navigasi blog AASraw

 

Tinjauan bubuk 1.Flibanserin 2.What Dupi Flibanserin?
 3.What nyaeta Flibanserin bubuk?  4.What urang bikang HSDD?
5. Naon pangobatan HSDD awéwé? 6.How teu Flibanserin Works bubuk?
mékanisme bubuk 7.Flibanserin of Peta 8. Naon bédana antara Flibanserin sareng Sildenafil / viagra?
9.Is Flibanserin bubuk aman? 10.What nyaeta Flibanserin bubuk dipaké pikeun?
11.How kedah bubuk Flibanserin dipaké? 12.What ubar lianna bakal mangaruhan flibanserin?
13.Dosage of Flibanserin 14.Warning of Flibanserin
Balukar Sisi 15.What ngeunaan Flibanserin? 16.Buying Flibanserin Bubuk Atah
17.Where mésér Flibanserin Raw Bubuk


Flibanserin video bubuk atah

 


Flibanserin Karakter dasar

 

ngaran: Flibanserin
CAS: 167933-07-5
Formula Molekul: C20H21F3N4O
Beurat molekul: 390.4
Ngalembereh Point: 225 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


Ihtisar bubuk Flibanserinaasraw

 

Bubuk flibanserin, Bahan atah tamba Flibanserin, biasana dijieun kana Flibanserin tablet / Pél, nyaeta bikang obat enhancing kelamin, Nu dipaké pikeun ningkatkeun kahayang seksual sareng ngirangan marabahaya émosional di awéwé premenopausal anu ngagaduhan karusuhan nafsu seksual hypoactive (HSDD). Sanaos flibanserin parantos disebat "Viagra bikangna", cara damelna bénten béda ti Viagra. Viagra jalan ku cara ningkatkeun aliran getih kana rarangan, sedengkeun flibanserin bisa dianggo leuwih kawas hiji antidepressant ku koréksi saimbangna of neurotransmitter dina uteuk pikeun mantuan balikkeun kahayang seksual. Cai mibanda épék on dopamin, norépinéfrin, jeung tingkat serotonin dina uteuk.

 

Flibanserin asalna salaku tablet sarta anu ilaharna dilaksanakeun sapopoé, dina waktu sare.

efek samping umum tina flibanserin kaasup pusing, seueul, sarta sleepiness. Flibanserin ogé bisa ngakibatkeun fainting, utamana lamun dipake kalawan alkohol.

 

Anjeun bisa meuli Flibanserin ti warung atawa mésér Flibanserin online, Dina pasar, anu puirty of Flibanserin nyaéta rentang ti 60-98% purity, nalika tempo bubuk Toko Flibanserin online, hal pangpentingna kedah ngeunaan miara nyaeta purity.

 


Naon Dupi Flibanserin?aasraw

 

Naon Flibanserin? Flibanserin mangrupakeun ubar dikembangkeun pikeun ngubaran hypoactive karusuhan kahayang seksual (HSDD) dina awéwé. Awéwé jeung HSDD boga kakurangan kronis minat kelamin nu teu bisa dipedar ku kaayaan médis séjén. HSDD ieu ogé dipirig ku perasaan marabahaya.

 

Sakapeung, flibanserin disebut "Viagra bikang," tapi istilah nu teu rada akurat. Viagra mangrupakeun ubar dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile di lalaki sarta karya ku ngaronjatkeun aliran getih ka sirit. Dina basa sejen, eta utamina jalan dina rarangan. Flibanserin mah béda alatan gawéna dina otak awéwé urang.

 

 

 

uteuk keur sering dianggap awéwé urang leuwih penting organ seksual. Loba siklus tanggapan seksual nya asalna dina uteuk nya.

 

Flibanserin jalan dina tilu kimia otak penting: dopamin, norépinéfrin, jeung serotonin. kimia ieu neurotransmitter. Aranjeunna jawab ngirim sinyal antara otak sarta bagian séjén awak ngaliwatan sistim saraf.

