Sagalana ngeunaan Cetilistat bubuk vs bubuk Orlistat

bubuk 1.Cetilistat
bubuk 2.Orlistat
3.Cetilistat bubuk dosage
4.Orlistat bubuk dosage
5.Cetilistat review bubuk
6.Orlistat review bubuk
efek samping bubuk 7.Cetilistat
efek samping bubuk 8.Orlistat
bubuk 9.Cetilistat bubuk Leuwih alus bisa ditolerir Than Orlistat
bubuk 10.Buy Anti obesitas online


Cetilistat (Oblean) video bubuk


I.Cetilistat (Oblean) bubuk Karakter dasar:

ngaran: Cetilistat (Oblean) bubuk
CAS: 282526-98-1
Formula molekular: C25H39NO3
Beurat molekul: 316.31
Ngalembereh Point: 190-200 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Gray Bubuk


1. bubuk Cetilistataasraw

bubuk Cetilistat mangrupa inhibitor of lipase pancreatic, hiji énzim nu ngarecah trigliserida dina peujit. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun anu dicegah tina keur dihidrolisis jadi asam lemak bébas absorbable sarta kénca bisa dikaluarkeun undigested. Ubar ieu, bari siga ubar Orlistat bubuk bubuk ayeuna FDA-disatujuan, mungkin boga profil sisi-pangaruh beuki lumayan alatan hiji struktur molekul béda. A fase 2 sidang diulik 612 obese, subjék diabetik ku BMI of 28 mun 45 kg / m2 leuwih jaman perlakuan a 12-minggu. bubuk Cetilistat 80 na 120 mg diwanohkeun leungitna beurat signifikan dibandingkeun kalawan placebo (3.85 kg sarta 4.32 kg vs 2.86 kg, mungguh). leungitna beurat Cetilistat bubuk-ngainduksi éta sarupa leungitna beurat kahontal kalawan Orlistat bubuk bubuk (3.78 kg). Cetilistat bubuk bubuk éta ogé bisa ditolerir sarta nembongkeun discontinuations pangsaeutikna alatan acara ngarugikeun ti di placebo jeung grup bubuk Orlistat. Nunjukkeun yen discontinuation di group bubuk Orlistat éta nyata leuwih goreng ti di 120 mg Cetilistat bubuk bubuk jeung placebo grup, sarta éta sagemblengna alatan acara ngarugikeun cerna, bubuk Cetilistat bisa jadi inhibitor lipase pikaresep keur achieving leungitna beurat. percobaan fase 3 of Cetilistat bubuk bubuk anu ayeuna di pananda di Jepang.


bubuk anti obesitas téh populér di pasar. Kayaning Cetilistat bubuk bubuk, bubuk Orlistat, sibutramine bubuk ...


2. bubuk bubuk Orlistataasraw

Orlistat bubuk bubuk mangrupakeun lipase cerna potent sarta malik inhibitor ngahulag diserep gajih dietary ku 30% ku inhibiting pancreatic na lipase gastric. bubuk Orlistat ieu disatujuan dina 1998 na ayeuna hijina ubar sadia pikeun manajemén jangka panjang obesitas. dosis prescribed nyaeta 120 mg kali kapsul 3 poean, sarta satengah dosis (60 mg) nyaéta sadia leuwih deui-counter di sababaraha nagara, kaasup di AS nu efficacy tina bubuk Orlistat pikeun leungitna beurat geus dilaporkeun dina sababaraha RCTs pikeun manajemén jangka panjang obesitas (kira 4 taun). Dina meta-nganalisa of 12 na 15 percobaan, beda mean dina leungitna beurat alatan bubuk Orlistat éta -2.59 kg (95% CI, -3.46 mun -1.74 kg) di 6 bulan na -2.9 kg (-3.2 mun -2.5 kg ) di 12 bulan, nu éta leuwih ti placebo nu. Efek mangpaatna dina beurat awak anu cukup pikeun ngaronjatkeun sababaraha parameter cardiometabolic, kaasup kuriling cangkéng, tekanan darah, kadar glukosa getih, sarta propil lipid. Dina-analysis meta nu kaasup studi 15 kira pamilon 10,995 anu dirawat kalayan Orlistat bubuk bubuk atawa placebo salila sahenteuna 6 mun 12 bulan, perlakuan jeung bubuk Orlistat ieu pakait sareng panurunan signifikan dina total koléstérol sanggeus adjustment pikeun leungitna beurat, anu nunjukkeun bubuk Orlistat mangrupakeun alat adjunctive mangpaat pikeun ngaronjatkeun propil faktor résiko cardiovascular di penderita obese. Orlistat bubuk ogé ngurangan incidence sahiji jenis diabetes 2 ti 9.0% kana 6.2% (HR, 0.63; 95% CI, 0.46 mun 0.86) dina sidang 4-taun panjang.

