Sagalana ngeunaan Desogestrel Bubuk

  1.Desogestrel 54024-22-5 Ihtisar
  2.Desogestrel Bubuk Review
  3. Mékanisme Of Aksi-Desogestrel Bubuk
  4.How Pikeun Paké Desogestrel Bubuk?
  5. Desogestrel Bubuk dosage
  6.Who tiasa nganggo bubuk Desogestrel?
  7. Kaunggulan jeung kalemahan-Desogestrel Bubuk
  8.Desogestrel Bubuk Balukar Sisi
  9.Desogestrel Balukar Bubuk bari Breastfeeding
  10.Desogestrel Bubuk Pikeun Sale


Desogestrel bubuk video


I.Desogestrel Karakter powderbasic:

ngaran: bubuk Desogestrel
CAS: 54024-22-5
Formula molekular: C22H30O
Beurat molekul: 310.47
Ngalembereh Point: 109-110 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: bubuk bodas


1. Desogestrel 54024-22-5 Ihtisaraasraw

Desogestrel jeung kombinasi ethinyl estradiol ieu dipaké pikeun nyegah kakandungan. Ieu mangrupakeun karacunan kontrol kalahiran anu ngandung dua jenis hormon, desogestrel na ethinyl estradiol, sarta lamun dicokot leres, nyegah kakandungan. Gawéna ku stopping endog hiji awéwé urang ti pinuh ngembang tiap bulan. endog bisa euweuh nampa hiji spérma jeung fértilisasi (kakandungan) anu dicegah.
Taya metoda kontraséptif nyaeta 100 persen éféktif. métode kontrol kalahiran kayaning ngabogaan bedah jadi steril atawa teu mibanda kelamin nu leuwih éféktif batan Pél kontrol kalahiran. Ngabahas pilihan anjeun kontrol kalahiran jeung dokter anjeun.
ubar ieu teu nyegah inféksi HIV atawa kasakit dikirimkeun séksual séjénna. Eta moal mantuan sakumaha kontrasépsi darurat, sapertos sanggeus dijagi contact.This seksual ubar teh ngan aya kalayan resép dokter anjeun.

bubuk atah Desogestrel (54024-22-5) hplc≥98% | bubuk AASraw


2. Desogestrel Bubuk Reviewaasraw

Ngaran Produk bubuk Desogestrel
CAS Jumlah 54024-22-5
Formula molekular C22H30O
Beurat molekul 310.47
ngalembereh Point 109-110 ° C
Storage temp -20 ° C freezer
warna bubuk bodas


3. mékanisme Of ActionDesogestrel Bubukaasraw

Ngiket kana progesteron na éstrogén reséptor. sél targét kaasup saluran bikang réproduktif, kelenjar susu, hipotalamus, sarta hipofisis nu. Sakali kabeungkeut reséptor nu, progestins kawas desogestrel bakal ngalambatkeun frékuénsi sékrési gonadotropin ngaleupaskeun hormon (GnRH) ti hipotalamus sarta Kodol pre-ovulatory LH (hormon luteinizing) surge.
Desogestrel dipaké minangka kontraséptif bikang. Desogestrel mangrupakeun progestin atawa formulir sintétik tina hormon séks bikang kajadian sacara alami, progesteron. Dina siklus menstruasi normal wanoja urang, hiji endog matures jeung dileupaskeun ti ovarium (ovulation). ovarium nu lajeng ngahasilkeun progesteron, ngahulag sékrési endog salajengna jeung priming nu pinding tina rahim pikeun kakandungan mungkin. Mun kakandungan lumangsung, tingkat progesteron dina awak tetep luhur, ngajaga pinding rahim. Mun kakandungan teu lumangsung, tingkat progesteron dina ragrag awak, hasilna periode menstruasi. trik Desogestrel prosés na bagian awak kana pamikiran ovulation anu geus lumangsung, ku ngajaga tingkat tinggi teh progesteron sintétis. Ieu nyegah sékrési endog tina ovarium.

