AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

1. Naon enanthate methenolone?

Methenolone enanthate /enanthate bubuk methenolone nyaéta anabolik lila akting anu miboga sipat androgenic pisan low, methenolone Vérsi injectable enanthate nyaeta depot primobolan. Methenolone enanthate Vérsi injectable ieu pikaresep leuwih ti versi lisan, becasue gawéna gancang sarta eta waragad kirang. enanthate Methenolone mangrupa stéroid anabolik nu boga aksi androgenic leutik. Cai mibanda Peta potent on kanaékan massa otot. Methenolone enanthate / methenolone bubuk enanthate ulah ngajadikeun leuwih hebat substansi massa otot, nu mangrupakeun alesan eta bisa dipake pikeun periode nu lila. Tumuwuhna otot provoked ku enanthate methenolone mertahankeun malah sanggeus stopping pamakéan. Methonolone bubuk enanthate mangrupakeun ubar nu bisa dicokot tanpa resép. Sanajan kitu, penderita anu dituduhkeun konsultasi dokter munggaran tur meunangkeun dosage luyu keur kaperluan nu dipikahoyong.

enanthate Methenolone pikeun dijual ti methenolone enanthate bubuk supplier di Cina | AASraw


2. supplier bubuk Methenolone enanthate

enanthate bubuk Methenolone, ogé ogé dipikawanoh salaku bubuk E Primo, bahan enanthate Primo, éta bubuk kristalin bodas. bubuk atah enanthate Methenolone mangrupakeun bahan utama nyieun methenolone Vérsi injectable enanthate. Ieu gampang mésér enanthate bubuk methenolone online tanpa resép ti methenolone supplier enanthate bubuk.

Salaku ceuk atlit ngalaman methenolone enanthate injectable versi-primobolan rada handap lamun dibandingkeun jeung biaya anu agent.This anabolik ngécéskeun kanyataan yén loba atlit resep pikeun nampa bentuk bubuk tina bahan baku enanthate methenolone. Sanajan kitu, sanajan ngabandingkeun ieu ni'mat ti Aas, sarta tetep teu unggal athlet bisa mampuh mésér enanthate bubuk methenolone. AASraw téh toko online, ngarti kana pentingna tur pamakéan stéroid, sarta sells eta dina hiji harga pikaresepeun, sabab AASraw nyaeta produsén profésional.

AASraw warung online specializes di jual stéroid kualitas ukur tinggi bahan atah, hormon séks, hormon leungitna gajih di sakuliah dunya. Henteuna jeung sagala jinis margins dagang téh alatan kanyataan yén produk ngahontal konsumen langsung, tanpa bade liwat loba "kantor transshipment samentara", nu boga nu teu sono ka hiji kasempetan pikeun weld on barang traded. Maranéhanana atlit anu geus boga pangalaman ngeunaan gawé bareng kami nyaho yen ku ngahubungan warung urang, aranjeunna pasti bakal nyimpen duit, sarta bisa meunangkeun bahan baku aman.

Methenolone enanthate pedaran bubuk
nami Methenolone enanthate bubuk, Primo E bubuk
sinonim 4,5,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] heptanoate;Methenolone Enanthate(PriMobolan);PriMo E;Androst-1-en-3-one,1-Methyl-17-[(1-oxoheptyl)oxy]-, (5a,17b)-;Methenolone Enanthate,(Primo E);Androst-1-en-3-one, 1-methyl-17-[(1-oxoheptyl)oxy]-, (5α,17β)-;METHENOLONE ENANTHATE;1(5-ALPHA)-ANDROSTEN-1-BETA-METHYL-17-BETA-OL-3-ONE ENANTHATE
CAS No. 303-42-4
purity > 98%
Formula molekular C27H42O3
Beurat molekul 414.62100
lebur Point 289-292 ℃
Storage temp RT
Sandi kristalin bubuk bodas
nu nyadiakeun www.aasraw.com
gambar enanthate bubuk Methenolone