Diantara penderita obese Korea narima bubuk Orlistat pikeun 24 minggu, nu hartosna robah beurat ti dasar ieu -2.8 kg. Perlakuan jeung bubuk Orlistat ogé ningkat sababaraha parameter métabolik. Aya perbaikan signifikan kontrol glycemic (HbA1c, -0.87%; P <0.01), insulin puasa koléstérol total, LDL-C (P <0.001), ninggang kuriling (-5.48 ± 0.54 cm, P <0.001), getih systolic tekanan sarta tekanan getih diastolic (P = 0.000), tanpa efek samping serius.

Efek samping paling umum bubuk Orlistat anu cerna jeung kaasup diare, incontinence fecal, spotting oily, flatulence, bloating, sarta dyspepsia. Salaku hasil tina efek ngarugikeun, bubuk Orlistat mungkin teu bisa ditolerir ogé. Sanajan kitu, efek samping condong lumangsung mimiti na bisa ngurangan jadi pasien diajar kumaha ulah diets-euyeub gajih.

Anyar, tatu haté serius geus dilaporkeun leuwih 10 taun kaliwat. Antara 1999 na 2008, anu FDA AS narima 32 laporan tatu haté parna, kaasup kasus 6 gagal ati dina penderita maké Orlistat bubuk bubuk, nu ditanya teh FDA AS pikeun migawe hiji review ngeunaan perlakuan bubuk Orlistat urang kaamanan. resensi dicirikeun jumlahna aya kasus 13 tatu haté parna, dilaporkeun antara April 1999 jeung Agustus 2009 kaluar tina hiji diperkirakeun 40 juta jalma di sakuliah dunya anu kungsi dipaké Xenical atanapi Alli. The FDA AS disarankan professional Podomoro neruskeun resép bubuk Orlistat dina bulan Agustus 2009, lantaran tatu haté parna éta langka. Sanajan kitu, a review di Méi 2010 ngarah ka harita labél jeung ditambah peringatan tatu haté parna ngadidik umum ngeunaan tanda na gejala tatu ati.


96829-58-2, Orlistat, bubuk atah Orlistat,


3. Cetilistat bubuk dosageaasraw

Cetislim (Cetilistat bubuk) bubuk anu disadiakeun salaku 60mg capsules kakuatan pikeun administrasi oral. ubar nu geus dicandak ku anjeun make hidangan pikeun mastikeun yén éta berpungsi bari dahareun keur dicerna, ku kituna nyerep gajih tina dahareun bisa éféktif ngurangan. dokter anjeun bakal mamatahan anjeun dina sabaraha ubar nyandak kalawan unggal dosis, kitu ogé dosage poean nu diperlukeun. Hal ieu kacida penting nu taat kana parentah ieu. Ulah nyandak leuwih ti dokter anjeun ngabejaan Anjeun nyandak.

capsules Cetislim anu ditawarkeun dina 60 kakuatan mg. dosis nyaeta nyandak hiji kapsul jeung unggal tepung. Ulah skip hidangan na teu nyandak deui nginum obat teh ti prescribed. nyandak cetilisat kalayan pangan bisa ngabantu pikeun meungpeuk gajih tina naon tuang ti keur nyerep kana awak. Pastikeun anjeun damel ku dokter Anjeun pikeun mastikeun pangan katuhu anu didahar jeung anjeun nyokot nginum obat ieu anjeun kedah.