Desogestrel Bubuk Pikeun Sale: Harita & dosage & Balukar 丨 AASraw


4. Kumaha Ka Paké Desogestrel Bubuk?aasraw

Hal ieu kacida penting nu make ubar ieu persis saperti diarahkeun ku dokter anjeun. Ulah make langkung ti dinya, ulah make deui leuwih mindeng, sarta ulah make eta pikeun waktu leuwih panjang batan dokter Anjeun berurutan.
Sangkan ngagunakeun contraceptives lisan sakumaha aman tur dipercaya jadi mungkin, Anjeun kedah ngartos kumaha na nalika nyandak aranjeunna sarta naon épék bisa jadi harepan.
ubar ieu hadir kalawan parentah sabar. Baca jeung turutan parentah ieu taliti. Tanya dokter Anjeun atawa tukang ubar mun anjeun mibanda patalékan.
ubar Ieu aya di bungkus molotok ku dispenser tablet. Unggal pak molotok ngandung tablet 28 kalawan kelir béda nu perlu dibawa dina urutan anu sarua sakumaha diarahkeun dina pak molotok.
Lamun anjeun ngawitan migunakeun ubar ieu, awak anjeun ngabutuhkeun sahenteuna 7 poé pikeun ngaluyukeun saméméh kakandungan a bakal dicegah. Paké formulir kadua kontrasépsi (misalna kondom, spermicide, atawa diafragma) pikeun poé 7 mimiti siklus kahiji anjeun Pél.
Candak DesogestrelBubuk dina waktos anu sareng unggal poé. Pél kontrol kalahiran dianggo pangalusna lamun henteu leuwih ti jam 24 lulus antara dosis.
Ulah skip atawa reureuh nyokot karacunan anjeun ku leuwih ti 24 jam. Lamun sono dosis, Anjeun bisa meunang reuneuh. Tanya dokter anjeun cara pikeun mantuan Anjeun apal nyandak Pél anjeun atanapi ngeunaan ngagunakeun metoda sejen kontrol kalahiran.
Anjeun bisa ngarasakeun gering atawa nauseated, utamana dina mangsa sababaraha bulan munggaran nu nyandak ubar ieu. Mun seueul anjeun kontinyu sarta henteu dileungitkeun, nelepon dokter anjeun.
Turutan parentah dina liplet sabar atawa nelepon dokter Anjeun lamun dikenyang atanapi gaduh diare dina 3 mun 4 jam nyokot ubar ieu. Ngubaran ieu salaku dosis lasut.
Ulah dahar jeruk bali atawa inuman jus jeruk bali bari anjeun ngagunakeun ubar ieu. Jeruk bali na jus jeruk bali bisa ngarobah jumlah ubar ieu nu kaserep dina awak urang.


5. Desogestrel Bubuk dosageaasraw

The dosis ubar ieu bakal béda pikeun penderita béda. Tuturkeun pesenan dokter anjeun atawa arah dina labél nu. Informasi di handap ngawengku mung dosis rata ubar ieu. Mun dosis anjeun mah béda, teu robah deui iwal dokter Anjeun ngabejaan Anjeun pikeun ngalakukeunana.
Jumlah ubar nu nyandak gumantung kana kakuatan ubar nu. Ogé, jumlah tina dosis Anjeun nyandak unggal dinten, waktu diwenangkeun antara dosis, jeung panjang waktos Anjeun nyandak ubar nu gumantung kana masalah médis pikeun nu keur maké ubar nu.
dokter Anjeun bisa nanya ka dimimitian dosis anjeun dina dinten mimiti jaman menstruasi anjeun (disebut Poé 1 mimiti) atawa dina Minggu hareup sanggeus jaman menstruasi Anjeun dimimitian (disebut Minggu mimiti). Lamun anjeun ngawitan dina dinten nu tangtu hal anu penting nu nuturkeun jadwal nu, sanajan lamun sono dosis a. Ulah ngarobah jadwal Anjeun on anjeun sorangan. Lamun jadwal nu make teu merenah, ngobrol jeung dokter Anjeun tentang ngarobah éta. Pikeun Minggu mimiti, anjeun kudu make formulir sejen kontrol kalahiran (misalna kondom, diafragma, spermicide) pikeun 7 poé munggaran.
Anjeun kudu dimimitian Anjeun regimens hareup jeung sagala saterusna 28 poé terapi dina dinten anu sami dina saminggu salaku regimen munggaran dimimitian tur turutan jadwal anu sarua.