 

Dopamin na norépinéfrin aub kalawan pikagumbiraeun seksual. Sanajan kitu, serotonin nyumbang ka inhibisi seksual jeung bisa dampen drive kelamin. Hal ieu ngira yén lamun kimia ieu kaluar tina kasaimbangan - lamun dopamin na norépinéfrin tingkat teuing low jeung / atawa kadar serotonin teuing tinggi - awewe bisa ngarasa kirang seksual desire.Flibanserin jalan ku raising tingkatan dopamin na norépinéfrin bari nurunkeun tingkat serotonin. Ku cara kieu, kimia nu ngabantu ngamajukeun kahayang seksual anu ngaronjat sarta hiji nu bisa ngurangan kahayang anu turun.


Naon Flibanserin bubuk?aasraw

IFrame

Bubuk atah Flibanserin, t, Bimt 17, Bimt-17-BS, Girosa; 2H-Benzimidazol-2-one, 1,3-dihydro-1- [2- [4- [3- (trifluoromethyl) phenyl] -1-piperaziny l] étil] -; Flibanserin; Bimt17; 3- [2- [ 4- [4- (Trifluoromethyl) phenyl] piperazin-1-yl] étil] -1H-benzimidazol-2-one; Filbanserin; Flibanerins; 1,3-Dihydro-1- [2- [4- [3- (trifluoromethyl ) phenyl] -1-piperazinyl] etil] -2H-benzimidazol-2-one, mangrupikeun bahan Flibanserin, jinis bubuk Kristal Bodas, seueur suplai produk stéroid biasana mésér bubuk Flibanserin purity luhur online, ngajantenkeun kana sagala rupa mérek réngsé Flibanserin, jéntré ngeunaan Flibanserin sapertos dihandap:

Ngaran: Flibanserin
CAS: 167933-07-5
Formula molekular: C20H21F3N4O
Beurat molekul: 390.4
Ngalembereh Point: 225 ° C
Gudang temp .: RT
Warna: kristalin bubuk bodas

Sakapeung, flibanserin disebut "Viagra bikang," tapi istilah nu teu rada akurat. Viagra mangrupakeun ubar dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile di lalaki sarta karya ku ngaronjatkeun aliran getih ka sirit. Dina basa sejen, eta utamina jalan dina rarangan. Flibanserin mah béda alatan gawéna dina otak awéwé urang.


Nyaeta Flibanserin bubuk a hormon?aasraw

 

Nyaeta Flibanserin nyaeta hormore a? Teu, teu ngandung éstrogén atawa téstostéron atawa hormon séjén. Flibanserinis a nginum obat psikotropika. Ieu tindakan husus dina neuron serotonergic dina uteuk, Sarta boga pangaruh langsung dina dopamin na norépinéfrin.

Serotonin dina uteuk umumna sangka nempatkeun rem on kelamin. Flibanserin bisa mantuan betah nepi kana sistem ngerem serotonin, jadi libido bisa neangan kamana deui.


Naon bikang HSDD?aasraw

 

HSDD, disebut oge bikang Hypoactive Desire.Female Sanggama Hypoactive Xperia Sanggama karusuhan (HSDD) dihartikeun salaku kurangna kahayang pikeun kelamin anu nyababkeun kasusah sareng kasusah antarpribadi. HSDD mangrupikeun kelainan séksual anu paling sering di awéwé dina sagala umur "Bedah post-menopausal" dina umur 20-49 taun umurna langkung ageung résiko didiagnosa ku HSDD, dibandingkeun sareng jalma anu sacara alami post-menopausal, pre-menopausal , sareng bedah pas-menopause umur lanjut.

anjeun bisa ngagaduhan HSDD ieu Lamun anjeun geus di handap Tanda na Gejala:

  • drive kelamin low
  • Kurangna fantasies seksual atawa pikiran
  • Marabahaya owing kana drive kelamin lemah sareng pangaruh ngarugikeun kana hubungan interpersonal

 

HSDD bisa disababkeun ku rupa-rupa faktor kaasup kacapean, kurangna sambungan kalawan pasangan teh, parobahan hormonal alatan kakandungan, ngalahirkeun, atawa ménopause, gering, isu psikologi, jeung sajabana

Tanda na gejala bikang Hypoactive Xperia Sanggama karusuhan kaasup kurangna kahayang seksual na fantasies seksual, sarta marabahaya pikeun shortcomings sapertos

A diagnosis Girang Sex sabagean gede dina Awewe alatan HSDD mungkin ngalibetkeun Panakawan fisik, hormonal jeung psikologis

perlakuan anu biasana geared arah pangabutuh individu, kusabab HSDD berpotensi gaduh sababaraha faktor sabab

