhan ngaran na tina bahan aktif utamina nu mantuan sirkulasi getih dina awak dina cara normal. Aya bahan séjén nu ngajadikeun Avanafil bubuk éféktif tapi teu boga nu loba dampak jeung pangaruh anu bahan utama na geus nawarkeun.

Gawéna ku cara ningkatkeun aliran getih kana sirit nalika stimulasi seksual. aliran getih ngaronjat Ieu bisa ngabalukarkeun hiji cacakan. Avanafil bubuk teu cageur disfungsi erectile atawa ningkatkeun kahayang seksual. Avanafil bubuk teu nyegah kakandungan atawa sumebar kasakit dikirimkeun séksual kayaning virus immunodeficiency manusa (HIV).

Avanafil bubuk mangrupa obat lisan anu digunakeun pikeun nyampurkeun peluh (nu henteu mampuh pikeun attain atanapi ngajaga cacakan penile), kawanoh ogé salaku disfungsi erectile (ED). Ieu dina kelas obat disebut phosphodiesterase sambetan anu ogé ngawengku tadalafil (Cialis bubuk), sildenafil (Viagra) jeung vardenafil (Levitra). Cacakan tina sirit disababkeun ku keusikan tina sirit ku getih. Keusikan lumangsung alatan pembuluh darah nu mawa getih pikeun kanaékan sirit di ukuranana jeung nganteurkeun deui getih kana sirit, sarta, dina waktos anu sareng, pembuluh darah anu nyandak getih jauh ti panurunan sirit di ukuranana jeung cabut kirang getih tina sirit . stimulasi seksual anu ngabalukarkeun hiji cacakan ngabalukarkeun produksi jeung sékrési oksida nitrat dina sirit. The oksida nitrat ngabalukarkeun hiji énzim, guanylate siklase, ngahasilkeun siklik guanosin monophosphate (cGMP). Éta cGMP yén utamana jawab ngaronjatkeun sarta nurunna ukuran pembuluh darah mawa getih mun ti sirit masing-masing tur ngabalukarkeun hiji cacakan. Sabot cGMP geus ancur ku énzim séjén, phosphodiesterase-5, pembuluh getih balik deui ka ukuran normal maranéhanana, getih daun sirit, sarta cacakan nu ends. bubuk Avanafil nyegah phosphodiesterase-5 ti ngaruksak cGMP ambéh cGMP tetep sabudeureun panjang. Kegigihannya cGMP ngabalukarkeun hiji engorgement langkung berkepanjangan tina sirit ku getih. bubuk Avanafil ieu disatujuan ku FDA dina April 2012.


