AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sex hormore tadalafil bubuk: fakta 12 ngeunaan narkoba kelamin enhancing anjeun kudu nyaho !!!

navigasi blog aasraw

1.What nyaeta tadalafil? 2.What nyaeta tadalafil bubuk?
3.What nyaeta ED? 4.How teu tadalafil bubuk ngerjakeun ED?
5.Why jadi loba jalma cinta kelamin ieu enhancing ubar? 6.How ngagunakeun bubuk tadalafil?
7.What teh dosage bubuk tadalafil? appication 8.What urang tadalafil bubuk urang? (Bonbon, kopi, anggur, inuman)
9.what anu épék Sisi bubuk tadalafil? interaksi ubar tadalafil bubuk / tadalafil 10.What urang?
11.What Éta beda antara bubuk Tadalafil jeung bubuk Sildenafil / Cialias bobodoran Viagra? 12.Where mésér purity tadalafil tinggi bubuk atah online?


(Cialis) Tadalafil video bubuk atah


|. Bubuk atah (Cialis) Tadalafil Karakter dasar:

ngaran: Tadalafil / Cialis
CAS: 171596-29-5
Formula molekular: C22H19N3O4
Beurat molekul: 389.4
Ngalembereh Point: 298-300 ° C
Temp neundeun: 20ºC
warna: bodas Bubuk


Naon Tadalafil?aasraw

Tadalafil,Ngaran dagang: Cialis, nyaéta jenis kelamin enhancing hormore.

Tadalafil / Cialis mangrupa salah sahiji hiji kelas obat katelah PDE-5 (Phosphodiesterase tipe 5) sambetan. Ningkatkeun kelamin Tadalafil / Cialis relaxes otot pembuluh getih sarta ngaronjatkeun aliran getih ka wewengkon nu tangtu awak. Tadalafil / Cialis jeung sambetan séjén PDE-5 bisa nulungan lalaki kalawan disfungsi erectile (ED) ku enhancing respon erectile lamun lalaki keur dirangsang séksual Hayu urang dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile (peluh) jeung gejala hypertrophy prostatik benign (enlarged prostat). Kumisan ti Tadalafil / Cialis, ubar lianna di kelas ieu téh Viagra (Sildenafil) jeung Levitra (Vardenafil), Sarta Flibanserin.


2.What nyaeta tadalafil bubuk?aasraw

Tadalafil /, anu bahan tina Tadalafil / Cialis, jenis bubuk bodas, loba kelamin produk hormore supplier biasana meuli purity tinggi Tadalafil bubuk atah online, sangkan kana sagala jinis brand réngsé Tadalafil / Cialis, anu jéntré tina Tadalafil / Cialis atah sakumaha dihandap:

Ngaran: Tadalafil
CAS: 171596-29-5
Formula molekular: C22H19N3O4
Beurat molekul: 389.4
Ngalembereh Point: 298-300 ° C
Gudang temp .: RT
Warna: White Bubuk

171596-29-5 Tadalafil


3.What nyaeta ED?aasraw

disfungsi Erectile (ED) Nyaeta henteu mampuh pikeun meunang atawa tetep hiji teguh cacakan cukup boga sanggama. Hayu urang ogé sok disebut salaku impotence.Occasional ED teu ilahar. Loba lalaki ngalaman eta mangsa kali stres. Sering ED tiasa tanda masalah kaséhatan anu peryogi perlakuan. Éta ogé bisa jadi tanda tina kasusah emosi atawa hubungan anu bisa perlu kajawab ku profésional.

Beuli purity tinggi Tadalafil bubuk online: Sadaya hal nu kedah uninga !!!

gejala umum tina ED ngawengku: gangguan lalaki hiji cacakan, kasusah ngajaga hiji cacakan salila kagiatan seksual, ngurangan minat kelamin

Aya loba mungkin sabab pikeun ED, sarta maranéhna bisa ngawengku gangguan duanana emosional jeung fisik. Sababaraha sabab biasa nyaéta:

sababaraha kasakit cardiovascular, hipertensi, karuksakan tina kanker atanapi dioperasi, obesitas atawa mahluk kaleuwihan beurat, kahariwang, pamakéan narkoba.

Perlakuan pikeun disfungsi erectile gumantung kana naon anu ngabalukarkeun éta. Sanggeus dokter Anjeun cek nuhun masalah médis sarta obat nu bisa ngakibatkeun ED, anjeunna atanapi manehna bisa nyarankeun ubar pikeun mantuan kalawan eta. Sildenafil (ngaran merk: Viagra), tadalfil (ngaran merk: Cialis), sarta vardenafil (ngaran merk: Levitra) mangrupakeun obat nu dicokot ku sungut nu ngabantu ngajaga hiji cacakan.


