bubuk nmn, nr bubuk, tadalafil bubuk-pabrik RFQ
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Hatur nuhun pikeun ngahubungan kami! Urang wartosan iyeu maneh lila, balik deui ka imah Kaca atanapi tingali leuwih produk.

 

 

  1. Mangga ngirim beuli daptar urutan ku email resmi ([email dijaga]) Jeung petik bakal disadiakeun marengan istilah mayar.
  2. Pamayaran réngsé sareng parsél panarima & alamat anu disayogikeun.
  3. Barangna bakal dikirimkeun sareng nomer pelacakan, gambar paket, nomer lacak sareng perkiraan tanggal kadatangan.
  4. Barang nampi sareng masihan komentar.
Anjeun bisa ngirim kami urutan pameseran Anjeun upami gaduh, atawa ngirim konfirmasi basajan ku email atanapi ku Trade Manajer, teras urang bakal dikirim Anjeun Proforma invoice kalawan rinci bank kami pikeun konfirmasi anjeun sangkan mayar sakumaha requests Anjeun.
Sumuhun, sababaraha produk bisa dikirim salaku sampel bebas, tapi kana Anjeun mayar biaya pengiriman barang.
  1. KoA, HPLC, HNMR nu aya.
  2. Nguji tulak ku Labs pihak katilu bakal disadiakeun jaman ka jaman.
  1. Unggal supados urang bubuk atah tiasa refunded saméméh barang keur dikirim kaluar.
  2. Pikeun sakabéh mayar mun AASraw, aranjeunna dijamin keur withdrawing, Mayar, mindahkeun, atawa naon bae urang tiasa dina 5 taun.
Dina 1 ~ 3 poé sanggeus mayar dikonfirmasi. (Liburan Cina teu kaasup).
Sumuhun, pikeun kuantitas badag, urang salawasna ngarojong kalayan harga hadé.
bahan baku kami di wareshouse ieu dikelompokeun na dikelola ku sistem nu bakal ngajamin suplai dina waktos.
Pikeun rinci produk, anjeun tiasa ningali urang wincikan produk jeung artikel blog Bakal aya waleran alus