2020 Mésér bubuk Tadalafil purity tinggi online: Sadaya hal anu anjeun kedah terang!
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Tadalafil

 

1. Naon bubuk Tadalafil ieu?

bubuk Tadalafil (171596-29-5) nyaéta pangobatan resép anu sayogi dina bentuk lisan anu sanés sapertos tablet sareng bubuk. Ubar ieu sayogi di pasar dina nami merek anu béda sapertos Adcirca sareng Cialis. Ogé, tadalafil aya dina bentuk generikna. Nanging, anjeun henteu disarankan pikeun nganggo bubuk tadalafil generik sabab mungkin kakurangan sadaya kakuatan ubar aslina; sahingga, anjeun kedah ati-ati pisan nalika mésér pangobatan ieu sapertos tadalafil. Pastikeun anjeun mésér formulir tadalafil anu pas pikeun hasil anu langkung saé. Dokter anjeun bakal ngabimbing anjeun ngeunaan kumaha sareng dimana ngagaleuh bubuk Tadalafil kualitas.

Tadalafil (171596-29-5) dipaké dina ngaran mérek anu béda pikeun ngubaran sagala rupa kaayaan kaséhatan. Salaku conto, Cialis seuseueurna dianggo dina pengobatan disfungsi erectile atanapi impotensi dina lalaki ogé hypertrophy prostatic benign, biasana disebut salaku prostat anu ngagedéan. Di sisi anu sanésna, Adcirca, anu ogé mérek tadalafil sanésna, dianggo dina pengobatan hiperténsi artéri pulmonal. Adcirca ogé digunakeun pikeun ningkatkeun kamampuan latihan boh lalaki boh awéwé anu kaserang hiperténsi artéri pulmonal.

Éta salawasna disarankeun pikeun nyandak ubar ieu dina panungtun dokter anjeun pikeun nyingkahan ngalaman efek samping parah. Henteu janten masalah kumaha anjeun tiasa sacara gampil ngaksés bubuk tadalafil tong nyandak éta tanpa kedah dilakukeun ujian médis. Ngan kusabab ubar parantos dianggo pikeun sobat anjeun, éta henteu otomatis anu bakal ngahasilkeun hasil anu kualitas pikeun anjeun. Awak manusa béda, sareng éta sababna dokter anjeun kedah mutuskeun dosis anu pas pikeun anjeun saatos nalungtik kaayaan kaséhatan anjeun. Nalika nyalahgunakeun atanapi overdosed, tadalafil tiasa nyababkeun efek samping parna anu tiasa mahal kanggo dibalikkeun sareng kadang-kadang henteu tiasa dibalikkeun deui.

2.Kumaha bubuk Tadalafil tiasa dianggo?

Bubuk Tadalafil mangrupikeun pangobatan anu kagolong kana kelas ubar anu katelah inhibitor 5 jinis phosphodiesterase (PDE5). Sadaya ubar dina kelas ieu damel sareng cara anu sami sareng dianggo ku medika pikeun ngubaran kaayaan kaséhatan anu ampir sami. Ilaharna, ubar dikategorikeun dina kelompok anu béda anu disebut kelas. Kelompok ieu ngagaduhan obat-obatan anu ngandung sipat anu sami sareng anu damel sareng cara anu sami. Tadalafil ngabantosan dina rélaxasi tina kandung kemih sareng otot prostat, anu nambihan gejala hipérplasia héplplasia (BPH) anjeun anu kalebet; Ngilu bari kencing, kasulitan urination sareng pendesak atanapi biasa kedah urinate.