A mayoritas awéwé kauntungan ti pengobatan nyababkeun kaayaan keur Hypoactive Sanggama Xperia karusuhan


Naon perlakuan HSDD bikang?aasraw

 

Kadang-kadang ngan gaduh paguneman koplok sareng pasangan Anjeun tiasa ngajawab HSDD Anjeun. Anjeun oge bisa milih pikeun ngobrol sareng dokter anjeun, anu bisa nanya ngeunaan sajarah hubungan anjeun sarta ngeunaan isu psikologi kaliwat patali seksualitas Anjeun. dokter Anjeun ogé bisa néangan kaayaan médis kaayaan. Anjeun bisa pamustunganana jadi mantuan ku:

Terapi kelamin individu atawa pasangan.

Perlakuan hiji kaayaan médis kaayaan.

terapi hormon. Hormon balancing terapi pikeun awéwé jeung supplementation téstostéron keur sababaraha lalaki kalayan tingkat téstostéron low bisa ningkatkeun kahayang seksual.

Nambahkeun atawa ngarobah nginum obat. Kadang-kadang masalah HSDD bisa direngsekeun saukur ku cara ngarobah pangobatan, ti hiji ubar psikoaktif heubeul nu interferes kalawan kahayang seksual, contona, mun salah sahiji ubar anyar kalawan efek samping pangsaeutikna. Ditambah sababaraha obat keur kaayaan kondisi - kayaning levodopa dipaké pikeun ngubaran kasakit Parkinson - geus kapanggih pikeun mantuan kalawan kahayang seksual jalu, contona, ku cara ningkatkeun produksi tina dopamin neurostransmitter.

Sajaba ti, peneliti anu diajar kasalametan sarta efficacy tina sababaraha pilihan perlakuan médis. Ieu kaasup hiji patch téstostéron keur awéwé, nu geus kabuktian utamana mantuan sanggeus ménopause atawa ngaleupaskeun bedah tina ovarium - dimana loba téstostéron wanoja urang anu dihasilkeun. Dua antidepressants, flibanserin na bupropion, aya diantara ubar keur ditalungtik dina pengobatan awéwé pre-menopausal.


Kumaha Teu Flibanserin bubuk Works?aasraw

 

Flibanserin mangrupikeun ubar lisan anu dianggo pikeun nyampurkeun hawa nafsu seksual anu rendah dina awéwé, pikeun ngubaran karusuhan nafsu seksual hypoactive (HSDD) di awéwé. Flibanserin jalan ku ningkatkeun tingkat dopamin sareng norépinéfrin bari nurunkeun kadar serotonin. Ku cara kieu, bahan kimia anu ngabantosan ngamajukeun kahoyongan seksual ningkat sareng anu tiasa nahan kahoyong turun. Flibanserin mangaruhan cara otak jalan ku ngaganggu komunikasi diantara saraf otak di daérah uteuk anu ngendalikeun kahoyong seksual sareng sensasi pikaresepeun anu sanés. Saraf saling komunikasi ku ngadamel sareng ngaleupaskeun bahan kimia anu disebat neurotransmitter. Neurotransmitter ngarambat kana saraf caket sanés dimana aranjeunna nempel kana reséptor dina saraf. Kantétan neurotransmitter boh ngarangsang atanapi ngahambat fungsi saraf caket dieu. Flibanserin meungpeuk sababaraha reséptor dina saraf kalebet jinis dopamin 4, sareng tipe serotonin 2A, 2B sareng 2C reséptor. Éta ogé ngarangsang serotonin tipe 1A. Kumaha épék ieu ningkatkeun kahoyong séksual di awéwé teu dikenal. Élmuwan mikir yén flibanserin tiasa ngatur daérah uteuk anu ngendalikeun kahoyong seksual di awéwé premenopausal kalayan ngirangan minat seksual sareng kahoyong.