Pikeun formulir dosage lisan (tablet):

♦ Pikeun kontrasépsi (pikeun nyegah kakandungan):

· Dewasa na rumaja-Hiji tablet jeruk lampu (aktif) nu dicandak dina waktos anu sareng unggal poé salila 21 poé padeukeut dituturkeun ku hiji tablet héjo (inert) poéan pikeun 7 dinten per siklus menstruasi.
· Anak-Paké jeung dosis kudu ditangtukeun ku dokter anjeun.
Nelepon dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ubar instructions.This boga parentah sabar husus dina naon anu kudu dipigawé lamun sono dosis a. Baca jeung turutan parentah ieu sacara saksama jeung nelepon dokter Anjeun upami anjeun mibanda patalékan.
Paké formulir kadua ngadalikeun kalahiran pikeun 7 poé sanggeus anjeun sono dosis pikeun nyegah kakandungan.
Pastikeun dokter Anjeun weruh lamun sono bulan jaman 2 Anjeun sakaligus, lantaran ieu bisa hartosna nu keur reuneuh. Anjeun bisa jadi teu boga jaman keur bulan nu lamun sono leuwih ti hiji dosis atawa ngarobah jadwal Anjeun.
Anjeun bisa mibanda perdarahan lampu atawa spotting lamun teu butuh karacunan dina waktos. Beuki Pél anjeun sono, anu leuwih gampang anjeun boga perdarahan.
♣ Lamun sono salah karacunan jeruk lampu: Candak karacunan pas mungkin sarta nyandak pél hareup dina jadwal reguler anjeun.
♣ Lamun sono dua Pél jeruk lampu di minggu 1 atanapi 2: Candak dua Pél pas mungkin jeung dua Pél hareup poé saterusna. Nuluykeun nyokot hiji karacunan sapoé dugi ka rengse pak teh. Paké formulir kadua ngadalikeun kalahiran (misalna kondom, spermicide) pikeun 7 poé sanggeus anjeun sono dosis a.
♣ Lamun sono dua Pél jeruk lampu di minggu 3, atawa lamun sono tilu atawa leuwih Pél jeruk lampu di minggu sagala:
♦ Poé 1 ngamimitian: Alungan kaluar sesa pak tur ngamimitian pak anyar nu dinten anu sami.
♦ Minggu ngamimitian: Teraskeun nyokot hiji karacunan sapoé dugi Minggu, lajeng buang kaluar sesa pak tur ngamimitian pak anyar nu dinten anu sami. Paké formulir kadua ngadalikeun kalahiran (misalna kondom, spermicide) pikeun 7 poé sanggeus anjeun sono dosis hiji, pikeun nyegah kakandungan. Lamun sono jaman menstruasi Anjeun 2 bulan sakaligus, pariksa ku dokter Anjeun sabab bisa jadi hamil.
♣ Lamun sono salah sahiji tujuh Pél héjo dina minggu 4: Alungan jauh Pél maneh lasut. Nuluykeun nyokot hiji karacunan sapoé dugi ka rengse pak teh.

Desogestrel Bubuk Pikeun Sale: Harita & dosage & Balukar 丨 AASraw


6. Anu tiasa nganggo Desogestrelbubuk?aasraw

Paling awéwé bisa nganggo bubuk desogestrel, tapi anjeun bisa jadi teu bisa lamun:
♦ pikir Anjeun bisa jadi hamil
♦ teu hayang perioda anjeun pikeun ngaganti
♦ nyandak obat sejenna nu bisa mangaruhan karacunan nu
♦ geus unexplained ngaluarkeun getih dina antara période atawa sanggeus sex
♦ geus dimekarkeun kasakit artéri atawa panyakit jantung atawa geus miboga stroke a
♦ boga panyakit ati
♦ gaduh kanker payudara atawa geus miboga eta nu geus kaliwat
♦ gaduh Sirosis atawa ati tumor parna
♦ Mun anjeun sehat sarta aya henteu alesan médis naha anjeun teu kudu nyokot powder desogestrel, anjeun tiasa nyandak eta dugi ménopause anjeun atanapi dugi anjeun 55.