4.How teu tadalafil bubuk ngerjakeun ED?aasraw

Ayeuna urang nyaho ngeunaan tadalafil, hayu urang coba ngartos kumaha tadalafil lumaku pikeun ED? Dina ayat di luhur urang ngomong yén Tadalafil mangrupakeun inhibitor PDE5 - tapi naon kahayang teu nu hartosna? Hayu urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan di kimia nu nangtung tukangeun kakawasaan nginum obat ieu.

PDE5 mangrupa énzim kapanggih dina paling lalaki nalangsara ti disfungsi erectile. Ieu suppresses sejen zat pohara penting - cGMP, atawa siklik guanosin monophosphate, nu ngarupakeun salasahiji komponén krusial dina prosés cacakan séhat. Hatur nuhun kana cGMP sinyal ti tuntung saraf di wewengkon pelvic Anjeun pemicu sékrési oksida nitrat nu, konsékuénsina, relaxes otot lemes pinding pembuluh darah dina pelvis Anjeun. Salaku hasilna, beuki getih bisa ngalir ngaliwatan éta, ngeusian strukturna cavernous dina awak sirit anjeun, sahingga jadi teuas tur engorged. Lamun aya teuing PDE5 teu cukup cGMP, awak anjeun saukur teu bisa decipher sinyal datang ti tuntung saraf anjeun, nu ngakibatkeun henteu mampuh lengkep atanapi parsial pikeun ménta hiji cacakan.

Lamun anjeun nuju ngalakukeun Tadalafil, éta ngurangan efek PDE5 dina sistem Anjeun cukup gancang, nyieun konsentrasi cGMP mulang ka tingkat normal di salaku pondok sakumaha 15-45 menit, sahingga pembuluh darah anu mawa aliran getih ka dilate sirit, ngaronjatna suplai getih. Dina waktu nu sarua, pembuluh darah anu dipiceun getih tina kontrak sirit. getih accumulates di sirit, ngabalukarkeun hiji cacakan.

mékanisme peta

Hiji cacakan mangrupa hasil ngaronjat aliran getih kana sirit Anjeun. aliran getih biasana dirangsang ku boh pikiran seksual atanapi kontak langsung kalayan penis.When anjeun lalaki hiji janten bungah séksual, otot dina sirit maranéhanana bersantai. rélaxasi Hal ieu ngamungkinkeun keur ngaronjat aliran getih ngaliwatan arteri penile. getih ieu ngeusi dua kamar jero sirit disebut corpora cavernosa. Salaku kamar eusian ku getih, sirit tumuwuh kaku. Cacakan ends nalika otot kontrak jeung akumulasi getih bisa ngalir kaluar ngaliwatan urat penile.

171596-29-5 Tadalafil1

Dina waktu nu sarua, oksida nitrat dileupaskeun kana sirit. Nitrat oksida nyandak produksi cGMP, anu ngatur bisa ngaleuleuskeun na kontraksi tina pembuluh getih nu mawa getih mun ti zat penis.Another, PDE5, ngancurkeun cGMP. Lamun ieu lumangsung, pembuluh getih balik deui ka ukuran normal, sarta cacakan nu ends. Tadalafil eureun PDE5 ti ngaruksak cGMP. Ieu ngabalukarkeun cacakan ka panungtungan pikeun panjang.

Najan kitu, salaku satengah kahirupan Tadalafil relatif pondok, pangaruh na ageman kaluar dina kursus 2 dinten nyieun PDE5 datangna deui kaséhatan kelamin Anjeun - meunang goréng. Sabalikna, nalika anjeun nyokot low-kakuatan Cialis sapopoé, eta mantuan ngajaga tingkat sehat cGMP dina awak anjeun, mere anjeun kasempetan lila-tunggu ngarasakeun kelamin deui. Butuh low-kakuatan Cialis 4-5 poé pikeun ngamimitian digawé, jadi ulah ngaharepkeun ngahurungkeun kana macho nyata sanggeus nyokot karacunan pisan munggaran. Sanajan kitu, dina bagian alus nyaeta nu moal ngalaman sagala kasusah dina ranjang deui - salami anjeun tetep nyandak Cialis sapopoé.


