panalungtikan Panyakit Alzheimer geus narik sababaraha pikiran paling cemerlang dina panalungtikan médis ngaliwatan 20 taun kaliwat. Bari peneliti geus diajar pisan ngeunaan panyakit, Patologi na, sarta micu anak, rélatif saeutik kamajuan geus di dijieun dina pajoang kasakit.

Tim balik J147 ubar eksperimen (1146963-51-0) Mutuskeun nyandak pendekatan béda. Hasilna mimiti geus impressive, sarta peneliti anu terus diajar kumaha obat anyar ieu dilibetkeun ku sél béda awak.


Naon J147?

J147 nyaéta bubuk nootropics munggaran tumuwuh di 2011. Peneliti geus kapanggih yén ubar, di sakuliah sababaraha studi béda, bisa sabalikna kaleungitan memori sareng slow, atawa malah sabalikna, Alzheimer di mencit.

bubuk J147 mangrupakeun hydrazide phenyl. Éta téh asalna tina komponén curcumin kari bungbu. Ieu mangrupakeun karacunan low. Sanajan sababaraha masalah awal, bubuk J147 teu acan ditémbongkeun janten karsinogenik. Peneliti dites éksténsif pikeun kamungkinan ieu ku examining métabolit of J147 di microsomes manusa jeung mouse na plasma mouse.

Hasil némbongkeun yén J147 teu métabolismena mun amina aromatik atanapi hydrazines.


Ngadeukeutan Tradisional mun Pajoang Alzheimer

Paling ubar dimekarkeun dina 20 taun kaliwat geus sasaran dina deposit amyloid piagam dina brains pasien Alzheimer. pendekatan ieu ngajadikeun rasa intuitif sabab deposit ieu naon cuk sél saraf pati.

Sanajan kitu, sanggeus 20 taun aya teu geus sagala kamajuan signifikan dina percobaan klinis jeung salah sahiji ubar nu udagan nu deposit piagam.

Hiji pendekatan patali geus coba mun jeung sasaran amyloid saméméh ieu ngabentuk éta deposit piagam. amyloid nu ngancurkeun synapses saméméh ieu ngabentuk kana clumps piagam. Sanajan kitu, malah targeting saméméhna ieu teu kabuktian jadi éféktif.

Dugi ngembangkeun J147 (1146963-51-0), perlakuan sabenerna Alzheimer éta di standstill a. Aya henteu wae jalur jelas maju kalawan salah sahiji ubar nu geus dimekarkeun ngaliwatan 20 taun kaliwat jeung Patologi panyakit sorangan teu nambutkeun éta sorangan pikeun sagala deukeut atra lianna.


Kumaha J147 (1146963-51-0) Karya Ngalawan Alzheimer

Tim balik J147 mutuskeun nyandak hiji kawijaksanaan béda dina merangan Alzheimer. Gantina ngembang acan ubar sejen anu sasaran amyloid, tim mutuskeun bade difokuskeun faktor résiko utama pikeun Alzheimer. Pangbadagna faktor résiko tunggal nyaeta heubeul umur-kitu tim nu ngancik usaha -na pikeun mékanisme anti sepuh.

Tim nu dijieun J147 ku ngagunakeun layar dumasar-sél ngalawan heubeul-umur toxicities uteuk. Ti layar ieu, maranéhna disintésis powder J147.

The J147 bubuk karya ku ngurangan kagiatan tina kompléx ATP sintase dina mitokondria. Ieu ditangtayungan sél neuronal ti loba toxicities otak nu patali umur. Panalungtikan dituduhkeun alesan sanyawa ieu ngahasilkeun éfék neuroprotective ieu kusabab dina muterkeun peran excitotoxicity dina karuksakan sél neuronal.

Neuron jadi ruksak tur téh tiwas ku overactivation tina reséptor keur neurotransmitter glutamat excitatory. J147 dasarna slows turun prosés nu heubeul-umur toxicities otak tangtu nyepetkeun. Ieu preserves neuron jeung, malah leuwih lengkep estu, ogé bisa memicu kana ngabalikeun tina sababaraha épék langkung dibaca tina Alzheimer.