4. Orlistat bubuk dosageaasraw

bubuk Orlistat ieu lisan dipaké salaku kapsul a sarta nonprescription capsule.The dianjurkeun dosage bubuk Orlistat hiji 120-mg (kapsul a) hiji waktos, tilu kali sapoé. Candak bubuk Orlistat mangsa tepung atawa nepi ka 1 jam sanggeus tepung a. Mun tepung hiji lasut atawa henteu gaduh gajih, anjeun bisa skip dosis Anjeun. Turutan arah dina labél resép Anjeun atawa labél pakét taliti, tur menta dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngajelaskeun naon bagian anjeun teu ngarti. Candak bubuk Orlistat persis sakumaha diarahkeun. Ulah nyandak leuwih atawa kurang ti atawa butuh eta leuwih sering ti prescribed ku dokter anjeun atanapi nyatakeun on iket.

★ Lamun Anjeun Candak bubuk Raw Orlistat:

• ditilik jumlah gajih harian, karbohidrat, sarta protein.

• Sawaktos anjeun nyokot leungitna beurat Orlistat bubuk, anjeun kedah ulah aya pangan nu mibanda leuwih ti 30% gajih.

• Lamun dahar daging, jangjangan (hayam) atawa lauk, dahar ukur 2 atanapi 3 ons (55 atanapi 85 gram) pikeun porsi a, motong lean daging téh ok. kalawan leuwih séréal, bungbuahan, jeung sayuran. Ngaganti produk sakabeh-susu jeung nonfat atanapi 1% susu na reduced- atanapi-gajih low item susu.

• Nyokot multivitamin poean nu ngandung vitamin A, D, E, K, sarta béta-karoten

blok bubuk Orlistat diserep awak anjeun tina sababaraha vitamin gajih-leyur na béta karotén. Ku alatan éta, mun anjeun migunakeun bubuk Orlistat maneh kudu nyokot hiji multivitamin poean nu ngandung vitamin A, D, E, K, sarta béta-karoten. Baca labél ka manggihan hiji produk multivitamin nu ngandung vitamin ieu. Candak nu multivitamin sakali sapoé, jam 2 saméméh atawa jam 2 sanggeus nyokot bubuk Orlistat, atawa butuh multivitamin di waktu sare.

Klik di dieu: nyandak bubuk Orlistat, bubuk Orlistat, meuli bubuk Orlistat, Orlistat bubuk samping éfék.

★ Saatos Anjeun Paké Ieu:

Tetep nginum obat ieu wadahna, pageuh ditutup, Dimana kaluar jangkauan sahiji barudak. Tanggal kadaluarsana bubuk Orlistat biasana mangrupakeun taun 2, anjeun kukituna hadé nyimpen eta dina suhu kamar tur jauh ti kaleuwihan panas, Uap (moal di kamar mandi), sarta lampu. Cara pangalusna pikeun dispose nginum obat anjeun ngaliwatan program ubar nyandak-deui tinimbang flushing nginum obat ieu handap jamban.

★ Daur Of bubuk Orlistat

Orlistat bubuk kudu dilaksanakeun unggal dinten janten éféktif. leungitna beurat ilaharna dimimitian dina minggu 2 sarta terus keur 6 mun 12 bulan on Orlistat leungitna gajih bubuk. bubuk Orlistat lajeng bakal nulungan urang pikeun miara beurat anyar ieu leuwih handap sarta ngabantu pikeun nyegah beurat keur regained.

Pamutahiran dina faktor résiko (kayaning réduksi dina tekanan darah tinggi, normalizing kadar gula getih sarta nurunkeun kadar kolesterol) anu biasana observasi dina 1 bulan dimimitian terapi na geus dijaga salila kursus Orlistat perlakuan bubuk.

Aranjeunna mibanda pitulung loba jalma keur beurat kaleungitan nurutkeun kana ulasan cetilisat atanapi pedaran lianna ti Anti obesitas bubuk pamaké.


