Sagalana ngeunaan Cortexolone 17α-propionate bubuk

1.What ngakibatkeun Loss Rambut?
2.How kana perlakuan Loss Rambut?
3.What nyaeta Cortexolone 17α-propionate?
4.what nya éta selisih RU58841 na CB-03-01?
5.Where Pikeun Beuli Cortexolone 17α-propionate bubuk?
supplier bubuk 6.17α-propionate



Cortexolone 17α-propionate bubuk Karakter dasar:

ngaran: Cortexolone 17α-propionate bubuk
CAS: 19608-29-8
Formula molekular: C24H34O5
Beurat molekul: 402.52
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas mun kaluar-bodas bubuk bubuk


1.What ngakibatkeun Loss Rambut?aasraw

-Pola jalu baldness, langkung leres disebut androgenic alopecia, mangaruhan nu saimbang signifikan tina populasi jalu jeung rada sababaraha awéwé. Dina kaayaan ieu, faktor genetik diwariskeun ngabalukarkeun follicles bulu dina sirah janten abnormally sénsitip kana ayana hormon disebut dihydrotestosterone (DHT). Hiji énzim nu disebut 5-alfa-réduktase kabukti téstostéron kana DHT. The DHT lajeng ngiket ka androgén reséptor dina follicles bulu. Dina follicles bulu susceptible, paparan berkepanjangan nepi DHT ngabalukarkeun follicle bulu dibalanjakeun deui waktu istirahat tinimbang tumuwuh bulu, sarta dumasar kana waktu, follicle nu ngalaman prosés miniaturization bertahap, antukna ngahasilkeun ngan leutik bulu rupa disebutna vellum.

Loba peneliti geus ngaidentifikasi nu reséptor androgén sakumaha target alus keur nyampurkeun alopecia androgenic. Lamun reséptor androgén dina follicles bulu bisa diblokir atawa ditumpurkeun, teras DHT moal bisa mangaruhan follicles bulu. Sanajan kitu, administrasi sistemik of blocker reséptor androgén, kayaning ubar dipaké pikeun ngubaran kanker prostat, ngakibatkeun loba efek samping serius. Kusabab baldness mangaruhan kulit, nu gampang diakses, aplikasi topical tina hiji pameungpeuk reséptor androgén éféktif kedah ngeureunkeun prosés botak tanpa ngabalukarkeun sagala sistemik sisi-épék. Peneliti geus ngaidentifikasi molekul nu fungsina dina persis cara kieu.

The Best Nootropics Aniracetam Bubuk pikeun enhancement kognitif | AASraw


2.How kana perlakuan Loss Rambut?aasraw

Teu aya ragu eta antiandrogens aya diantawis perlakuan paling mujarab pikeun botak jalu (alopecia androgenetic, Aga) dina taun hadir. Antiandrogens kawas finasteride na dutasteride eureun bulu leungitna dina proporsi luhur pamaké komo ningkatkeun dénsitas dina proporsi alus ogé. Sanajan aranjeunna teu mantuan dulur jeung efek samping (disfungsi seksual, depresi, jsb) ngawatesan lega maranéhna sumebar pamakéan. Aman anti androgens, upami aranjeunna digawé ogé, bakal janten tambahan hébat kana perlakuan ayeuna kami nganggo.

Simkuring geus katempo minat ngaronjatkeun di anti androgens topical dina taun panganyarna, kaasup agen kayaning finasteride topical, topical Fluridil, topical RU 54481 jeung sajabana.

Pikeun tanggal euweuh anti androgén topical disatujuan ku FDA keur dipake dina Aga jalu. Dina teori alus topical anti androgén kudu boga aktivitas potent anu dipasrahkeun ka kulit, teu boga efek samping sistemik jeung boga tolerability alus.