Naon Flibanserin mékanisme bubuk of Peta?aasraw

 

diusulkeun bubuk Flibanserin mékanisme peta ngawengku pangaturan sababaraha bahan kimia otak anu bisa mangaruhan kahayang seksual, najan mékanisme pasti henteu sagemblengna dipikawanoh. Flibanserin mangrupakeun pos-synaptic reséptor 5HT1A agonist jeung reséptor 5HT2A antagonis, sakumaha dicatet dina dokumén pengarahan FDA, sarta boga aksi di sistim saraf pusat. produsén nyebutkeun yén flibanserin corrects saimbangna tina dopamin na norépinéfrin (duanana jawab pikagumbiraeun seksual), bari nurunna tingkatan serotonin (jawab seksual satiety / inhibisi). Flibanserin teu ubar hormonal sarta henteu mangaruhan aliran getih kawas nu kelas obat disatujuan pikeun lalaki jeung disfungsi erectile.


Naon bédana antara Flibanserin sareng Sildenafil? (Addyi vs)aasraw

 

Béda dina apperance:

Pikeun dispense jeung bédana paling atra tur deet heula, éta penting pikeun dicatet yén Viagra, anu nginum obat heula pikeun ngubaran masalah cacakan di lalaki, geus biru di warna, bari Addyi nyaeta pink. Ieu ogé alesan logis sejen pikeun milih Viagra sakumaha conto urang ti pangobatan peluh jalu lianna datangna dina rupa-rupa kelir nu sigana ngan bakal ngalieurkeun urusan.

Ieu ogé alesan logis sejen pikeun milih Viagra sakumaha conto urang ti pangobatan peluh jalu lianna datangna dina rupa-rupa kelir nu sigana ngan bakal ngalieurkeun urusan.


Aranjeunna Ngubaran Bentuk Beda disfungsi Sanggama:

 

Addyi, bahan aktip ti nu flibanserin, target turun kahayang seksual di awéwé, bari Viagra (sildenafil) dirancang sangkan leuwih gampang lalaki impotent mun meunang sarta tetep hiji cacakan.

Sanajan sababaraha lalaki ogé kakurangan tina leungitna libido, Viagra di no way mantuan pikeun kipas seuneu kahayang, anu bisa jadi masalah murni psikologi atawa bobot ti gabungan faktor psikologis jeung fisiologis. Sangakan, antidepressants, sarta pangobatan pikeun ngaronjatkeun kadar téstostéron hiji lalaki urang bisa ngabantu pikeun nungkulan masalah sapertos tapi Viagra jeung obat peluh jalu lianna bakal ngalakukeun nganggur alamat aranjeunna.


The Cara sabab tiasa dianggo mah béda:

Viagra ieu mimiti nu disebut sambetan PDE5, mangrupakeun ubar dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile di lalaki sarta karya ku ngaronjatkeun aliran getih ka sirit. Dina basa sejen, eta utamina jalan dina rarangan. Flibanserin mah béda alatan gawéna dina otak awéwé urang.

uteuk sering dianggap organ seksual leuwih penting wanoja urang. Loba siklus tanggapan seksual nya asalna di brain.Flibanserin nya jalan dina tilu kimia otak penting: dopamin, norépinéfrin, jeung serotonin. kimia ieu neurotransmitter. Aranjeunna jawab ngirim sinyal antara otak sarta bagian séjén awak ngaliwatan system.Flibanserin saraf jalan ku raising tingkatan dopamin na norépinéfrin bari nurunkeun tingkat serotonin. Ku cara kieu, kimia nu ngabantu ngamajukeun kahayang seksual anu ngaronjat sarta hiji nu bisa ngurangan kahayang anu turun.


Poean nyandak atanapi peryogi butuh:

 

Hiji bédana pisan signifikan antara flibanserin na Viagra sarta lolobana ubar peluh jalu lianna aya dina sabaraha aranjeunna nu dicokot. Pikeun nganteurkeun hasilna optimal, flibanserin kudu dilaksanakeun sapopoé. Sacara jelas, Viagra tur sagala tapi salah sahiji sambetan séjén PDE5 nu dicokot dina hiji basis sakumaha-diperlukeun, biasana 30 menit sajam saméméh kagiatan seksual diperkirakeun nyandak tempat. Hiji iwal diantara ubar peluh jalu nyaéta Cialis pikeun Daily Paké, nu bisa dicokot poéan pikeun ngidinan lalaki pikeun ngahontal hiji cacakan iraha kudu atawa kahayang timbul.


Samping Balukar Differances:

 

efek samping nu paling umum dilaporkeun ku pamilon dina studi klinis of flibanserin anu drowsiness, utamana nalika digabungkeun jeung konsumsi alkohol, fainting occasional, sarta turunna di tekanan getih.