4.How ka Paké bubuk Avanafil?aasraw

Samemeh ngalakonan bubuk Avanafil

  • ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar lamun anjeun alérgi ka bubuk Avanafil, sagala pangobatan séjén, atawa salah sahiji bahan dina Avanafil tablet bubuk. Tanya tukang ubar anjeun atanapi parios inpo sabar pikeun daptar bahan.
  • Ulah nyandak bubuk Avanafil lamun keur nyokot atawa geus anyar dicandak riociguat (Adempas) atanapi nitrat kayaning isosorbide dinitrate (Dilatrate-SR, Isordil, dina BiDil), isosorbide mononitrate (Monoket), sarta nitrogliserin (Minitran, Nitro-Dur, Nitromist , Nitrostat, batur). Nitrat datangna saperti tablet, sublingual (handapeun létah) tablet, sprays, patches, pastes, sarta ointments. Tanya dokter Anjeun lamun henteu yakin lamun salah sahiji pangobatan anjeun ngandung nitrat.
  • teu nyandak ubar jalan ngandung nitrat kayaning amyl nitrat jeung butil nitrat ( 'poppers') bari nyandak bubuk Avanafil.
  • Ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar naon séjén resép na nonprescription pangobatan, vitamin, suplemén gizi, jeung produk herbal anjeun nyokot atawa rencanana nyandak. Pastikeun nyebut salah sahiji handap: blocker alfa kayaning alfuzosin (Uroxatral), doxazosin (Cardura), prazosin (Minipress), tamsulosin (Flomax, dina Jalyn), silodosin (Rapaflo), sarta terazosin; pangobatan antifungal tangtu kayaning fluconazole (Diflucan), itraconazole (Onmel, Sporanox), sarta ketoconazole (Nizoral); aprepitant (Emend); clarithromycin (Biaxin, dina Prevpac); diltiazem (Cardizem, Cartia, Tiazac); erythromycin (EES, E-Mycin, Erythrocin); sambetan Protéase HIV kayaning atazanavir (Reyataz, dina Evotaz), fosamprenavir (Lexiva), indinavir (Crixivan), nelfinavir (Viracept), ritonavir (Norvir, dina Kaletra), sarta saquinavir (Invirase); pangobatan séjén atawa perlakuan pikeun disfungsi erectile; pangobatan pikeun darah tinggi; nefazodone; verapamil (Calan, Covera, Verelan, batur); sarta telithromycin (Ketek). dokter Anjeun bisa jadi kudu ngarobah éta dosis pangobatan Anjeun atawa ngawas Anjeun taliti keur efek samping. Loba pangobatan séjén ogé bisa berinteraksi kalayan bubuk Avanafil, jadi pastikeun ngabejaan dokter Anjeun ngeunaan sagala pangobatan anjeun nyokot, malah jelema nu teu némbongan dina daptar ieu.
  • ngabejaan dokter Anjeun lamun geus kantos geus disarankan ku dokter ulah aktivitas seksual alesan médis, lamun geus kungsi dioperasi jantung dina bulan 6 kaliwat tur lamun geus kantos kagungan hiji cacakan nu lumangsung leuwih panjang batan jam 4. Ogé ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh atanapi tos kantos ngalaman kondisi anu mangaruhan bentuk sirit kayaning angulation, fibrosis cavernosal, atawa kasakit Peyronie urang; serangan jantung; a stroke; hiji keteg jajantung teratur; a arteri diblokir; panghina (nyeri dada); darah tinggi atawa low; gagalna jantung; Masalah Sél getih kayaning anémia sél arit (kasakit anu sél getih beureum), sababaraha myeloma (kanker sél plasma), atawa leukemia (kanker tina sél getih bodas); borok; ngaluarkeun getih masalah; atawa haté atawa panyakit ginjal. Ogé ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh atanapi tos kantos kagungan retinitis pigmentosa (kasakit panon diwariskeun jarang) atawa lamun kudu kantos ngalaman rugi visi parna, utamana lamun ka nu leungitna visi ieu disababkeun ku sumbatan aliran getih kana saraf yén pitulung nu katingali.
  • Anjeun kudu nyaho yén bubuk Avanafil téh ukur keur dipake dina lalaki. Awéwé teu kudu nyokot bubuk Avanafil, utamana lamun aranjeunna atanapi bisa jadi hamil atanapi anu breastfeeding. Mun hiji awéwé hamil nyokot bubuk Avanafil, manéhna kedah nelepon dokter nya.
  • ngobrol dokter Anjeun ngeunaan pamakéan aman tina inuman alkohol salila perlakuan anjeun kalayan bubuk Avanafil. Lamun inuman loba alkohol (leuwih ti tilu gelas anggur atawa tilu nembak wiski) bari anjeun nyokot bubuk Avanafil anjeun leuwih gampang ngalaman efek samping tangtu bubuk Avanafil kayaning pusing, nyeri sirah, keteg jajantung gancang, sarta low tekanan getih.
  • lamun anjeun ngabogaan bedah, kaasup bedah dental, ngabejaan dokter atanapi dokter gigi nu keur ngalakukeun bubuk Avanafil.
  • Anjeun kudu nyaho yen aktivitas seksual bisa janten galur dina haté anjeun, utamana lamun anjeun boga panyakit jantung. Upami Anjeun gaduh nyeri dada, pusing, atawa seueul salila kagiatan seksual, nelepon dokter Anjeun langsung jeung ulah aya aktivitas seksual dugi dokter Anjeun ngabejaan Anjeun disebutkeun.
  • ngabejaan kabeh panyadia Podomoro anjeun nu anjeun nyokot bubuk Avanafil. Mun anjeun kantos peryogi perlakuan médis darurat pikeun masalah haté, anu panyadia Podomoro anu ngubaran anjeun bakal peryogi kauninga mun anjeun tukang nyandak bubuk Avanafil.