3.What nyaeta Cortexolone 17α-propionate?aasraw

Cortexolone 17α-propionate (Ngaran kode developmental CB-03-01; Ngaran brand saheulaanan bubuk Breezula(Keur jerawat), bubuk Winlevi(Keur alopecia androgenic)), atawa 11-deoxycortisol 17α-propionate, Mangrupakeun steroidal antiandrogen sintétik - husus, mangrupa reséptor antagonis androgén - nu sahandapeun ngembangkeun ku Cassiopea na Intrepid Therapeutics pikeun pamakéan salaku nginum obat topical dina pengobatan kaayaan androgén-gumantung kaasup vulgaris jerawat jeung androgenic alopecia (-pola jalu bulu leungitna) . Ieu téh mangrupa C17α propionate éster tina 11-deoxycortisol (cortexolone); C17α éster tina 11-deoxycortisol anu disangka kapanggih mun mibanda aktivitas antiandrogen, sarta cortexolone 17α-propionate CAS 19608-29-8 ieu dipilih keur ngembangkeun dumasar kana profil ubar optimum na.

Dina beurit, tamba geus kapanggih nepi ka mibanda aktivitas antiandrogen lokal kuat, tapi aktivitas antiandrogen sistemik negligible nalika dikaluarkeun liwat suntik subcutaneous. Sajaba ti éta, cortexolone 17α-propionate teu progonadotropic, suggesting yen eta peripherally selective.In bioassay a, anu potency topical tamba éta leuwih gede ti nu ti progesteron, flutamide, sarta finasteride sarta éta sarua jeung anu di cyproterone asétat.

Hiji percobaan klinis pilot di 2011 tina lalaki diperlakukeun kalayan cortexolone topical 17α-propionate% krim 1 pikeun jerawat kapanggih yén tamba éta kacida alusna-bisa ditolerir tur nyata ngurangan gejala jerawat. Leuwih ti éta, efektivitas na éta nyata leuwih gede ti nu ti comparator aktip, tretinoin 0.05% krim. Salaku of 2017, tamba aya dina fase III percobaan klinis pikeun vulgaris jerawat jeung fase II percobaan klinis pikeun alopecia androgenic.

CB-03-01 mangrupakeun topical sanyawa anti androgén dipaténkeun ku Cosmo sarta ditalungtik kalayan ngaran Breezula. Ieu mangrupa antagonis reséptor androgén tinimbang hiji inhibitor of 5 alfa réduktase. Cai mibanda penetrasi alus ngaliwatan kulit. Studi anu dijalankeun pikeun nangtukeun lamun tamba boga manfaat di botak pola jalu atanapi henteu. Kanyataanna, a 26 minggu ulikan ku Intreprid ayeuna dijalankeun pikeun ngabandingkeun 5% CB-03-01 mun 5% minoxidil na placebo. Ieu bakal metot lamun ningali CB-03-01 boga manfaat sagala na lamun kitu, kumaha eta compares mun minoxidil topical.

Pikeun titimangsa, aya ukur dua studi diterbitkeun dina literatur médis ngeunaan CB-03-01. Sangkan boga informasi kawates dina tamba. Nembongan yen CB-03-01 ieu gancang métabolismena mun cortexolone nu teu ngagaduhan aktivitas anti androgén. Kadua, nembongan yen CB-03-01 boga pangaruh anti radang anu bisa jadi penting dina nyampurkeun Aga nu geus dipikawanoh bisa dikaitkeun kalayan peradangan dina sababaraha kasus. Studi dina beurit jeung Kelenci némbongkeun yén teu mutagenic. Studi manusa teu ditémbongkeun sagala acara ngarugikeun signifikan.

The Best Nootropics Aniracetam Bubuk pikeun enhancement kognitif | AASraw


4.Topical perlakuan bulu leungitna: naon nya éta selisih RU58841 na CB-03-01?aasraw

  • RU58841

RU58841 mangrupa pameungpeuk reséptor androgén nu munggaran kapanggih di 1990s mimiti, sarta eta geus éksténsif diulik dina model sato. Lamun dilarapkeun topically, éta kacida éféktif dina stopping nu progression of botak jeung malah tiasa merangsang sababaraha bulu ulang tumuwuh. Taya efek samping sistemik geus kapanggih dina monyét diperlakukeun topically kalawan RU58841. Sanajan kitu, alatan isu aya hubungan RU58841 téa, nya geus pernah Isro ngaliwatan prosés nguji manusa formal pikeun ngidinan eta bisa disatujuan ku FDA jeung agénsi pangaturan sejenna pikeun pamasaran salaku perlakuan botak. Ieu aya keur meuli salaku kimiawi ieu panalungtikan, sarta loba individu geus maké éta pikeun ngubaran botak ngaliwatan sababaraha dekade pamungkas. Kocap kacarita aya pohara efektif dina stopping bulu leungitna ku efek samping minimal. Sababaraha individu ngalaporkeun yén éta ngarangsang bulu ulang tumuwuh ogé.