Viagra ogé ngabalukarkeun serelek samentara dina tekanan getih, nu ngajadikeun pamakéan na sauyunan jeung narkoba dumasar-nitrat nu ngalakonan hal anu sarua. Sanajan kitu, efek samping paling umum tina karacunan biru saeutik anu nyeri, flushing, nyeri sirah, salah ancur, nyeri otot atawa tenderness, kamacetan nasal, jeung seueul, lolobana nu condong ngaleungit kana pamakéan terus tamba balik. efek samping langkung serius ngeunaan Viagra kaasup rugi dadakan tina dédéngéan atanapi visi atawa hiji cacakan nu lasts pikeun leuwih ti opat jam.


Mangrupa bubuk Flibanserin aman?aasraw

 

Is bubuk Flibanserin aman? Abdi yakin ieu panginten mangrupikeun patarosan anu paling difokuskeun ku jalma. Let'a know it.Flibanserin mangrupikeun ubar munggaran anu disatujuan ku FDA pikeun "karusuhan nafsu seksual hypoactive," ku nami mérek Addyi, ditetepkeun ku FDA salaku "dicirikeun ku karep seksual anu handap anu nyababkeun kasusah anu dicirian atanapi kasusah interpersonal sareng sanés kusabab kaayaan médis atanapi jiwa anu aya, masalah dina hubungan, atanapi pangaruh pangobatan atanapi zat ubar sanés. "

 

Ogé The gancang akuisisi pos-licensure of produsén Addyi urang, bertunas farmasi, ku Valeant parusahaan Kanada pikeun $ 1 miliar ngakibatkeun yen Addyi nyaéta sababaraha nurun tamba heran - atanapi, sahenteuna, éta hype nyaeta ngeunaan untung ti nulungan awéwé. Jeung bukti ngasuh nu kaluar bit.

 

Sanaos hukum, aman, sareng kontrol, tapi kadang kedah ati-ati ngeunaan efek sampingna. Tong kaleuleuwih dosis, sareng sababaraha tip anu sanés, urang bakal nyarios engké.

 


Naon Flibanserin bubuk dipaké pikeun?aasraw

 

Salaku naon ceuk Kami sateuacan, Flibanserin ieu dipaké pikeun ngubaran awéwé kalayan hypoactive karusuhan kahayang seksual (HSDD; kahayang seksual low nu nyababkeun marabahaya atanapi kasusah interpersonal) anu teu ngalaman ménopause (change of kahirupan; ahir période menstruasi bulanan). Flibanserin kudu dipake pikeun pengobatan HSDD di awéwé anu geus Isro ngaliwatan ménopause atanapi di lalaki atawa jang ningkatkeun kinarya seksual. Flibanserin aya dina hiji kelas pangobatan disebut reséptor serotonin 1A agonist / serotonin reséptor 2A antagonis. Gawéna ku cara ngarobah aktivitas serotonin jeung zat alam séjén dina otak.


Kumaha kedah bubuk Flibanserin dipaké?aasraw

 

Flibanserin bubuk biasana asalna salaku tablet nyandak ku sungut. Hal ieu biasana dicokot sakali poéan dina waktu sare. Candak flibanserin dina waktu sare unggal poe. Turutan arah dina labél resép Anjeun taliti, tur menta dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngajelaskeun naon bagian anjeun teu ngarti. Candak flibanserin persis sakumaha diarahkeun. Ulah nyandak leuwih atawa kurang ti atawa butuh eta leuwih sering ti prescribed ku doctor.If gejala Anjeun Anjeun teu ningkatkeun sanggeus 8 minggu treatment, nelepon dokter anjeun.


samemeh ngalakonan bubuk flibanserin

 

  • ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar lamun anjeun alérgi kana flibanserin, sagala pangobatan séjén, atawa salah sahiji bahan dina tablet flibanserin. Tanya tukang ubar anjeun atanapi pariksa Guide nginum obat pikeun daptar bahan.