5.Why jadi loba jalma cinta kelamin ieu enhancing ubar?aasraw

Naha urang cinta kelamin ieu enhancing ubar? Kusabab Cialis ngabogaan durasi panjang tina aksi. Viagra na Levitra panungtungan pikeun sabudeureun opat jam, tapi Cialis lasts pikeun 36. Mun lalaki hiji nyokot Cialis on Jumaah sore, manehna boga bantuan cacakan ngaliwatan Minggu soré. Duanana lalaki jeung awewe nyebutkeun aranjeunna resep kanyataan yén Cialis ngamungkinkeun aranjeunna nyandak panon maranéhna kaluar jam jeung nyieun cinta iraha maranéhna keukeuh. Jadi Cialis ngabogaan kaunggulan jelas keur bobogohan pasangan atanapi pencinta anyar kénéh dina periode panas-na-beurat anu bersih spontanitas seksual.


6.How ngagunakeun bubuk tadalafil?aasraw

Tadalafil bubuk biasana lisan dipaké, ayeuna teh ieu ilaharna dijieun kana tablet, Pél, kapsul, kumaha carana make tadalafil neuleu, éta kudu aya patarosan anu paling jalma difokuskeun, jadi punten baca di handap informasi taliti saméméh pamakéan.


Samemeh ngalakonan bubuk tadalafil

  • ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar lamun anjeun alérgi kana tadalafil, sagala pangobatan séjén, atawa salah sahiji bahan dina tablet tadalafil. Tanya tukang ubar anjeun daptar bahan.

  • ngabejaan dokter Anjeun upami anjeun nyokot atawa geus anyar dicandak riociguat (Adempas) atanapi nitrat kayaning isosorbide dinitrate (Isordil), isosorbide mononitrate (Monoket), sarta nitrogliserin (Minitran, Nitro-Dur, Nitromist, Nitrostat, batur). Nitrat datangna saperti tablet, sublingual (handapeun létah) tablet, sprays, patches, pastes, sarta ointments.

  • Tanya dokter Anjeun lamun henteu pasti naha salah sahiji pangobatan anjeun ngandung nitrat. dokter Anjeun meureun bisaeun anjeun teu nyandak tadalafil lamun keur nyokot nitrat.

  • ngabejaan dokter Anjeun upami anjeun nyokot obat jalan ngandung nitrat ( 'poppers') kayaning amyl nitrat, butil nitrat, atawa nitrite bari nyandak tadalafil. dokter Anjeun meureun bisaeun anjeun teu nyandak tadalafil lamun keur nyokot obat jalan ngandung nitrat.

  • Anjeun kudu nyaho yén tadalafil nyaéta sadia di handapeun ngaran merk Adcirca na Cialis. Anjeun kudu ngan bisa diolah kalayan salah sahiji produk ieu dina hiji waktu.

  • ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar naon séjén resép na nonprescription pangobatan, vitamin, jeung suplemén gizi anjeun nyokot atawa rarancang nyandak. Pastikeun nyebut salah sahiji handap: blocker alfa kayaning alfuzosin (Uroxatral), doxazosin (Cardura), dutasteride (Avodart, dina Jalyn), prazosin (Minipress), silodosin (Rapaflo), tamsulosin (Flomax, dina Jalyn), sarta terazosin; amiodarone (Cordarone, Pacerone); antifungals tangtu kayaning fluconazole (Diflucan), griseofulvin (Grifulvin, Gris-pepeg), itraconazole (Onmel, Sporanox), ketoconazole (Extina, Ketozole, Nizoral, Xolegel), sarta voriconazole (Vfend); aprepitant (Emend); bosentan (Tracleer); carbamazepine (Carbatrol, Epitol, Tegretol, Teril, batur); clarithromycin (Biaxin, dina Prevpac); diltiazem (Cardizem, Cartia, Tiazac, batur); efavirenz (Sustiva, dina Atripla); erythromycin (EES, E-Mycin, Erythrocin); sambetan Protéase HIV kaasup indinavir (Crixivan), nelfinavir (Viracept), sarta ritonavir (Norvir, dina Kaletra), lovastatin (Altocor, dina Advicor); pangobatan pikeun darah tinggi; nefazodone; nevirapine (Viramune); pangobatan séjén atawa perlakuan pikeun disfungsi erectile; pangobatan séjén atawa perlakuan pikeun Pah; phenobarbital; phenytoin (Dilantin, Phenytek); rifabutin (Mycobutin); rifampin (Rifadin, Rimactane, dina Rifamate, dina Rifater);

Naon lawan paling umum enhancing obat tur Kumaha maranéhna gawéna

  • sertraline (Zoloft); telithromycin (Ketek); sarta verapamil (Calan, Covera, Verelan, dina Tarka). dokter Anjeun bisa jadi kudu ngarobah éta dosis pangobatan Anjeun atawa ngawas Anjeun taliti keur efek samping.

