Tadalafil navigasi bubuk blog

Tinjauan bubuk 1.Tadalafil bubuk 2.Tadalafil pikeun diobral
3.How teu gawé tadalafil bubuk? 4.Is tadalafil bubuk aman nyandak?
5.How nyandak bubuk tadalafil atah neuleu? 6. Aplikasi Tadalafil bubuk pikeun diobral
7.How sangkan cialias betah (Pikeun rujukan) bubuk 8.Tadalafil bubuk bobodoran Sildenafil
9.Results panalungtikan tadalafil bubuk 10.Tadalafil review bubuk
11.Where pikeun manggihan hiji supplier tadalafil bubuk dipercaya? 12.How mésér bubuk tadalafil online?
13.How mésér bubuk tadalafil atah ti AASraw?


bubuk Tadalafil atah (bubuk Cialis) video


I. (bubuk Cialis) Raw tadalafil bubuk Karakter dasar:

ngaran: tadalafil (Cialis) bubuk
CAS: 171596-29-5
Formula molekular: C22H19N3O4
Beurat molekul: 389.4
Ngalembereh Point: 298-300 ° C
Temp neundeun: 20ºC
warna: bodas Bubuk


Tinjauan bubuk 1.Tadalafilaasraw

bubuk Tadalafil, Bahan baku tina tadalafil, nyaéta jenis bubuk bodas, biasana eta ieu dipaké pikeun nyieun obat tadalafil pills.Tadalafil, aslo disebut / Cialis, nyaéta salah sahiji hiji kelas obat katelah PDE-5 (tipe Phosphodiesterase 5) sambetan. kelamin enhancingTadalafil / Cialis relaxes otot pembuluh getih sarta ngaronjatkeun aliran getih ka wewengkon nu tangtu awak. Tadalafil / Cialis jeung sambetan séjén PDE-5 bisa nulungan lalaki kalawan disfungsi erectile (ED) ku enhancing respon erectile lamun lalaki hiji séksual stimulated.It urang dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile (peluh) jeung gejala hypertrophy prostatik benign (enlarged prostat) . Jalma biasana meuli bubuk Raw tadalafil ti purity tinggi supplier bubuk tadalafil.Aside ti Tadalafil / Cialis, ubar lianna di kelas ieu téh Viagra (Sildenafil) jeung Levitra (Vardenafil), sarta Flibanserin.


2.bubuk Tadalafil pikeun diobralaasraw

Tadalafil bubuk bulk, anu bahan tina Tadalafil / Cialis, jenis bubuk bodas, loba produk hormore kelamin supplier biasana meuli purity tinggi bubuk Tadalafil online, Sangkan kana sagala jinis brand réngsé Tadalafil / Cialis, anu jéntré tina Tadalafil / Cialis atah sakumaha dihandap:

Ngaran: Tadalafil

CAS: 171596-29-5

Formula molekular: C22H19N3O4

Beurat molekul: 389.4

Ngalembereh Point: 298-300 ° C

Gudang temp .: RT

Warna: White Bubuk

aasraw

Tadalafil bubuk hplc≥99% | AASraw tadalafil bubuk keur sal


3.How teu gawé tadalafil bubuk?aasraw

Oke, ayeuna nu urang apal saeutik ngeunaan tadalafil, naha teu urang cobaan ngartos naon pangaruh nyaeta alatan? Dina ayat di luhur urang ngomong yén Tadalafil mangrupakeun inhibitor PDE5 - tapi naon kahayang teu nu hartosna? Hayu urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan di kimia nu nangtung tukangeun kakawasaan nginum obat ieu.

PDE5 mangrupa énzim kapanggih dina paling lalaki nalangsara ti disfungsi erectile. Ieu suppresses sejen zat pohara penting - cGMP, atawa siklik guanosin monophosphate, nu ngarupakeun salasahiji komponén krusial dina prosés cacakan séhat. Hatur nuhun kana cGMP sinyal ti tuntung saraf di wewengkon pelvic Anjeun pemicu sékrési oksida nitrat nu, konsékuénsina, relaxes otot lemes pinding pembuluh darah dina pelvis Anjeun. Salaku hasilna, beuki getih bisa ngalir ngaliwatan éta, ngeusian strukturna cavernous dina awak sirit anjeun, sahingga jadi teuas tur engorged. Lamun aya teuing PDE5 teu cukup cGMP, awak anjeun saukur teu bisa decipher sinyal datang ti tuntung saraf anjeun, nu ngakibatkeun henteu mampuh lengkep atanapi parsial pikeun ménta hiji cacakan.