 

  • ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar naon séjén resép na nonprescription pangobatan, vitamin, suplemén gizi, jeung produk herbal anjeun nyokot atawa rencanana nyandak. Pastikeun nyabit pangobatan didaptarkeun dina bagian PERHATOSAN penting tur salah sahiji handap: antidepressants kayaning fluoxetine (Prozac, Sarafem); antifungals; cimetidine (Tagamet); digoxin (Lanoxin); diphenhydramine (Benadryl); pangobatan pikeun kahariwang atawa geringna mental; pangobatan pikeun seizures kayaning carbamazepine (Epitol, Tegretol, Teril, batur), phenobarbital, sarta phenytoin (Dilantin, Phenytek); opiate (narkotika) pangobatan pikeun control nyeri; contraceptives lisan; sambetan pompa proton kaasup dexlansoprazole (Dexilant), esomeprazole (Nexium, Vimovo), lansoprazole (Prevacid), omeprazole (Prilosec), pantoprazole (Protonix), atawa rabeprazole (Aciphex); ranitidine (Zantac); rifabutin (Mycobutin); rifampin (Rifadin, Rimactane, dina Rifamate, dina Rifater); sedatives; sirolimus (Rapamune); saré Pél; sarta tranquilizers. dokter Anjeun bisa jadi kudu ngarobah éta dosis pangobatan Anjeun atawa ngawas Anjeun taliti keur efek samping.

 

  • ngabejaan dokter Anjeun naon produk herbal anjeun nyokot, utamana ginkgo, resveratrol, sarta St. Johns wort.
  • ngabejaan dokter Anjeun lamun keur reuneuh, rencanana pikeun jadi hamil, atanapi aya payudara-dahar. Lamun jadi hamil bari nyandak flibanserin, nelepon dokter anjeun. Naha teu payu-feed bari nyandak flibanserin.

 

  • Anjeun kudu nyaho yén flibanserin bisa nyieun anjeun drowsy. Ulah ngajalankeun mobil atawa beroperasi mesin dugi sahenteuna 6 jam sanggeus dosis anjeun flibanserin tur dugi ka terang kumaha nginum obat ieu mangaruhan anjeun.

Nalika nyandak tipung Flibanserin

 

Bari Anjeun nyandak Flibanserin, mangga nengetan ieu:

  • Flibanserin na Alcohol.Consuming alkohol bari nyandak flibanserin bisa ngabalukarkeun alkohol nginum reactions.Avoid bahaya bari nyandak ubar ieu.
  • Flibanserin sarta jeruk bali
  • Nalika anjeun nyandak Flibanserin, tong nyandak Grapefruit, atanapi ngobrol sareng dokter anjeun sateuacan nganggo jus jeruk bali atanapi jeruk bali nalika nyandak flibanserinbuah .The bisa interaksi jeung kumaha tamba jalan di body.Flibanserin Anjeun bisa nyieun maneh lieur atawa capé.
  • Entong nyetir atanapi ngalakukeun kagiatan anu peryogi waspada dugi ka anjeun terang kumaha ubar ieu mangaruhan anjeun. Flibanserin tiasa ngarusak pamikiran anjeun atanapi réaksi. Hindarkeun nyetir atanapi operasi mesin sahenteuna 6 jam saatos anjeun nyandak flibanserin, sareng dugi ka anjeun terang kumaha ubar ieu bakal mangaruhan anjeun. Pusing atanapi tekanan darah rendah tiasa nyababkeun ragrag atanapi kacilakaan séjén.
  • Hindarkeun nyandak suplemen hérbal anu ngandung: ginkgo, resveratrol, atanapi wort St.
  • Ulah meunang nepi teuing gancang ti diuk atawa posisi bohong, atanapi anjeun bisa ngarasakeun lieur. Meunang nepi lalaunan jeung ajeg diri pikeun nyegah ragrag hiji.

 


Saatos nyandak bubuk Flibanserin

 

Saatos nyandak Flibanserin, penting pikeun kumaha cara nyimpen sareng miceunana, ayeuna hayu urang diajar.