Bari maneh nyokot bubuk Avanafil

  • Anjeun kudu nyaho kieu bari nyandak bubuk Avanafil
  • Ngabejaan sakabéh panyadia kasehatan anjeun nu nyandak ubar ieu. Ieu ngawengku Anjeun dokter, perawat, pharmacists, sarta dokter gigi.
  • Ulah nyetir na lakukeun tugas atanapi tindakan nu nelepon pikeun anjeun waspada dugi ka ningali kumaha Avanafil bubuk mangaruhan maneh lianna.
  • Pikeun nurunkeun kasempetan perasaan lieur atanapi ngalirkeun kaluar, gugah lalaunan lamun geus diuk atawa bohong turun. Kudu ati bade luhur jeung ka handap tangga.
  • Ulah nyandak ubar ieu kalayan obat lianna dipaké pikeun ngubaran parobahan dina kamampuh kelamin.
  • Lamun inuman jus jeruk bali atawa ngahakan jeruk bali mindeng, ngobrol jeung dokter anjeun.
  • Ngobrol jeung dokter Anjeun sateuacan Anjeun inuman alkohol.
  • ubar ieu teu eureun sumebarna panyakit kawas HIV atawa hépatitis nu dialirkeun getih atawa mibanda kelamin. Teu boga nanaon nu kelamin tanpa maké latex atanapi polyurethane kondom. Ulah bagikeun jarum atawa hal lianna kawas toothbrushes atanapi razors. Ngobrol jeung dokter anjeun.
  • Hiji masalah panon pisan goréng geus jarang kajadian kalawan bubuk Avanafil. Ieu bisa ngakibatkeun parobahan dina eyesight sarta kadangkala leungitna eyesight, nu bisa jadi teu datang deui. Ngobrol jeung dokter.
  • ubar ieu teu disatujuan keur dipake di barudak.

Saatos Anjeun ngalakukeun bubuk Avanafil

  • Tetep nginum obat ieu wadahna dinya sumping di, ditutup pageuh, jeung kaluar ti jangkauan sahiji barudak. Nyimpen eta dina suhu kamar tur jauh ti kaleuwihan panas sarta Uap (moal di kamar mandi).
  • pangobatan unneeded kudu disposed sahiji cara husus pikeun mastikeun yén pets, barudak, sarta jalma séjén teu bisa meakeun aranjeunna. Najan kitu, anjeun teu kudu siram nginum obat ieu handap jamban. Gantina, kalawan cara anu pangalusna pikeun dispose nginum obat anjeun ngaliwatan program nyandak-deui ubar. Ngobrol tukang ubar anjeun atanapi ngahubungan departemén sampah / daur ulang lokal anjeun pikeun ngalenyepan program nyokot-balik di masarakat Anjeun.
  • Kadé tetep sadayana nginum obat kaluar tina tetempoan jeung ngahontal barudak saloba peti (kayaning minders mingguan karacunan jeung maranéhanana pikeun panon pakait, creams, patches, sarta inhalers) henteu tahan anak-na barudak ngora tiasa muka éta gampang. Ngajaga barudak ngora ti karacunan, salawasna konci caps kaamanan jeung geura nempatkeun nginum obat dina lokasi aman - salah nu geus nepi na jauh tur kaluar tina tetempoan maranéhanana sarta ngahontal.


Meuli hal purity tinggi Tadalafil bubuk onlineAll Anjeun kedah uninga !!! AASraw


5.takeran bubuk Avanafilaasraw

Pikeun formulir dosage lisan (tablet):

bubuk Avanafil asalna salaku tablet nyandak ku sungut. Pikeun lalaki nyokot mg 100- atanapi dosis 200-mg, bubuk Avanafil biasana dicandak ku atanapi tanpa dahareun sakumaha diperlukeun, ngeunaan 15 menit sateuacan activit seksual, teu leuwih ti sakali sapoé ,.

Pikeun lalaki nyokot dosis 50-mg, bubuk Avanafil biasana dicandak ku atanapi tanpa dahareun sakumaha diperlukeun, ngeunaan 30 menit saméméh kagiatan seksual. Ulah nyandak bubuk Avanafil leuwih sering ti sakali dina jam 24.

Barudak-Paké teu dianjurkeun.

The dosis ubar ieu bakal béda pikeun penderita béda. Tuturkeun pesenan dokter anjeun atawa arah dina labél nu. Informasi di handap ngawengku mung dosis rata ubar ieu. Mun dosis anjeun mah béda, teu robah deui iwal dokter Anjeun ngabejaan Anjeun pikeun ngalakukeunana.

Jumlah ubar nu nyandak gumantung kana kakuatan ubar nu. Ogé, jumlah tina dosis Anjeun nyandak unggal dinten, waktu diwenangkeun antara dosis, jeung panjang waktos Anjeun nyandak ubar nu gumantung kana masalah médis pikeun nu keur maké ubar nu.