Kado 5 Anyar Taun 'for bubuk tadalafil atah

Lamun anjeun nuju ngalakukeun 36-jam Cialis / tadalafil bubuk, éta ngurangan efek PDE5 dina sistem Anjeun cukup gancang, nyieun konsentrasi cGMP mulang ka tingkat normal di salaku pondok sakumaha 15-45 menit. Najan kitu, salaku satengah kahirupan Tadalafil relatif pondok, pangaruh na ageman kaluar dina kursus 2 dinten nyieun PDE5 datangna deui kaséhatan kelamin Anjeun - meunang goréng. Sabalikna, nalika anjeun ngalakukeun-kakuatan low Cialis / tadalafil bubuk Raw sapopoé, eta mantuan ngajaga tingkat sehat cGMP dina awak anjeun, mere anjeun kasempetan lila-tunggu ngarasakeun kelamin deui. Butuh low-kakuatan Cialis 4-5 poé pikeun ngamimitian digawé, jadi ulah ngaharepkeun ngahurungkeun kana macho nyata sanggeus nyokot karacunan pisan munggaran. Sanajan kitu, dina bagian alus nyaeta nu moal ngalaman sagala kasusah dina ranjang deui - salami anjeun tetep nyandak Cialis / tadalafil bubuk sapopoé.


4.Is tadalafil bubuk aman nyandak?aasraw

Sacara umum, tadalafil bubuk mangrupakeun ubar aman. Najan kitu, anjeun kudu mertimbangkeun zat séjén Anjeun butuh ku eta jeung épék kombinasi teh bisa cause.For conto, alkohol sarta tadalafil bubuk bisa berinteraksi. Kaleuleuwihan nginum bisa ngakibatkeun sabagian efek samping pisan serius. Dina moderation, sanajan, minum alkohol dipikaresep moal moal ngabalukarkeun masalah. Di dieu Kang naon uninga pikeun mantuan Anjeun tetep aman bari nyandak bubuk Raw tadalafil.

Gaduhan ngan sagelas anggur atawa inuman sejen nyaeta saperti teu mirip mangaruhan bubuk tadalafil atanapi ngakibatkeun sagala resiko kaséhatan. Tapi lamun nyandak bubuk Raw tadalafil sarta inuman kacida, Anjeun bisa jadi netepkeun diri up for sababaraha problems.In tinangtu, nginum teuing alkohol bari Anjeun nyandak tadalafil bubuk atah bisa ngakibatkeun hypotension orthostatic. Ieu bisa ngabalukarkeun lieur, pusing, sarta fainting, nu bisa ngabalukarkeun fractures atawa tatu lianna. Hypotension ogé bisa nyieun ngamen haté anjeun dina laju gancang. Dina sababaraha kasus, ieu bisa ngabalukarkeun masalah haté parna.

Efek ieu bisa lumangsung alatan tadalafil bubuk jeung alkohol duanana meta salaku vasodilators. Vasodilators mangrupakeun zat anu nurunkeun tekanan getih Anjeun ku sayah dinding pembuluh darah anjeun, nu ngawenangkeun pembuluh darah ka muka lega.

hypotension Orthostatic tiasa malah leuwih gampang jeung bubuk Raw tadalafil ti mibanda sababaraha obat disfungsi erectile lianna. Ieu bisa jadi alatan tadalafil bubuk tetep dina sistem Anjeun leuwih panjang batan loba obat ED lianna.


5.How nyandak bubuk tadalafil atah neuleu?aasraw

Atah tadalafil bubuk utamana asalna di pasar dina wangun Pél tadalafil, capsules, Lamun anjeun mutuskeun nyandak tadalafil, yuou kudu diluyukeun dosis nurutkeun kedah Anjeun.

Kanggo sabagéan ageung individu, nu dosis awal dianjurkeun of tadalafil nyaeta 10 mg per dinten, biasana dicokot 30minutes saméméh kagiatan seksual (tadalafil pikeun pamakéan sakumaha diperlukeun). Gumantung kana adequacy tina respon atanapi samping efek, dosis bisa jadi ngaronjat nepi 20 mg atanapi turun ka 5 mg sapoé. Efek tadalafil bisa lepas nepi ka jam 36. Individu anu nyokot pangobatan nu ngaronjatkeun tingkat getih tina tadalafil teu kudu ngaleuwihan dosis jumlahna 10 mg dina jam 72 (Tempo interaksi ubar). Pikeun pamakéan sakali poean tanpa hal pikeun aktivitas seksual teh dosis dianjurkeun nyaéta 2.5 mun 5 mg sapopoé. Tadalafil teu matak dicokot leuwih ti sakali sapopoé.