  • Tetep nginum obat ieu wadahna dinya sumping di, ditutup pageuh, jeung kaluar ti jangkauan sahiji barudak. Nyimpen eta dina suhu kamar tur jauh ti kaleuwihan panas sarta Uap (moal di kamar mandi).
  • pangobatan unneeded kudu disposed sahiji cara husus pikeun mastikeun yén pets, barudak, sarta jalma séjén teu bisa meakeun aranjeunna. Najan kitu, anjeun teu kudu siram nginum obat ieu handap jamban. Gantina, kalawan cara anu pangalusna pikeun dispose nginum obat anjeun ngaliwatan program nyandak-deui ubar. Ngobrol tukang ubar anjeun atanapi ngahubungan departemén sampah / daur ulang lokal anjeun pikeun ngalenyepan program nyokot-balik di masarakat Anjeun.
  • Kadé tetep sadayana nginum obat kaluar tina tetempoan jeung ngahontal barudak saloba peti (kayaning minders mingguan karacunan jeung maranéhanana pikeun panon pakait, creams, patches, sarta inhalers) henteu tahan anak-na barudak ngora tiasa muka éta gampang. Ngajaga barudak ngora ti karacunan, salawasna konci caps kaamanan jeung geura nempatkeun nginum obat dina lokasi aman - salah nu geus nepi na jauh tur kaluar tina tetempoan maranéhanana sarta ngahontal.

Bikangna Viagra Sagala ngeunaan bubuk Sex Ningkatkeun Flibanserin

 


Naon ubar lianna bakal mangaruhan flibanserin?aasraw

 

Nyandak ubar ieu kalayan obat sejenna nu make tunduh atanapi nurunkeun tekanan getih Anjeun tiasa worsen éfék ieu. Tanya dokter Anjeun saencan nyandak flibanserin ku pél saré, ubar nyeri narkotika, relaxer otot, atanapi ubar pikeun kahariwang, depresi, atawa seizures.

Ngabejaan dokter Anjeun ngeunaan sagala obat anjeun ayeuna na mana wae Anjeun ngamimitian atawa eureun maké utamana:

  • cimetidine;
  • gingko biloba;
  • resveratrol; atawa
  • John's wort.

Daptar ieu teu lengkep. obat lianna bisa berinteraksi kalayan flibanserin, kaasup resép na leuwih-nu-counter obat, vitamin, jeung produk herbal. Henteu sakabéh interaksi mungkin dibéréndélkeun dina Buku nginum obat ieu.


Dosage of Flibanserinaasraw

 

Nyarankeun dosage tina Flibanserin nyaeta 100 mg oral sakali per poé di waktu sare

Durasi terapi: Ubar ieu kudu dilanjutkeun sanggeus 8 minggu lamun sabar henteu ngalaporkeun hiji pamutahiran dina gejala.

Komentar: Ubar ieu henteu dituduhkeun pikeun ningkatkeun pidangan kinerja seksual, sarta henteu dituduhkeun pikeun perlakuan dina awéwé postmenopausal atanapi di lalaki.

Paké: Perlakuan awéwé premenopausal kalawan kaala, generalized hypoactive karusuhan kahayang seksual (HSDD) salaku dicirikeun ku kahayang low seksual nu nyababkeun marabahaya dicirian atawa kasusah interpersonal sarta henteu alatan hiji kaayaan médis atawa jiwa ko-aya, masalah dina hubungan, atanapi efek tina hiji nginum obat atawa zat ubar lianna.

 


pangaluyuan dosis

 

Mun initiating Narkoba ieu Nuturkeun Mangpaat Sedeng atawa Strong CYP450 3A4 Inhibitor:

-Start ubar ieu 2 minggu sanggeus éta dosis panungtungan sahiji inhibitor CYP450 3A4.

Mun initiating Nuturkeun CYP450 3A4 Inhibitor a Sedeng atawa Strong Mangpaat Narkoba Ieu:

-Start nu CYP450 3A4 inhibitor 2 poé sanggeus dosis panungtungan tamba ieu.

 


Flibanserin overdose

 

Lamun nyangka hiji overdose, ngahubungan pusat kontrol racun atawa kamar darurat immediately.You bisa meunang di kabaran ku puseur kontrol racun dina 800-222-1222.

 


Lasut dosis Flibanserin

 

Lamun sono a dosis flibanserin, nyandak dosis Anjeun salajengna dina waktu sare dina dinten salajengna.

Entong dobel dina dosis atanapi nginum obat tambahan pikeun ngagentoskeun dosis anu teu dipikagaduh.