Obat ieu ogé ningkatkeun aliran getih awak anjeun kana sirit, anu dina gilirannana ngabantosan dina ngajaga sareng ngajaga degdegan. Tadalafil seuseueurna dianggo pikeun pengobatan disfungsi erectile di lalaki, tapi éta ngan ukur ngabantosan anjeun nalika anjeun gugah séksual. Ngadegna kalam nalika sirit dieusi ku getih. Ngadegna kajadian saatos pembuluh darah anu jawab suplai getih ngalegaan sareng ningkatkeun suplai getih sedengkeun anu ditugaskeun ngaleupaskeun getih tina kontrak sirit. Nalika getih akumulasi dina sirit anjeun, éta nyababkeun ereksi. Panilitian parantos nunjukkeun tadalafil ningkatkeun kamampuan pikeun ngahontal degdegan anu sesah sareng sustainable pikeun seuseueurna lalaki anu ngagaduhan gangguan fungsi ereksi.

Pikeun PAH, ubar ieu santai kapal getih anjeun dina bayah anjeun pikeun ningkatkeun aliran getih, anu salajengna ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun laksana. Nalika nginum obat ieu, anjeun, janten, ngagaduhan kakuatan anu cekap pikeun ngerjakeun sababaraha jam sareng ngahontal tujuan anjeun dina waktos anu paling pondok mungkin.

3.Kumaha cara nyandak bubuk Tadalafil?

Nasihat medis anu anjeun kedah nyandak bubuk tadalafil sahenteuna 30 menit sateuacan anjeun kalibet dina kagiatan seksual. Ubar kasebut bakal kapaké nalika anjeun nginum nganggo atanapi tanpa tuangeun. Anjeun kedah ngan ukur nyandak tadalafil upami anjeun hoyong jinisna. Nanging, pikeun lalaki anu bakal mikaresep séks spontan langkung ti tilu kali atanapi langkung dina saminggu, maka aranjeunna tiasa angkat pikeun dosis poean, anu asalna dina dua dosis, 2.5mg sareng 5mg. Dosis anu disarankeun unggal dinten nyaéta 10mg, tapi upami henteu cekap pikeun anjeun, ubar anjeun tiasa nambihan dosis ka 20mg. Nanging, konsultasi ka dokter anjeun sateuacan ngarobih dosis pikeun ngindarkeun efek samping bubuk tadalafil maju.

Tadalafil kedahna dicandak sakali unggal 24 jam. Nalika anjeun henteu kénging ereksi anu anjeun ngarepkeun, tong nambihan dosis sanés dina dinten anu sami. Éta pisan umum pikeun pangguna tadalafil mimitina ngalaman tunda dina hasil anu dipikahoyong. Awak manusa bénten-bénten, sapertos anu tos disebatkeun tadi dina tulisan ieu. Sababaraha urang panginten ngalaman hasil bubuk tadalafil dina durasi 30 menit sedengkeun anu sanésna aranjeunna ngalaman reureuh. Nanging, dokter nyarankeun yén anjeun nyandak dosis ubar salami kirang langkung dalapan dinten sateuacan anjeun mutuskeun milih dosis anu langkung luhur atanapi pilihan pangobatan anu béda.

Anjeun henteu kedah nyandak bubuk tadalafil kalayan ubar disfungsi éréksi atanapi sanésna. Ku sabab éta, nginpokeun ka dokter anjeun upami anjeun nyandak obat-obatan ED anu sanés sateuacan anjeun ngamimitian dosis tadalafil anjeun. Sanaos aya rupa-rupa alternatif tadalafil di pasar, sapertos sildenafil, Viagra, Spedra, sareng Cialis, anjeun henteu kedah ngarawat nyandak naon waé sareng tadalafil; éta bisa ngakibatkeun épék samping parna. Candak ngan ukur hiji waktos tapi dibawah nasihat dokter anjeun. Salian ti éta, upami anjeun nyandak ubar nitrat pikeun ngubaran masalah jantung atanapi nyeri dada sapertos isosorbide dinitrate, nitroglycerin, isosorbide mononitrate, sareng ubar rekreasi sapertos poppers, anjeun ogé disarankan pikeun ngajauhan nyandak bubuk tadalafil. Ngagabungkeun tadalafil sareng obat nitrat tiasa ngakibatkeun panurunan parah dina tekanan darah.

