Naon Téstostéron Enanthate?

téstostéron Enanthate mangrupa salah sahiji testosterones paling ilahar dipake keur pengobatan téstostéron low. Éta ogé pisan populerna di kalangan kinerja Ningkatkeun. Ieu salah sahiji stéroid anabolik paling affordable dina pasaran, éta kacida serbaguna, bisa ditolerir ogé ku kalolobaan kabeh lalaki sawawa tur suplai nyaeta ngaliwatan hateupna.

Téstostéron Enanthate mangrupa stéroid anabolik nu sampurna pikeun sakabéh tingkatan pamakéan. Ieu teh stéroid anabolik sampurna pikeun pertama kalina pamaké stéroid jeung bakal disarengan mujarab pikeun individu jeung loba waktu di sela nu. Bakal mawa kalawan mungkin efek samping tapi urang ogé bakal manggihan maranéhna pisan gampang pikeun dikadalikeun. Lamun ieu téh héran bener teu kudu. Barina ogé, najan sintétik éta saukur téstostéron, hormon awak manusa teu ukur well-biasa tapi anu penting pikeun kaséhatan sarta wellbeing urang.


Naonbubuk téstostéron Enanthate?

Ngaran: Téstostéron Enanthate
CAS: 315-37-7
Formula molekular: C21H28O3
Beurat molekul: 400.59
Ngalembereh Point: 34-39 ℃
Temp neundeun: 2-8 ℃
Warna: kristalin bubuk bodas


Siklus téstostéron Enanthate tur Mangpaat

siklus Enanthate téstostéron téh biasana nu hiji bulking atawa massa gaining alam, sanajan bisa ogé garapan di luhur pisan husus di motong atawa siklus leungitna gajih. Pikeun massa gaining atanapi bulking, Téstostéron Enanthate biasana padamelan dina dosage luhur (biasana hiji minimum 500mg per minggu), sarta alatan mangrupa stéroid anabolik ku éster lila affixed ka dinya, éta baris némbongkeun hiji panjang satengah kahirupan sabudeureun 7 - dinten 10, sarta ku kituna Téstostéron Enanthate siklus anu biasana ngajalankeun pikeun période 10 - minggu 12 atawa panjang.

Dina duanana bulking sarta motong siklus, Téstostéron Enanthate ilahar tumpuk jeung sanyawaan séjén alam anu bakal mempermudah gawang tungtungna pamaké urang (bulking, massa gaining, atawa leungitna gajih). Contona, Téstostéron Enanthate siklus keur kaperluan bulking biasana ngawengku pamakéan Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate) jeung / atawa Dianabol (Methandrostenolone), dimana Dianabol biasana ngajalankeun keur minggu 6 kahiji salaku sanyawa tajongan-dimimitian.

Dina acara anu Téstostéron Enanthate siklus anu motong atawa rugi gajih siklus, Téstostéron Enanthate biasana ngajalankeun dina TRT pisan low (Téstostéron ngagantian Terapi) dosage tina sabudeureun 100mg per minggu whilst sanyawaan lianna nu leuwih hade pikeun motong sarta leungitna gajih anu emphasized salila siklus nu . Pamakéan Téstostéron Enanthate di dosage ieu saukur pikeun mulasara fungsi ragana normal tinimbang ka ngantebkeun gains na enhancement kinerja.


The dosage tina bubuk atah Téstostéron Enanthate:

Pikeun ngubaran téstostéron low, baku dosis Téstostéron Enanthate bakal tumiba dina 100-200mg unggal rentang dinten 7-10 ilahar. Sanajan kitu, sababaraha ahli médis bakal beulah total dosing up na administer eta unggal lima poé. Kirang umum di AS sababaraha ahli médis bakal nulis resep dosis of 200-400mg unggal 2-3 minggu dina sababaraha kasus unggal minggu 4. Ieu pisan episien tapi praktekna nu sababaraha nuturkeun. The total durasi perlakuan bakal teu katangtu. Paling lalaki anu kudu perlakuan téstostéron low bakal butuh eta pikeun hirup. Ieu bisa disada bangor tapi nanya ka diri hiji sual penting; Rék rada kakurangan tina téstostéron low atanapi ngubaran eta?

Dina setting enhancement kinerja, umum dosis Téstostéron Enanthate bakal tumiba dina 200-500mg per rentang minggu. 200-250mg per minggu pisan umum lamun hormon ieu ukur dipake pikeun merangan suprési téstostéron alam disababkeun ku pamakéan stéroid anabolik lianna. Pikeun éfék anabolik leres, paling lalaki bakal manggihan 400-500mg per minggu janten kacida mujarab tur pisan gampang ngadalikeun. dosis sapertos bakal normal jadi beulah jadi dua dosis sarua per minggu pikeun total dosing mingguan. Dosis bisa balik leuwih luhur ti 500mg per minggu; kumaha oge, loba lalaki bakal manggihan rentang 500mg janten sadayana maranéhna butuh. Mun beuki nu dipikahayang, loba lalaki bakal manggihan 600-1,000mg per minggu bisa ditolerir sarta dikawasa tapi dosis anu kaanggo tanda 1,000mg bakal greatly ngaronjatkeun probabilitas épék ngarugikeun. Sabaraha téstostéron lalaki hiji bisa sabar jeung kontrol bakal rupa-rupa ti hiji lalaki ka hareup. Sanajan kitu, paling lalaki bakal manggihan dosis luhur 1,000mg per minggu sagala tapi efek samping garansi di sababaraha tingkat.