Saatos Anjeun nyandak eta, Simpen nginum obat ieu wadahna dinya sumping di, pageuh katutup, sarta kaluar ti jangkauan sahiji barudak. Nyimpen eta dina suhu kamar tur jauh ti kaleuwihan panas sarta Uap (moal di kamar mandi).

Nu penting Catetan: Cialis teu matak dicandak ku nitrat alatan kamampuhna pikeun nurunkeun tekanan getih. Nitrat teu matak dicokot salila sahenteuna 48 jam saméméh Cialis make jeung paling pamaké nitrat needing ulah ieu sareng sadayana PED5 urang.


Aplikasi 6.Tadalafil bubuk pikeun diobralaasraw

Di toko ubar lokal, atawa di rumah sakit, urang bisa kalayan gampang tingali cialis, nu tadalafil. Sumuhun, ieu téh bubuk tadalafil - salah sahiji aplikasi paling umum dijieun kana ubar keur pengobatan ED, mangka biasana dina bentuk Pél atawa tablet, sajaba ieu, dina kanyataanana, tadalafil ogé dipaké dina kaayaan sejen, kawas :

Meuli hal purity tinggi Tadalafil bubuk onlineAll Anjeun kedah uninga !!! AASraw

bubuk Tadalafil keur permen Sanggama

Tadalafil bisa ditambahkeun kana candies sangkan candies biasa pikeun ningkatkeun pidangan pangabutuh seksual lalaki. Aya pisan loba rupa manisan seksual di Malaysia, bahan utama téh biasana bubuk tadalafil, jeung bubuk sildenafil.

bubuk Tadalafil keur kopi Sex

Dina pasar, aya sababaraha rupa Bahan kelamin coffee.Mainly biasana téh: kalapa Susu, Madu, kayu manis, Cacao, Maca.Sex kopi téh telat-tipeu inuman kalawan pulas Aztec jeung eta. rasa nu rada lada, tapi cukup amis mun daya tarik pikeun kuncup rasa saha urang. kopi kelamin Ieu boga bahan pikeun éféktif naekeun libido Anjeun. Maca, Cacao, Kayu manis, Madu sarta santan koléktif mantuan naekeun produksi hormon, ngaronjatkeun kualitas mani, reureuh ménopause, gula darah, ngaronjatkeun stamina tur ningkatkeun drive kelamin.

Pikeun urang, kadang dina raraga mibanda épék kuat atanapi épék lemah, urang bisa dijieun kopi kelamin ku nambahkeun kelamin enhancing bubuk tadalafil, nurutkeun kedah klien urang sangkan épék gelar béda kopi. hartosna yén, tadalafil bubuk atah bisa mantuan dilakukeun kana kopi kelamin.

bubuk Tadalafil pikeun Sex anggur / inuman

Anjeunna oge bisa ditambahkeun kana kasehatan. Alkohol sorangan geus ngaronjat pangaruh aliran getih, mangka dipikaharti yén urang kudu anggur beureum umum bisa ningkatkeun aliran getih pikeun awéwé, keur lalaki pikeun ngaronjatkeun tingkat téstostéron dina getih, tapi efek anggur ka jadi hampang. Jeung tambahan tina bubuk ka bubuk anu bisa disaluyukeun jeung jumlah diperlukeun, sarta inuman kaséhatan téh beuki populér kalayan lalaki di pasar, utamana lalaki tengah-yuswa.


7.How sangkan cialias betah (Pikeun rujukan)aasraw

1) 2 Kaca "Mini-Ukuran" botol Alkohol (50mL unggal).

2) 2g tadalafil atah bubuk (cialis bubuk pikeun dijual), bisa meuli tadalafil bubuk atah keur diobral online ti tadalafil atah supplier bubuk atah, tapi pastikeun yén tadalafil bubuk atah Anjeun kualitasna, teu sagala palsu.

3) A "ubar dropper", nu ngan hiji pipette / dropper kalawan garis ditandaan keur nembongkeun maneh sabaraha cair dina eta.