3. kauntungan enanthate Methenolone

1) utamana anabolik

Methenolone enanthate injectable versi-primoblan, sanajan ngahasilkeun efek nu leuwih lemah tinimbang Deca Durabolin eta mangrupakeun stéroid dasar pisan alus anu efekna utamana anabolik. Kanyataan yén éster enanthate ieu ditambahkeun kana stéroid ieu nyandak siaran slow sarta bertahap tina situs suntik. tambahan Hal ieu ngamungkinkeun pikeun panjang satengah kahirupan approx 14 poé (sarupa Téstostéron Enanthate) najan paling atlit resep mun administer eta dina dasar mingguan.

2) Hiji-hijina stéroid anu sigana dianggo weel dina diet low kalori

popularitas enanthate Methenolone batang tina kanyataan yen éta hijina stéroid anu sigana dianggo ogé dina diet kalori low (sahingga ubar pre-kontes tina pilihan) jeung efek samping jarang jadi masalah saprak éta relatif non toksik, low di androgens jeung teu ngarobah kana éstrogén (aromatize) efek samping kituna éstrogén patali henteu hiji masalah. Salian kieu eta sigana boga pangaruh positif dina sistim imun (sahingga pamakéan populér taun penderita Aids) jeung kanyataan yén éta nambihan massa utamana lean ngabalukarkeun hiji strengthening sahiji sistem awak sakabeh.

3) efek samping Kurang

Androgenic efek samping nu patali biasana ukur dipasrahkeun ka individu sénsitip, atawa jalma anu milih nyandak dosages gedé produk. Primover ieu mindeng dianggap salaku stéroid aman di ngabandingkeun kana produk sejenna, sarta éta anu pohara ditéang sanggeus produk nu ngagambarkeun di enanthate cost.Methenolone na ilahar dipaké ku jalma anu hayang tetep esterogen jeung androgenic efek samping nu patali jeung minimum a. Eta oge pilihan populér pikeun motong siklus alatan sipat anabolik hampang na nu bisa jadi pangalusna cocog pikeun sustaining jaringan otot handapeun ketat dieting pre-eusi. cairan subcutaneous kaleuleuwihan ogé bakal jadi perhatian hiji alatan Methenolone enanthate keur stéroid non-aromatising. sanyawa nu ogé bisa ditambahkeun kana bulking siklus pikeun ngaluhurkeun alam anabolik sahiji siklus nu whilst ngaminimalkeun nambahkeun kana éstrogén sakabéh jeung efek samping androgenic.

Beuli Methenolone Enanthate powderdon't dibeuli saméméh anjeun terang ieu !!!


4. Beuli bubuk enanthate methenolone ti methenolone enanthate supplier bubuk

Paling bodybuilders jalu milih tumpukan enanthate methenolone kalawan stéroid lain pikeun ningkatkeun pidangan efek na meunang hasil gancang. Mun atlet anu dieting atanapi dina fase motong lajeng a androgén non-aromatizing kayaning Halotestin atanapi Trenbolone ieu ditambahkeun. Komponén androgenic kuat mantuan mawa dénsitas ditambahkeun jeung teu karasa jeung otot. Winstrol, stéroid anabolik hampang sejen oge ilahar dipake. Hasil tina gabungan ieu téh ngaronjatna kasohor massa otot jeung teu karasa tapi tanpa enanthate samping effects.Methenolone dianggap salah sahiji stéroid anabolik safest aya. Bari kasempetan tina efek samping jeung enanthate methenolone pisan low, salah bisa ngalaman aranjeunna. Éta bisa ngawengku kulit oily, jerawat, bulu awakna dihoyongkeun, sarta baldness pola jalu. Kalolobaan waktu sagala efek samping hiji pangalaman jalma nu hasil tina maké teuing luhur dosage a.

Beuli enanthate bubuk methenolone ti methenolone supplier enanthate bubuk, meunang anu pangalusna kualitas methenolone enanthate bubuk sangkan methenolone enanthate injectable.


0 likes
2738 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.