 

Dina dasar hanca, Proviron mawa opat Tret primér anu sakitu legana nangtukeun mode miboga Peta. Mimitina jeung foremost hormon Mesterolone ngabogaan pangirut ngariung kuat ka Sex-hormon-beungkeutan-Globulin (SHBG). Kanyataanna, nembongan janten salah sahiji stéroid anabolik neneng dina hal ieu. Ku mengikat keur SHBG, hormon sawaréh jawab ngurangan téstostéron bébas, ngariung SHBG bakal ningkatkeun jumlah sirkulasi téstostéron gratis. Langkung importantly pikeun pamaké stéroid anabolik, éta baris nyieun perséntase badag ti bubuk stéroid anabolik Toko dipaké sadia dina bébas tinimbang kaayaan wates. Hiji cara basajan ka kasampak di dinya teh stéroid anabolik nu nuju ngalakukeun jadi leuwih kuat sarta potent.

 


Awas sahiji Flibanserinaasraw

 

Contraindicated kalawan sambetan CYP3A4 sedeng atawa kuat

Coadministration kalawan sedeng atawa kuat CYP3A4 sambetan nambahan flibanserin kadarna, nu bisa ngabalukarkeun hypotension parna sarta pepet

Ku alatan éta, pamakéan sambetan CYP3A4 sedeng atawa kuat ieu contraindicated

Contraindicated di penderita impairment hépatik

Contraindicated pikeun pamakéan ku naon gelar tina impairment hépatik

paparan Flibanserin ngaronjat 4.5-melu di penderita impairment hépatik, dibandingkeun jeung pamadegan kalayan fungsi hépatik normal, ngaronjatna risiko hypotension, pepet, sareng SSP depresi


Naon Balukar Sisi Flibanserin?aasraw

 

Balukar Sisi umum tina Flibanserin

Béjakeun ka dokter anjeun upami aya efek samping ieu anu parna atanapi henteu ngaleungit:

  • pusing
  • seueul
  • Sleepiness
  • insomnia
  • sungut garing
Balukar Sisi serius ngeunaan Flibanserin

Ngabejaan dokter Anjeun katuhu jauh lamun ngalaman salah sahiji efek samping serius handap:

  1. Fainting atawa leungitna eling
  2. pusing parna atawa sleepiness
  3. Tanda tekanan getih pisan low (mungkin kaasup lightheadedness, seueul, kulitna clammy, visi rumeuk, depresi, atawa pusing)

efek samping jeung interaksi ubar jeung flibanserin kudu ogé dipikanyaho ku duanana panyadia jeung sabar. Addyi ieu contraindicated pikeun pamakéan jeung alkohol, dina pasien kalayan impairment ati, sarta di penderita nyokot sambetan CYP3A4 sedeng-to-kuat. Addyi keur disatujuan ku evaluasi resiko na mitigasi strategi (REMS), nu ngawengku elemen pikeun assure pamakéan aman (ETASU), kitu ogé mangrupa Hideung Box Perhatosan. data pangaruh ngarugikeun némbongkeun efek samping paling umum nya pusing, seueul sarta sleepiness. Résiko fainting, utamana nalika digabungkeun jeung alkohol, nyaéta perhatian utama. Alatan interaksi ieu Addyi ngan bakal sadia ti professional kasehatan Certified sarta apoték Certified. professional kasehatan kedah assess likelihood tina sabar reliably abstaining tina alkohol saméméh resep Addyi na pharmacists kedah ikhtiar dina interaksi ieu. Résiko fainting ogé ngaronjat alatan interaksi ubar jeung sambetan CYP3A4 sedeng atawa kuat yén ngaganggu jeung direcahna Addyi dina awak urang. FDA ieu merlukeun produsén keur ngalaksanakeun studi pos-marketing tambahan keur hadé nangtukeun interaksi antara flibanserin jeung alkohol.


Toko Flibanserin atah Bubukaasraw

 

Di pasar, aya rupa béda purity bubuk Flibanserin, biasana dibasajankeun 60% -99%, bubuk Flibanserin kalayan purity tinggi sapertos 99% biasana di Kelas Farmasi, anu langkung aman dianggo, kirang efek samping, tiasa ngahasilkeun langkung ubar Flibanserin. Ogé anjeun panginten ngémutan seueur hal sapertos babandingan anu ngalirkeun, metode pengiriman, naha supplier tiasa diandelkeun, naon jasa… AAS bakal méréskeun sadayana ieu pikeun anjeun.

 


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


8 likes
6246 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.