AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

navigasi blog aasraw

1.What nyaéta téstostéron propionate bubuk? 2.What mangrupa siklus propionate Téstostéron?
3.How mun nyuntik Téstostéron Propionate? 4.How mun nyuntik Téstostéron Propionate?
5.Effects bubuk Téstostéron Propionate (desirable) 6. efek samping bubuk Téstostéron Propionate (jeung cara nungkulan aranjeunna)
7.Price bubuk Téstostéron Propionate bubuk 8.Buy Téstostéron Propionate online


1.What nyaéta téstostéron propionate bubuk?aasraw

bubuk téstostéron propionate miboga éfék androgenic husus: eta ngarangsang ngembangkeun sarta fungsi tina aurat éksternal, prostat, sipatna mani, jeung ciri séksual sekundér di lalaki (sora, bulu). Ieu ngiring dina formasi konstitusi awak jeung kabiasaan seksual di lalaki, ngarangsang libido na potency, sarta ngarangsang spérmatogenesis. Ieu ngurangan produksi hormon luteotrophic na follicle-stimulating.

Téstostéron mangrupa antagonis tina hormon séks bikang - éstrogén, boga pangaruh antitumor di tumor payudara di awéwé. Cai mibanda épék anabolik, hasilna dina rangsangan tina sintésis protéin, nurunna déposisi gajih, ngajaga hal dipikabutuh pikeun sintésis protéin, kalium, fosfor, walirang, enhancing fiksasi kalsium dina tulang jeung ngaronjatna massa otot. Kalawan diet protéin cukup eta ngarangsang produksi erythropoietin.


2.What mangrupa siklus propionate Téstostéron?aasraw

siklus téstostéron propionate ieu prescribed di hypogonadism primér sarta sekundér, eunuchoidism; peluh genesis éndokrin, sindrom pos-castration, ménopause jalu; infertility salaku hasil tina palanggaran spérmatogenesis; osteoporosis disababkeun ku kurangna androgens, acromegaly, tahap awal hypertrophy prostatik. tumor hormon-gumantung di awéwé (pinareup, indung), gangguan menopausal di awéwé (digabungkeun jeung estrogens); perdarahan fungsi kalawan hyperestrogenism; mastitis, dipirig ku tegangan premenstrual nyeri tina kelenjar susu; endometriosis, fibroids uterus aya alesan pikeun make siklus propionate téstostéron. Propionate ieu dilarapkeun dina pengobatan anemia di lalaki sarta awéwé jeung ineffectiveness perlakuan kausal (salaku hiji adjunct kana perlakuan kausal).

Salaku hiji agén téstostéron propionate anabolik dipaké di sagala rupa kaayaan patologis nu dipirig ku disolusi ditingkatkeun protéin (kasakit tepa kronis, kacapean, dioperasi, tatu, lolobana lalaki).

Propionate mana di 50 atanapi téstostéron propionate 100 mg per 1 ml, nu merenah tur sampurna pikeun duanana amateurs tur professional. Pikeun beginners eta disarankeun 50 mg unggal dintenna sejen, keur ngalaman - téstostéron propionate 100 mg / ml. Jumlah pastina merlukeun nyokot anti estrogens nurutkeun schemes baku ulah gynecomastia, ingetan cai jeung épék estrogenic lianna. Sanggeus completing tangtu anjeun kedah nyandak terapi pos-siklus. Hal ieu ogé dianjurkeun nyandak blocker kortisol (protein whey atawa asam amino, omega-3, asam askorbat, jsb) di ahir siklus dina urutan tetep nepi massa.

The definitif Guide to Téstostéron propionate bubuk tina


3.How ngagunakeun bubuk Téstostéron Propionate?aasraw

Paling umum dosage pikeun Téstostéron Propionate nyaeta:

50 mun 100mg unggal poé

50 mun 100mg unggal dintenna 2nd

Saban poé 3rd kudu minimum mutlak alatan éta deukeut wates of Propionate aktivitas timespan.


4.How mun nyuntik Téstostéron Propionate?aasraw

Ieu bisa nyuntik kana otot wae (lamun otot cukup badag). Nu pang populerna mahluk imbit, taktak atawa malah triceps.

Téstostéron propionate dipaké intramuscularly atanapi subcutaneously dina leyuran minyak 0.5-1 ml 1% atawa 5 solusi% tamba sapopoé, 1-2 poé ti 2 minggu 1-2 bulan. The terapi téstostéron propionate diayakeun di handapeun pengawasan dokter a.

Nalika eunuchoidism, underdevelopment bawaan ti kelenjar seksual atanapi bedah panyabutan téstostéron propionate dosage nyaeta 0.025 g atawa 0.050 g unggal poé lianna. Jeung pamutahiran ti kondisi dosis anu robah jadi 0,005-0,010 g poéan atawa unggal poé lianna.