  • ngabejaan dokter Anjeun naon produk herbal anjeun nyokot, utamana wort St. John urang.

  • ngabejaan dokter Anjeun lamun haseup; lamun geus kantos kagungan hiji cacakan nu lumangsung leuwih ti 4 jam; sarta lamun geus nembe tadi diare, utah, teu acan minum cukup cairan, atawa sweating loba nu bisa geus ngabalukarkeun réaksi dehidrogénasi (leungitna loba cairan awak. Oge ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh atanapi tos kantos kagungan pulmonal veno-occlusive kasakit (PVOD; sumbatan tina urat dina bayah); naon kaayaan nu mangaruhan bentuk sirit; diabetes; kolesterol tinggi; darah tinggi atawa low; keteg jajantung teratur; serangan jantung atawa gagalna jantung; panghina (nyeri dada); a stroke; borok burih; gangguan ngaluarkeun getih; masalah sirkulasi getih; masalah sél getih kayaning anemia arit sél (kasakit anu sél getih beureum), sababaraha myeloma (kanker sél plasma), atawa leukemia (kanker tina bodas sél getih);. atawa jantung, ginjal, atawa kasakit ati ogé ngabejaan dokter Anjeun lamun atanapi salah sahiji anggota kulawarga anjeun geus atanapi tos kantos kagungan hiji kasakit panon kayaning retinitis pigmentosa (hiji kaayaan panon diwariskeun nu nyababkeun leungitna visi) atawa lamun geus kantos kagungan visi parna dadakan leungitna, utamana lamun ka nu leungitna visi ieu disababkeun ku sumbatan aliran getih kana saraf nu mantuan nu katingali.

  • lamun aya awéwé sarta anjeun nyokot tadalafil pikeun ngubaran Pah, ngabejaan dokter Anjeun lamun keur reuneuh, rencanana pikeun jadi hamil, atawa nu breastfeeding. Lamun jadi hamil bari nyandak tadalafil, nelepon dokter anjeun.

  • lamun anjeun ngabogaan bedah, kaasup bedah dental, ngabejaan dokter atanapi dokter gigi nu keur ngalakukeun tadalafil.

  • ngobrol dokter Anjeun ngeunaan pamakéan aman tina inuman alkohol salila perlakuan anjeun kalawan tadalafil. Lamun inuman loba alkohol (leuwih ti lima gelas anggur atawa lima nembak wiski) bari anjeun nyokot tadalafil anjeun leuwih gampang ngalaman efek samping tangtu tadalafil kayaning pusing, nyeri sirah, keteg jajantung gancang, sarta tekanan getih low .

  • lamun anjeun ngalakukeun tadalafil pikeun ngubaran disfungsi erectile, ngabejaan dokter Anjeun lamun geus kantos geus disarankan ku profésional kasehatan ulah aktivitas seksual alesan médis atawa lamun geus kantos ngalaman nyeri dada salila kagiatan seksual. aktivitas seksual bisa janten galur dina haté anjeun, utamana lamun anjeun boga panyakit jantung. Upami Anjeun ngalaman nyeri dada, pusing, atawa seueul salila kagiatan seksual, nelepon dokter Anjeun langsung atanapi meunang perlakuan médis darurat, sarta ulah aya aktivitas seksual dugi dokter Anjeun ngabejaan Anjeun disebutkeun.

  • ngabejaan kabeh panyadia kasehatan anjeun nu anjeun nyokot tadalafil. Mun anjeun kantos peryogi perlakuan médis darurat pikeun masalah haté, anu panyadia kasehatan anu ngubaran anjeun bakal peryogi kauninga mun anjeun tukang nyandak tadalafil.


Lamun anjeun nyokot bubuk tadalafil

Lamun anjeun mutuskeun nyandak tadalafil, yuou kudu diluyukeun dosis nurutkeun need.For paling individu anjeun, dosis dimimitian dina dianjurkeun of tadalafil nyaeta 10 mg per dinten, biasana dicokot 30minutes saméméh kagiatan seksual (tadalafil pikeun pamakéan sakumaha diperlukeun). Gumantung kana adequacy tina respon atanapi samping efek, dosis bisa jadi ngaronjat nepi 20 mg atanapi turun ka 5 mg sapoé. Efek tadalafil bisa lepas nepi ka jam 36. Individu anu nyokot pangobatan nu ngaronjatkeun tingkat getih tina tadalafil teu kudu ngaleuwihan dosis jumlahna 10 mg dina jam 72 (Tempo interaksi ubar). Pikeun pamakéan sakali poean tanpa hal pikeun aktivitas seksual teh dosis dianjurkeun nyaéta 2.5 mun 5 mg sapopoé. Tadalafil teu matak dicokot leuwih ti sakali sapopoé.