  • Cortexolone 17 Alpha-Propionate, atawa "CB-03-01"

CB-03-01 mangrupa pameungpeuk reséptor androgén munggaran kapanggih dina 2000s. studi awal dina model sasatoan kapanggih eta bisa meungpeuk reséptor androgén nalika dilarapkeun topically tapi moal lamun dibéré systemically. kurangna miboga aktivitas nalika dilarapkeun systemically hartina exhibited euweuh efek samping anti androgenic sistemik dina beurit nyuntik kalawan tamba. kamampuhna pikeun meungpeuk aktivitas androgén topical ieu digambarkeun ku peneliti mimiti salaku mahluk ngeunaan tilu kali leuwih potent ti flutamide. Kanyataan yén éta boga aktivitas anti androgenic nalika dilarapkeun systemically meureun alatan kanyataan yén sanggeus éta asup kana awak eta ampir geuwat métabolismena kana hiji formulir aktif.

  • Babandingan kakuatan

studi awal RU588541 ogé dibandingkeun efficacy -na pikeun blocker reséptor androgén lianna, kayaning flutamide, nilutamide, sarta bicalutamide. Lamun dilaksanakeun systemically, RU58841 boga efek samping kuat sarupa sagala pameungpeuk reséptor androgén lisan. Dina nalungtik ngeunaan RU58841, éta ieu kapanggih ka pameungpeuk leuwih potent of reséptor androgén tinimbang saméméhna-dipikawanoh blocker reséptor androgén; dina kanyataanana, anu peneliti menyimpulkan dinya ieu teh "antiandrogen paling potent" dipikawanoh dina waktu éta (1998), kalawan nepi ka 100 kali aktivitas flutamide, suggesting eta mangrupakeun pameungpeuk reséptor androgén leuwih potent ti CB-03-01.

Sanajan dua agen geus kungsi langsung dibandingkeun, aranjeunna geus duanana geus dievaluasi dina tés nu sarupa ngalawan ubar rujukan. Hamsters boga kelenjar husus dina kulit maranéhna nu ngamekarkeun dina respon kana hormon jalu. Kamampuh ubar anti androgenic pikeun meungpeuk ngembangkeun kelenjar ieu ilahar dipaké di laboratorium. Dina tés kelenjar kulit Hamster, di hiji dosis micrograms 400 per dinten, CP-03-01 éta kirang éféktif batan flutamide (84% vs 55%, mungguh) dina blocking ngembangkeun organ dina respon kana hormon jalu tapi éta rada leuwih éféktif batan cyproterone asétat (ngan 93% sumbatan)

Sanajan kitu, dina hiji dosis ukur 10 micrograms per dinten, RU58841 éta sanggup blocking ngembangkeun kelenjar ku 60%, sarta eta ieu kapanggih jadi androgén topical reséptor pameungpeuk leuwih potent ti boh flutamide atanapi cyproterone asétat. deduksi basajan nunjukkeun eta oge agén leuwih potent ti CP-03-01.

  • jerawat Treatment

Teu kawas RU58841, nu mucunghul mun geus ditinggalkeun ku industri farmasi, CB-03-01 keur aktip ditalungtik, utamana salaku perlakuan pikeun jerawat. CB-03-01 ieu dijieun ku Cosmo farmasi, hiji parusahaan Italia. Pausahaan dilisensikeun ubar pikeun Medicis di 2012 pikeun ngembangkeun di AS. studi awal ubar salaku perlakuan bulu leungitna diperlukeun metoda husus tina delivering tamba kana follicles bulu ngagunakeun hiji arus listrik (iontophoresis), tapi sakali dikirimkeun, éta teu sigana janten alesan éféktif dina nyampurkeun bulu leungitna. Sanajan kitu, sababaraha pasien bade daék dirawat sababaraha kali saminggu pikeun dekade ku iontophoresis.

nalungtik dievaluasi teh efficacy of CB-03-01 di lalaki 40 kalawan androgenetic alopecia kelas 1-4 nurutkeun skala Hamilton, sarta di 30 awéwé pos-menopausal kalawan 1 androgenetic alopecia kelas nurutkeun skala Ludwig.