Pikeun dina sisi anu aman, nginpokeun ka dokter anjeun ngeunaan sagala pangobatan anu anjeun perawat atanapi upami anjeun aya dina sagala perawatan anu sateuacan anjeun nyandak tadalafil. Bisi anjeun ngalaman cacakan anu nyeri, atanapi édikasi nyandak langkung lami tibatan jam 4 ogé langsung ngawartosan ubar anjeun. Érek anu dipanjangkeun tiasa ngaruksak otot sirit anjeun. Ogé, upami anjeun alérgi kana tadalafil, ulah risiko nyandakana sareng ngantosan dokter anjeun terang yén anjeun bakal milihan alternatif anu langkung aman. Tadalafil mangrupikeun ubar anu pohara kuat pikeun disfungsi éréktil, tapi kedah diurus kalayan seueur perawatan pikeun nyegah épék maju. Kelet dina dosis anu ditunjuk pikeun hasil anu langkung saé.

 

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Tadalafil

 

4.Bubuk Tadalafil Mangpaat

Ilaharna, bubuk tadalafil dipaké dina pengobatan masalah fungsi seksual lalaki sapertos peluh sareng disfungsi erectile. Salian ti ningkatkeun stimulasi seksual, tadalafil ogé ningkatkeun aliran getih kana sirit pikeun ngabantosan lalaki pikeun ngauangan sareng ngiringan érek-élek anu langkung lami. Ubar ieu dipikanyaho pikeun ngabantosan lalaki dina gaduh pangalaman kelamin anu berkepanjangan. Pangguna Tadalafil ngiringan érek sareng anu langkung lami. Nanging, ubarna kedah diémutan mung sakali per dinten sareng 30 menit sateuacan jinisna.

Di sisi anu sanésna, bubuk tadalafil ogé dianggo dina pengobatan gejala hiperplasia prostat jinak (BPH). Ubar ngaleungitkeun gejala BPH sapertos aliran lemah, kasusah dina ngamimitian aliran cikiih, sareng sering kiih, utamina dina tengah wengi. Di dieu tadalafil ngabantosan anjeun ku sayah tina kandung kemih sareng otot prostat. Nanging, tong mésér sareng ngamimitian nganggo bubuk tadalafil sanaos anjeun ngalaman gejala BPH sateuacan anjeun ngalaman ujian médis. Émut ubar kedah diresepkeun ku ahli médis sepanjang waktos.

Dokter ogé resep bubuk tadalafil ka jalma anu ngagaduhan hipertensi artéri pulmonal (PAH). Ieu kaayaan dimana aya tekanan darah tinggi dina pembuluh anjeun anu ngangkut getih kana bayah, sareng anu ngakibatkeun lieur, sesak napas, sareng capé. Seueur jalma anu kaserang kaayaan sapertos kieu hésé pikeun ngalakukeun latihan rutin. Nanging, warta anu saé nyaéta bubuk tadalafil ngagaduhan peran penting dina ngabantosan pasién PAH ngalaksanakeun padamelanana kalayan raoseun ku ngirangan épék kaayaan dina awak.

Nanging, tadalafil moal ngajagi anjeun tina panyawat séksual, anu kalebet hépatitis B, HIV, sifilis, sareng gonorrhea, diantarana. Sadayana, pastikeun anjeun gaduh séks anu aman sareng dijagi unggal waktos. Bisi anjeun henteu yakin ngeunaan kumaha ngajaga diri nalika séks, anjeun tiasa nganggo kondom latex. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, konsultasi ka tukang ubar anjeun atanapi dokter.