Sanggeus nyokot bubuk tadalafil

Tetep nginum obat ieu wadahna dinya sumping di, ditutup pageuh, jeung kaluar ti jangkauan sahiji barudak. Nyimpen eta dina suhu kamar tur jauh ti kaleuwihan panas sarta Uap (moal di kamar mandi).

pangobatan unneeded kudu disposed sahiji cara husus pikeun mastikeun yén pets, barudak, sarta jalma séjén teu bisa meakeun aranjeunna. Najan kitu, anjeun teu kudu siram nginum obat ieu handap jamban. Gantina, kalawan cara anu pangalusna pikeun dispose nginum obat anjeun ngaliwatan program nyandak-deui ubar. Ngobrol tukang ubar anjeun atanapi ngahubungan departemén sampah / daur ulang lokal anjeun pikeun ngalenyepan program nyokot-balik di masarakat Anjeun. Tempo pembuangan Aman teh FDA ngeunaan ramatloka obat kanggo inpormasi lengkep lamun teu boga aksés ka program nyokot-balik.

Kadé tetep sadayana nginum obat kaluar tina tetempoan jeung ngahontal barudak saloba peti (kayaning minders mingguan karacunan jeung maranéhanana pikeun panon pakait, creams, patches, sarta inhalers) henteu tahan anak-na barudak ngora tiasa muka éta gampang. Ngajaga barudak ngora ti karacunan, salawasna konci caps kaamanan jeung geura nempatkeun nginum obat dina lokasi aman - salah nu geus nepi na jauh tur kaluar tina tetempoan maranéhanana sarta ngahontal.


7.What teh dosage bubuk tadalafil?aasraw

Dawam sawawa dosis keur disfungsi Erectile:

Paké sakumaha diperlukeun pikeun ED:

dosis -Initial: 10 mg oral sakali sapoé, sakumaha diperlukeun, saméméh kagiatan seksual

dosis -Maintenance: 5 mun 20 mg oral sakali sapoé, sakumaha diperlukeun, saméméh kagiatan seksual dumasar efficacy individu jeung tolerability.

Mairan: Tadalafil kudu dilaksanakeun satengah jam saméméh kelamin, bakal bisa dipaké dina 15-20 menit, sarta panungtungan pikeun salami jam 36.

Naon lawan paling umum enhancing obat tur Kumaha maranéhna gawéna?

Sakali hiji pamakéan poé salila ED:

dosis -Initial: 2.5 mg oral sakali sapoé di kira waktu anu sarua, tanpa hal mun timing tina aktivitas seksual

dosis -Maintenance: 2.5 mun 5 mg oral sakali sapoé dumasar efficacy individu jeung tolerability.

Sakali pamakéan sapopoé pikeun ED na Benign prostatik Hyperplasia (BPH):

-5 mg oral sakali sapoé di kira waktu anu sarua, tanpa hal mun timing tina aktivitas seksual

Dawam sawawa dosis keur hipertensi pulmonal:

Adcirca (R): - 40 mg oral sakali sapoé

Comment: ngabagi 40 mg dosis ngaliwatan kursus dinten henteu dianjurkeun.

Dawam sawawa dosis keur Benign prostatik Hyperplasia:

pamakéan Sakali poéan pikeun BPH: -5 mg oral sakali sapoé di kira waktos

administrasi Concomitant kalawan finasteride:

-5 mg oral sakali sapoé di kira waktu anu sarua, nepi ka minggu 26

Komentar: Kauntungan Incremental tamba ieu nurun ti minggu 4 dugi minggu 26. Kauntungan Incremental tamba ieu saluareun minggu 26 téh kanyahoan.

