Tiasa awéwé nyandak Primobolan (Methenolone asétat)? | bubuk AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Tiasa awéwé nyandak Primobolan (Methenolone asétat)?

Naon Primobolan (Methenolone asétat)?

Primobolan mangrupa anabolik stéroid lisan nu mangrupakeun saeutik unik dibandingkeun loba stéroid anabolik lisan. Sateuacan urang balik wae salajengna, éta penting urang ngabedakeun bédana antara Primobolan na Primobolan depot. Primobolan depot pérsi injectable tina hormon anu napel na badag / éster Enanthate panjang. Primobolan ieu comprised tina hormon steroidal aktif sarua di Methenolone; kumaha oge, eta geus napel na / pondok asétat éster leutik sarta dirarancang pikeun administrasi lisan.

Primobolan dianggap salah sahiji stéroid anabolik safest on pasar jeung eta mawa hiji rating kaamanan unggulan deui ngaku ieu. Kanyataanna, stéroid ieu geus dipaké hasil pikeun ngubaran barudak underweight na Orok prématur tanpa karuksakan. Hal ieu ogé prescribed pikeun osteoporosis na sarcopenia. Sanajan kitu, maksud utama Primobolan geus nyampurkeun otot wasting kasakit sarta paparan berkepanjangan nepi hormon corticoid. Éta ogé kabuktian jadi pisan éféktif dina nyampurkeun kurang gizi.

Maén peran penting dina rencana perlakuan terapi, Primobolan mangrupakeun pisan populér stéroid anabolik diantara kinerja enhancing atlit. Sanajan kitu, versi depot injectable téh jauh leuwih populer sakumaha versi lisan pek a punch teuing lemah. Pikeun bodybuilders, injectable Methenolone asétat teh formulir pikaresep tapi kualitas Vérsi injectable asétat hésé pisan pikeun manggihan. Salajengna, hormon Methenolone sorangan, bari dugi di wangun lisan nyaéta salah sahiji stéroid anabolik leuwih ilahar counterfeited kaluar dinya. Éta ogé cukup mahal di loba pasar jero taneuh. hormon ieu well-dipikawanoh for kabawa salah sahiji karesep Arnold Schwarzenegger urang. Sabaraha kabeneran aya dina éta wungkul anjeunna bisa disebutkeun, tapi carita cukup keur loba nyieun asumsi taliti ngeunaan parasaan-Na dina hormon jeung kumaha anjeunna dipake eta. Nu kami nyaho. Hayu urang ogé geus cukup tetep paménta pikeun stéroid ieu cukup luhur, kitu ogé bala pasaran kalawan counterfeits.

Tiasa awéwé nyandak Primobolan (Methenolone asétat)

Hiji catetan penting dina paménta; paménta pikeun stéroid ieu ogé tinggi alatan alam ramah na pisan bikang. Ieu salah sahiji ti saeutik stéroid anabolik awéwé bisa migunakeun kalayan laju tinggi sukses. Stéroid kawas Primobolan na Anavar mawa ratings virilization pisan low nyieun eta sampurna pikeun pamakéan bikang.


Kamana meuli asli Primobolan (Methenolone asétat) bubuk atah online?

Anjeun tiasa mendakan seueur sumber bubuk Primobolan (Methenolone Acetate) online, tapi sesah mésér Asli Primobolan (Methenolone Acetate) atah online. Aya seueur sumber anu ngajual produk palsu di pasar. janten nalika anjeun mésér bahan baku Primobolan (Methenolone Acetate) online, anjeun kedah milih bahan sumber realiable.


Kumaha Primobolan (Methenolone asétat) jalan?

Methenolone mangrupakeun turunan dihydrotestosterone (DHT) atawa leuwih husus anu formulir Sacara stuktur dirobah tina DHT. A beungkeut ganda di karbon hiji sareng dua ieu ditambahkeun kana hormon DHT, anu dina gilirannana greatly naek alam anabolik hormon urang. Ogé mawa hiji ditambahkeun group 1-métil nu ngajaga tina ngarecahna hépatik. Ditambah nu asétat éster salajengna ngajaga tina métabolisme hépatik.

Salaku hiji stéroid lisan, Primobolan mangrupakeun salah sahiji hijina stéroid lisan nu sanes a C17-alfa alkylated (C17-aa) stéroid. Mawi struktur C17-aa baku, ieu ogé ngandung harti Primobolan lisan henteu toksik mun ati. Sanajan kitu, bari ieu bonus hiji, paling bakal manggihan Primobolan lisan jadi rélatif hampang atawa malah hiji stéroid minggu dibandingkeun loba batur dina kapasitas enhancing kinerja. Lalaki moal ngalaman tingkat sarua aktivitas anabolik dibandingkeun loba stéroid anabolik. Jieun euweuh kasalahan, Primobolan boga tempatna dina kapasitas kamampuan, tapi paling lalaki bakal manggihan versi depot jadi panggero hadé. Sedengkeun pikeun awéwé, alam hampang ieu dina bagian naon ngajadikeun hiji pilihan hebat.

The Methenolone hormon mawa sababaraha Tret sarupa loba stéroid anabolik lianna. hormon ieu bakal ningkatkeun sintésis protéin (pikeun gelar) jeung bisa boga sedeng mangaruhan kana ngaronjatna count Sél getih beureum. Sanajan kitu, stéroid anu mawa tilu Tret Kadé ngabedakeun eta leuwih ti nanaon sejenna. Primobolan nyirorot bakal ningkatkeun ingetan nitrogén. Ieu ensures kaayaan katabolik ieu dihindari sarta oge hebat pikeun ngawangun jaringan lean. Sanajan kitu, sakumaha disebutkeun stéroid ieu moal pak on loba ukuranana, tetep nu di pikiran. hormon ogé geus ditémbongkeun boga pangirut ngariung pisan kuat pikeun reséptor androgén. Kuat ngariung jeung reséptor androgén geus numbu ka lipolysis langsung. Paling sadayana stéroid anabolik ningkatkeun laju métabolik, tapi Primo sakumaha ayeuna teh mindeng dipikawanoh sigana ngarojong leungitna gajih langsung. Lamun urang nganggap ieu babarengan jeung enhancement dramatis dina ingetan nitrogén, urang tiasa ngawitan tingali ieu bade janten stéroid anabolik kuat pikeun fase motong.

The tret penting ahir Primobolan nyaeta na mangaruhan kana sistim imun. The Methenolone hormon geus ditémbongkeun ka nyata ningkatkeun sistem imun. Malah, geus hasil dipaké dina nyampurkeun maranéhanana kalayan AIDS. Pikeun individu misalna hiji, anjeunna henteu ukur meunang hiji dorongan imun tapi panyalindungan langsung tina naon kasakit wasting otot. dorongan imun sarua ieu bakal greatly kauntungan nu atlet kinerja Ningkatkeun salila fase motong.


 

Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


0 likes
4804 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.