5.Dosis bubuk Tadalafil

Dosis Tadalafil panginten tiasa béda-béda ti hiji pangguna kana pangguna anu sanés, gumantung kana alesan panggunaan na. Kaayaan kaséhatan anjeun sareng kumaha awak anjeun ngaréspon ubar ogé bakal mangaruhan dosis anjeun. Nanging, éta salawasna disarankeun anjeun mimitian ku dosis anu disarankeun anu handap, anu tiasa ditingkatkeun engké ku dokter anjeun saatos ngaevaluasi kamajuan pangobatan. Entong ngarobih dosis bari henteu ngawartosan ubar anjeun sabab éta tiasa ngakibatkeun efek samping parna atanapi gagal pikeun nganteurkeun hasil anu diarepkeun. Dosages bubuk Tadalafil nyaéta saperti kieu;

Dosfektur Déktik Erotét Déwasa

Dosis bubuk tadalafil ieu didamel pikeun jalu kalayan kasusah dina kéngingkeun sareng ngadukung degdegan anu sesah. Dosis awal anu disarankeun nyaéta 10mg anu kedah dilaksanakeun sacara lisan sakali per dinten atanapi 30 menit sateuacan ngalaksanakeun kagiatan séks. Upami anjeun henteu ngalaman hasilna, anjeun kedah neraskeun nginum dosis anu biasana dugi ka dalapan dinten, teras didatangan dokter anjeun pikeun ngaluyukeun dosis na. Sababaraha urang ngalaman telat dina kéngingkeun hasilna, utamina anu munggaran pangguna tadalafil. Nanging, dosis na tiasa ditingkatkeun janten 20mg per dinten. Pangropéa dosis bubuk tadalafil berkisar ti 5 dugi ka 20mgs anu kedah dilaksanakeun sakali per dinten sakumaha diperyogikeun atanapi sateuacan kagiatan séks. Tadalafil pikeun dosis ED gumantung kana kasabaran sareng khasiat masing-masing. Dosis na tiasa diturunkeun deui pikeun pangguna anu ngalaman efek samping anu maju bahkan saatos nyandak dosis panghandapna tina 10mgs per dinten.

Pikeun panggunaan bubuk tadalafil sapopoé, dosis lisan awal sakali unggal dinten nyaéta 2.5mg sareng kedah di ajak waktos anu sami unggal dinten, tanpa ningal waktos kagiatan seksual. Dosis ieu dilakukeun pikeun pangguna anu hoyong jinisna tilu atanapi langkung kali per minggu. Di dieu, dosis pangropéa dibasajankeun 2.5 ka 5mgs per dinten sareng kedah dieusian sacara oral sakali unggal 24 jam.

Dosis bubuk Tadalafil pikeun Benign Prostatic Hyperplasia (BPH) sareng disfungsi erectile (ED)

Anjeun ogé tiasa nyandak tadalafil pikeun ngubaran dua kaayaan sakaligus, anu tiasa janten warta anu saé pikeun pangguna. Pikeun pengobatan anu suksés sareng ED sareng BPH, dosis anu disarankeun mangrupikeun dosis poéan 5mg, anu kedah di lakukeun sacara lisan dina waktos anu sareng. Di dieu, anjeun teu kedah mertimbangkeun waktos séksual anjeun tapi ngan ukur nempokeun petunjuk dosana pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong. Candak dosis anjeun dugi ka dokter anjeun nyarankeun anjeun ngeureunkeun saatos ngawas kamajuan nginum obat anjeun.

Dosis Tadalafil bubuk Pulmonari Hiperténsi

Pikeun perawatan anu suksés Hipertensi Pulmonary, anjeun kedah nyandak bubuk tadalafil 40mgs sakali per dinten. Anjeun teu kedah ngabagi dosis 40mgs dina sadinten atanapi bahkan nambahan atanapi ngirangan dosis.

Dosis tadalafil sawawa pikeun Benign Prostatic Hyperplasia

Pikeun pengobatan BPH, anjeun kedah nyandak 5mgs dosis tadalafil oral sakali per dinten sareng pastikeun anjeun nyandak waktos anu sami unggal dinten kanggo sakitar minggu 26. Dokter anjeun ogé tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan dosis poéan gumantung kana sabaraha awak anjeun ngabales dosages pikeun sababaraha minggu kahiji. Bisi aya efek samping maju terus ngahubungi dokter anjeun dina waktos sateuacan kaayaan parah.