Paduli Tujuan anjeun tina pamakéan, Téstostéron Enanthate tumpukan ogé kalayan sagala stéroid anabolik. Aya kitu, euweuh alesan pikeun tumpukan eta kalawan téstostéron sejen. Ieu bakal jadi euweuh hartina di hal nu ilahar. Kantun milih stéroid séjén nu minuhan Tujuan dimaksud pamakean paling éfisién.


Harita téstostéron Enanthate:

Téstostéron Enanthate nyaéta stéroid anabolik pisan basajan, tapi éta ogé salah sahiji stéroid anabolik greatest sadaya waktos. Éta pisan anu kuat sarta mawa tingkat pisan luhur toléransi diantara paling lalaki sawawa. Salaku agén terapi, pamakéan Téstostéron Enanthate radikal tiasa transformasi hirup anjeun. Ieu leuwih ti mungkin pikeun lalaki tengah-yuswa ngarasa kawas anjeunna di duapuluhan na deui. Henteu ngan bakal zest na zeal pikeun balik deui hirupna, anjeunna bakal healthier sakabéh.

Dina kapasitas kinerja, bari loba bakal tumpukan stéroid anabolik lianna kalayan maranéhanana Téstostéron Enanthate eta bisa dipaké nyalira. Ieu base foundational stéroid anabolik nu bisa ngamajukeun parobahan radikal dina physique sadayana on na sorangan. Bari eta bakal nyandak dosis supraphysiological pikeun ménta hiji transformasi leres tur kasohor, Thankfully nu bangbarung pikeun épék ngarugikeun tetep pohara luhur. Sarua pentingna, bari tremendously éféktif harga stéroid ieu leuwih ti affordable mere eta malah leuwih banding ti dinya geus boga. Paduli tingkat anjeun tina pangalaman nu moal bisa balik salah Téstostéron Enanthate.


manamésér bubuk Téstostéron Enanthate online?

Anjeun tiasa manggihan loba Trenbolone sumber bubuk asétat online, tapi mangrupa teuas mésér asli bubuk Trenbolone asétat online. Aya loba sumber ngajual produk palsu di pasar. jadi pas télépon dibeuli bubuk Trenbolone asétat online, Anjeun kudu milih hijisumber realiable.


kaunggulan tinamésér bubuk Téstostéron Enanthateti AASraw:

1. stéroid kualitas pangalusna atah kalawan harga pabrik low

Urang ngajamin purity pangluhurna sagala powders> 98%, sarta alatan kami produsén moal pangecér, sadaya barang didieu dijual langsung kalawan harga panghandapna.

2. Saum sareng aman pangiriman bahan baku stéroid

1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar, teras nyadiakeun angka nyukcruk.

2) Beunghar ngalaman garansi shipper kiriman aman tur wijaksana sadaya bahan baku stéroid. Rupa-rupa metode transportasi, tur pilihan pangalusna salah nurutkeun alamat individu Anjeun.

3) The tinggi hasil laju pangiriman aman nyaeta luhur 95%.

4) waktos Pangiriman pikeun stéroid bubuk: 3-5 poé gawé ka AS, sarta 4-6 poé gawé ka nagara Uni Éropa.

3. Simkuring gaduh klien sakuliah dunya

1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sakabeh rupa bahan stéroid jeung pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.

eupan balik 2) pamaké urang bakal ngaapresiasi, saran anjeun bakal kanu kami pikeun ngaronjatkeun jasa urang, tur éta téh tanggung jawab urang papanggih kabeh syarat klien.

3) AASraw mangrupakeun salah sahiji supplier paling dipercaya bahan baku stéroid jeung barang kualitas pangalusna, aman & gancang pengiriman barang kalawan layanan alus.


1 likes
2397 Tampilan

9 Tanggapan Koméntar

  • Dave09 / 14 / 2018 di 7: 36 pm

    Sabaraha keur 500mg test E bubuk jeung kumaha ngalakukeun I mésér

  • Dr Patrick Young09 / 02 / 2018 di 8: 59 pm

    Muhun, urang wartosan iyeu maneh pas mungkin.

  • Christopher09 / 01 / 2018 di 5: 37 pm

    Hoyong mésér 100 gram test E jeung 100 gram Deca peryogi kauninga harga na informasi dina éta pikeun ngirim duit gram

    Salam hormat!

  • Dr Patrick Young08 / 01 / 2018 di 9: 56 pm

    Muhun, urang gé meunang di kabaran sareng anjeun

  • Robert Buchel08 / 01 / 2018 di 2: 13 pm

    Héi anu di dinya. Sabaraha bakal 100 gram Téstostéron Enanthate ngarugikeun abdi? Jeung sabaraha nu ongkos waragad pikeun The Walanda?
    Salam hormat,

    Robert

  • Dr Patrick Young07 / 10 / 2018 di 8: 50 pm

    Muhun, abdi gé ngahubungan kotak surat anjeun.

  • Haitham A07 / 10 / 2018 di 12: 53 pm

    Halo,

    Naon nu bakal matak biaya meuli 25 gram Test Enanthate, dikirimkeun ka Ontario, Kanada

  • Edward Corlett06 / 24 / 2018 di 5: 55 pm

    Dupi abdi tiasa meunang di Kanada

  • Homer Simpson04 / 05 / 2018 di 8: 14 pm

    Hei abdi peryogi sababaraha uji e. Dina kaayaan Washington tiasa meunang deui di dieu?

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.

Captcha *