Breastfeeding
The desogestrel bubuk geus aman ngagunakeun lamun nuju breastfeeding. saeutik desogestrel bisa lulus kana susu payudara anjeun, tapi ieu teu ngabahayakeun ka orok Anjeun. Teu mangaruhan cara susu payudara anjeun dihasilkeun.

reuneuh
Sanajan éta pisan saperti teu mirip, aya kasempetan pisan leutik nu bisa jadi hamil bari nyokot bubuk desogestrel.
Upami ieu kajadian, aya euweuh bukti yen karacunan bakal ngarugikeun orok Anjeun unborn. Lamun mikir anjeun bisa jadi hamil, nyarita ka GP Anjeun atawa didatangan klinik kontrasépsi lokal Anjeun.
Meunang nasehat médis lamun boga nyeri dadakan atawa mahiwal dina tummy, atawa lamun jaman anjeun teuing pondok atawa torek ti biasa. Ieu mungkin yen ieu tanda peringatan ti hiji kakandungan ectopic, sanajan ieu téh jarang.


7. Kaunggulan jeung kalemahan-Desogestrel Bubukaasraw

kaunggulan kalemahan
teu ngeureunkeun kelamin Anjeun bisa jadi teu boga perioda biasa bari nyandak eta - perioda Anjeun bisa jadi torek, langkung sering, atawa bisa ngeureunkeun sakabehna, sarta anjeun bisa neangan spotting antara période
Anjeun bisa make eta lamun breastfeeding teu ngajaga anjeun ngalawan STIs
éta mangpaat lamun teu bisa nyokot éstrogén hormon, nu aya dina pél dikombinasikeun, patch kontraséptif jeung cingcin heunceut Anjeun kudu inget nyandak eta dina atawa sakitar waktos unggal dinten
anjeun bisa make eta dina sagala umur - malah lamun haseup na anu leuwih 35 sababaraha obat, kaasup sababaraha (ilahar) antibiotik, Bisa nyieun kurang éféktif


8. Desogestrel Bubuk Balukar Sisiaasraw

Meunang pitulung médis darurat lamun boga tanda hiji réaksi alérgi: hives; engapan hésé; bareuh Anjeun raray, biwir, létah, atawa tikoro.

Ngeureunkeun maké Pél kontrol kalahiran na nelepon dokter Anjeun sakaligus lamun kudu:

♦ tanda a numbness stroke-dadakan atawa kalemahan (utamana dina hiji sisi awak), nyeri sirah parna dadakan, biantara slurred, masalah sareng visi atawa kasaimbangan;
♦ tanda a clot getih dina nyeri paru-dada, batuk dadakan, wheezing, engapan gancang, batuk nepi getih;
♦ tanda a clot getih di leg-nyeri anjeun, bareuh, kahaneutan, atawa redness dina hiji atawa duanana suku;
♦ nyeri serangan jantung gejala-dada atanapi tekanan, nyeri nyebarkeun ka rahang Anjeun atawa taktak, seueul, sweating;
♦ masalah-parna ati nyeri beuteung, muriang, rarasaan capé, leungitna napsu, cikiih poek, stools liat-berwarna, jaundice (yellowing tina kulit atawa panon);
♦ parobahan dina pola atawa severity tina nyeri sirah;
♦ bareuh dina leungeun anjeun, ankles, atawa suku;
♦ a lump payudara; atanapi gejala masalah depresi-sare, kalemahan, rarasaan capé, parobahan mood.

efek samping umum bisa ngawengku:

♦ perdarahan heunceut lampu atawa spotting;
♦ seueul (utamana lamun Anjeun pertama kali ngamimitian nyokot ubar ieu), utah, bloating;
♦ parobahan beurat atawa napsu;
♦ tenderness payudara atanapi bareuh;
♦ freckles atanapi darkening kulit raray, ngaronjat tumuwuhna bulu, leungitna bulu kulit sirah;
♦ lieur; atanapi itching heunceut atanapi ngurangan.
Ieu lain nafsirkeun efek samping jeung nu lianna bisa lumangsung. Nelepon dokter anjeun nasihat médis ngeunaan efek samping. Anjeun bisa ngalaporkeun efek samping mun FDA di 1-800-FDA-1088.