4) A kaca leutik vial / botol / container.I pikir gelas téh safest dina hal ieu upami Anjeun hoyong nyimpen tadalafil Anjeun pikeun periode nu lila.

hambalan:

1) Ordo 2g bubuk tadalafil atah (cialis bubuk keur diobral) ti SZOB

2) Beuli hiji mirah ubar dropper / pipette ti apotik lingkungan lokal Anjeun

3) Buka toko minuman keras anjeun sarta mésér 2 botol 50mL saeutik tina alcohol.For conto Ketel 1 vodka.

4) bersih Anjeun kaca vial / wadahna atawa pastikeun eta relatif steril.

5) Tuang hiji botol miras kana vial kaca.

6) Pasang ALL powder tadalafil atah kana vial kaca. Anjeun bisa jadi kudu make corong tapi lamun vial ngabogaan sungut cukup lega, anjeun tiasa tuang deui di langsung ti baggie nu.

7) Tuang botol miras séjén kana vial kaca.

8) Pasang cap deui dina vial kaca jeung ngégél pageuh.

9) ngocok vigorously saméméh extracting dosis a.

Janten aman, anjeun tiasa mimitian ku satengah dose.Make pastikeun ngocok saméméh unggal dosis.


Meuli hal purity tinggi Tadalafil bubuk onlineAll Anjeun kedah uninga !!! AASraw


bubuk 8.Tadalafil bubuk bobodoran Sildenafilaasraw

Dina pasar, aya dua utama populér kelamin enhancing bubuk narkoba: tadalafil bubuk atah jeung bubuk sildenafil, biasa dipaké pikeun épék kuat maranéhanana jeung harga kalapa.

Tapi naha amny tadalafil bubuk Raw supplier milih Tadalafil sakumaha luhureun jual kelamin enhancing ubar material.That urang teuing ngomong, naha bubuk tadalafil leuwih hade tinimbang apal Sildenafil powder.Let urang it.In handap, urang disebut Cialis na Viagra.

Cialis dianggo leuwih gancang ti Viagra

tadalafil bubuk Raw benefitsAlthough duanana boga awal gancang tina aksi, Tadalafil jalan rada gancang ti Viagra. Bari Viagra biasana nyokot ngeunaan 20-30 menit, Cialis tiasa dianggo dina 15-20 menit. Cialis oge sadia sakumaha Cialis Daily, anu dicokot sakali sapoé, sarta bakal ngaktipkeun Anjeun pikeun ngahontal hiji cacakan kapan sapopoe.

Cialis panungtungan leuwih panjang batan Viagra

Cialis ngabogaan durasi panjang tina aksi ti Viagra, sarta bisa tetep dina awak nepi ka 36 jam. Ieu earned eta teh reputasi tina "The sabtu minggu karacunan". Ieu pedah maneh sabab teu kedah tos rencana dosage Anjeun deukeut ka sagala aktivitas seksual ekspektasi tapi gantina bisa ngagunakeun épék na nepi ka 12, sarta sakapeung jam 36 sanggeus nyokot eta.

Cialis gaduh efek samping kurang ti Viagra

Salaku duanana ubar dianggo dina cara nu sarua, maranéhna babagi loba efek samping sarua. Ieu kaasup raray flushing, headaches na salah ancur. Sanajan kitu, Viagra ogé boga sababaraha épék séjén nu teu sigana mangaruhan pamaké tina Cialis ka extent sarua, kayaning baruntus, gangguan visual sarta diare. Headaches ogé lumangsung leuwih ilahar jeung Viagra, tapi bisa lepas deui kalawan Cialis. Lamun salah sahiji ieu mangaruhan anjeun sanggeus nyokot dosis Viagra, Cialis bisa janten pilihan hadé.

Candak dosis kirang ti Cialis dibandingkeun Viagra?

Cialis bisa dicokot dina hiji salaku dadasar diperlukeun, atawa daily.Generally, dosages poéan anu leuwih leutik batan salaku diperlukeun doses.8 Ilaharna, Cialis dicokot salaku 10mg dimimitian dosis, saméméh kagiatan seksual. Balukar tina Cialis bakal lepas sabudeureun 36 jam. dosage nu bisa dironjatkeun pikeun 20mg lamun 10mg téh teu epektip atanapi diréduksi jadi 5mg lamun efek samping nu teu kaampeuh.