A presentasi ku Cosmo di 2013 nunjukkeun maranéhna bisa geus direngsekeun dina masalah pangiriman. Aranjeunna geus dipigawé tés permeation kulit, sarta geus nembongkeun yen leyuran 5% tamba dina krim pamawa husus nyaeta bisa nembus follicles bulu. Éta ogé geus dilaksanakeun karacunan sarta iritasi tés dina babi. The 2013 presentasi ngusulkeun maranéhanana éta rék dimimitian studi di sukarelawan manusa. Hiji deui wartoskeun panganyarna ti parusahaan dituduhkeun yén hasil a sidang ngabandingkeun ka minodoxil di 120 sukarelawan manusa bakal sadia dina telat 2015.

Sanajan duanana RU58841 na CB-03-01 nu sadia keur meuli sakumaha kimia ieu panalungtikan pikeun pamakéan individual, hese pikeun purchaser kasual ka "coba kaluar" CB-03-01 di imah. Teu kawas RU58841, nu bisa leyur dina alkohol atawa operator lianna gampang sadia, CB-03-01 tétéla perlu disiapkeun dina krim pamawa husus dina raraga neangan ka tuliskeun follicles bulu. Kituna, lantaran taya studi Cosmo urang dina bulu leungitna geus diterbitkeun saperti tina acan, sarta salah henteu geus bisa "coba kaluar" CB-03-01 di imah, eta mah can écés sabaraha efektif éta relatif ka RU58841 pikeun nyampurkeun botak. CB-03-01 nembongan boga loba pondok satengah hirup ti RU58841, sarta meureun nya a pameungpeuk kirang potent of reséptor androgén. Lamun dilarapkeun topically, produk ngayakeun kedah némbongkeun sagala sistemik sisi-épék.

Beuli bubuk Lidocaine dipaké pikeun jaringan heuras di wewengkon husus | AASraw


5.Where Pikeun Beuli Cortexolone 17α-propionate bubuk?aasraw

Ieu rada gampang pikeun Toko Cortexolone 17α-propionate bubuk. internet katelah jalan panggancangna na safest mésér produk kawas CB-03-01 CAS 19608-29-8. Anjeun disadiakeun kalawan pilihan béda pikeun pameseran Anjeun. Naon deui nya, anjeun bakal dibikeun diskon keur unggal gram anjeun mésér. Malah jaminan duit-balik nu ditawarkeun. Tapi mertimbangkeun sellers online, Anjeun kudu jadi cautious ogé. Perkara teu sabaraha mirah harga per gram téh, nu uniquely nikmat panon anjeun, kedah janten well-inspected. Keur kitu, nu peryogi kauninga latar tukang ngajual heula saméméh méré kapercayaan Anjeun.


6.Advantages tina Toko Cortexolone 17α-propionate bubuk ti Aas Cortexolone 17α-propionate bubuk nu nyadiakeun:aasraw

Quality 1.High Jeung Harga kalapa:
1) purity:> 99%
2) Urang téh produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2.Fast Jeung Pangiriman Aman:
1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar. Nyukcruk angka sadia
2) aman tur wijaksana kiriman. Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan Anjeun.

obat Smart IDRA-21 kauntungan bubuk | AASraw

3.We Boga Klién Sakuliah Dunya The:
1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik Pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, nohonan sarat konsumén 'téh tanggung jawab urang.
3) kualitas High, harga kalapa, pangiriman gancang, jasa-kelas munggaran mangtaun nu percaya sarta muji ti nasabah.

Prinsip 4.Three:
1) pangiriman Aman: Tumuwuhna Channel, nangtayungan privasi of customers.And ngan bisi, mastikeun ka ulang kapal.
2) Kungsi ngarobah: produk bakal salawasna ngajaga purity tinggi, moal robah, kualitas High nyaeta budaya parusahaan urang.
3) Good jasa: Salaku gancang-gancang pikeun ngajawab masalah customer, supaya para nasabah nampa barang aman.


2 likes
3272 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.