6.Bubuk tadalafil satengah hirup

bubuk Tadalafil satengah hirup tetep aktip dina awak anjeun kanggo jam 36 saatos nyandak dosage anjeun. Éta ngajadikeun tadalafil mangrupikeun pilihan anu saé pikeun seueur pangguna anu badé ningkatkeun pangalaman seksual maranéhna. Nyandak dosis bubuk tadalafil sapopoé bakal ngabantosan anjeun tiasa langkung pondok sareng édisi langkung lami saatos nyandak dosis pikeun sakitar tilu dugi ka lima dinten pamakean anu munggaran. Pikeun lalaki anu henteu ngabales saé-dosana anu luhur, nyokot tadalafil dosana sapopoé tiasa pisan mangpaat. Dosages poéan idéal dina nyayogikeun ampir pamutahiran penting dina drive séksan anjeun.

Éta salawasna disarankeun anjeun nyandak dosis bubuk tadalafil sakali per dinten sareng upami anjeun henteu kéngingkeun hasilna ulah nyandak dosis anu sanés dina 24 jam. Hasil bubuk Tadalafil tiasa reureuh pikeun sababaraha pangguna, tapi éta henteu hartosna anjeun kedah nyandak dosis tambahan dina dinten anu sami. Pangguna bubuk tadalafil mimitina-waktos tiasa ngalaman sababaraha telat, tapi kalayan waktos aranjeunna ngahontal cacakan anu dipikahoyong. 

 

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Tadalafil

 

7.Efek samping bubuk Tadalafil

Seueur salaku bubuk tadalafil mangrupikeun ubar anu mujarab pikeun ngabantosan individu dina ngarawat kaayaan kaséhatan anu béda, upami disalahgunakeun atanapi overdosed tiasa ngalaan anjeun ka sababaraha efek samping. Mayoritas na efek samping bubuk tadalafil nyaéta kusabab nyalahgunakeun sareng kumaha awak anjeun ngaréspon ubar. Biasana, sababaraha jalma panginten gagal ngaraosan manpaat ubar bahkan saatos nyandak dosis anu leres. Sababaraha pangguna ogé tiasa ngalaman langkung seueur efek samping tibatan anu sanés. Sababaraha efek samping tadalafil umum tiasa ngaleungit ku waktos, sareng ieu sapertos kieu;

Rieut kacida umumna bari nyandak bubuk tadalafil anjeun. Anjeun ogé tiasa ngalaman sakit hati, indigestion, seueul, siram, diare, sareng batuk. Nyeri di tukang anjeun, beuteung, suku, atanapi leungeunna ogé biasa pisan pikeun seueur pangguna tadalafil. Sakumaha anu disebatkeun, épék ieu kedah ngiles saatos sababaraha waktos, tapi bisi aranjeunna tetep langkung lami ti dipiharep nginpokeun ka dokter anjeun pikeun ngabantosan solusi. Warta anu saé téh ampir kabéh efek samping tadalafil ieu tiasa dikawasa.

Aya ogé sababaraha efek samping parah anu anjeun kedah milarian perhatian médis saatos anjeun mimiti ngalaman aranjeunna, sareng aranjeunna kalebet;

  • Leungiteun visi atanapi kabur nalika ningali tadalafil. Sababaraha pangguna sigana mimiti ngalaman kasusah dina visina saatos aranjeunna ngamimitian nginum obat ieu, sareng sakali éta kajantenan, nelepon dokter anjeun dina waktos anu paling pondok mungkin.
  • Naon waé parobahan dina visi warna ogé kudu dilaporkeun langsung ka fasilitas médis anu pangcaketna atanapi medik anjeun. Sababaraha pangguna tiasa janten kasusah dina ngaidentipikasi sababaraha warna, sapertos ngabedakeun bédana antara héjo sareng biru.
  • Masalah dédéngéan, ngirining dina ceuli, rugi, sareng panurunan pendengaran ogé efek samping parah anu sanésna anu bakal dialaman.
  • Erek anu dipanjangkeun anu salami langkung ti jam 4.
  • Ngilu dada sareng pusing, kulit anu peeling atanapi nyepet, ruam, bengkak létah, panon, biwir, sareng pameunteu.
  • Kasusah dina heureuy atanapi napasna ogé kudu langsung kajawab.