Viagra dicokot dina hiji basis sakumaha diperlukeun, dina hiji dosis 50mg, kurang leuwih 1 sajam saméméh kagiatan seksual (sanajan bisa dicokot ti 30 menit 4 jam méméh). dosis bisa jadi ngaronjat nepi 100mg lamun 50mg téh teu epektip atanapi turun ka 25mg lamun efek samping nu intolerable.Viagra kedah ngan bisa dicokot sakali sapoé sanajan efek ngagem kaluar sanggeus kira 4-5 jam. Efek samping utama anu lieur, flushing na indigestion.Rarely, persépsi warna bisa jadi dirobah kalawan Viagra. éfék samping ieu teu lumangsung kalayan Cialis.


9.Results tina aasraw

Bari urang ngalakukeun tadalafil panalungtikan bubuk atah, urang searched Internet, panglawungan relevan, nalika try pikeun ngetik "bubuk Raw tadalafil" dina google, urang ngagaduhan sababaraha kecap konci kawas "tadalafil bubuk usa", "tadalafil bubuk kamerdékaan", "tadalafil bubuk reddit "" tadalafil bubuk china "... jeung ngagaduhan informasi ngeunaan tadalafil di nagara béda jeung komentar ti nu, ogé urang buka sababaraha klien urang, ngagaduhan sababaraha émbaran nu leuwih lengkep, ieu panalungtikan tadalafil bubuk Raw nembongkeun:

Dimana meuli bubuk Raw tadalafil? Tadalfil bubuk panalungtikan gampang nembongkeun paling urang paduli ngeunaan patarosan, hehehehe, sababaraha urang milih mésér tadalafil bubuk usa, sababaraha milih mésér tadalafil bubuk Raw china, sababaraha milih tadalafil bubuk kamerdékaan, sababaraha milih bubuk tadalafil subrata. Ieu hésé nyebutkeun nu salah téh pangalusna, ngabalukarkeun sarerea kudu pamundut béda. Tapi anjeun bisa nyokot eta contona: tadalafil bubuk Baku di AS nyaeta normall mahal, bubuk tafalafil di India, anjeun jiga mésér hiji palsu. Adat di kamerdékaan téh extremly teuas maot. Comparatively diomongkeun, tadalafil bubuk Raw supplier di Cina sigana leuwih hadé, harga, purity, tapi punten inget, salami télépon dibeuli tadalafil Rawpowder online, anjeun probabaly mésér palsu one.So mangga ati.


10.Tadalafil review bubukaasraw

Lamun anjeun mutuskeun mésér bubuk Raw tadalafil, anjeun kukituna hadé nyaho kumaha ngarasakeun batur ngeunaan eta, keur rujukan hiji, di dieu aya sababaraha ulasan tadalafil bubuk ti Aas, nembongkeun:

Marios 1 / 23 / 2018

Kuring ieu néangan Pél tadalafil keur sex enhancing bulan panungtungan, saprak tadalafil 20mg na tadalafil 10mg di warung lokal téh mahal, abdi milih mésér bubuk tadalafil online.After pilarian dina Google, Pinterest, abdi kapanggih Aas atah company.I ditanya Layanan Palanggan nu harga, sarta sababaraha rinci deui kawas tadalafil vs viagra, dosage tadalafil, efek samping tadalafil istilah lila, sanggeus dipariksa deui ulasan tadalafil, abdi maréntahkeun 10g.

Kuring nyokot 10mg tadalafil bubuk di 10pm kuring henteu aya bewara pangaruh naon dugi I woke dina peuting di ngeunaan 1am ku cacakan bener kuat. Sex estu gampang tur pasti geus dipigawé pakasaban! Hiji-hijina éfék samping ieu lieur pisan hampang nalika peuting, tapi, tadalafil vs sildenafil, efek samping anu jadi hampang kuring malah teu kedah paracetamol atawa nanaon else.works ogé!

Marios 2 / 02 / 2018

Tadalafil bobodoran viagra, Viagra teu digawe kacida alusna pikeun kuring sarta kuring éta condong kana meunang headaches, jadi kuring switched pikeun Tadalafil.Buy bubuk tadalafil atah di Aas, pangalaman hébat.

Meuli hal purity tinggi Tadalafil bubuk onlineAll Anjeun kedah uninga !!! AASraw


11.Where pikeun manggihan hiji supplier tadalafil bubuk dipercaya?aasraw

Pikeun loba tadalafil bubuk Raw pamaké, nyungsi hiji tadalafil dipercaya bubuk Raw supplier sigana masalah, hehehehe, kudu leuwih cautious.Through teang tadalafil bubuk, kuring kapanggih sababaraha cara loba pamaké babagi, abdi ngagaduhan hiji summary.During nu peroid of nyungsi a supplier tadalafil bubuk dipercaya, didieu aya sababaraha cara.

