Jawaban naon anu dimaksud suluh DMAA?

DMAA, Ngaran kimia: Methylhexanamine atanapi 1,3-dimethylamylamine mangrupakeun molekul dipaké ku awak pikeun ngaronjatkeun energi tingkat sarta dorongan leungitna gajih.DMAA mangrupa sanyawa organik anu tradisional sourced ti geraniums. Ku sabab kitu pabrik suplement mindeng nelepon deui minyak geranium atawa ékstrak geranium tapi ieu ogé dipikawanoh ku Jumlah ngaran séjén kaasup methylhaxaneamine na geranamine.

Ieu miboga éfék stimulan kuat nu bisa nyieun utamana berharga pikeun bodybuilders tur kamampuhna alat anu fungsina jadi burner gajih thermogenic ngajadikeun eta sarua favored ku jalma anu keur neangan hiji suplement leungitna beurat éféktif.

Sanajan sacara alami-sourced DMAA biasana dianggap pilihan hade, éta oge mungkin keur nyintésis bahan nu dina kaayaan laboratorium. Eta geus ngaduga yén sintétik DMAA kiwari leuwih kaprah ti bentuk alam.

A sababaraha pausahaan suplement (anu ayeuna henteu panjang beroperasi) ditambahkeun DMAA sintétik kana hiji barang, meunangkeun eta ieu sourced alami ti geraniums. Ieu geus diajarkeun ku masarakat ilmiah sarta ditémbongkeun janten palsu. Aya jalan tingkatan DMAA dina produk bisa geus datangna ti sumber alam.

Naon teu bubuk DMAA dipaké pikeun di bodybuilding AASraw


Naon purity tinggi DMAA bubuk?

DMAA Bubuk, nyaéta jenis powder.As kristal bodas bahan baku tina DMAA, DMAA bulk bubuk mangrupa salah sahiji jual panas antara produk, lain ngan alatan biaya bubuk DMAA, tapi ogé beacuse tina purity tinggi tina DMAA atah, hehehehe, upami kuring meuli bubuk bulk DMAA pikeun diobral, Atawa lab pamakéan, abdi resep kana mésér DMAA online atah, Milih hiji bubuk supplier DMAA dipercaya jeung tetep relationship.Details stabil tina DMAA pedaran bubuk bulk dina Aas salaku:

Ngaran: DMAA

CAS: 13803-74-2

Formula molekular: C7H17N.HCl

Beurat molekul: 151.68

Ngalembereh Point: 199-199.5 ° C

Gudang temp .: RT

Warna: bubuk bodas

13803-74-2 DMAA


Naon DMAA bubuk do?

Salaku bahan baku tina DMAA ubar, DMAA mangrupa sistim saraf puseur (SSP) stimulan pisan potent yen ngaronjatkeun tingkat énergi sarua jeung nu kafein, tapi jalan saeutik saeutik Tad béda. Bari mékanisme pasti ngaliwatan nu DMAA naek énergi henteu 100% tangtu, paling peneliti satuju yén DMAA ngarangsang noradrenaline (norépinéfrin) release dina uteuk. Marengan adrenaline (epinephrine), noradrenaline mangrupakeun salah sahiji "fight atawa hiber" neurotransmitter awak dileupaskeun salila période stres (ie keur chased ku Jaguar a!). FYI, noradrenaline nyaeta "téhnisna" katékolamin, tapi teu fungsi salaku duanana hormon na neurotransmitter dina awak nu bakal dihasilkeun ku kelenjar adrénal perenahna di luhur ginjal Anjeun. Salaku kelenjar adrénal ngompa leuwih noradrenaline kana getih, laju haté, tekanan darah, sarta aliran getih ka jaringan otot rangka sagala nambahan. Sékrési noradrenaline ogé ngarangsang glukosa bisa dileupaskeun tina toko glikogén dina awak anjeun, nu bisa dipaké pikeun ngawasa otot Anjeun salami latihan sengit. Dina watesan épék noticeable, noradrenaline nyata ngaronjatkeun fokus, perhatian, motivasi, alertness, tanaga, sareng waktos réaksi. Dina basa sejen, Ieu salah sahiji alesan utama urang cinta DMAA di pre-workouts jeung gajih burners - aran hébat sarta boga énérgi sajajalan meunang pagawean rengse! Sedengkeun pikeun durasi épék ieu, DMAA téh leuwih lila langgeng tur gancang lakonan ti kafein, acan alesan sejen urang cinta ngagunakeun eta.


kauntungan bubuk DMAA pikeun Fat ngaduruk

Sanajan DMAA geus dipikawanoh alat anu fungsina jadi gajih hiji burner kakuatan na bisa greatly ngaronjat keur digabungkeun jeung bahan séjén, kayaning kafein, sarta sababaraha studi nunjukkeun kakuatan gabungan tina DMAA na kafein bisa nambahan kadar métabolik ku 35% na ningkatkeun gajih ngaduruk abilities ku leuwih 169% (dibandingkeun ka grup placebo).

ngaduruk gajih bisa micu dina Jumlah cara. Kanyataanna, awak bisa memicu dinya tanpa butuh supplementation jeung teu jadi wae hiji kakurangan kalori lumangsung. Ieu, tangtu, anu alesan naha diet kalori dikawasa téh kacida pentingna pikeun dieting sukses.