9. Desogestrel Balukar Bubuk bari Breastfeedingaasraw

(1) Balukar di Breastfed Budak

A nonblinded, ulikan nonrandomized dibandingkeun lisan desogestrel bubuk 75 mcg nyalira poean (n = 42) ka alat intrauterine (IUD; n = 40) dimimitian 28 mun 56 poé postpartum pikeun kontrasépsi. Taya béda panjangna orok, beurat atawa circumferences sirah biparietal nu kapanggih sanggeus siklus perlakuan 1, 4, sarta 7. enlargement payudara samentara ieu dilaporkeun dina Orok 2 jeung ngaronjat sweating ieu dilaporkeun dina 1 orok dina grup desogestrel bubuk, dibandingkeun jeung euweuh épék ngarugikeun dilaporkeun dina Orok di group IUD. Tumuwuhna sababaraha Orok anu deui diukur dina 1.5 na 2.5 taun; euweuh klinis béda pentingna nu kapanggih.
A breastfed (extent teu nyatakeun) orok dimekarkeun bulu scrotal di 4 bulan umur. indungna geus narima dina progestin, Dydrogestrone, salila trimester mimiti kakandungan sarta mimiti nyokot desogestrel bubuk 0.075 mg poean salaku kontraséptif dimimitian dina 3 bulan postpartum. indung dilanjutkeun desogestrel bubuk na sanggeus 28 poé sarta bulu scrotal ngumbar ku 11 bulan umur. Desogestrel bubuk éta ngabalukarkeun contributing mungkin tumuwuhna bulu scrotal dina orok ieu.

Desogestrel Bubuk Pikeun Sale: Harita & dosage & Balukar 丨 AASraw

(2) Balukar on Lactation na Breastmilk

A nonblinded, ulikan nonrandomized dibandingkeun lisan desogestrel bubuk 75 mcg nyalira poean (n = 42) ka alat intrauterine (n = 40) dimimitian 28 mun 56 poé postpartum pikeun kontrasépsi. Salila période sidang 7-bulan, 1 awéwé turun kaluar tina sidang kusabab lactation sabagean gede dibandingkeun kalawan taya di group IUD. Dina ahir daur perlakuan munggaran jeung kaopat, aya henteu béda jumlah susu dihasilkeun antara bubuk desogestrel jeung grup IUD. Taya béda trigliserida, protéin atawa eusi laktosa tina susu nu kapanggih di ahir 1, 4, sarta 7 siklus terapi.
Hiji studi nonrandomized dituturkeun 200 awéwé dibéré desogestrel bubuk kontraséptif 75 mcg poéan pikeun bulan 6 dimimitian dina 6 minggu postpartum tur dibandingkeun ka 200 awéwé anu narima placebos. Taya bédana ieu kapanggih dina jumlah produksi susu atanapi pertumbuhan orok sarta ngembangkeun antara dua kelompok.


10. Desogestrel Bubuk Pikeun Saleaasraw

(1) More sumber on suppliers Desogestrel Bubuk

Muhun-Biotéh
AASRAW

(2) Toko Desogestrel Bubuk kiwari

♦ Google AASraw, asupkeun kana www.aasraw.com.
♦ Search Desogestrel Bubuk on AASraw
♦ Panggihan Desogestrel Bubuk jandéla XP, jeung nulis ka handap requirmnets Anjeun.
♦ Urang meunang surelek sareng ngobrol leuwih rinci sareng anjeun.
♦ Konfirmasi Urutan, teras mayar dipigawé sarta kami bakal ngatur barang pangiriman pikeun anjeun engké.

(3) Andvantage Of Toko Desogestrel Bubuk Ti AASraw

Quality 1.High Jeung Harga kalapa:

1) purity:> 99%
2) Urang téh produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2.Fast Jeung Pangiriman Aman:

1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar. Nyukcruk angka sadia
2) aman tur wijaksana kiriman. Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan Anjeun.

3.We Boga Klién Sakuliah Dunya The:

1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik Pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, nohonan sarat konsumén 'téh tanggung jawab urang.
3) kualitas High, harga kalapa, pangiriman gancang, jasa-kelas munggaran mangtaun nu percaya sarta muji ti nasabah.

Prinsip 4.Three:

1) pangiriman Aman: Tumuwuhna Channel, nangtayungan privasi of customers.And ngan bisi, mastikeun ka ulang kapal.
2) Kungsi ngarobah: produk bakal salawasna ngajaga purity tinggi, moal robah, kualitas High nyaeta budaya parusahaan urang.
3) Good jasa: Salaku gancang-gancang pikeun ngajawab masalah customer, supaya para nasabah nampa barang aman.


0 likes
164 Tampilan

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.

Captcha *