5. bubuk Cetilistat review bubukaasraw

bubuk Cetilistat mangrupa inhibitor of lipase pancreatic, hiji énzim nu ngarecah trigliserida dina peujit. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun anu dicegah tina keur dihidrolisis jadi asam lemak bébas absorbable sarta kénca bisa dikaluarkeun undigested. Ubar ieu, bari siga ubar Orlistat bubuk bubuk ayeuna FDA-disatujuan, mungkin boga profil sisi-pangaruh beuki lumayan alatan hiji struktur molekul béda. A fase 2 sidang diulik 612 obese, subjék diabetik ku BMI of 28 mun 45 kg / m2 leuwih jaman perlakuan a 12-minggu. bubuk Cetilistat 80 na 120 mg diwanohkeun leungitna beurat signifikan dibandingkeun kalawan placebo (3.85 kg sarta 4.32 kg vs 2.86 kg, mungguh). bubuk-ngainduksi leungitna beurat Cetilistat éta sarupa leungitna beurat kahontal kalawan bubuk Orlistat (3.78 kg). Cetilistat bubuk bubuk éta ogé bisa ditolerir sarta nembongkeun discontinuations pangsaeutikna alatan acara ngarugikeun ti di placebo jeung grup bubuk Orlistat. Nunjukkeun yen discontinuation di group bubuk bubuk Orlistat éta nyata leuwih goreng ti di 120 mg Cetilistat bubuk jeung placebo grup, sarta éta sagemblengna alatan acara ngarugikeun cerna, bubuk Cetilistat bisa jadi inhibitor lipase pikaresep keur achieving leungitna beurat. percobaan fase 3 of Cetilistat bubuk bubuk anu ayeuna di pananda di Jepang.


6. bubuk Orlistat review bubukaasraw

Nalika tempo Orlistat bubuk bubuk aya perlu janten tinimbangan ati mungkin efek samping, studi klinis, sareng naon urang kudu nyebutkeun ngeunaan eta. The FDA geus dikirim surat peringatan ti mungkin karuksakan ginjal serius disababkeun ku bubuk bubuk Orlistat. Aya ogé loba efek samping mungkin, sarta loba nasabah nu nyebut maranéhna ngalaman épék. Ogé, studi klinis geus ditémbongkeun ka jadi ngan mujarab pikeun nepi ka 6 pon tina leungitna beurat dina sataun. Ieu nowhere jumlah diperlukeun pikeun aya pikeun hasil noticeable. Masih loba custoemrs gagal ningali sagala robah dina beurat.

Aya nu 2016 karacunan diet pangalusna disebut Sletrokor nu dipeunteun sakumaha cara kieu alatan na kabéh bahan alam, leungitna beurat potent, sarta laju persetujuan customer. Loba nu nyebut éta aman tur mujarab pikeun nulungan jeung leungitna beurat. Hayu urang ogé ditingalikeun janten alus keur ngurangan napsu, ngaronjatna métabolisme, nulungan ningkatkeun wanda, jeung sababaraha kauntungan lianna. Anjeun tiasa manggihan ngeunaan karacunan diet ieu ku ngaklik dieu.

Sletrokor ieu ogé dijieun ku 30 dinten duit deui garansi pinuh. Mun lantaran rék ngajadwalkeun balik, Anjeun bisa ngalakukeunana jeung euweuh ditanyakeun. Klik di dieu pikeun neangan nu leuwih seueur tentang Sletrokor.


7. efek samping bubuk Cetilistataasraw

Paling ilahar dilaporkeun efek samping bubuk Cetilistat anu stools oily, diare, incontinence fecal, gerakan bowel sering, sarta flatulence. Dina sababaraha hal, di penderita diabetik obese tingkat of glycosylated hémoglobin (HbA1c) anu ogé significatively ngurangan. Cetilistat bubuk bubuk némbongkeun hampang mun sedeng acara ngarugikeun, utamana alam cerna (steatorrhea), kalawan hiji incidence leuwih handap Orlistat bubuk bubuk.

bubuk anti obesitas: bubuk Cetilistat vs bubuk Orlistat | AASraw


8. efek samping bubuk Orlistataasraw

Loba efek samping pakait sareng bubuk Orlistat mangrupakeun gejala pencernaan, meureun alatan di non-nyerep lemak. Efek samping ilahar kajadian mangrupakeun parobahan dina moments bowel, anu mindeng lumangsung salila sababaraha mimiti minggu nyokot suplement nu. efek samping mungkin dileungitkeun, tapi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ka nuluykeun pikeun sakabéh durasi hiji jalma kana nginum obat teh.

Balukar Sisi mungkin

• ngurangan nyerep vitamin gajih-leyur kawas A, D, E, sarta K

nyeri deui • parna handap

• utah

• isu ginjal

• bareuh ankle

• Shortness tina napas

• kacapean

• oily, stools smelly

• gerakan bowel ngaronjat, stools bengong, henteu mampuh ngadalikeun bowels

Frékuénsi Balukar Sisi

The FDA ogé geus diterbitkeun informasi sakumaha ka frékuénsi efek samping nu tangtu. Dina taun munggaran ngalakukeun kakuatan resép bubuk Orlistat bubuk:

• 26.6% tina pamaké dilaporkeun spotting oily.