Sakali pamakéan sapopoé pikeun ED na BPH:

-5 mg oral sakali sapoé di kira waktu anu sarua, tanpa hal mun timing tina aktivitas seksual

Paké: Perlakuan sahiji tanda na gejala hyperplasia prostatik benign (BPH


appication 8.What urang tadalafil bubuk urang? (Bonbon, kopi, anggur, inuman)aasraw

Di toko ubar lokal, atawa di rumah sakit, urang bisa kalayan gampang tingali cialis, nu tadalafil. Sumuhun, ieu téh bubuk tadalafil - salah sahiji aplikasi paling umum dijieun kana ubar keur pengobatan ED, mangka biasana dina bentuk Pél atawa tablet, sajaba ieu, dina kanyataanana, tadalafil ogé dipaké dina kaayaan sejen, naon nyaeta, hayu urang nempo.

bubuk Tadalafil keur permen Sanggama

Tadalafil bisa ditambahkeun kana candies sangkan candies biasa pikeun ningkatkeun pidangan pangabutuh seksual lalaki. Aya pisan loba rupa manisan seksual di Malaysia, bahan utama téh biasana bubuk tadalafil, jeung bubuk sildenafil.

bubuk Tadalafil keur kopi Sex

Dina pasar, aya sababaraha rupa Bahan kelamin coffee.Mainly biasana téh: kalapa Susu, Madu, kayu manis, Cacao, Maca.Sex kopi téh telat-tipeu inuman kalawan pulas Aztec jeung eta. rasa nu rada lada, tapi cukup amis mun daya tarik pikeun kuncup rasa saha urang. kopi kelamin Ieu boga bahan pikeun éféktif naekeun libido Anjeun. Maca, Cacao, Kayu manis, Madu sarta santan koléktif mantuan naekeun produksi hormon, ngaronjatkeun kualitas mani, reureuh ménopause, gula darah, ngaronjatkeun stamina tur ningkatkeun drive kelamin.

Pikeun urang, kadang dina raraga mibanda épék kuat atanapi épék lemah, urang bisa dijieun kopi kelamin ku nambahkeun Ningkatkeun kelamin bubuk tadalafil, nurutkeun kedah klien urang sangkan épék gelar béda kopi. Nu hartosna, tadalafil bubuk can mantuan dilakukeun kana kopi kelamin.

bubuk Tadalafil pikeun Sex anggur / inuman

Anjeunna oge bisa ditambahkeun kana kasehatan. Alkohol sorangan geus ngaronjat pangaruh aliran getih, mangka dipikaharti yén urang kudu anggur beureum umum bisa ningkatkeun aliran getih pikeun awéwé, keur lalaki pikeun ngaronjatkeun tingkat téstostéron dina getih, tapi efek anggur ka jadi hampang. Jeung tambahan tina bubuk ka bubuk anu bisa disaluyukeun jeung jumlah diperlukeun, sarta inuman kaséhatan téh beuki populér kalayan lalaki di pasar, utamana lalaki tengah-yuswa.

Ogé, aya sapotong warta alus, nyaeta, aya jenis sejen tina tadalafil anti test di Aas, éta sih a produk alus pikeun nyobaan.

fakta 12 ngeunaan sex enhancing ubar anjeun kudu nyaho !!! (2)


9.what anu épék Sisi bubuk tadalafil?aasraw


Tadalafil bisa ngabalukarkeun efek samping. efek samping umum bisa ngawengku:
rieut
salah ancur atanapi heartburn
seueul
mencret
flushing
nyeri burih, balik, otot, leungeun, atawa suku
batuk

Efek samping luhur tina Cialis kedah panungtungan moal leuwih ti sababaraha jam lamun aranjeunna lumangsung sarta alatan kabisa ubar pikeun widen pembuluh darah. Mun épék sapertos lumangsung paling lalaki bakal manggihan dosis handap nangtukeun masalah. Sanajan kitu, dina sababaraha kasus maranéhna bisa kudu neangan kaluar alternatif PED5 pikeun ED atanapi BPH kaperluan maranéhanana.

Bageur nawaran reureuh di ngingetan: daftar ieu teu kaasup sakabeh efek samping, méméh anjeun nyandak eta, mangga parios inpo leuwih lengkep.


interaksi ubar tadalafil bubuk / tadalafil 10.What urang?aasraw

Lamun anjeun make tadalafil, aya mungkin ubar lianna nu bisa mangaruhan ubar, nu bisa ngakibatkeun interaksi samping effects.Drug bisa ngarobah cara pangobatan anjeun damel atanapi ningkatkeun resiko anjeun efek samping serius. dokumen ieu teu ngandung sakabéh interaksi ubar mungkin. Tetep daptar sakabeh produk Anjeun nganggo (kaasup resép / obat nonprescription jeung produk herbal) jeung bagikeun eta kalawan dokter anjeun sarta tukang ubar. Ulah ngamimitian, eureun, atawa ngarobah dosage tina obat sagala tanpa persetujuan dokter anjeun.