Gajih ngaduruk suplemén nyadiakeun sarana triggering gajih ngaduruk sooner ti normal atanapi di kaayaan dimana ngaduruk gajih moal bakal normal jadi ngagagas. Dina kasus DMAA, pangaruh nu kahontal ku stimulating sistim saraf pusat dina cara nu susunan kaluar hiji réaksi ranté internal nu achieves efek nu dimaksud.

Naon teu bubuk DMAA dipaké pikeun di bodybuilding AASraw


kauntungan bubuk DMAA pikeun Bodybuilding

Kawas stimulan sagala, DMAA tiasa mangpaat lamun dicokot saméméh sési workout lantaran énergi tambahan eta nyadiakeun tiasa ngaktipkeun pamaké pikeun ngahontal gelar leuwih luhur palatihan intensity.However dinya ogé bisa nyadiakeun benefit sejen anu bisa sigana janten counterproductive.

Loba bodybuilding formulasi - NO (nitrat oksida) boosters hususna - nu dirancang pikeun nyadiakeun vasodilation. Ieu prosés nu ngabalukarkeun kanaékan slight dina diaméter pembuluh darah anu ngamungkinkeun otot pikeun nampa oksigén jeung zat gizi tambahan.

DMAA nyaeta vasoconstrictor a, jadi hancana ngan sabalikna. Rada pembuluh darah narrower bisa ngurangan jumlah zat gizina sadia pikeun otot, tapi ogé nyorong hypertrophy otot ku inténsitas handap sarta sababaraha bodybuilders ngalaporkeun hasil nguntungkeun.


Dimana meuli tinggi puirty DMAA bubuk?

Sabenerna kuring geus dibagikeun ka cara pikeun sababaraha kali, tapi aya kénéh batur anu teu terang, tah ayeuna kuring dibagikeun deui.

Kahiji, coba neangan luhureun bubuk supplier 20 DMAA, sarta coba uninga sababaraha rinci, tapi ngan pikeun referance.

Kadua, coba pangalusna neangan on google, youtube, Pinterest, sarta sababaraha panglawungan relevan, naha kuring utamana gumantung kana ieu? Kusabab hiji parusahaan powderful jeung dipercaya, maranéhna kudu baris nyieun ayana dirasakeun amony nu people.And seeeing ieu beliving, video, gambar jeung blog ... .They aya bukti kuat ..

Ku kituna, kapanggih Aas parusahaan, powder supplier profési DMAA, kalawan kualitasna alus sarta layanan alus.

AASraw Biokimia Téhnologi Co. dirombak ku Biokimia Laboratorium dumasar Shanghai Téknik di 2008, nu dibina ku 5 Cina pH Dokter, anu nyokot jurusan di Téknik Kimia di universitas Tulsa, Oklahoma, produk USA..Main:. Stéroid anabolik bubuk atah , bodybuilding, Cimerak, rugi gajih, hormon séks, SARMS, ubar PCT, HGH, homebrew, ugl.According naon atuh terang, Lamun anjeun mutuskeun mésér bubuk DMAA ti Aas, hal kudu maneh mun geus:

ramatloka 1.Visit Aas, milih produk rék, sarta ninggalkeun kontak anjeun sareng pesen on Aas wbsite, teras ngintun, Palanggan Aas urang Serviceswill ngawalon anjeun jam 12 sakali narima pesen anjeun, lajeng ngobrol di rinci.

2.Just ngirim email atawa ngirim talatah di whatsapp ka jalma anu gawe di Aas, kawas Demi, teras ngobrol di jéntré, ngeunaan purity, kuantitas, pengiriman barang, alamat, milih mayar cocok, barang bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar , sanggeus mayar, anjeun bakal meunang sababaraha tracking, ogé Aas layanan palanggan bakal tetep anjeun diropéa dina jangka waktu, mangka anjeun ngan kudu diuk turun comfortably, ngadagoan parsél Anjeun.

3.AAS éta hiji parusahaan di china, Kanggo kasalametan, lamun boga sobat di Cina, anjeun ogé tiasa hayu babaturan anjeun didatangan parusahaan maranéhanana, ngobrol di jéntré, tur meunang barang rék.

Naon teu bubuk DMAA dipaké pikeun di bodybuilding AASraw


0 likes
5182 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.