Kalawan peluh alatan kurangna fungsi gonadal, saraf jeung méntal kacapean sarta kacapean, ménopause jalu jeung vascular sarta gangguan neurological dosis nyaeta 0.010 g poéan atawa 0,025 g 1-2 days.In tahap awal téstostéron prostat propionate 10ml diterapkeun unggal ari lain keur 1-2 months.In tahap awal hiperténsi sarta panghina, dosis nyaeta 0.010 g 1-2 kali saminggu. Kursus perlakuan anu 15-20 injections.With dysmenorrhea dosis nyaeta 0,025 gram sapoé (injections 20-30 dina total).

Dina gangguan vascular na neurological tina alam climacteric dosis anu 0.010 g unggal dintenna sejen, tangtu pengobatan nyaéta kanker sarta payudara indung kanker 1-1.5 months.In (sahandapeun 60 taun) bareng jeung duanana radiotherapy, téstostéron propionate dirumuskeun dina dosis 0,050 g poéan pikeun 3-3.5 bulan lajeng dosis diréduksi jadi 0,20-0 30 g per minggu salila sabulan, saterusna dua bulan dosis nyaeta 0.15 g per minggu, sarta 2 bulan sejen - 0.10 g, lajeng pangropéa a dosis téstostéron propionate satengah hirup ieu prescribed.

Dina hépatitis kronis sarta Sirosis ati dina formulir parna kalayan gejala hipertensi portal jeung ascites salah sahiji schemes of suntik intramuscular tina téstostéron propionate dina ati nyaeta: poe 2 munggaran - 1 ml, teras 3 dinten - 2 ml, 4 dinten - 3 ml 1 solusi% minyak tamba; dina dinten 7 hareup - 1 ml 5 solusi% minyak, 4 dinten - 2 ml, sarta poé 2 - 1 ml leyuran 1%.

A dosis tinggi tina téstostéron propionate intramuscularly maksudna: tunggal - 0.05 g (1 ml leyuran 5%), poean - 0.10 g (2 ml leyuran 5%).

The definitif Guide to Téstostéron propionate bubuk tina


5.Effects bubuk Téstostéron Propionate (desirable)aasraw

Aya prinsip dua épék desirable of Téstostéron:

fisik / athletic kinerja enhancement (ketahanan, ngajentrekeun, kaderisasi gancang)

physique enhancement (meta otot, leungitna gajih)

Sesa épék téstostéron desirable yén hiji individu bisa ngalaman mangsa siklus stéroid, di antarana:

ningkat dina sintésis kolagén jeung eusi mineral tulang. Kolagén teh bahan konstruksi dumasar-protéin pikeun jaringan konéktif sakuliah awak (nu ligamén, tendons, kartilage, sendi, jeung tulang).

heightened diri diri

deeper (manly) sora

darkening na thickening tina bulu awakna

ningkat dina tingkatan IGF-1 na MGF hormon (anu ogé ngamajukeun pertumbuhan otot)

ngaronjat hémoglobin (count Sél getih beureum)

anti katabolik pangaruh dina jaringan otot ku cara akting salaku anti glucocorticoid.


épék 6.Side bubuk Téstostéron Propionate (jeung cara nungkulan aranjeunna)aasraw

A koin boga dua sisi, Kawas kalolobaan stéroid anabolik, aya ogé sababaraha efek samping tina Téstostéron Propionate, aya teu kudu salempang ngeunaan eta, ayeuna teh normal.Just nyaho eta sarta diajar cara nungkulan eta.


efek samping Estrogenic of Téstostéron:

Efek samping primér Téstostéron Propionate ngurilingan alatan kamampuhna pikeun aromatize kana éstrogén. Téstostéron sorangan mibanda hiji tingkat sedeng kagiatan Estrogenic - eta nyepeng hiji pangirut sedeng meungkeut ka énzim aromatase (énzim jawab konversi téstostéron kana éstrogén). Lantaran éta, mangrupa tingkat sedeng aromatization diperkirakeun ti pamakéan Téstostéron. Pikeun kontra masalah ieu aya dua solusi:

1.Selective éstrogén reséptor Modulators (SERMs) kawas Tamoxifen Citrate (Nolvadex) atanapi Clomifene (ngaran merk: Androxal, Clomid na Omifin) fungsi ku mengikat ka reséptor éstrogén - ngeusian aranjeunna sarta ngahulag éstrogén sabenerna tina ngariung.

2.Aromatase sambetan (AIs) kawas Anastrozole (Arimidex) fungsi ku inhibiting proses aromatase komo nurunkeun kadar éstrogén awak sorangan. Aromatise sambetan anu jauh leuwih éféktif batan SERMs.

The definitif Guide to Téstostéron propionate bubuk tina


Ingetan cai:

éfék samping Ieu batang ti ngaronjat tingkat esterogen jeung keur nyebatkeun ku inhibitor aromatase (contona Anastrozole - Arimidex).

Ngaronjat tekanan getih:

Ieu hasil tina ingetan cai. Hal ieu nyebatkeun ku inhibitor aromatase.

Gynecomastia (aka Gyno / Jalang tits):

Gynecomastia nyaeta ngembangkeun abnormal jaringan payudara lalaki. Enlargement sahiji jaringan payudara ieu pakait sareng ngaronjat tingkat éstrogén. Ieu nyebatkeun ku selektif éstrogén reséptor Modulators atanapi Aromatase sambetan.