Tadalafil bisa ngabalukarkeun serelek serius dina tekanan getih Anjeun nalika dipaké ku nitrat nu bisa ngakibatkeun pusing, fainting, sarta serangan jarang haté atawa stroke. Ulah make tadalafil kalayan salah sahiji handap: ubar tangtu dipaké pikeun ngubaran nyeri dada / panghina (nitrat kayaning nitrogliserin, isosorbide), obat rekreasi disebut "poppers" ngandung amyl atanapi butil nitrite.

Mun anjeun ogé nyokot hiji nginum obat alfa pameungpeuk (kayaning doxazosin, tamsulosin) pikeun ngubaran hiji prostat enlarged / BPH atawa darah tinggi, darah Anjeun bisa meunang teuing low nu bisa ngakibatkeun pusing atawa fainting. dokter Anjeun bisa ngamimitian perlakuan ku dosis handap tadalafil atawa ngaluyukeun nginum obat pameungpeuk alfa anjeun pikeun ngaleutikan résiko anjeun tina tekanan getih low.

pangobatan lianna bisa mangaruhan jalan ngaleupaskeun tadalafil tina awak anjeun, nu bisa mangaruhan kumaha tadalafil jalan. Contona, di antarana antifungals azole (kayaning itraconazole, ketoconazole), antibiotik macrolide (kayaning clarithromycin, erythromycin), sambetan Protéase HIV (kayaning fosamprenavir, ritonavir), Protéase sambetan virus hépatitis C (kayaning boceprevir, telaprevir), rifampin, antara séjén .

Ulah nyandak nginum obat ieu kalayan sagala produk lianna nu ngandung tadalafil atawa pangobatan sarupa lianna dipaké pikeun ngubaran erectile disfungsi-ED atanapi hipertensi pulmonal (kayaning sildenafil, vardenafil).


11.What Éta beda antara bubuk Tadalafil jeung bubuk Sildenafil / Cialias bobodoran Viagra?aasraw

Teu Cialis dianggo leuwih gancang ti Viagra?

Sanajan duanana boga awal gancang tina aksi, Tadalafil jalan rada gancang ti Viagra. Bari Viagra biasana nyokot ngeunaan 20-30 menit, Cialis tiasa dianggo dina 15-20 menit. Cialis oge sadia sakumaha Cialis Daily, anu dicokot sakali sapoé, sarta bakal ngaktipkeun Anjeun pikeun ngahontal hiji cacakan kapan sapopoe.

Teu Cialis panungtungan leuwih panjang batan Viagra?

Cialis ngabogaan durasi panjang tina aksi ti Viagra, sarta bisa tetep dina awak nepi ka 36 jam. Ieu earned eta teh reputasi tina "The sabtu minggu karacunan". Ieu pedah maneh sabab teu kedah tos rencana dosage Anjeun deukeut ka sagala aktivitas seksual ekspektasi tapi gantina bisa ngagunakeun épék na nepi ka 12, sarta sakapeung jam 36 sanggeus nyokot eta.

bubuk téstostéron Sustanon 250 pikeun Rahasia bodybuilding18 anjeun kudu nyaho !!! (4)

Teu Cialis gaduh efek samping kurang ti Viagra?

Salaku duanana ubar dianggo dina cara nu sarua, maranéhna babagi loba efek samping sarua. Ieu kaasup raray flushing, headaches na salah ancur. Sanajan kitu, Viagra ogé boga sababaraha épék séjén nu teu sigana mangaruhan pamaké tina Cialis ka extent sarua, kayaning baruntus, gangguan visual sarta diare. Headaches ogé lumangsung leuwih ilahar jeung Viagra, tapi bisa lepas deui kalawan Cialis. Lamun salah sahiji ieu mangaruhan anjeun sanggeus nyokot dosis Viagra, Cialis bisa janten pilihan hadé.

Naha kuring kudu mawa leuwih dosis sidenafil dibandingkeun tadalafil?

Cialis bisa dicokot dina hiji salaku dadasar diperlukeun, atawa daily.Generally, dosages poéan anu leuwih leutik batan salaku diperlukeun doses.8 Ilaharna, Cialis dicokot salaku 10mg dimimitian dosis, saméméh kagiatan seksual. Balukar tina Cialis bakal lepas sabudeureun 36 jam. dosage nu bisa dironjatkeun pikeun 20mg lamun 10mg téh teu epektip atanapi diréduksi jadi 5mg lamun efek samping nu teu kaampeuh.