• 23.9% dilaporkeun gas kalawan ngurangan.

• 22.1% ngalaman gerakan bowel urgent.

• 20% ngalaman lemak atawa stools oily.

• 10.8% ngalaman hiji angka ngaronjat gerakan bowel.

• 7.7% ngalaman incontinence fecal.

Pikeun 8.8% tina pamaké bubuk Orlistat, efek samping éta cukup serius maranehna keur ngaeureunkeun pamakéan. Salian hampang atawa sedeng efek samping bubuk Orlistat, Efek samping leuwih parna bisa lumangsung. Pamaké anu ngalaman sagala efek samping leuwih parna kedah ngaeureunkeun pamakéan sarta ngahubungan dokter maranéhanana.

Beuli bubuk Anti obesitas online ti AASraw


9. Cetilistat bubuk bubuk Leuwih alus bisa ditolerir Than Orlistat bubuk bubukaasraw

Budapest, Hungary - April 24, 2007 - bubuk Cetilistat, a cerna lipase inhibitor novél, nembongan janten salaku éféktif dina manajemen obesitas na comorbidities salaku inhibitor lipase sejen, Orlistat bubuk bubuk, bari demonstrating tolerability hadé, nurutkeun dua fase 2 studi randomized, ganda-buta, placebo-dikawasa, 12-minggu.

"Lipase inhibisi geus kabuktian efficacy di penderita obese na di penderita obese jeung diabetes," ceuk Peter Kopelman, dekan, fakultas kaséhatan, universitas East Anglia, Norwich, Britania Raya, saha dibere dua studi atas nama Cetilistat bubuk Study Éropa Grup didieu di 15th Éropa Kongrés on obesitas (eco).

Ulikan munggaran ditalungtik pamakéan bubuk bubuk Cetilistat di penderita obese 372 ku indéks massa awak (BMI)> 30, dina puseur-Éropah. Kabéh penderita narima sangakan dietetic intensif sakuliah ulikan jeung dihakan diet prescribed yén ieu diitung janten kcals ngadeukeutan 500 handap diet beurat-ngajaga maranéhna. Sajaba ti éta, penderita dibere 60, 120, atawa 240 mg bubuk Cetilistat, atawa placebo, di mealtimes, tilu kali sapopoé. leungitna beurat signifikan ieu dihontal dina sagala Grup perlakuan dina 12 minggu, sareng ngurangan 3.5-kg dina beurat kahontal kalawan 120 mg Cetilistat bubuk bubuk tilu kali poéan versus placebo (P <.05).

"Cetilistat bubuk bubuk éta éféktif dina inducing leungitna beurat dina 12 minggu pangajaran," ceuk Dr. Kopelman dina presentasi dina April 23rd. "Sajaba ti éta, aya reductions signifikan di kuriling cangkéng." Dina pangajaran kadua dibere ku Dr. Kopelman, panalungtik enrolled 612 subjék obese jeung diabetes 2 tipe, anu nyokot metformin. Loba pasien éta ogé dina statins, sarta kira sapertilu ogé nyokot nginum obat antihypertensive.

Saperti dina ulikan saméméhna, penderita narima diet hypocaloric tur salah sahiji tina tilu dosis béda bubuk Cetilistat (40, 80, atawa 120 mg), atawa placebo. Sajaba ti éta, hiji kelompok studi kaopat ieu randomized mun 120 mg Orlistat bubuk bubuk 3 kali sapopoé. Dr Kopelman ngomong yén reductions beurat signifikan anu dihontal dina sagala Grup treatment, kalayan kurang 35% subjék dina pangluhurna Cetilistat bubuk bubuk dosis achieving rugi beurat ngeunaan 5% tina beurat awak mimiti maranéhna atawa leuwih. Sajaba ti éta, aya reductions signifikan sacara statistik dina glycosilated hémoglobin (HbA1c) leuwih minggu 12. Sanajan data efficacy éta comparable antara Cetilistat bubuk bubuk jeung Orlistat bubuk bubuk, béda considerable mecenghul antara dua obat ieu ngeunaan propil tolerability maranéhanana, nurutkeun Dr. Kopelman.