Kahiji, coba neangan luhureun 20 tadalafil bubuk supplier dina google, sarta coba uninga sababaraha rinci, tapi ngan pikeun referance.

Kadua, kuring baris coba pangalusna neangan on google, youtube, Pinterest, sarta sababaraha panglawungan relevan, kawas tadalafil bubuk Raw reddit. naha kuring utamana gumantung kana ieu? Kusabab hiji parusahaan powderful jeung dipercaya, maranéhna kudu baris nyieun ayana dirasakeun amony nu people.And ningali ieu beliving, video, gambar jeung blog ... .They aya bukti kuat ..

Lajeng ngaliwatan ngawangkong kalayan layanan costomer maranéhanana jeung pariksa ulasan bubuk Raw tadalafil sahiji parusahaan maranéhanana, milih cooperate kalawan.


12.How mésér bubuk tadalafil online?aasraw

Lamun anjeun nganggap atawa geus mutuskeun mésér tadalafil bubuk Raw online ti supplier tadalafil bubuk, anjeun kudu mikir ngeunaan sababaraha sual kawas: jenis purity ulah rék ngeunaan bubuk Raw tadalafil pikeun jalma make atawa pamakéan sato, dina kondisi farmasi normal kelas for- manusa-pamakéan tiasa% purity 99, éta meureun mangrupa saeutik mahal tapi sia keur using.And anjeun kedah mikir ngeunaan naon harga tiasa accept.In pasar, harga 99% purity tadalafil bubuk mangrupa sabudeureun 650USD / 1kg, tapi ngan pikeun referance, ngabalukarkeun urang sadayana terang yén harga oge gumantung kana kuantitas jeung quality.Besides, nalika anjeun milih kana supplier tadalafil bubuk Raw cooperate, anjeun perlu ogé pikir ngeunaan sababaraha item kawas, meuli tadalafil bubuk Raw AS ? tadalafila arw bubuk china? naon rasio ngalirkeun, jenis métode pengiriman barang pikeun anjeun milih, naha maranéhna boga kawijakan reship, naon maranéhna bakal ngalakukeun lamun barang anjeun ieu nyita ku adat, tiasa maranéhna ngajawab sababaraha masalah keur anjeun? Dupi jasa maranéhanana anu saé? naha maranéhna téh ngalaman, jeung saterusna ... panalungtikan bubuk atah Tadalafil nembongkeun diantara item ieu, pikeun kalolobaan tadalafil bubuk atah meuli, aranjeunna cared langkung seueur ngeunaan kualitas, sabab kalayan purity tadalafil tinggi bubuk atah bisa ngahasilkeun leuwih tadalafil arw drugs.And éta perlu ngawangun hiji reputasi alus.

Saatos Tempo sadaya item ieu, milih nu cocog tadalafil atah bubuk supplier cooperate jeung.

Meuli hal purity tinggi Tadalafil bubuk onlineAll Anjeun kedah uninga !!! AASraw


13.How mésér atah ti AASraw?aasraw

1.To ngahubungan kami ku sistem kami panalungtikan email, atawa wawakil jasa skypecustomer online (CSR).

2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.

CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).

4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).

5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:


Naon teu bubuk DMAA dipaké pikeun di bodybuilding AASraw


4 likes
16832 Tampilan

6 Tanggapan Koméntar

  • Dr Patrick Young10 / 07 / 2018 di 8: 18 pm

    Muhun, abdi bakal dikirim anjeun hiji email pikeun ngonfirmasi harga.

  • kahayang10 / 02 / 2018 di 7: 55 am

    Hello i hoyong terang harga pikeun hiji gram bubuk tadalafil, hatur nuhun.

  • Brandon06 / 21 / 2018 di 4: 55 pm

    Dihormat pikeun sakabéh stéroid punten?

  • Dr Patrick Young06 / 14 / 2018 di 4: 19 am

    Angkutan barang sarta produk harga geus dikirim ka kotak surat anjeun. Perhatikeun yén

  • Dr.Bhupinder Singh06 / 14 / 2018 di 3: 25 am

    Urang kudu 500 GM. tadalafil bubuk, nyaritakeun harga na Jumlah kana deposit dina akun Anjeun.