6.Warning bubuk Avanafilaasraw

Kapaur patali épék ngarugikeun:

• diskriminasi Warna: Dupi ngakibatkeun impairment nu patali dosis diskriminasi warna. Paké caution di penderita retinitis pigmentosa; minoritas kudu gangguan genetik phosphodiesterases retinal (henteu informasi kaamanan sadia).

• leungitna dédéngéan: panurunan atawa leungitna dédéngéan ngadadak geus dilaporkeun jarang; parobahan dédéngéan bisa dibarengan ku tinnitus jeung pusing. Hiji hubungan langsung antara terapi na leungitna dédéngéan teu acan ditangtukeun.

• Hypotension: nurun dina tekanan getih bisa lumangsung alatan épék vasodilator; make jeung caution di penderita halangan ventricular kénca outflow (stenosis aortic atanapi cardiomyopathy obstructive hypertrophic); bisa jadi leuwih sénsitip ka lampah hypotensive. pamakean babarengan kalayan terapi antagonis alfa-adrenergic bisa ngakibatkeun hypotension symptomatic; penderita kedah hemodynamically stabil saméméh initiating terapi di dosis panghandapna mungkin. Pasén kedah ulah aya atanapi ngawatesan konsumsi étanol penting babarengan salaku ieu bisa ngaronjatkeun risiko hypotension symptomatic.

• Priapism: nyeri cacakan> jam 6 dina durasi geus dilaporkeun (jarang). Ngalatih penderita neangan perhatian médis saharita lamun cacakan persists> jam 4. Paké ku caution dina pasien anu boga kaayaan anu bisa predispose aranjeunna keur priapism (anémia sél arit, sababaraha myeloma, leukemia).


7.What Nare di Mungkin Balukar samping bubuk Avanafil?aasraw

Naon efek samping bisa nginum obat ieu ngakibatkeun?

Avanafil bubuk bisa ngabalukarkeun efek samping. Ngabejaan dokter Anjeun upami salah sahiji gejala ieu parna atawa henteu dileungitkeun:

rieut

flushing

nyeri deui

Sababaraha efek samping tiasa serius. Upami Anjeun ngalaman sagala gejala ieu, nelepon dokter Anjeun langsung atanapi meunang perlakuan médis darurat:

hiji cacakan nu lasts leuwih panjang batan jam 4

leungitna dadakan visi dina hiji atawa duanana panon (tempo di handap pikeun jéntréna)

leungitna dédéngéan dadakan (tempo di handap pikeun jéntréna)

ringing dina Ceuli

pusing

baruntus

itching

eyelids ngabareuhan

Avanafil bubuk bisa ngabalukarkeun efek samping lianna. Nelepon dokter Anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah mahiwal bari nyandak nginum obat ieu.


bubuk 8.Avanafil Dibandingkeun Viagra na Cialis bubuk keur ED Treatmentaasraw

Upami Anjeun gaduh disfungsi erectile sarta nempo bubuk Avanafil dibandingkeun Viagra jeung bubuk Cialis lajeng maca on. Mun anjeun diantara estimasi 30 juta lalaki di Amérika Serikat anu ngalaman disfungsi erectile sarta rék nyandak salah sahiji ubar disfungsi erectile, anu persetujuan panganyarna bubuk Avanafil ku Administrasi Pangan sarta Narkoba (FDA) hartina ayeuna gaduh lima ubar ti mana mun milih. Nyaeta Avanafil bubuk pilihan pangalusna anjeun alatan éta ubar newest? Kumaha carana sangkan Avanafil bubuk ngabandingkeun jeung ubar lianna pikeun disfungsi erectile? Tur pangpentingna, kumaha éféktif mangrupa Avanafil bubuk dibandingkeun Viagra na Cialis bubuk?

The Lima Erectile disfungsi Narkoba

Ubar disfungsi erectile lima FDA-disatujuan dina pasaran anu bubuk Avanafil (Stendra), sildenafil (), tadalafil (), sarta (duanana Levitra na Staxyn, hiji formulir oral ngabubarkeun of Levitra). Sakabéh ubar ieu milik kelas ubar sami katelah phosphodiesterase (PDE) sambetan alatan maranéhna sagala gawé ku blocking énzim tipe phosphodiesterase 5 (PDE-5).