Gemblengna, penderita diperlakukeun kalayan Orlistat bubuk bubuk miboga ampir dua kali loba acara ngarugikeun serius - utamina cerna - ngarah kana discontinuation perlakuan ti di group bubuk bubuk Cetilistat. Laju acara ngarugikeun parna ngarah kana discontinuation éta comparable antara grup placebo jeung maranéhanana narima bubuk Cetilistat. Dina dasar hasil ieu, Dr. Kopelman menyimpulkan yén bubuk Cetilistat ngabogaan profil tolerability nguntungkeun, sarta éta aman tur efficacious dina manajemen obesitas na comorbidities na.


10. Beuli bubuk Anti obesitas onlineaasraw

Anti obesitas bubuk supplier-AASraw

Anjeun oge bisa meuli bubuk Anti obesitas online, kumaha oge, pastikeun yén meuli geus rengse ti sumber dipercaya jeung Anti obesitas supplier bubuk bubuk. The versi ilegal tamba ieu aya pohara unsafe tur tiasa pisan bahaya keur kaséhatan Anjeun. Anjeun oge bisa menta dokter Anjeun atawa panyadia kaséhatan mun nyarankeun Anjeun sumber dipercaya, ku kituna anjeun bisa meuli bubuk Anti obesitas online ayeuna.

Di dieu hiji recommendation- pisan dipercayaAASraw, Utama dina nyadiakeun suplai Anti obesitas powder.AASraw kualitas luhur bubuk Anti obesitas na purity nu teu kirang ti 98%. kaunggulan husus ti AASraw sakumaha nurutan:

1. stéroid kualitas pangalusna atah kalawan harga pabrik low

Urang ngajamin purity pangluhurna sagala powders> 98%, sarta alatan kami produsén moal pangecér, sadaya barang didieu dijual langsung kalawan harga panghandapna.

2. Saum sareng aman pangiriman bahan baku stéroid

1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar, teras nyadiakeun angka nyukcruk.

2) Beunghar ngalaman shipper garansi kiriman aman tur wijaksana sadaya bubuk Anti obesitas. Rupa-rupa metode transportasi, tur pilihan pangalusna salah nurutkeun alamat individu Anjeun.

3) The tinggi hasil laju pangiriman aman nyaeta luhur 98%.

4) waktos Pangiriman for bubuk Anti obesitas: 3-5 poé gawé ka AS, sarta 4-6 poé gawé ka nagara Uni Éropa.

3. AASraw gaduh klien sakuliah dunya

1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sakabeh rupa bahan stéroid jeung pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.

eupan balik 2) pamaké urang bakal ngaapresiasi, saran anjeun bakal kanu kami pikeun ngaronjatkeun jasa urang, tur éta téh tanggung jawab urang papanggih kabeh syarat klien.

3) AASraw mangrupakeun salah sahiji supplier paling dipercaya bahan baku stéroid jeung barang kualitas pangalusna, aman & gancang pengiriman barang kalawan layanan alus.

Anti obesitas bubuk ti AASraw

bubuk anti obesitas CAS.NO takeran brand Ngaran komentar Star
Sibutramine HCl 84485-00-7 pamakéan langsung tina sibutramine hydrochloride, unggal eusi kapsul 10-30mg. Meridia ★★★★★
Lorcaserin hydrochloride 1431697-94-7 10 mg oral dua kali per poé. Belviq ★★★
bubuk Orlistat 96829-58-2 Hiji 120-mg kapsul tilu kali sapoé kalawan unggal gajih hidangan anu ngandung utama. Xenical ★★★★
bubuk Cetilistat 282526-98-1 60mg capsules kakuatan pikeun administrasi oral. Cetislim, setilista. ★★
Syneprine HCl 5985-28-4 50-100mg unggal beurang 30-40 menit sateuacan workout. Synephrine hydrochloride ★★★


Nebak blog produk favorit anjeun:

Cetilistat (Oblean) bubuk Sumber bubuk Orlistat Pengetahuan Alam pikeun leungitna-Hiji beurat ubar leungitna gajih endah Anjeun kudu nyaho !!! Sagalana anjeun kudu nyaho ngeunaan bubuk Orlistat pikeun leungitna gajih


0 likes
4395 Tampilan

Komentar nu ditutup.