J147 Karya salaku hiji Agen Anti sepuh

Usaha mékanik of J147 aya sia aya aing ubar Alzheimer séjén anu ngahontal tahap sarupa panalungtikan. Kusabab teu fokus dina Patologi tradisional panyakit, tapi rada jalan mun mitigate bahaya diwakilan ku faktor résiko sepuh.

J147 jalan sakumaha agén anti sepuh. Ditinggalkeun ka alat sorangan, uteuk manusa tumuwuh toxicities tangtu. Éta toxicities nu patali umur ieu nu nyieun lingkungan pikeun Alzheimer jeung flourish. J147 kabukti deui jam dina toxicities ieu, kahareupna ieu ngajadikeun eta harder pikeun Alzheimer jeung ngalakukeun pagawean miboga deteriorating sistem memori béda.

Éta probable yén pendekatan naratas ku J147 bakal mangpaat keur jauh leuwih loba tibatan ngan gelut ngalawan Alzheimer. Sarupa agén anti sepuh mungkin bisa sasaran toxicities lianna nu ngabalukarkeun kasakit sejen tur ailments dimana umur nyalira mangrupakeun faktor résiko primér. J147 henteu ngan ubar hiji Alzheimer. Ieu bener ubar nu mantuan ngabalikeun sepuh sorangan.


J147 Percobaan klinis

Sanajan J147 munggaran tumuwuh di 2011, éta ngan ayeuna nearing persetujuan pikeun percobaan klinis nyebar. Dina unggal hambalan sapanjang jalan, J147 geus ditémbongkeun ka teu ngan jadi incredibly éféktif, tapi ogé geus ditémbongkeun janten stabil.

Mimiti kasalempang kamungkinan J147 mahluk karsinogenik, atawa lamun heunteu toksik, geus ditémbongkeun janten unfounded.

Peneliti téh melang pikeun meunangkeun percobaan klinis dijalankeun sarta ampir saréréa kalibet dina ieu panalungtikan Alzheimer nyaeta harepanana nu J147 bakal ngabuktikeun janten salaku éféktif manusa sakumaha eta geus di mencit na di simulasi laboratorium.


Papanggihan J147 awal

Mimiti on peneliti manggihan yén J147 (1146963-51-0) Bisa nyegah, sarta sabalikna, leungitna memori dina mencit anu gaduh versi diwariskeun ti Alzheimer. Najan kitu, salaku harepanana salaku hasil anu, manusa, ngan ngeunaan 1% pasien Alzheimer gaduh versi diwariskeun. formulir paling umum tina Alzheimer ieu pakait henteu ku set husus genetika, tapi kalawan umur heubeul sorangan.

Tim ti diajarkeun efek tina J147 dina group of beurit nu umurna gancang sarta ngalaman wangun pikun yén mirip jeung nu patali umur Alzheimer kapanggih dina manusa.

Hasil ulikan kadua ieu nya éta ogé ngajangjikeun. J147 éta bisa nyalametkeun deficits kognitif, sanajan diadministrasi dina tahap telat tina kasakit. Eta ningkat memori dina mencit na dicegah deterioration salajengna.

Ieu ogé kapanggih yén nalika J147 ieu digabungkeun jeung donepezil dinya digawé hadé pikeun malikkeun memori kontekstual jeung cued. Tapi, J147 nyalira éta unggul dina malikkeun memori spasial.


Naon Future nu nyepeng pikeun J147 (1146963-51-0)

Aya kénéh nu jalan panjang saméméh J147 (1146963-51-0) bakal sadia pikeun ngubaran paling penderita Alzheimer. Mimitina tamba kedah ngalengkepan fase sidang klinis rigorous. Sakali dina percobaan klinis geus peer reviewed, prosés pikeun persetujuan FDA baris dimimitian.

Peneliti anu mindful tina kedah urgent pikeun pengobatan bermakna pikeun Panyakit Alzheimer, tapi maranéhanana ogé komitmen ka teu rushing sains teh. Sajauh, sakabéh hasil keur J147 pisan positif sarta ubar euweuh séjén Alzheimer geus kantos katingali alus kieu ieu tebih kana prosés.


Leuwih lengkep ngeunaan J147:


0 likes
695 Tampilan

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.

Captcha *