Viagra dicokot dina hiji basis sakumaha diperlukeun, dina hiji dosis 50mg, kurang leuwih 1 sajam saméméh kagiatan seksual (sanajan bisa dicokot ti 30 menit 4 jam méméh). dosis bisa jadi ngaronjat nepi 100mg lamun 50mg téh teu epektip atanapi turun ka 25mg lamun efek samping nu intolerable.2 Viagra kedah ngan bisa dicokot sakali sapoé sanajan efek ngagem kaluar sanggeus kira 4-5 jam. Efek samping utama anu lieur, flushing na indigestion.2 Jarang, persépsi warna bisa jadi dirobah kalawan Viagra. éfék samping ieu teu lumangsung kalayan Cialis.7

Kacindekan: Mana Leuwih alus - Cialis vs Viagra?

Cialis nyaéta, perlakuan éféktif langkung modern keur disfungsi erectile. Cialis mucunghul nawarkeun kaunggulan leuwih Viagra pikeun atribut paling desirable pikeun nginum obat disfungsi erectile, kaasup durasi Peta, awal Peta, sarta efek samping. Sanajan kitu, Viagra anu sadia dina waragad substansi handap, salaku ubar generik Sildenafil. Duanana perlakuan gaduh kaunggulan maranéhanana, jadi beuratna bisa nepi ka pro jeung kontra taliti tur nyieun pilihan Anjeun.


12.Where ka mésér bubuk atah purity tadalafil tinggi online?aasraw

Nalika tempo mana mésér purity tinggi tadalafil bubuk atah, maneh kudu mikir ngeunaan loba rinci, kawas meuli ubar tadalafil di nagara atawa meuli peuntas laut; mana jenis nu stéroid supplier cukup dipercaya lamun meuli luar, naha purity cukup tinggi; naha pangiriman geus aman; naha ngalaman dina pangiriman, sanajan nepi ka sababaraha daerah terpencil, kawas Iran ... lamun meuli eta ngan pikeun pamakéan pribadi, tur nganggo eta moal yén mindeng, anjeun ngan bisa meuli papan tadalafil dina shop.But lokal lamun anjeun ngalaman pamaké atawa stéroid produser atawa manufactures, teras meser bahan baku tadalafil online mangrupakeun choice.Thus alus, frist maneh kudu mikir ngeunaan dimana abdi tiasa mendakan hiji supplier sumber dipercaya nu bisa nyadiakeun tadalafil purity tinggi powder.If anjeun geus boga, anu teu bisa janten better.If Anjeun teu boga atawa anjeun gonna robah supplier.Then Aas bisa jadi pilihan alus Anjeun.


Naon Aas parusahaan atah?

AASraw Biokimia Téhnologi Co. dirombak ku Biokimia Laboratorium dumasar Shanghai Téknik di 2008, nu dibina ku 5 Cina pH. Dokter, anu nyokot jurusan di Téknik Kimia di universitas Tulsa, Oklahoma, suplai USA.We 99% puirty bubuk atah stéroid kalawan kualitas alus tur harga geulis kalapa, pangiriman gancang jeung produk payment.Main aman: stéroid anabolik bubuk atah, bodybuilding, Cimerak, rugi gajih, hormon séks, SARMS, ubar PCT, HGH, homebrew, ugl.Such sakumaha Téstostéron enanthate 90USD / 100g , kualitas luhur Clen HCl, sibutramine, ect.


Naon kauntungan Aas parusahaan atah?

1 Quality High Jeung Harga kalapa:

1) Standar Quality: USP 35

2) purity:> 99%

3) Urang téh produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2 Fast Jeung Aman Pangiriman:

1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar. Nyukcruk angka sadia

2) aman tur wijaksana kiriman. Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan Anjeun.

3 Urang Boga Klién Sakuliah Dunya The:

1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.

2) eupan balik Pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, nohonan sarat konsumén 'téh tanggung jawab urang.

3) kualitas High, harga kalapa, pangiriman gancang, jasa-kelas munggaran mangtaun nu percaya sarta muji ti nasabah.

4 Tilu Prinsip:

1) pangiriman Aman: Tumuwuhna Channel, nangtayungan privasi of customers.And ngan bisi, mastikeun ka ulang kapal.

2) Kungsi ngarobah: produk bakal salawasna ngajaga purity tinggi, moal robah, kualitas High nyaeta budaya parusahaan urang.

3) Good jasa: Salaku gancang-gancang pikeun ngajawab masalah customer, supaya para nasabah nampa barang aman.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,


0 likes
177304 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.