épék Sisi androgenic of Téstostéron:

Téstostéron efek samping androgenic gaduh deui ngalakukeun jeung kanyataan yén téstostéron dirobah jadi kuat tur leuwih potent androgén Dihydrotestosterone (DHT) ku 5-alfa réduktase (5AR) énzim.

Énzim réduktase 5-alfa aya dina jumlahna ageung di jaringan nu tangtu, saperti kulit sirah, prostat, sarta kulit. Nalika Téstostéron ngahontal jaringan ieu, eta ngalaman laju luhur ngurangan kana leuwih potent métabolit DHT androgenic na. Éta DHT anu tanggung jawab dina severity gede tina efek samping androgenic.

Rugi bulu:

éfék samping Ieu sagemblengna gumantung predisposition genetik individu urang. Mun aya euweuh lalaki botak di kulawarga anjeun, ieu moal jadi hiji masalah keur anjeun. Mun baldness pola jalu ngalir di gén anjeun anjeun bakal leungit bulu anjeun baé, tapi supplementation téstostéron bisa nyepetkeun prosés. Ieu bisa nyebatkeun ka extent sababaraha kalawan Finasteride sarta pamakéan 2% Nizoral (Ketoconazole) sampo.

57-85-2, Téstostéron Propionate, bubuk Téstostéron Propionate,


Kulit oily:

Kulit oily ngajadikeun bulu beuki ngagurilap. Dina sato lianna, jalu jeung bulu beuki ngagurilap nu leuwih desirable / healthier pilari.

jerawat:

Kulit oily dina gilirannana naek Chances clogging pressure na formasi jerawat. Pikeun extent sababaraha ieu bisa nyebatkeun ku pamakéan Nizoral 2% sampo, dimana bahan aktif na Ketoconazole tindakan salaku pameungpeuk DHT topical dina kulit sarta kulit sirah, éféktif ngurangan kamungkinan androgens triggering baldness pola jalu ogé breakouts jerawat disababkeun ku ngaronjat kulit oily. Jerawat anu biasana diberesihan jeung discontinuation of stéroid teu pisan lila sanggeus éta discontinuation sahiji siklus téstostéron.

Agression:

Studi geus ditémbongkeun asosiasi jelas antara téstostéron jeung agresi. Roid ngamuk tipe dorongan kadali - kacenderungan ka overreact ka acara nu ilaharna moal bakal nangtukeun anjeun pareum.

Shrinkage of testicles:

Nalika téstostéron éksternal anu supplemented produksi téstostéron alam kami geus lowered. The testicles ngeureunkeun ngahasilkeun téstostéron lantaran aya nyatu tina sournce éksternal. Hasilna aranjeunna samentara ngaleutikan. Salila siklus téstostéron aya teu pira urang tiasa ngalakukeun ngeunaan atrophy testicular. Sakali pamakéan téstostéron éksternal datang ka hiji tungtung produksi téstostéron alam anu laun disimpen na testicles balik deui ka ukuran pinuh maranéhanana. pamaké stéroid nyepetkeun recovery ku cara nyokot Clomiphene citrate (ngaran merk: Androxal, Clomid na Omifin). HCG (Asasi Manusa chorionic Gonadotropin) ieu ogé dipaké pikeun gancang balikkeun produksi téstostéron alam.

Turunna Libido:

Bari supplementing kalawan Téstostéron, lalaki mindeng perhatikeun hiji libido hightened (drive kelamin). Kitu ogé maranéhna aya bewara panurunan of libido salila periode nalika supplementation téstostéron réngsé sarta saméméh produksi téstostéron alam ieu restarted deui (kalawan clomiphene citrate atanapi HCG).


7.Price bubuk Téstostéron Propionateaasraw

Harga rupa-rupa gumantung kana kualitas sarta brand. merek pharma badag, prescribed ngaliwatan dokter téh harder datang ku na kalawan nyata paling mahal - nepi ka tenfold ningkatkeun dibandingkeun underground pasar / hideung Propionate.

Di pasar hideung (countless sahiji apotek online) nu harga test Prop rentang ti $ 45 ka $ 90 per 10ml (100mg per ml) vial. Beda harga biasana alatan kualitas sarta purity bahan baku dipaké, kakuatan, sareng kasadiaan on pasar lokal.


bubuk 8.Buy Téstostéron Propionate onlineaasraw

Lamun Anjeun keur pilari téstostéron propionate pikeun diobral, Anjeun tiasa mesen nginum obat ieu ayeuna, sarta nyieun hiji supados pangiriman. Mésér téstostéron propionate online, teu kedah ka dojo.provide a resép dokter 's, atawa ninggalkeun imah. Anjeun ngan butuh Ka asupkeun ramatloka kami Pikeun mesen Pikeun ngirim surelek, bakal nampa eupan balik dina 30 menit, anu produk komunikasi husus tur istilah pembayaran, rék Pikeun ngatur éta logistik pikeun anjeun.

Tungtungna, ngadagoan iket datang ka panto!


0 likes
3792 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.