Paranti pikeun nginpokeun ka dokter anjeun ngeunaan efek samping canggih di luhur tiasa ngakibatkeun kaayaan anu teu bisa malikkeun sareng kadang-kadang tiasa maot. Entong hilap ngahubungi ahli médis upami anjeun ngalaman salah sahiji épékna. Sarua, ulah teruskeun dosis tanpa nginpokeun medik anjeun sabab éta bakal ngakibatkeun komplikasi anu langkung atanapi ngaganggu kaayaan anjeun. Sadaya efek samping tadalafil tiasa diatur, sareng dokter anjeun bakal mamatahan anjeun saatos waé pikeun nalungtik kaayaan anjeun.

8.bubuk Tadalafil pikeun diobral

bubuk Tadalafil pikeun diobral sayogi di pasar atanapi di toko online atanapi apoték fisik. Nanging, anjeun tiasa mendakan éta dina nami merek anu béda sapertos Cialis atanapi Adcirca, gumantung kana lokasi anjeun. Ieu ubar resep hukum dina seueur yurisdiksi, sareng anjeun teu kedah gaduh kasieun nalika gaduh, mésér, atanapi ngimpor narkoba. Di Amérika Serikat Amérika, Tadalafil mimiti disatujuan dina 2003 pikeun pangobatan disfungsi érectile, sareng salami sababaraha taun éta kabuktian mujarab. Bubuk tadalafil sayogi dina gram anu beda-beda gumantung kana jumlah anu anjeun peryogikeun pikeun ngubaran kaayaan anjeun.

Anjeun bébas ka mésér bubuk tadalafil secara umum atanapi ngan ukur pikeun panggunaan sadinten atanapi sababaraha dinten anjeun gumantung kana rekomendasi dokter anjeun. Aya seueur suplai bubuk tadalafil di pasar ayeuna, tapi pastikeun anjeun nampi éta ti pabrik sareng penjual anu terpercaya. Henteu sadaya jelema anu anjeun jual di pasar gaduh ubar anu kualitas. Émut, pikeun hasil anu langkung saé sareng gancang; anjeun kedah nganggo bubuk tadalafil kualitas sepanjang waktos. Aya ogé bentuk generik bubuk tadalafil, anu tiasa kakurangan sababaraha kualitas sareng panginten henteu cekap sanggup ngubaran kaayaan anjeun.

Bisi anjeun henteu yakin ngeunaan dimana atanapi kumaha kéngingkeun bubuk tadalafil anu kualitas, teras henteu sieun ngobrol sareng dokter anjeun. Profesional médis mangrupikeun jalma pangsaéna pikeun nunjukkeun ka mana ubar anu resep ka anjeun. Nanging, éta salawasna saé pikeun panalungtikan anjeun pikeun terang produsén bubuk tadalafil pangsaéna sareng suplai sakitar anjeun. Pastikeun anjeun mésér bubuk tadalafil anu leres-anjeun bakal ngagampangkeun anjeun pikeun nyimpen nalika anjeun neraskeun dosis anjeun.

9.Dimana mésér bubuk Tadalafil?

Dunya nuju robih, sareng teu sapertos sababaraha dinten deui, anjeun tiasa mésér bubuk tadalafil online dina halaman wéb kami sareng kéngingkeun produk anjeun dina waktos anu pondok. Anjeun tiasa ngaksés situs kami ngalangkungan smartphone, tablet, atanapi laptop anjeun sareng mesen anjeun dina kanyamanan di bumi atanapi kantor. Alternatipna, anjeun masih tiasa kéngingkeun bubuk tadalafil ti apoték lokal anjeun. Nanging, kami salawasna mamatahan palanggan pikeun ati-ati nalika milari panyadia bubuk tadalafil pangsaéna online atanapi sacara fisik. Sababaraha anu ngajual narkoba panginten tiasa nyayogikeun produk-produk berkualitas anu moal nganteurkeun hasil anu dipikahoyong atanapi akhirna ngalaan anjeun kana efek samping anu parna.

