Anabolik Stéroid bulk bubuk atah RFQ
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

Hatur nuhun pikeun ngahubungan kami! Urang wartosan iyeu maneh lila, balik deui ka imah Kaca atanapi tingali leuwih produk.

 

 

Kusabab halaman wéb kami henteu ngagaduhan fungsi pesenan online, janten pesenan dilakukeun ngalangkungan Surélék atanapi Whatapp:

❶ Punten wartosan kami produk naon anu anjeun peryogikeun, sareng kuantitas unggal produk.

❷ Kami bakal nawiskeun anjeun harga pangsaéna sareng biaya pengiriman langsung.

❸ Upami anjeun pikir hargana tiasa dianggo pikeun anjeun, anjeun tiasa milih metode pamayaran pikeun mayar. (urang tiasa nampi transfer bank sareng Bitcoin, Tether)

❹ Bungkusan anjeun bakal dibungkus sareng dikirim kaluar dina 12 jam saatos pamayaran dikonfirmasi.

❺ Nomer pelacak sareng gambar bungkusan bakal disayogikeun dina 2 dinten saatos bungkusan dikirim.

❻ Anjeun tiasa ngalacak parsél online sareng kami ogé bakal ngabéjaan nalika bungkusan dugi ka lokal.

❼ Kéngingkeun bungkusan éta suksés.

Simkuring gaduh lab HPLC sorangan jeung tim worker QC. COA, HPLC, HNMR sareng laporan tés anu aya hubunganana sayogi. Kertas tés ku laboratorium pihak katilu bakal disayogikeun waktos ka waktos.
Kawat bank, bitcoin, tether(USDT).
Éta gumantung kana nagara / alamat kiriman anjeun. Sacara umum, Fedex, DHL, suweng, HKDHL, HKEMS, sababaraha garis profésional husus bisa disadiakeun. Waktu pangiriman gumantung kana cara kiriman, éta bakal butuh 8-15 poé gawé ku Fedex atanapi DHL, éta bisa jadi kudu 18-25 poé gawé ku garis séjén.
Bungkusan barang urang moal ngandung inpormasi hormon sareng tiasa dikirim ti daérah anu béda-béda Cina. Ayeuna, laju clearance adat barang anu kami kirimkeun ka Amérika Serikat sareng Éropa nyaéta 99%, Sedengkeun pikeun Kanada, Australia, Brazil anu rada luhur ngaitkeun daérah laju caket, kami ogé gaduh cara anyar pikeun ngalangkungan adat. Kabijakan ngirimkeun deui lengkep ka sababaraha daérah ogé disayogikeun.
Unggal urutan pikeun bubuk atah urang bisa refunded saméméh barang keur dikirim kaluar. Pikeun sakabéh pamayaran ka AASraw, aranjeunna dijamin pikeun ditarikna, mayar, nransferkeun, atanapi naon waé anu urang tiasa dina 5 taun.
Leres, pesenan min 10-100g, éta gumantung kana produk anu béda.
Henteu, kami henteu ngabebaskeun sampel. Tapi urang tiasa ngarojong urutan sampel saméméh urutan bulk. Biaya sampel (ongkos pengiriman barang teu kaasup) bakal deducted dina urutan Anjeun salajengna.
Tangtosna. Diskon ageung saatos pesenan anjeun dugi ka jumlah anu tangtu. Kuring yakin yakin yén hargana moal ngahalangan gawé babarengan urang. Anu kami pikahoyong nyaéta ngawangun kerjasama jangka panjang sareng klien kami sareng kami bakal ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ngadukung klien kami pikeun langkung seueur usaha.
Yakin, kami produsén stéroid jeung boga pabrik sorangan, sadaya produk gaduh rencana produksi unggal year.In Sajaba ti éta, bahan baku kami di gudang ieu diayakeun jeung dikelola ku sistem, nu bakal ngajamin suplai dina waktu.