Nalika PDE-5 bakal diblokir, ieu ngaronjatkeun aliran getih ka sirit, anu dina gilirannana baris, di hal nu ilahar, hasil dina cacakan. Urang nyebut "nu ilahar" sabab nu efficacy sadaya lima ubar nu sarupa, gumantung kana dosis dicokot, sarta rata ngeunaan 77% kana 84%.

bubuk Avanafil pikeun disfungsi Erectile

Kusabab bubuk Avanafil teh tambahan newest ka arsenal obat disfungsi erectile, hayu urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan di dinya méméh kami ngalakukeun perbandingan jeung obat ED lianna. Dina percobaan klinis, sakabéh 77% tina lalaki kalawan disfungsi erectile umum anu ngawasa bubuk Avanafil kahontal hiji cacakan dibandingkeun kalawan 54% tina lalaki anu ngawasa placebo. Diantara lalaki kalawan disfungsi erectile patali diabetes, 63% kahontal hiji cacakan sanggeus nyokot bubuk Avanafil dibandingkeun kalawan 42% anu ngawasa placebo.

Hayu urang nempo hasil salah 12-minggu sidang Phase III hususna. Jumlahna aya lalaki 646 anu acak ditugaskeun nyandak boh 50, 100, atawa 200 mg menit Avanafil bubuk 30 saméméh initiating aktivitas seksual. Aya no larangan dina dahareun atawa alkohol pamakéan. Sahiji usaha seksual 300 dijieun salila pangajaran, 64% kana 71% éta suksés diantara lalaki anu ngawasa bubuk Avanafil dibandingkeun kalawan 27% diantara lalaki anu ngawasa placebo. Séjén warta alus: 59% kana 83% tina 80 nyoba di sanggama dijieun leuwih ti jam 6 sanggeus nyokot bubuk Avanafil anu suksés dibandingkeun kalawan ukur 25% usaha suksés di lalaki anu ngawasa placebo. Dina sababaraha lalaki, bubuk Avanafil digawé di sakumaha saeutik sakumaha 15 menit. (Maman 2012)

Kanyataanna, hiji hal nu bisa misahkeun bubuk Avanafil ti opat ubar ED sejenna nyaeta kumaha gancang gawéna. Dr Wayne Hellstrom, dosen urology di Tulane Universitas Sakola Kadokteran di New Orleans, nyatakeun dina artikel Reuters yén Avanafil bubuk "nyaeta berpotensi nu lakonan panggancangna ti opat," salaku percobaan klinis geus ditémbongkeun eta tiasa dianggo sakumaha gancang sakumaha 15 menit . Sanajan kitu, aya geus laporan bubuk Cialis gawe dina ngeunaan 15 menit ogé.

bubuk Avanafil Dibandingkeun Viagra na Cialis bubuk keur ED Treatment


9.How Fast Naha ED Narkoba Gawé?aasraw

Sababaraha ubar disfungsi erectile dianggo gancang ti batur, sarta kadaharan tiasa faktor contributing (bubuk Avanafil Dibandingkeun Viagra na Cialis bubuk):

  • Cialis bubuk: 15 mun 45 menit, kadaharan boga pangaruh
  • Levitra na Staxyn: 25 menit, tapi bisa nyangsang lamun dicandak ku tepung lemak
  • Avanafil bubuk: menit 30, kadaharan teu dipercaya boga pangaruh
  • Viagra: 30 menit, tapi bisa ditunda mun dicokot tina dahareun


10.How Long Do ED Narkoba Tukang? (Bubuk Avanafil Dibandingkeun Viagra na Cialis bubuk)aasraw

Ubar disfungsi erectile béda dina sabaraha lila lalaki hiji bisa ngaharepkeun sangkan bisa ngahontal hiji cacakan. kali sabenerna bisa rupa-rupa, gumantung kana dosis dicokot jeung faktor séjén

  • Cialis bubuk: jam 36
  • Levitra na Staxyn: 4 kana jam 5
  • Avanafil bubuk: leuwih ti 6 jam sababaraha pasien
  • Viagra: 4 mun 5 jam


11.Side Balukar tina ED Narkobaaasraw

Sanajan efek samping pakait sareng sadaya obat ED nu rada sarupa, aya béda anu bisa jadi penting pikeun sababaraha lalaki.