Naha panalungtikan anjeun ngeunaan perusahaan anu anjeun badé mésér bubuk tadalafil kanggo ngartos kumaha éta jalanna. Cara anu pangsaéna nyaéta ningali rating perusahaan sareng ulasan palanggan. Perusahaan anu boga reputasi bakal gaduh tanggapan anu positif sareng rating anu saé. Maca pangalaman customer anu béda sareng ngadamel kaputusan anu énggal. Pelanggan anu bahagia bakal salawasna nyarankeun konsumén sanés ka supplier, sareng anu kuciwa moal sieun nyatakeun kuciwa aranjeunna. Entong buru-buru nalika mésér bubuk tadalafil, waktos anjeun, teras diajarkeun panyadia 'ogé produsén anu aya di pasar. Dokter anjeun ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaidentipikasi anu ngajual tadalafil anu pangsaéna.

Kami anu pimpinan supplier bubuk tadalafil di daérah, sareng urang parantos sateuacanna patandingan ieu mangtaun-taun ayeuna. Kami nawiskeun produk médis anu saé pikeun sadayana klien urang ogé ngadamel kiriman anu pas dina peuntas dunya. Website kami anu ramah pangguna ngamungkinkeun anjeun pikeun mesen anjeun dina sababaraha detik sareng ti mana waé. Anjeun tiasa gampil maneuver tina hiji produk ka anu sanés dina situs wéb kami. Produk médis kami, sapertos bubuk tadalafil sasarap ku cara nyegah kontaminasi nalika aya di angkutan sareng ogé ngagampangkeun anjeun pikeun nyimpen ubar. Nanging, urang salawasna mamatahan sadaya para pelanggan anu satia, ulah mimiti ngaubat ubar urang tanpa ngalaman pariksa médis sareng nampi resep anu ditangtoskeun ti ahli médis profésional.

Kanggo sadaya patarosan atanapi masalah perkawis bubuk tadalafil, anjeun bébas ngahubungan kami iraha waé. Meja perawatan palanggan anu tiasa urang bakal ngatasi sadaya masalah anjeun sareng ogé ngabantosan anjeun ngalaksanakeun pesenan dina platform kami. Nyimpen bubuk anu jauh ti murangkalih barudak sareng nyandak dosis anu disarankeun pikeun hasil anu langkung saé. Bisi anjeun ngalaman efek samping, nginpokeun ka dokter pikeun langkung seueur nasihat sareng petunjuk.

 

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Tadalafil

 

10.Bubuk Tadalafil vs bubuk Sildenafil Citrate

Dua ubar ieu kagolong kana phosphodiesterase-5 (PDE5), sareng éta hartosna ampir tiasa dianggo dina cara anu sami. Bubuk tadalafil sareng bubuk sildenafil citrate gaduh seueur kamiripan, sareng éta dipaké pikeun ngubaran impotensi sareng disfungsi erectile pikeun lalaki. Nanging, dua ubar ukur tiasa épéktip nalika pangguna dihudangkeun. Nalika anjeun nuturkeun sadaya instruksi dosis, bubuk tadalafil sareng sildenafil sitrat tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal teguh sareng berkepanjangan.

Dina hal kinerja, bubuk tadalafil tiasa dianggo dina waktos 16 dugi 45 menit saatos nyandak dosis anjeun. Di sisi anu sanésna, sildenafil nganteurkeun hasil dina 30 menit, sareng nalika anjeun nyandak tuangeun gajih tinggi, éta tiasa mangaruhan efektivitas ubar. Ku alatan éta, bubuk sildenafil sitrat kedah dilaksanakeun dina beuteung kosong pikeun hasil anu langkung saé. Ampir sadayana efektivitas sambetan PDE5 sami. Nanging, sanaos efektivitas sildenafil nangtung dina 84% sareng tadalafil dina 81%, seueur lalaki resep nyandak bubuk tadalafil sabab ngagaduhan pangaruh durasi anu langkung berkepanjangan.

