Bubuk atah PCT Letrozole — Lima hal anu kuring kedah terang !!!

Q1: Dupi bubuk atah Letrozole a stéroid?

A1: Bubuk atah Letrozole, anu baku stéroid bahan bubuk of Letrozole, nyaéta jenis Hormore, moal stéroid, milik runtuyan PCT, batur nu kawas Tamoxifen,Clomid,Aromasin,

Halotestin, Anastrozole, Di dieu nu informasi dasar:

CAS:112809-51-5,Molecular Formula: C17H11N5,Molecular Weight:285.31

Titik lebur: 181-183 ° C, Warna: Bodas atanapi henteu bubuk rystalline bodas, jalma mésér Letrozole biasana disimpen dina suhu kamar. Dibandingkeun sareng bentuk sanésna, bubuk Letrozole langkung saé, purity luhur, quatity ageung, kirang biaya, numutkeun seueur pangguna , Anu parantos mésér online sateuacanna, 10 gram bubuk tiasa ngadamel rébuan tablet / pil.

112809-51-5 Letrozole


IFrameQ2: Dupi bubuk Letrozole ngan dipaké pikeun kanker anti payudara?

A2:Bubuk atah bubuk Letrozole populér di kalangan awéwé, dianggo salaku ubar pikeun kanker anti-payudara, tapi éta henteu ngan ukur pikeun ieu, Ogé Letrozole damel di binaraga, dianggap salaku salah sahiji ubar anu paling kuat pikeun ngarangsang tingkat metabolisme awak sareng ngamajukeun ngaduruk lemak. Ieu ogé kapaké dina ngurangan tingkat LDL (goréng) kolesterol sarta promosi tingkat spérmatogenesis di penderita jalu nalangsara ti azoospermia non-obstructive jeung ngubaran endometriosis. The generasi katilu selektif aromatase inhibitor lisan, kauntungan Letrozole, ieu ogé dipaké pikeun stimulating perbaikan dramatis dina watesan hormon kamekaran, kortisol, SHBG, produksi hépatik protéin mengikat, HDL, sarta tumuwuhna ngembangkeun ciri seksual. Lamun anu teu kabeh, Femara ogé boga kamampuh pikeun ngamajukeun fungsi cageur imun, kadar kolesterol cageur, kaséhatan gabungan, fungsi kognitif, sarta pertumbuhan otot bari ngurangan atawa malah ngaleungitkeun efek samping estrogenic kayaning kulit oily, gynecomastia, sarta ingetan cairan


Q3: Dupi bubuk Letrozole dipaké salaku ai a chioce alus?

A3: Pikeun mayoritas kinerja enhancing atlit lamun milih hiji inhibitor aromatase aya ilaharna tilu pilihan umum; Arimidex, Aromasin na Letrozole sarta unggal pisan sarupa dina peta. Tujuan mangrupa inhibitor aromatase sakitu legana perenahna dina ngaran diri; mun ngahambat énzim aromatase. Pikeun pamaké stéroid ieu ngeunaan pentingna hébat saloba stéroid androgenic anabolik bakal aromatize kukituna ngarobah kana éstrogén ngaliwatan prosés ieu. Konversi sarta meta of éstrogén bisa ngakibatkeun loba nu teu dihoyongkeun sisi-épék, sahingga Letrozole karya ku ngahambat tingkat éstrogén, jeung ngurangan éta ngarugikeun pikeun awak urang.


Q4: Sabaraha letrozole ulah abdi nyandak?

bubuk PCT Letrozole --- Lima hal kuring kudu nyaho !!

 

A4: Dosis maksimum Letrozole anu hoyong dianggo ku pangguna nyaéta 2.5mgs per dinten. Éta parantos nunjukkeun dina seueur panilitian yén dosis ieu bakal ngaleungitkeun ampir sadaya éstrogén dina awak dina ampir sadaya jalma. Dosis naon waé anu langkung luhur tibatan ieu ngan saukur henteu diperyogikeun. Sanaos kamampuan ningkatkeun jumlah hormon lutenizing, hormon stimulasi folikel, sareng globulin hormon mengikat kelamin di pangguna Letrozole tiasa kontraproduktif upami dianggo nalika terapi post-cycle. Ieu kusabab kamampuan sanyawa pikeun ngajalankeun kadar éstrogén teuing kirang nalika dianggo. Sakali sanyawa digeureunkeun ieu tiasa ngahasilkeun "épék rebound" dina tingkat éstrogén kalayan ieu janten rada luhur, hal anu kedah dihindari nalika atanapi saatos terapi post-cycle.


Q5: Naon bisa lumangsung lamun overdosed?

A5: Teu aya ragu ngeunaan eta, turun tingkatan éstrogén bakal rojong dina drying kaluar hiji physique na teuing suprési bisa ngakibatkeun masalah.

Letrozole bisa garing jeung wither physique a teuing ninggalkeun eta datar jeung lemah pilari dina penampilan.

Ku kituna, kumaha aranjeunna mendesain diet maranéhanana nalika maké pangobatan misalna téh sual mikir ngeunaan, sabenerna, diet sabenerna sagalana ngeunaan kinerja enhancement na balancing gizi.

Ogé, Overdosing bubuk atah Letrozole bakal ngahasilkeun tingkat estradiol low, anu bisa ngahasilkeun efek samping ngarugikeun tina leungitna libido, depresi, nyeri sendi, atawa musculature datar-muncul. Mun underdosed bari maké stéroid aromatizable kayaning téstostéron atawa Dianabol, abnormally estradiol tinggi oge bisa ngakibatkeun leungitna libido atawa depresi, bisa ngabalukarkeun ingetan cai, sarta bisa ngabalukarkeun atanapi nganyenyerikeun hate gynecomastia.


 

Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.

2 likes
4535 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.