  • Cialis bubuk: Kalolobaan umum anu lieur jeung salah ancur. Kirang umum anu nyeri, pusing, flushing raray, aches otot, kamacetan nasal deui.
  • Levitra na Staxyn: Kalolobaan umum anu flushing raray na lieur. Kirang umum nu pusing, salah ancur, kamacetan nasal, seueul.
  • bubuk Avanafil: Kalolobaan umum anu flushing, nyeri sirah, kamacetan nasal, jeung irung runny. Kirang umum anu balik nyeri, diare, pusing, hipertensi, influenza, aches otot, sarta infeksi saluran pernapasan luhur.
  • Viagra: Kalolobaan umum anu raray flushing, nyeri sirah, salah ancur. Kirang umum anu dirobah visi, diare, pusing, kamacetan nasal, baruntus, sarta inféksi saluran kemih.

Atah tadalafil bubuk vs atah sildenafil citrate bubuk


12.Rare Sisi Balukar tina Sakabéh Narkoba EDaasraw

Lima ubar disfungsi erectile bisa ngabalukarkeun efek samping langka nu ngawengku rugi dadakan visi dina hiji atawa duanana panon, leungitna dadakan tina dédéngéan dina hiji atawa duanana Ceuli, sarta parobahan visi warna. Upami Anjeun ngalaman salah sahiji efek samping ieu, kontak propaider Podomoro Anjeun langsung.

éfék samping sejen langka nyaéta priapism, atawa cacakan 4 sajam. Lalaki anu ngalaman hiji cacakan nu lasts 4 jam atawa panjang kedah neangan perhatian médis saharita.


13.Warnings ngeunaan ED Narkobaaasraw

Sateuacan Anjeun nyandak bubuk Avanafil atanapi salah sahiji ubar ED sejenna, Anjeun kudu ngabejaan panyadia Podomoro anjeun ngeunaan sagala pangobatan jeung suplemén anjeun nyokot, duanana resép na leuwih-nu-counter. Ieu hususna kritis lamun keur nyokot nitrat, kusabab kombinasi teh bisa ngabalukarkeun drastis, serelek dadakan di tekanan getih. Anjeun oge kedah ngabejaan dokter Anjeun lamun geus kantos ngalaman di handap:

  • masalah haté, kayaning serangan jantung, panghina, gagal haté, keteg jajantung teratur
  • bedah haté dina bulan 6 panungtungan
  • stroke
  • tekanan getih low atanapi tinggi
  • Kasakit Peyronie urang
  • Priapism
  • kasakit getih, kayaning sababaraha myeloma, leukemia, anémia sél arit
  • Retinitis pigmentosa (kasakit panon genetik)
  • ngaluarkeun getih masalah
  • borok lambung
  • masalah ati
  • leungitna visi parna
  • masalah ginjal
  • Sagala kaayaan médis séjén

Lalaki jeung disfungsi erectile boga rupa ubar lisan nu bisa ngabantu aranjeunna ngatur panyakit ieu. pilihan perlakuan séjén mungkin kaasup numput sirit, suppositories, injections penile, implants penile, sangakan, sarta remedies alam. Sateuacan ngawitan tipe salah sahiji treatment disfungsi erectile, lalaki kedah marios sadaya pilihan maranéhanana sarta ngabahas aranjeunna sareng panyadia Podomoro pangaweruh.

bubuk Avanafil Dibandingkeun Viagra na Cialis bubuk keur ED Treatment


14.Advantages tina mésér bubuk Avanafil ti Aas Avanafil supplier bubuk:aasraw

Quality 1.High Jeung Harga kalapa:

1) purity:> 99%
2) Urang téh produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2.Fast Jeung Pangiriman Aman:

1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar. Nyukcruk angka sadia
2) aman tur wijaksana kiriman. Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan Anjeun.

3.We Boga Klién Sakuliah Dunya The:

1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik Pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, nohonan sarat konsumén 'téh tanggung jawab urang.
3) kualitas High, harga kalapa, pangiriman gancang, jasa-kelas munggaran mangtaun nu percaya sarta muji ti nasabah.

Prinsip 4.Three:

1) pangiriman Aman: Tumuwuhna Channel, nangtayungan privasi of customers.And ngan bisi, mastikeun ka ulang kapal.
2) Kungsi ngarobah: produk bakal salawasna ngajaga purity tinggi, moal robah, kualitas High nyaeta budaya parusahaan urang.
3) Good jasa: Salaku gancang-gancang pikeun ngajawab masalah customer, supaya para nasabah nampa barang aman.


Nebak blog produk favorit anjeun:

bubuk Avanafil Sagalana anjeun kudu nyaho saméméh bubuk Toko clenbuterol

0 likes
5023 Tampilan

Komentar nu ditutup.