Bubuk Tadalafil tiasa dicandak nalika diperyogikeun atanapi sadidinten. Ilaharna, anu dosis tadalafil sadidinten langkung alit tibatan dosis anu diperyogikeun. Salaku conto, 10mgs mangrupikeun dosis awal tadalafil sateuacan kagiatan seksual. Sakali dicandak, épék na bakal lumangsung pikeun ngeunaan 36 jam. Dokter anjeun ogé tiasa ningkatkeun dosis janten 20mg atanapi ngirangan janten 5mg nalika efek sampingna teu kaampeuh. Pikeun dosis sadidinten, dosis bubuk tadalafil anu disarankeun nyaéta 2.5mg pikeun ED sareng 50mg nalika ngubaran BPH. Pangguna ogé disarankan henteu ningkatkeun dosis tadalafil tanpa naséhat dokter pikeun ngirangan efek samping.

Bubuk Sildenafil sitrat kedah dilaksanakeun sakali per dinten sareng sajam sateuacan anjeun kalibet dina kagiatan séks. Ubar kudu diinum dina kabutuhan, sareng dosis anu disarankeun nyaéta 50mgs, anu ogé tiasa nyandak 30 menit atanapi opat jam sateuacan séks. Dina sababaraha kasus, sildenafil sitrat bubuk dosis tiasa ditingkatkeun janten 100mgs upami dosis 50mg gagal nganteurkeun hasil anu dipikahoyong. Dokter anjeun ogé tiasa ngirangan dosis ka 25mgs upami anjeun ngalaman efek samping anu teu kaampeuh. Sami-sami tadalafil, bubuk sildenafil sitrat kedah dicandak sakali per dinten sanaos anjeun henteu kéngingkeun hasil dina 4 jam.

Dua ubar kasebut, nalika overdosed atanapi salahna, tiasa ngakibatkeun épék samping anu ampir sami sapertos siram, sakitar sirah, sareng indigestion. Nanging, persepsi warna langkung pakait sareng bubuk sildenafil citrate. Warta anu saé nyaéta sadayana dua efek samping narkoba tiasa dikontrol upami anjeun milarian perhatian médis langsung. Tong bébas konsultasi ka dokter atanapi tukang ubar pikeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan éta bubuk tadalafil sareng bubuk sildenafil sitrat.

 

Rujukan:

Kukreja, RC, Salloum, FN, Das, A., Koka, S., Ockaili, RA, & Xi, L. (2011). Munculna kagunaan sambetan phosphodiesterase-5 anyar dina panyakit kardiovaskular. Ékspérimén & Kardiologi Klinis16(4), e30.

Mostafa, ME, Senbel, AM, & Mostafa, T. (2013). Pangaruh tadalafil dosis rendah kronis dina jaringan kavern penil dina beurit diabetik. Urology81(6), 1253-1260.

Kaya, B., Çerkez, C., Işılgan, SE, Göktürk, H., Yığman, Z., Serel, S.,… & Ergün, H. (2015). Babandingan pangaruh sildenafil sistemik, tadalafil, sareng perlakuan vardenafil dina salamet kulit dina beurit. Jurnal bedah plastik sareng operasi leungeun49(6), 358-362.

Porst, H., Roehrborn, CG, Secrest, RJ, Esler, A., & Viktrup, L. (2013). Pangaruh tadalafil dina gejala saluran kemih handap sekundér pikeun hiperplasia prostatik jinak sareng dina disfungsi erectile di lalaki aktip sacara séksual sareng duanana kaayaan: Nganalisis data anu dikumpulkeun tina opat studi klinis tadalafil dikontrol sacara acak. Jurnal kadokteran seksual10(8), 2044-2052.

7 likes
18741 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.